Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Beállítások,játék beállítások és ott a fej billegés vagy mi a franca csúszkát elhúzod tövib balra^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nics valami mód hogy kikapcsoljam ezt a borzalmas futás és kúszás közbeni imbolygást valahogy mert én szabályosan rosszul leszek tõle rövid idõ alatt... kiver a hideg veríték, felfordul a gyomrom és hányingerem lesz. és ez komoly! nem kamu <#vomit><#nemtudom>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

w77d
nna mingyá befelyezni a teleptést, felpeccselem oszt mehet a móka XD

Jó bugos ez a demo is ... <#zavart2><#csodalk>

...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

w77d
hehe XD

owl indaház 😄DD

skaccok köszi a tegnapi lõdözést és bocs ha néha noob voltam 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
nna szó nélkül becserélték. A mostani DVD-n már vannak fájlok az addon mappába is és a telepítés is szép folyamatos 😊

DrRadon
Viktorr
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves,hol tudok letölteni új missziókat,vagy új kampányt az ARMA 2-höz?

w77d
velem már elõdordult máskor is. Ugyanígy jártam a Call of Duty: World at War-al is, azzal is slattyoghattam vissza cserére aztán jó lett...

Icebird
piaci princo DL kivitelben!😄
Olvastam hogy Pendrive-on is érkezik majd a Windows 7.
Simán jöhetett volna ez is, és hogy szeginyek ne maradjanak védelem nélkül, securom helyett minnyá lehetett volna usb kulcsos!(VBS)😊
Legalább a (sérülékeny) DVDt sem pörgetné!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DOGMAN
bazz ilyet se láttam még sosem hogy szar agyári lemez.. érdekes
mondjuk enm egy nagy minõségû lehet a dvd, mert nekem is kb telepites 1/3-ától végig kb 2-4 szeresen olvasta a meghajtó... kb 1.5 óra volt mire felmásolta..

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ok, akkor csere...

www.smart-bus.hu

w77d
megtettem, ugyanúgy hiányzik csomó fájl...

w77d
nem talál a lemezen gz kiterjesztésû fájlt... biztos vagyok benne, hogy szar a lemez, holnap délután kiderül az igazság az új lemezzel...

Azért próbáld meg telepíteni oda is... ne csak a dvd-t nézd meg...

www.smart-bus.hu

w77d
anyám gépén is ugyanez a helyzet

Icebird
Akkor ne a sajátjában nézd, vagy keress rá a lemezen *.gz !
Ha nincs eredmény akkor ugorj át a szomszédba és nézd meg ott mit lát a lemezbõl!😄

Akkor még valahol próbáld ki, ha ott sem jó, vidd vissza...

www.smart-bus.hu

w77d
persze hogy van winrar. mintha a DVD szélén lenne egy gyûrõdéses hézag..

Azért próbáld ki még valahol... nehogy beégj! 😊 Winrar van telepítve? Ha nincs telepíts... hátha...

www.smart-bus.hu

w77d
vista sajátjában. Itt valami nem klappol, nekem túl üresnek tûnik ez a lemez meg a feltett ARMA is...

Icebird
Egész pontosan 7.54GB
Milyen fájlkezelõben nézed?

w77d
szerintem itt a telepítõvel van valami, holnap visszaviszem...

w77d
nekem ott nem jelenít meg semmi de semmi fájlt, pedig a win szerint 2,7 giga a mappa...

Icebird
Ja azt nem írtam, a DVD lemezen!😊

w77d
nekem ott nincs semmi tömörített állomány...

Icebird
X:\Arma2\Addons

Missions mappákban nincsenek fájlok!

w77d
nálatok a missions mappában vannak fájlok?? nekem totál üres...

w77d
és hol vannak ezek tömörítve?

Icebird
Most néztem pont azok a fájlok amik az általad leírt problémát okozzák tömörítve vannak!
Tehát a GZ-be tömörített fájlok kibontásánál hasal el!
Probáld meg kézzel kibontani mondjuk winrarral az ArmA2/addons mappába!

w77d
jah beszélem az angolt, utánanézek...

Ha felmegy rendesen, akkor nem hiszem. Én is 64 bites Vistát használok, semmi ilyen gond. Te vágod az angolt nem? ( FSX ) Nézz fel a BIS fórumra... mintha láttam volna ott ilyen telepítési gondok totyikot...

www.smart-bus.hu

w77d
nekem kurva furcsa, hogy kb 60%-ig csiga lassan telepít, majd hirtelen megugrik és felpörög 100-ig...

Icebird
Nem kinlódik valamelyik fájlnál telepítés közben, tiszta a lemez?😊
Mert ebböl úgy tünik hogy valami fájlt nem bír felrakni!
Esetleg a lemezrõl lemásolni egy mappába a vinyóra és onnan telepíteni.

w77d
igen... elképzelhetõ hogy a lemezzel van valami?? telepítõ azt mondja, hogy õ mindent jól végez...

az tényleg fura... hmmm... minden frissítés fent van Vistán?

www.smart-bus.hu

w77d
de nekem az is furcsa, hogy újrahúzás után peccselés elõtt is használhatatlan a friss játék, mert a betük összekúsznak és nincsen egy választható feladat vagy kampány sem...

w77d
nna megpróbálom azt is...

Mert a hibás pöcs lehet, hogy elcseszte! Telepítsd újra az egészet! Armaholic linkrõl szedd le a frissítést... ( nekem onnan van, az tuti jó )

www.smart-bus.hu

w77d
ma már vagy hatodszor, de a arma.infos patch elõtt is újrahúztam...

Újra raktad az egészet?

www.smart-bus.hu

w77d
most nézegetem a mappában nekem nincsenek is ilyen dubbing.pbo meg hasonlók amivel baszakszik..

w77d
az arma.info-ról leszedett is hibát szimatol a dubbing.pbo-tól kezdve jópár fájl-nál...

Próbáld meg amit tempi mondott! Ha meg elakadsz ne szenvedj, kérdezz! 😊 Hátha tudja valaki a választ! 😊

Mellesleg érdemes mindig armaholic, vagy arma.info-s linket választani letöltéshez... azok általában frankók...

www.smart-bus.hu

w77d
básszus fél négy óta szívok azzal, hogy klappoljon...

Ha így állasz hozzá jobb is... így tuti nem fog örömöt okozni...

www.smart-bus.hu

Mit össze tudtok egybõl hisztizni! 😄

Semmi baja az ArmA1-nek a Vistával... 1.08 óta azzal tolom... 😉

A pöcs nem vicc... belekerült az árnyék, ( eddig nem volt, ha bekapcsoltad az élsimítást ) ettõl kezd szaggatni...

Türelem Urak... türelem... ez nem az a játék, aminek neki esek mint tót az anyjának... ha valami nem megy, lehiggadunk, kérdezünk, nem hozunk hisztérikus, és elhamarkodott döntést, valamint nem teszünk dühbõl butuska kijelentést! 😊

www.smart-bus.hu

w77d
na most ezt még megpróbálom, ha nem lesz jó, akkor úgy jár ez is mint az eredeti ARMA1-em, eladom....

Nekem is ez volt, sérült votl a patch, szedd le armedassault.info-ról. (Persze újra kell telepíteni a játékot elõtte, mert így szétcseszte a pbo-t 😞)