Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én! 😄 Nem véletlenül írtam fekete sereget... a töki meg az én hülyeségemhez hozta a logót... nem köll... még a végén valaki összemossa! 😊)

www.smart-bus.hu

w77d
ezaz XXD

macleody
Ki beszélt itt erõszakról? Natural szeleksön 😊
igen uram, elnézést uram 😄

Még írtam is msn-n, hogy a Turult és az Árpád sávot még viccbõl sem keverjük erõszak mellé ugyé? Nincsenek ezek a jelképek eléggé lejáratva? Viselkedj a logódhoz méltóan, különben leveszem rólad a kezem! 😄

www.smart-bus.hu

muhahaaa 2 új klántárs? 😄

Úgy valahogy! 😄

www.smart-bus.hu

w77d
<#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

macleody
<#eljen>
werkfilm
g2play.net -en csak 15 euro az arma2 cdkey, 12 a német vágott változat.

ment hozzá kép, de nem rakta be 😊
http://i263.photobucket.com/albums/ii157/tpM91/logo/ATKLogo1.png

macleody
Na ja. Ez nem hangzik túl jól 😄
[NST]Cifu
Modern Magyar Tajgetosz! 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elméleti síkon lehetséges lenne ilyen profizmus, de sajnos a játék egyik hibája az, hogy az AI kissé vérprofi. Esetfüggõ, már nem olyan, mint az OFP-ben, de sajnos még mindig túl pontosan lõ, még akkor is, ha a skillje nincs felturbózva.

Fekete Sereg?
...

Alakítsunk valami fekete sereget... esténként járõrözünk, és rendet rakunk! 😄 Aki nem felel meg az elképzeléseinknek, azt kikiáltjuk evolúciós zsákutcának, felcipeljük a Gellért hegyre, oszt legurítjuk... pár évtized múlva hálásak lesznek nekünk! 😄😄

www.smart-bus.hu

Jó a kiképzés. Ennyi 😄

w77d
ma egy furcsa és bosszantó dologgal találkoztam. sniperkedni akartam és be is céloztam szépen az emberkét. Nem vagyok profi, messze is volt hát elhibáztam. Erre a manák lefeküdt és 2 lövésbõl leszedett az AK-jával. Mindezt olyan távolságról, hogy szabad szemmel alig vettem észre. egy cseppet profi AI nem???? XXD

[NST]Cifu
Milyen körülmények között? SuperAI bekapcsolva, Vörös Aratás küldi? Ott nem. Egyébként tényleg a memóriakorlát öli meg a játékot, sokat nyúl a vinyóhoz....

Hogthar
Egyébként valakinek ment már fullon a játék? stabil 50 fpssel? vagy egyáltalán gép amin elfut fullon 50-60 fpssel?
Isten hozott <#email>

Üdv néktek, dicsõ harcosok! Megvettem én is eredetiben, remélem tudok majd veletek nyomulni multiban...persze ha befogadtok. Egyébként nem is tûnik olyan borzasztónak a gépigény. Ati 4870-es karival, 2 magos E8600-os procival, meg 4GB ddr3 rammal szépen elfut, majdnem tök maxon...
m1c1mack0
Sajnos igaz.

Scottt
Amúgy ezek a genetikai hulladékok még mindig jobbak mint az átlag mert a való világban nem mászkálnak az utcán csak kockulnak otthon.De bezzeg akik az utcán lófrálnak na azokról tényleg egy balta jut eszembe...:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Énmeg egy doboz agyérgörcs oldó tablettára.

[NST]Cifu
Én meg a baltára... 😊

Scottt
Kapufa gyerekek,Pcdome-n találtam ezt a gyöngyszemet a felhasználói értékelések között,látom Modern Warfare 2 98% megnézem és egybõl rátok gondoltam..😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

w77d
hát nem XXD

[NST]Cifu
Az már nem a számítógépasztalra rakott TV esete. 😄

w77d
én autóversenyezni szoktam a nagyszobai 52"-os fullHD-n. hát egen.... van egy fílingje XXD

[NST]Cifu
Azt irják Arma2 user guidba, hogy minél kisebb monitoron nyomjuk...

Valahol a garázs mélyén még van egy 14" Daewoo CRT-m, lehet elõveszem... 😄

Viccen kívül, a képátlóból a pénztárca által megengedhetõ legnagyobb, szerintem. Megalománia, tudom, de aki játszott már 32, 37, 40/42 colos TV-n, az tudja, hogy milyen különbség. Kb. mintha a TV-n nézett filmet hasonlítjuk össze a Mozivászonnal. 😊

Én is közép kategóriásnak gondoltam... Azt irják Arma2 user guidba, hogy minél kisebb monitoron nyomjuk... speciel nekem 17" van - úgyhogy 1280*1024 a max.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

[NST]Cifu
Per pillanat ár/értékben a helyén van, de inkább közép kategóriásnak lehet tekinteni, persze a kérdés az, hogy milyen igényeket támasztasz vele szemben. ArmA2 esetén 1280x1024-as felbontásig bõven jó, 1680x1050-ig jó, e fölött viszont már gyenge lehet.

Ami nekem van gyári tuningos ATI 4850 zalman hûtõs az korrektnek számit? Mert mostmár elég olcsón lehet kapni, és elégedett vagyok vele...

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

[NST]Cifu
A Dx11-bõl valószínûleg ugyanúgy, mint minden korábbi generációlépésnél, elõször a csúcskártyák jönnek ki, csúcsáron. Ezt is vedd figyelembe a döntésnél.

Ha anyagilag belefér, akkor igen, jó választás egy korrekt közép kategóriás kártya most, aztán majd egy Dx11-es késõbb.

csige791
Sajnos a gépemben egy HD3450 van amivel 640x480-as felbontáson tudom a játékot ideálisan sebességgel futtatni. Miután meghalt a 8800GTS-em , kénytelen voltam a barátnõm Still Life és egyéb nagy gépigényû játékok futtatására használt gépébõl kikukázni a videokarit. 😊
A lényeg, hogy égetõ szükségem van egy normálisra. Vagy vegyek mosr egy közepes árkategórisat és késõbb meg egy jobbat ami mar dx11 es ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

wardogzombie
Solt a nanotechnológia lassan elavul.Íme a bizonyíték.

DOGMAN
ofp2 váró topikból van sztem 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DrRadon
A Modern Warfare 2-re indult be ennyire😊

Lassan a "Maraggyámá' vazze" akadémiai magyarnak fog számítani ehhez képest. A multkor már megszóltak, hogy sz-el írtam a b@szdmeget.

Ez Õ volt fiatalabb korában! Várta a CS-t! 😄😄😄😄😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
"Meg vok löve sztem nem taáom a gyé betüt a bilimen tuom ho valszeg ez naon ciki de ez van XDXDXD"

Hol találtad ezt a gyöngyszemt?

Kösz!De valahogy nem jövök rá!Elérek a kómuníkációig de ures nem tudok választani!
Scottt
Van valami tüzérség modul és ha azt valahogy összekötöd az emberkéddel akkor tudsz tüzérséget hívni😊

Scottt
Nesztek köcsögök bûnhõdjetek aki elõször megfejti, hogy ez mit jelent kap egy kockacukrot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem ez a Game naon jólesz lesz benne brazilia oroszorság havas hegycsúcsai vízalatti küldetés és természetesen Afganisztán.
A videoban látottakból és más infokból tuom ho pár dolgot átraktak multiból az egyjátékosba pl,hogy a fegyokra tehetünk szerelékeket egyedi izlés szerint.
Remélem,hogy lesz Coop-mod meg Arcade és zombi-mod igaz a fegyverek listáján az M16A4 nem szerepel de sztem lesz benne mert a poszterén meg a boritoján is rajtavan az ürgének a kezében.
Én csak ennyit tuok mondani,persze tudnék meg de lusta vook. :-)
<#mf1><#violent>

Hali!Van valami módja annak,hogy lehet tüzérséget beletenni a szerkesztõbe?Pl:x-y helyre,vagy térképen kijelölni a helyet,hogy hova menjen a tüzérségi támogatás!
Ha valaki tudja megoszthatná tudását.Kösz!
bricsi01
Hali!

Aki játszik az ArmA2-vel, attól kérdezném, hogy a Badlands nevü pályán, mikor CDF-esekkel vagyunk, hol tudom befejezni a missönt?
Elõre köszi.

Ja-ja... pont azért gondolkoztam el rajta. Csak Vista + ArmA2...

Itt egész nagy a választék...

www.smart-bus.hu

Bucser
Nagy fileoknál lassul le kicsit (700 mega méret felett).

Márpedig az Arma-ban rengeteget számít szerintem a vinyó olvasási sebessége...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmmm... na karácsonyra nagy gyûjtésbe kezdek... 😊

www.smart-bus.hu

Bucser
Edit: Bocs írásban nem annyira, de elhanyagolható a különbség és olvasásban meg jelentõs. A köv generációból már érdemes lehet venni egy 128-asat rendszer+játék célra... tárolásra meg ott vannak a tárcsás vinyók.

Nagy SSD teszt

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF