Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként ha egy proci gyári feszen fagy, akkor az erõsen sanszos, hogy nem kap vagy elegendõ hûtést, vagy megfelelõ feszt (ez lehet táp hiba is).
A köv. patch a hónap második felére várható.
Kb 3 3napig tokkeletessen muxik az ARMA II. Napi több óra multi gond nélkul. Egyszer csak ket nappal ezelott kilep desktopra. Ettol kezdve valtozo idonkent csinja ezt, van hogy 5 perc utan van hogy 2 perc utan. Felkurta az agyam, legyalultam mindent a vinyorol. Uj particiok tobb hely a win7-nek.
Felrakom a minimalissan kello cuccokat driverek stb... ezzel azt értem el, hogy
1. minden cuccom elveszett
2. az arma még surubben rak ki desktopra. Éljen. <#falbav>#falbav>
Gép:
6000+ X2 a gyari feszultseg alatt jaratva. (gyarin leall a gép. 1.375 helyett 1.275 re van allitva.)
radeon 3450 (tudom hogy tragya de meghalt a 8800gts, 2 hetmulva csere)
2 giga ddr 800
gigabyte ga-ma74gm-s2h
jeantec (ez meg milyen cucc?) 500w táp.
Miert van az hogy ketnapig tok jol muxik utanna meg elkezd szarakodni 😞
mikor jon uj patch? Sokara vagy mostanaban ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A kék vonal a céltávcsõ síkja. A zöld a csõ síkja. A kettõ ugye összetart. A piros a lövedék útja. Az '1'-es pontnál lép át a céltávcsõ síkját, ez után e felett repül, hogy a '2'-es pontnál megint metsze azt - ez a benullázot távolság.
Érthetõ volt?
Gondom a következõ: telepítem a gyári ArmA2-t. Faszán fut. Telepítem a rohadt 1.02 peccset, utána el sem indul. Az indítóikonra rábökök, kb. 2 mp homokóra, majd semmi. A feladatkezelõben fut egy arma2.exe, amit nem lehet leállítani, és egy csomó alkalmazást (pl. Firefox) el sem lehet indítani. Sõt, az egész gépet sem lehet leállítani shutdown-nal! Ugyanezt csinálja az újabb 1.02 pöcs is. Volt uninstall, registry-pucolás, apámfüle, de semmi nem segített, idõm meg már nem nagyon van arra, hogy BIS-es fórumokat bújjak (arról meg nem is beszélve, hogy eleve vagy 50 percig települ a kis genyó). Van valakinek ötlete? Elõre is köszi!
a tegnapi scriptes kérdésem sztornó, megoldva. át kellett írni 2 scriptet és már jó.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Pont a szálkereszt közepe mi?😊
http://www.militaryfactory.com/smallarms/detail.asp?smallarms_id=201
remélem érted, hogy mire célzok 😊
A hatasos lotavolsaga valahol 1,800m korul van(ez nem a max)
de emberalakra ritkan hasznalhatjak 1000m felett..
Tahat a 5-600 meter mondjuk pont optimalis lotav...
Az teny hogy elsosorban nem emberek lekuzdesere fejlesztettek ki(inkabb jol vedett eloero ellen)...
De nem ez volt a kerdes....
747 HEAVY
De lehet 50 m-re is es 600m-re is nullazva egyszerre..??
Na mindegy kiprobalom a G36-ot....
747 HEAVY
Hogy az FS szeria ugyanolyan szimulacios mertekkel bir mint ez a jatek...
No comment..
(amugy minden jobb katonai rep szim is megvan barmilyen hihetetlen..)
747 HEAVY
2.Szinten a 7-esrol volt szo(ahol az egyeni loveszvegyveren kivul) meg tobb toltetet visz magaval a pancel elharito lovesz, egy kulon erre rendszeresitett tartoban....(az MP.5-ot peladkent hoztam ami kivalo kozeli onvedelmi fegyvernek, lehetett volna 10 masik..ha nem tunt fel sniper kuldetesrol irtam, ahol a tavoli celokra van SVD-m tehat az az elsodleges fegyverem)
3.Irtam hogy pilota volt a aki a repteren kovalygott(kerdezd meg a BIS-t miert, ha heliket tettem be, es ha megnezted volna AKSU az onvedelmi fegyveruk(ezt is kerdezd meg a BIS-tol miert..!)...
Azt is irtam hogy ghilie suitban voltam teljeen alcazva es mar regen masik pozicoban mikor elkezdtek lovoldozni ram, ugyhogy ne gyere torkolattuzzel,meg dorejjel...EGY LOVES EGY OLES...(de ez abszolute lenyegtelen, tudjuk az AI mire kepes)
Igaza van Solt-nak..tenyleg erteni kene mit irnak le...!
747 HEAVY
Ka-50
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
GDT Mod HDR-ben mi a fenét kell kezdeni a "userconfig"-al?
Képtelen vagyok mûködésre birní!Akár ide,akár oda pakolom,nightvision bekapcsolása után teljesen zöld lesz minden(zöldvagság)de nem jön föl a menûje.
KÖSZI
Szerintem ez az alap ! Régebben én is repszimezgettem, még c64 ,amiga meg ilyen komoly gépeken, és már akkor is fél billentyüzetet be kellett nyalni ha az ember komolyan szeretett volna játszani. Be is b..szna ha leszállás közben kezd el valaki azon agyalni, h "melyik gombóc tolja is ki a kereket ?"
Ha sérülök, már tolom is az "ötvennégyet" 😊 A parasztszájjákikurvagyorsan meg: unit száma 41. Amig ez nem megy fejbõl, ne is akarjon valaki csapatot irányítani...
( DE akarjon.) Gyakoroljon mert ez tanulható.
Egyébként ezek nem feltétlenül képességbeli hiányosságok az embereknél.
Csak akik mindenféle egyéb dolgokkal is nyomulnak, nekik ezt sokkal nehezebb betanulni. Mivel én öreg vagyok szenilis és elvakultan BIS hívö, nekem az az egyszerübb , h nem játszom semmi más szarral.
Nem is szoktam...
Egy vidám példa ,h mennyire müködnek ezek a beidegzõdések:
Több év Flashpoint után, elhívtak egy lanpartira Codozni.
Nagyon szerettek a csapattársaim, miután sokadszorra probáltam "átnézni" (zoommal),
valamelyik társam feje felett állva, aki féltérden volt.
A codban nincs zoom, ezért a jobbegeret puskatusra állitottam...
És a srácok csak néztek rám bután, h ezt most megint miért ? Én meg nem gyõztem elnézést kérni. <#nemtudom>#nemtudom>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
azon röhögtem (kipróbáltam), hogy pl látszik is egy pár helyen, hogy ahogy 1 lépést elõremész, az egész orosz sereg rádspawnol. de így a semmibõl jönnek elõ 😊 addig nagy nyugalom, béke, de ahogy a lábujjad beért arra a területre, beindul a spawn. (ezt egyébkén egy szûk kis épületben néztem meg. órákat állhattam volna 1 helyben, semmi sem történt volna. "w"-re rápöttyintve viszont annyian másztak elõ a semmibõl, hogy jáj.
minden egyes játékmenet ugyan úgy zajlik, az ellenfelek pont ott lesznek, mint az elsõ játéknál.
ami méginkább csalódás volt vele kapcsolatban: demót nézve örültem, hogy rombolható a környezet. fenéket. az elsõ pályán (pálya, lol) a csúf terroristák egy házból lõtték rpg-vel egy cobra-t, a cobra odafordult és kidurrantotta a falat. juj, ez mondom jó. nos, hiába lõttem utána bármivel a falakat, azok biza nem omlottak le. csak az az 1 fal, annak a helinek, azon jelenet erejéig.
pedig nincs is nagyobb móka annál, mikor vlki kezdõ bemenekül elõled egy házba, te meg nemes egyszerûséggel az egész házat ráomlasztod 😄
de már más is kérte (talán pont Solt?), hogy ha tudnak jobbat a fikázók (ami nem arcade, ill annyira arcade mint az arma 😊), akkor legyenek oly szívesek ezt megosztani, mert bizony szívesen vetnénk rá egy pillantást. de most komolyan, tényleg! nagyon hálás lennék!
ja, hogy az már nem megy? akkor? minek és mire fel kell fikázni? (tegyük hozzá, hogy szerény személyem ki nem állhatja a codot, ennek ellenére nem fikázom, hogy jáj az armában ez meg az milyen jó, ellenben a cod)
ha maga a játékstílus nem tetszik, a nehézsége okoz problémát, nosza, van annyi lövöldözõs játék, hogy biztosan talál magának egy kiváló alkotást.
de ha már kötekedünk.
747 heavy, látom odáig vagy a szimulátorokért, az avatarodból és a névbõl ítélve szereted a repszimeket is. 747-bõl gyanítom, hogy inkább a polgári repülés, mintsem a katonai.
no kérem, az arma kb annyira valós szimulátor, mint amennyire az fsx is az (vagy az fs széria, vagy x-plane, kinek mi fekszik). természetesen nem tudja 100% valós érzetet kelteni, vannak hibái, vannak olyan részek, melyek egyáltalán nem jól szimuláltak, avagy teljes mértékben hiányoznak. ja, most nem az arma-ról beszéltem, hanem az fsx-rõl. de lehetne ez akár az x-plane is.
ennek ellenére szeretjük mindkettõt (ill mindhármat 😊), mivel talán ezek a leginkább valós szituációkat szimuláló, átlag ember számára is elérhetõ szoftverek.
szerinted (ill a fikázók szerint) aki szereti az armát/fsx-et, bármilyen szimulátort, nem tudna kapásból több tucat, vagy még annál is jóval több olyan, akár minimális változtatást felsorolni, ami a szimulációt még tökéletesebbé tenné, még inkább a valós érzet érzetét keltené? dehogynem!
csakhogy 2 kategória van (szerintem):
1.- elkezd fikázni, mert azt könnyû és még figyelnek is rá, lényegen nem változtat, csak mint flame generátor vesz részt
2.- nekiáll az adott szoftver moddolási lehetõségeinek kiismerésében, hogy idõvel egy még tökéletesebb szimulációt kapjon, illetve nyújtson másoknak. ez persze jóval nehezebb, de becsülendõ, ráadásul szórakoztató is lehet, ha valaki eleve kedveli a bütykölést.
www.smart-bus.hu
Te saját magaddal vitatkozol. Ne aszerint reagálj, hogy mit gondolsz bele abba amit írok, hanem próbálj meg arra reagálni amit írok!
A ballisztika meg olyan amilyen, de VAN! És azért hoztam ezt példának, mert tudtommal más játékokban még ennyi sincs!
Ha tényleg nem érted, hogy mit írok, akkor inkább ne is reagálj rá, mindkettõnknek jobb úgy...
www.smart-bus.hu
Ha valaki úgy érzi hogy felhõtlen szórakozás pl COD-ozni, hát tegye.
Azzal már inkább van bajom ha idejön flémelni. (nem vonatkozik épp most senkire, csak úgy általában mondom)
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Aki egy picit inteligensebb az már igényesebb szórakozásra vágyik, persze tisztelet a kivételnek.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ennek köszönhetõ sok-sok crash, cannot commit és egyéb virtual memory block hibaüzenettel. (az exe headert ugyan otthon is egyszerûen módosíthatnánk, hogy ez megszûnjön, viszont ezért cserébe kapunk egy kis fade-et)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg nem mutatja nagy piros oszlopokkal a képernyõn hogy ott az ellenség 😄
maradj a codnál, annál bonyolultabb nem kell neked.
A 8 giga sajnos nem használ, hiszen így sem használja, ki a 4 giga RAM-ot. Ahhoz a BIS-t kellene kissé ösztökélni, hogy kissé bátrabban garázdálkodjon a nem mechanikus erõforrásokkal.
Mivel 8 giga fölösleges (a négy is), a BIS-t meg nehezebb inspirálni mint az arabokat kereszténnyé tenni, marad az SSD 😊
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
2. Azért, mert a páncéltörõ fegyverek nagy része, 1 lövéses... tehát gyárilag benne van a lõszer, kilövöd, és dobodel.
Egy katona nem csak fegyvert és lõszert visz magával, hanem sok minden mást is. 20 kg fölötti felszereléssel már nehézkes a mozgás.
Azt mp5-el meg hasonló géppisztolyokkal mit akarsz nyílt terepen? Zártra meg lehet vinni pisztolyt, az pont elég.
3. Honnan tudod hogy ak74su volt? Mellesleg mi az ofp-s idõkben 3-400 méterekrõl pufogtattuk az ellent, egy szaros ak47 cz-vel is, sikerrel.
Attól kezdve, hogy lõttél, már nem vagy láthatatlan. Már a hangból is elég pontosan meg lehet mondani honnan jött a lövés, hát még akkor ha a torkolattûz is látótérben volt.