Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.arma2online.lapunk.hu! Regizzetek és használjátok a fórumot bátran. Üdvözlettel: Vassili ^
Gratulálok a stílusodhoz. Olyan kis...
Külföldi fórumokon mindenki megírja, hogy rossz? Ugyanmá'. Vannak hozzád hasonlók, de vannak szép számmal olyanok is, akik odavannak érte. De te csak a rosszat látod.
Még egyszer mondom, nincs diavetítés. Nincs. Érted?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha nem tetszik a játék, fogod magad, felrakod a polcra, és kész. Ha flémelni akarsz, akkor viszont rosszkor vagy rossz helyen.
http://community.bistudio.com/wiki/ACE
http://ace.usmc-warriors.org/
A.C.E Mod Gameplay http://youtube.com/watch?v=G3ZVDN0ptEs&hd=1
ARMA ACE Mod http://youtube.com/watch?v=Lbsf1rSz8RQ&fmt=35
ARMA+ACE mod - Hotel Defense http://youtube.com/watch?v=3FMpDbscjj8&fmt=35
#ofp.hu@irknet
amúgy meg nehogy már Te oktas ki mi mien vga...hiddel Én is tudom csak míg neked azt a 4850 est ami max 10-15% al jobb 40 ért vette anyuci.. ÉN ezt a átnevezett "szutykott " 17 éért tavaly szeptemberbe a prohardveren..(és még ÉN vagyok a hülye..) amúgy megszarok bele Én csak zaért idegeskedek mert egyeseknek itt fullon megy mindenféle gyökér gépen.. miközbe az ember megveszi és kiderül nem is megy olyan jól... érdekes módon külföldi fórumokon mindenki megírja hogy bizony nagyon rosszul megy... de itt midnenkinek fullon megy...
magyarázd már el gyökérfalva mi a tökömet tudnék még állítani a gépen? agyon van húzva 3 rendszeren is próbáltam vista xp seven legfrisseb driverek + 2 ggia ram ...még is jácchatatlan .. nehogymár te magyarázd el nekem ....
mégegyszer mondom nem a játékkal van bajom, hanem azzal hogy itt minden hiperszuper 4850 esen meg 8800 gt-n highon megy mindekinek de érdekes módon az ember megveszi és szutyok jácchatatlan (teszteken is látható a számok magukért beszélnek) na meg azzal hogy itt mindenki védi a drágagyártót aki nem tehet semmirõl mert hogy mimindent szenved szegény gép az "utánozhatatlan edddig még sehol nem látott" AI meg fizikától .. és csak leírom még mielõtt vki haza menne anyuhoz, hogy vegyen neki új játékot , szóljon anyunak hogy erõmûvet is vegyen...
de persze itt úgy is Én leszek a sz*r mert vérig sértettem a kedvenc diavetítéses játékát...
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Próbáltam neked segíteni, de látom, rosszul sült el. Nem játszok 15-20 FPS-en! KIHAGYTAM azokat a részekt! Vili? Inkább multizom, mert ott 30-60 FPS van. Vágod?
A videókártyád pl. egy Retek az én 4850-esemhez képest. Tudod, az átmatricázott 8800 GT, amit többnyire vérpistikék vettek meg, akik mindenféle teszt elolvasása nélkül veszik azt, amelyiknek a sorszáma egy ezressel több míg az ára pár tízessel. Szerintem ott döltél be nagyon a reklámszövegnek.
Egyébként többen játszanak 8800GT-vel, nagyobb probléma nélkül, szóval ismétlem, nálad van valami nagyon-nagy gány. Gondolom a gépedhez is hasonlóan állsz hozzá, mint a helyesíráshoz: baszol rajta finomítani.
Azt mondod optimalizálatlan? Tudod egyáltalán mit jelent? Szerintem csak bemagoltad a szöveget, hogy legyen mivel durrogtatni.
Szánalmas, gyerekes, sértõdékeny kis kocka vagy. Menny vissza csézni. Pá.
www.smart-bus.hu
"Én már a trainingnél abbahagytam amikor egy repülõvel kellett repülni, neki a fának aztán alt+f4 és ennyi."
😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mi sem azért rajongunk az ArmA2-ért, mert egy bugtalan tökéletes játék. Hanem azért, mert olyat tud, mint semmi más játék a piacon. Kirakok a küldetésszerkesztõben 500 NPC-t, gyalogosokat, harcjármûveket, heliket, repülõgépeket és élvezem azt, hogy ez a hatalmas sereg öli egymást, én pedig a középen vagdalkozhatok, gyalog, egy harcjármûben, egy helikopterben vagy repülõgépben. Felmegyek a netre, és 50 fõs Domi szerveren 49 másik játékossal együtt harcolok vagy 400 NPC ellen. Érzem a háború kiszámíthatatlan kaotikumát, a gigászi játékteret, a viszonylagos realitást. Erre semmi sem képes per pillanat az ArmA/ArmA2-õn kívûl. Ha lenne jobb, azzal játszanánk. De nincs. Pont. Balra el, függöny le.
#ofp.hu@irknet
"H:\ArmA2\ArmA2.exe" -winxp
De csak akkor kell ezzel szórakozni, ha az alant láthatóhoz hasonló grafikai bugod van, és a driverfrissités nem oldotta meg.
bocs ha már volt ... csak kezdem unni a sok csirát aki itt irogatja hogy neki megy meg ohgy mien optimizált ... hát véleményem szerint 40-50 fps jáccható de vkinek úgy látom a 15-25 is az.....:@ Én meg itt lesek hogy miért szaggat ... pocsék optimizálatlan szutyok.. a játék nagyon jó lenne, az irányítés ami nagyon tetszett meg, hogy szabad vagy, bárhol rád lõhetnek... amúgy egy szutyok a realításról meg ne beszéljünk inkább mert sztem semmi köze hozzá ... de jó reklám szöveg az tuti....
amint látjátok a teszten egy gtx85 2g el meg 4 magos 3.5 ös i7 essel cinál 40-50 fps-t mediumon.. highon 15-20... de itt már vkinek a 4850 esekkel is jáccható fullon ... meg ahogy olvastam pár láma magyar teszt oldalt, pl ipon.hu ahol a a 64 x2 4200 +3870 essel 30 fps el tolta mediumon..... hát neekm 4 ghz en a proci 9800 gt húzva tökig amit bírt is... az elején tényleg rezzenés nélkül ment de a Vörös aratástól már 15-30 fps... de vkinek ezis jó úgy látom... hagy vegye megfele a sok hülye.... nem ér egy fillért se így, hiába a végtelen lehetõség és a király AI--- ami sztem csak terv volt mert abba is egy kiló bug van... elvannak ájulva a fizikától meg a ballisztika hogy a golyó nem oda megy ahova célzol és id õ kell míg oda megy ... hát ez a stalkerba is meg van meg hogy esése van a golyónak ... hát 5 éves játékokba megvan pl a nyílaknál...... vmeikbe még a szél is arréb hordja, itt miért nincs ien?? na meg a másik átlõhetõ terep tárgyak , ember 10 éves cs-be van ien ... nagy szám lenene ha szét lõhetném a fát meg a falat.. de iszonyú gagyi.... az meg a másik hogy 1000 méterrõl lelõ az enemy csupasz ak-val mikor nem is láthatott... az elmélet jó.... csak sajna kelett volna még ennek minimum 2 év ... az év csalódása .... ezt a szöveget hogy: majd ha megveszik sokan akkor csinálunk peccset.. pff inkább nem mondok rá semmit ... JÓ SLIDE SHOW nézegetést... sorolhatnék még dolgokat .. kidobott pénz ez van 😞 de legalább ne írnátok hülyeségeket hogy mien faszásan megy is akkor talán nem venné meg oan akinek nincs csúcs gépe- de még annak se érdemes mert egy pocsék vmit kap azis ha megy 40-50 fps el--- bár Én nem bánnám csak menne minimumon 40-50 el, se érdekelne tolnám mert azért vannak benne új dolgok meg izgi de hát ez van 😞 ... EZ A JÁTÉK NINCS KÉSZ ! ui.: kötekedj csak a helyesírással, mással ugyse tudsz mert nincs igazad... ja és ott a proci teszt is bár nem tom core i7 esnél hol kapsz erõsebbet..
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Logitech <#levele>#levele>
#ofp.hu@irknet
A Béna.
#ofp.hu@irknet
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyébként ki lehet lõni vele, csak nagyon-nagyon türelmesnek kell lenned. 😊
Fel van osztva pár részre, pl. gumikerekes jármûveknél a kerekek egyenként kilõhetõek. Lánctalpas jármûveknél a két oldali lánctalp van külön-külön számolva. Ezen túl a test, a motor/hajtómû, torony van külön számolva. A jármûben lévõ emberek pedig kilõhetõek az ablakokon/testen keresztül.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A következõ patchban javítják a 2+ Giga ramnál jelentkezõ problémákat, illetve pár egyéb grafikai optimalizáció lesz benne. Eddig ezeket erõsítették meg.
Tud valaki valamit arrol, hogy a kovetkezo patch mit fog javitani a jatekban?
Jereváni rádió esete?
Én konkrétan itt annyit jelentettem ki, hogy a következõ patch után a szöveg rész bizonyos téren jobb lesz, mint az angol eredeti, mivel az tartalmaz pár érdekes szakmai / zsargon hibát.
Olvastam, hogy a magyar ArmA változat némely peccsek után jobban müxik majd, mint az angol változat.
Ennek mennyi valóságalapja van?
elképzelem, hogy kb milyen mondatok hangozhatnának el: "a barret által, teljesen egyedileg gyártott és testre szabott beömlõ nyílások" stb 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#ofp.hu@irknet