Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
http://i263.photobucket.com/albums/ii157/tpM91/logo/ATKLogo1.png
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
...

www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valahol a garázs mélyén még van egy 14" Daewoo CRT-m, lehet elõveszem... 😄
Viccen kívül, a képátlóból a pénztárca által megengedhetõ legnagyobb, szerintem. Megalománia, tudom, de aki játszott már 32, 37, 40/42 colos TV-n, az tudja, hogy milyen különbség. Kb. mintha a TV-n nézett filmet hasonlítjuk össze a Mozivászonnal. 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ha anyagilag belefér, akkor igen, jó választás egy korrekt közép kategóriás kártya most, aztán majd egy Dx11-es késõbb.
A lényeg, hogy égetõ szükségem van egy normálisra. Vagy vegyek mosr egy közepes árkategórisat és késõbb meg egy jobbat ami mar dx11 es ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Lassan a "Maraggyámá' vazze" akadémiai magyarnak fog számítani ehhez képest. A multkor már megszóltak, hogy sz-el írtam a b@szdmeget.
www.smart-bus.hu
Hol találtad ezt a gyöngyszemt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videoban látottakból és más infokból tuom ho pár dolgot átraktak multiból az egyjátékosba pl,hogy a fegyokra tehetünk szerelékeket egyedi izlés szerint.
Remélem,hogy lesz Coop-mod meg Arcade és zombi-mod igaz a fegyverek listáján az M16A4 nem szerepel de sztem lesz benne mert a poszterén meg a boritoján is rajtavan az ürgének a kezében.
Én csak ennyit tuok mondani,persze tudnék meg de lusta vook. :-)
Ha valaki tudja megoszthatná tudását.Kösz!
Aki játszik az ArmA2-vel, attól kérdezném, hogy a Badlands nevü pályán, mikor CDF-esekkel vagyunk, hol tudom befejezni a missönt?
Elõre köszi.
www.smart-bus.hu
Márpedig az Arma-ban rengeteget számít szerintem a vinyó olvasási sebessége...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
Nagy SSD teszt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF