Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Latom, tanultal fizikat, de nem eleget.
macleody
Térkép elõ, space-kommunikáció-támogatás-szállítmány, kijelölöd a térképen hogy hova, a fuvar végén fizetsz a taxisnak egy sört 😊
Hogthar
de viszont a sima armához müködik, tehát ha ez az alapja akkor én nem értem..
Törölt felhasználó
Szasztok. Kicsit elvesztem a sok infó között, de hogy a halálba kell a helikoptert irányítani. Mikor megkapom a lehetõséget, hogy hívjak szálítást és jön is madox. felszállunk és passz. Nem megy sehova, nem tudom hogy kell neki megmondani hova menjen... Valaki?
már elgondolkoztál azon hogy a nyitott motorcsónakok versenyzõi miért is vesznek fel bukósisakot? hisz ha kiesnek vízbe esnek .. gondolkodj egy icicpicit és tudzs te majd saját magadnak is válaszolni 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DOGMAN
be kell állítani sima analóg joynak a FreeTrack-et azt rákonfogolni a nézetekre.... kipróbáltam mûxik, lehet nem tud mindent mint a trackIR de azé nézelõdni lehet vele.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Most nem tudom megnézni pontosan, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gorkától északra repülj el helivel és meglátod a fõ bázisukat amit aztán cafatokra szedhetsz

Scottt
Valaki leírná spoilerben, hogy mi a picsát lehet csinálni a Manhattan küldiben?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már elfogtam a 2 szerencsétlen,a nõt elvittem a leszállási területre és elvitték,a csávó háza meg ugye felrobban az onnan kirohanó embert pedig lelõttem.Találtam már 3 elõretolt bázist egyet az északi övezet déli részén egyet a Kraszto izé nevû város melletti dombon,egyet meg a nagyobbik piros zóna északabbi részén a hegytetõn.Gorkát már átkutattam(én szóltam a bázisnak, hogy megvannak a fegyverek)szóval a 2gyanusítotton meg Gorkán kívül minden más feladat hiányzik.Kit/mit hol találok?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[NST]Cifu
A hivatalos fórumban is sírnak miatta, de a BiS nem foglalkozik vele, a TrackIR meg még úgy sem. Ugyebár a TrackIR esetén a BiS csak beépíti az optionsba, a többi a Naturalpointos srácok dolga, a BiS-nek semmi köze hozá, nem is véletlen, hogy az ArmA2 hivatalos fórumában a TrackIR topicba két Naturalpointos srác igyekszik segíteni minden TrackIR tulajon.

A Freetrack esetén amíg valaki meg nem csinálja, addig nem lesz támogatás. A BiS nem fogja, nem az õ dolguk. A naturalpoint nem fogja, mert nem hülyék, hogy a saját konkurenciájukat támogassák...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jo ez a szerverfigyelo kep itt felul.

#ofp.hu@irknet

Szerintm eleg konkret. Hogy a francba?
Azt hittem, hogy kulonbozo feluleteket kezel...
Hogthar
multkor kérdeztem a free Tracker tracIRjét hogy lehet belõni és jött rá a válasz hogy cfg ben engedélyezni kell a TrackIRt de hiába engedélyezem nem jó... még valami a FreeTracker az a program ami webkam és ledek segítségével trackIR t csinál... tudom jön erre a válasz hogy ha nme tetszik vegyek eredeti trackIRt de jelenleg csak a 4 es 49 ezer forint többe kerül mint egy 9800 Gt videókártya, tehát remélem valahogy belehet állítani a házi verziót is, esetleg nem tudja valaki hogyan?
Looserke
sosem kacsáztattál még lapos követ vízfelszinen? XD

Scottt, DrRadon: köszi! (P*csába, hogy nem tudom peccselni normálisan 😞( )
Mit "Hat hogy?"? Fejtsd ki egy ici-picit érthetõbben, vagy tegyél fel konkrét kérdést! 😉

www.smart-bus.hu

Fantasztikus, ahogy a vizen megpattan a machinegun lovedeke ugy 10-15% valoszinuseggel. Hat hogy?
DrRadon
1.02-tõl elérhetõ.

Scottt
1.02-es patchel^^

Helikhez/Röpzikhez:Annyit tudok csak hozzá fûzni, hogy jobban megizzaszt az X-35ös mint a Lock On vagy a Sturi vagy az Il-2 pedig nem is reális csak szimplán szar-.-"
Solt:Nekem is abszolút egyik kedvenc BS videóm😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csák!
Emberek, hogy lehet elõhozni az editorban a modulokat (amelyeknek az F7 lenne a gyorsbillentyûje)? Nekem csak F6-is vannak a lejetõségek, á la OFP. Ja, és 1.01 még mindig. Kösz!
Ha már heli... elnézést, de nem bírom ki, hogy megint be ne tegyem a kedvenc videómat... zseniális zene, zseniális vágás, zseniális szimulátor... ( persze ez sem tökéletes! 😄 ) <#worship>

EDGE by Glowing Amraam ( DCS Black Shark )

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
Hol az Isten nyilában van Dressler százados?

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Hát szerintem nagyságrendekkel jobb volt a repmodelljük alap A1-hez képest, arról nem is beszélve, hogy egy game logic-kal be lehetett kapcsolni, hogy hatással legyen rájuk a szél.

alma2
olvasgatva amit irtok mindenkinek sikerul megtalalnia valamit a jatekban amiben nagyon csalodott. en a helikkel vagyok igy, de a bis forumon olvasgatva nem vagyok egyedul ezzel. Nem tudom mennyit modositottak a viselkedesukon a ACE-modban, es mar sajna az elso resze az enyeszette lett, igy nem is fogom kiprobalni, de valakinek az emlekeiben el meg ? Lehet bizakodni, hogy picit gatyaba razzak, vagy azert olyan melyrehatoan nem modositottak benne ?

helicopter addict

szerintem

a.carkey
Höhö 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
mégjóhogy 😊

wardogzombie : csirek úrral kellett végigslattyogni egy akadálypályán.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csige791
Bocsi, hogy nem lépek tovább, de nálam alap, hogy mielõtt valamiért pénzt adok kipróbálom, vagy letöltöm warezról, de a becsületesebbeknek ott van a demó. Ha nem próbálom ki és nem tetszik a termék akkor nem megyek be egy fórumra lefikázni mindenkit akinek jól fut a gépén, kevés ekkora seggfej embert láttam mint ez a szerencsétlen.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

de szépen összegyüttünk itt, kérem! 😊 lassan lehet nyitni az mmogames, vagy swgalaxies alatt egy arma topicot 😊

Curze
Na rátok aztán végképp nem számítottam egy ilyen topicban! 😊)))))

wardogzombie
Itt mi volt a feladat?Tojj 10 tojást 2 perc alatt?

wardogzombie
<#hehe><#taps><#eljen>A doki ujra praktizál.<#integet2>

nonédda, hát ezt is tolod? 😊

Torzonborz
Csirek közlegény szolgálatra jelentkezik ! 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hûha nekem ide is van regem 😊

üdv

macleody
Fura, azok a játékok amik dvd-t vagy daemon tools-t igényelnek nem indulnak az asztali parancsikonnal. Így az arma sem és a grid sem. Ilyet még nem pipáltam.
aztaqurv@ nekem már ez volt a dobozba ZSÍR <#smile>

http://sopronyi.photoshelter.com

DrRadon
Tempinek 2 hét ban 😊

DOGMAN
Storm: Te idióta !!!! <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

És ráadásul pont tegnap jártuk be ezeket a helyeket együtt tanyasi szerveren, de te közben a katalógushoz fotózgattál...<#nyes>

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Igen Õköcsögsége Uram!

Inkább:bal-bal,bal-bal... ezekre csak vodkával hatsz😄

A Béna.

macleody
Próbáltam már vagy 10x de hiába.

Stormbird: Te nem vagy 100-as 😄
[NST]Cifu
A személyeskedést mellõzésére felszólító hsz. rátok is vonatkozik. Bal lábbal kelt, rossz hangulata volt, tökmindegy. Ettõl még nem kell az õ stílusában válaszolni. Továbbléééépéééés iiiiiindulj, bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb....

[NST]Cifu
Ez kész, kétváll, kérem kapcsolja ki. 😄

<#nevetes1>

stílusából ítélve, õ az, aki a mamától kap mindent (kivéve erkölcsi alapokat és pár qrva nagy pofont 😊)

Solt tudja a tutit 😊

😄😄😄😄 Hüle... 😄

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Ertem, koszonom szepen az infokat!😊

Szerintem Cifu és Gascan vitája okafogyottá vált, mert elfogtam egy levelet.

T. Disztributor!

Sajnálattal közöljük, hogy az önöknek megküldött -ArmA II Valósághû harci szimuláció borítóval ellátott- DVD tokokba, csomagolási hiba folytán a Természetjáró szimulátor került tokozásra. A felelõsség megállapításának kivizsgálásakor világossá vált, hogy a hibát Jirinka Toplanekova takarítónõ követte el. (Na õ már nem dolgozik nálunk)

Sajnálattal közöljük továbbá, hogy a program -jelenlegi állapotában- NEM alkalmazható Valósághû harci szimulációként.

Ezzel szemben viszont jó hírként közölhetjük, hogy Természetjáró szimulátorként minden különösebb megkötés nélkül használható.
Tisztelettel kérjük a forgalmazót, hogy a program további értékesítéseinél a külön mellékletben küldött kiegészítõt, izléses bõrkötésben a programhoz mellékelni szíveskedjen.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Minden erõnkkel azon dolgozunk, hogy újabb és újabb patchek kibocsátásával -a ködös jövõben valamikor- a Természetjáró szimulátor, Valósághû harci szimulátorként is alkalmazható legyen.

További jó értékesítést kívánva
Üdvözlettel:
BIS (Balf@sz Idióták Studio)

Ui.: A melléklet nyelvezetét kéretik megtartani, hogy ne üssön el jelentõsen a program nyelvezetétõl!

Melléklet:

TERMÉSZETJÁRÓ -Valósághû szimulátor

Van neked lehetõségben felfedezésül CHERNARUS szépségei természetének.
Vezet csoportból sok túristának cooperativ is.
Te vagy képes csatlakozáshoz más gazda programjához a számítógépében és ezáltal megosztódása az élmény mindenkinek aki gazdába csatlakoz.

Csak példa néhány tiedbõl lehetõségben:

KABANINO
-megtekint KOLHOZ. Készíthetõ róla fényképben ról Ludmilla, ki nyerte ban járás versenyének fejés.

-Kabaninoról NY-re séta csak percbõl néhány a tó, amit megszólítás "Kisszúnyogos". Lehetõség neked fogás halnak pecától vagy advanced user dobál vízbõl be gránát, mitõl talpa halé feldobódik, lehetõség neked kifogáshoz azt. (Gránát biztosít program, de botos peca addon kell beszerzése neked)

TOPOLKA GÁT
-Tudsz gátot megnéz. Csodálkozódás méretileg gigantikus mivolta. Adódó lehetõségbõl, hogy te vagyol vadász. Akkor tudsz cserkelni környékben vaddisznók, mikor azoknak van ivás és dagonyázásból kedv jönni vízhoz. (Neked használni lehetõség MP5 SD vagy másiknak letompított hangzástól fegyver, hogy felzavarása csendes erdõben nem letséges)

Remény, hogy sok neked örömködés okozása még felfedezés programban lehetõség.

Balf@sz Idióták Studio

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

DrRadon
Hú, ilyet ne írj neki, mert neked esik, hogy anyuci vette.

5200-ason 3GHz-en is megy, persze én nem a Vörös aratást játszom, hanem multiban, ahol a szerver izzad igazán.