35054
-
Solt #21752 Utóbbi azért jobban hangzik... -
#21751 Légy elnéző, szegről-végről rokonok. Vagy mi most az épp aktuális erettörténeti megállapítás?
Amúgy is nyitnunk kell az idegen kultúrák iránt, úgyhogy figyelem, ma Török est az Arma.hun! Holnap meg russian teens linkek lesznek itt-ott elszórtan. -
Solt #21750 Az vaze, arkadas... attól még hülye van ott is, itt is! :D -
tpM #21749 Testvér nép, meg hátas társ, ugye Solt? -
Solt #21748 :D :D :D Ez vért kíván... :D -
#21747 Meg a turbános kurva anyjukat. -
tpM #21746 Törökök meghackelték ArmaHut? -
Gascan #21745 valahogy en is igy erzem -
tpM #21744 Sisakcélzón, lézeren meg az állítólagos fizikán kívül ez egy sivatagos terepen játszódó ACE 2 :D -
Gascan #21743 az optimalizált itt azt takarja, hogy visszavettek a növényzetből :) -
tpM #21742 OA Főbb újdonságok:
- FLIR
- Lézercélzók, taktikai lámpák, IR stroboszkópok
- Finomított, újradolgozott HUD
- Hátizsák és telepíthető fegyver cipelés (ide értve az UAV terminált)
- Újradolgozott egyélgek közötti kommunikáció (lesz suttogás is)
- UAV helikopter
- Fejlesztett jármű szim.: fizika, sérülés modell, radar, védelmi rendszerek, sisakcélzó (head mounted display)
- Fejlesztett fegyver szim: többféle optikai mód (gondolom CQB mód a távcsöces fegyvereknél), távmérők, fokozatonkénti zoom (tehát pl ugrálás 2x, 4x, és 8x nagyítás között!)
- Optimalizált növényzet
(a sivatag közepén :D)
Improved and heavily optimized vegetation -
#21741 Megérte volna feltenni az 1.05 ig, mert változott a látótáv, és egy csomó optimalizáció is volt, nem véletlen, hogy egyesek 60-70 fps el játszanak. Sajnos a tesztelők nem voltak eléggé informáltak, de ez így szokott lenni.
Arrowhead nél javítanak az enginen és a javítást megkapja az arma 2 ism patch formályában. -
lee56 #21740 Tudtommal még mindíg az 1.05, de neked is kb ugyanannyi idő utánanézni :) Ennyi erővel ha már 1.03ig eljutottak felpakolhatták volna legújabbat is mondjuk, bár lehet nem sokat változtatna a lényegen. Ha a tesztnek hinni lehet ~3magnál nem tud többet kihasználni az arma2... Phenom2 X6-al is csak a turbo boost miatt jobb, hmm
Arrowheadről van valami infó ilyen téren? Marketingolják legalább a többszálú optimalizálást, vagy vegyük úgy hogy ha már nem is beszélnek róla akkor ne is reméljünk gyorsulást? :) -
fkubi #21739 Phenom II x6-ot hasznal valaki?
http://www.behardware.com/articles/789-9/amd-phenom-ii-x6-1090t-1055t.html
Btw, mi a legujabb Arma2 patch? -
#21738 Próbáld meg az indítófájl mögé beírni a -winxp parancsot, hátha segít, de az is lehet, hogy ez csak arma 2 óta van. -
balazsgigi #21737 Sziasztok!
Arma 1 demót szeretném kipróbálni,ezt hogy tudnám megoldani Win 7 64bit-en?Csak fekete képernyő van.Kopatibilitás mód nem segít.Azt olvastam,hogy maga a gamet fel kell patch-elni,hogy elinduljon(win7-en).De ezek szerint kipróbálni már nem is lehet? -
beci43 #21736 Köszi az eddigi segítséget!Sikerült megoldanom! -
tpM #21735 ACE 1-ből vették meg a SCAR fegyvereket Operation Arrowhead-hez, így nem is kerülhettek be ACE 2-be. -
#21734 Többet nem tudok, csak azt, hogy vesznek modelleket az ACE-soktól, azokat amik nagyon jól sikerültek. -
Gascan #21733 ezt nem gondoltam volna, de jó tudni...
... milyen formában fizetnek érte? elutalnak egy bizonyos összeget egy meghatározott számlára? meg mondják az árat és az alapján? -
#21732 Berci ha még nem oldódott meg a problémád, gyere fel holnap azaz ma :D TS-re és biztos segítünk. Addon Sync-el egyszerűen le tudod majd tölteni a friss ACE-t, amivel a magyar szerverek is futnak. -
#21731 Mielőtt pénzé teszi előtte pénzt ad érte, nem ingyen nyúlja le. :) -
tpM #21730 Meg nem kéne ACE-re várnotok :) -
#21729 Én ugy vagyok vele hogy bárcsak azt tenné, mert akkor már az arma 2ben meg az 1ben is sokkal jobb és több fejlesztés lett volna mint most -
Gascan #21728 Egyébként jól veszem észre, hogy a Bohemia rendre pénzé teszi a közösség által fejlesztett tartalmakat?
Mondjuk az új Arrowhead vidiben is van egy-két olyan cucc, ami már szerepel az ACE-ben is.. -
#21727 AddonSync-et tedd fel az letölti neked az ACE-t. -
tpM #21726 ArmaHun talán tudnak segíteni. -
beci43 #21725 Hát,ez van.Valami lehetőség van rá,hogy anélkül tudjam telepíteni? -
tpM #21724 Megmondom őszintén, én sem :D 3 hónapig nem igazán voltam, nem tudom addig mit műveltek :D -
beci43 #21723 b210,b316.Akkor gondolom ezek béta fájlok..Az Armaholicról töltöttem le.Lehet hogy a Six Updaterrel is baj van?Nem tudok vele mit kezdeni. -
tpM #21722 A "végleges" alatt a 317 vagy valahányas .rar-okat érted? simán be kell rakni az @ACE/@ACEX/@CBA stb mappákat az Arma 2 gyökkönyvtárába és megfelelő ikonnal indítani. -
beci43 #21721 Esetleg TPM...ha tudnál segíteni... -
beci43 #21720 * ötletekből -
beci43 #21719 Egy kis segítséget kérnék.Előzőleg már sikerült az ACE bétáját feltelepítenem.Azóta letöltöttem a véglegest,de sehogysem tudom telepíteni,a Six Updater nem hajlandó rá.Még a játékot is letöröltem-újratelepítettem miatta,de kifogytam az ötletektől,a tanácsok sem segítettek.Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban ésszerű ötlete,kérem ossza meg velem!
Előre is köszi a segítségeteket! -
veterán #21718 Sziasztok ne haragudjatok.Az első részben fantasztikus volt a zombi mód a másodikhoz van már? -
#21717 Operation Arrowhead fegyver használat tréning -
#21716 Hát akkor megmarad magamnak a minta -
tpM #21715 Igen. -
#21714 Szerintem te a alap us armyra gondolsz, azok lettek most átdolgozva Ace módon belül és ők teljes acut mintázatot kaptak, én a special forces egységeket dolgoztam át, ezt az ace egy bizonyos Binkowski nevű textúrázótól szedte és ő Generic Army Special Forces néven adta ki legelőször:link
Vagy esetleg ő az Ace csapat tagja? -
tpM #21713 Nem hiszem. Azokat az ACU textúrákat egy jelenleg az US Army-ban szolgáló kollega csinálta. :)