Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdnék, hogy tudna-e nekem segíteni valaki skin készítés ügyben.
Konkrétan az UH-1C (asszem) típusú helin szeretném a textúrákat cserélni, de teljesen meg vagyok lõve, mert nem tudom, hogyan kezdjem. Photoshoppal próbáltam, de sajna a .paa fájlok csak összeillesztve vannak meg, így nem tudom õket megfelelõen szerkeszteni. Köszönettel venném, ha valaki segíteni ez ügyben, és egy szélesebb körû tájékoztatást adna ezzel kapcsolatban. Konkrétan, hol kezdjem, esetleg milyen progi kellhet hozzá, hogy néz ki ennek a felépítése...stb. egyszerûen minden infót szeretnék errõl megtudni. 😊
A válaszokat elõre is köszi és bízom benne, hogy a kérdéseimre itt választ fogok kapni!
reggel már ketten toljátok? Pff 😊
Ezeknek a mai fiataloknak mire nincs idejük... Nem baj ma este én is beKázmérkodom magam 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Megvettem origiben,azt gondolom nem fogom megbánni.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
#ofp.hu@irknet
ez a feeling nem a scriptelt csõjáték: (itt mindent az AI csinál a playeren kivûl)
Arma 2 Huge Battle Over 1500 AI!!!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A külföldi szerverek már most tele vannak minden este...
www.smart-bus.hu
Magyarul semmi értelme megvenni.. Amikor én nyomnám, gondolom konganak a szerverek az ürességtõl.. Azért, hogy egyszer végigtoljuk koopban, kicsit drága . . .
Amúgy a virágbolti verziót tesztelvén, arra jutottam, hogy elképesztõ játék ez még mindig (már az OFP óta..) 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SötétBarom: FADE-el, 7990Ft és ~10-15en toljuk, bár most kezd beindulni, szerintem leszünk 30an is mint OFPs idõkben.
Többet nem fogok kérdezni, nem kell megijedni 😊
Ja igen, mennyibe kerül? Mennyien tolják (mondjuk este 11 után, ill. délelõtt, mivel többnyire akkor érek rá...)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szólj Szekignek mert én ezer éve nem láttam😄
A Béna.
A Vs. kínosabb dolog. Ha nem vagy profi (én sem vagyok az), akkor azt látja az ember, hogy folyamatosan újraéled, mert ismeretlen irányból ismeretlen emberek ismeretlen fegyverekkel meggyalázták kis testét, többféle képen. Legalábbis nekem általánosságban ez a tapasztalatom a Vs.-el. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ez ügyben sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok... mi az az EVO? 😊
Köszönöm a segítséged,
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szeretném megkérdezni, hogy tud valaki a normál serial key mellett másik kulcsot mondani?
nekem a reloaded-es verzió van meg. Haverral ketten szeretnénk ketten játszani LAN on, de ott sem lehet ugye ugyanazzal a key-el nyomni.
please help..
THX, Greg
amúgy lehet, hogy érdemesebb lenne a demót felraknod. abból hiányzik a fade, ami most lehet, hogy egy agyfasz generátor neked, oszt nem is tudsz róla, hogy azért olyan a játék, mert aktív a fade.
arról nem is beszélve, hogy a demó rendelkezik online résszel is, így legálisan kipróbálhatod, hogy milyen is onlány. állítólag az egyik dev is hostol külön egy demó szervert, onnan ismerhetõ meg, hogy ott vannak a legtöbben, ill jóval nagyobb a player limitje, mint a többi demó szervernek (ill valami egyedi multi nyenyenyunyát készített. érdemes lehet meglesni)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
jut eszembe bannerben lévõ serverhez mi a jelszó ? 😊 kell hozzá regelni oldalon vagy mi ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
a ts-t felrakom, ill szerintem mindenki telepíti a klánból (már tegnap felmerült 😊), mert a hangkommunikáció elengedhetetlen (ventrin vagyunk)
igazából az elején féltem, hogy egy HC szerveren mennyire nem fog menni a játék, de meg kell, hogy valljam, sokkal sokkal sokkal jobb, mint az átlagban megszokott public szerverek. igaz, hogy tegnap már egy könnyedebb beállítás volt aktív, de így is érezhetõen nehezebb volt a játékmenet (egy átlag public szerveren 1-2 óra alatt bõven 150 pont felett vagyok, itt estére 50 pontot szedtem össze, bár csak gyalogosokra mentem, PKP-t egyszerûen imádom 😊)
VS érdekes, mert bár játszottam ugyan az OFP-vel (azt max lanon), az arma1-el, de a VS az, amit soha az életben nem próbáltam. (ellenben más játékokban általában a pvp az, ami az elsõ perctõl érdekel. ezt is meg kell lesni, teljesen más hangulata lehet (és gondolom van is 😊))
Szerintem ennek viszonylag egyszerû magyarázata van: Õk már ismernek. :-))
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Public szervereken vannak vér istvánok,( velük nem kell foglalkozni ) de segitõkész normális arcok is. Itt messze nem árt ,ha vágod az angolt. Bár észre fogod venni, h sokan ugy kommunikálnak , ahogy sikerül 😊
Multi gyakorláshoz szerintem a sokatt szídott EVO is bõven jó. A feladat nem bonyolult, és sokan játsszák. Értsd ezt ugy, h senki nem veled foglalkozik. Mész a többiek után és megprobálod magad hasznossá tenni.
De csak jó tapasztalatom van evvel a társasággal is. ( ARMAHU ) Jó a hangulat, és mégiscsak "hazai" 😊
Viszont akkor fejhallgató mikrofon TS progi alapfelszereltség 😊
Nem sokat játszottam velük de az élmény volt.
Mi inkább fõleg helyi hálon játszunk szûk családi körben, meg föleg az editor elõtt gyötröm magam.
Ha elsõre nem kapod el az ízét, NE ADD FEL ! Az annyit tesz ,h rossz szerveren voltál. Probálj ki egy másikat ! Ez egy jó játék.
Nálam abban kimerült az utvonalterv, h tudtam hova akarok eljutni. És elöször térkép, aztán gps. Végül amikor jöttek a nyomjelzõk, onnan tudtam teljes bizonyossággal ,h megérkeztünk. Ésakko' valahova tegyük le egyben sztjóvan 😊
Másik dolog amit irtál, a szétlõhetõ farokrotor, meg üzatank. Engem ez teljesen lenyûgözött amikor felfedeztem. Nyilván ,h ettöl még nem lesz szimulátor, de ahogy te is mondtad: ERÖSEN FEELINGES !
Csak zárojelben, - zárojel nélkül - mondom, h én mindvégig Arma 1 röl beszéltem. Nem tudom a kettöben mik vannak. De rövidesen megtudom <#vigyor0>#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve ha veszek egységeket azt a saját csapatomba osztja be,nem lehetne utánpótolni a már kihaló félben lévõ csapatokhoz õket?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A multit kipróbálnám, de az egy dolog, hogy magam csendességében ellövöldözgetek, 😊 de szerintem nekem még magas a multi.. gondolom pörögni kell 1000-el.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha helis vagy, a Black Shark-ot gondolom ismered... 😊 Na, abban amit lebénázok, leszállni is alig tudok vele, csodálom azokat, akik mesterei.. 😊
pedig de szép is lenne.... 100mbit le/fel, 4x intel xeon quad, 32gb ram, stb stb stb, csak hát szegénykém ott porosodik, mert arma2server nincs linuxra (jó anyjukat)
így most public szerverek, 2 napja arma.hu. jó a ping, jó a társaság és nincsenek "fejbelõllekme'beszátá'ahelibe'elõttem" pistikék 😊
Dio volt fent tegnap, este tod fe' pofád te is 😊
általában ha csapatszállítót viszek, akkor szólok chaten, hogy x perc múlva indulunk ide vagy oda, addig lehet jönni. no nem azért állok a bázison, mert jájdejó, hanem tervezek 1 biztonságosnak mondható utat a kijelölt LZ pontig (lehetõleg úgy, hogy ne egy tisztás felõl közelítsem meg a harc színterét, stb), ill ennek fényében egy visszautat is szeretek megtervezni, ill körülbelülire eltervezni.
no ez pár vérpistinek nem tetszett 1-2 nemzetközi nyílt szerveren, csak ment az anyázás, hogy "ménemmegyünkmán". lehet úgy is, csak annak általában az a vége, hogy levegõben leszedik az egész bandát, stb (egyébként az arma.hu-n épp ezért nem is nagyon vezettem még csapatszállító helit, nem tudom még, hogy hc módban mire számíthatok, azt a felelõsséget meg nem akartam vállalni, hogy a csapat miattam pusztuljon).
Egyébként meg KÖTELEZÕ kipróbálni a többjátékos módot !
Egyszer EVOban még a játék elején( nem röhög ) elsõként volt annyi pontom, h csak én vezethettem helikoptert. Bõven elég volt arra koncentrálnom, h kit
hova szállitsak, vagy honnan szedjem fel, meg ,h senki ne haljon meg miattam. Le ne löjenek, és ne verjem oda semminek a gépet, amig a levegöbe lövöldözö türelmetlen hangyaembereket probáltam betakaritani, akik teleírták a chatablakomat azzal , h merre menjek értük 😊
Szóval az ugy más, hidd el !
amiben nagyon jónak tartom az fsx-et, az a grafika. tömör gyönyör, vfr repkedéshez imádom. igaz, hogy most már 250 giga felett van, de valami eszméletlen szép és valóban vfr közeli élményt képes gerjeszteni (noha távol áll a valóságtól)
míg mondjuk az x-plane inkább a repülés modelljére lett kihegyezve, a grafika kevésbé látványos (aláírásomban lévõ linket nézd meg, egyszer talán befejezem 😊). ellenben a repüléshez köthetõ részek jóval jobbak. pl a gép viselkedése szélcsatorna elvén mûködik, a gépek alkatrészeire külön számolja a rájuk ható fizikai hatást, stb (pl nem mindegy, hogy a gép egyik futóján a kerék elpukkant, vagy hülye volt a pilóta és elhagyta a fél szárnyát, flaps-et, stb. fsx-ben ilyen nincs is)
csak némi kép arról, hogy mennyi a különbség fsx és x-plane között. fsx-ben olyan szinten vezetem a heliket (inkább a helik vonzanak), hogy öröm nézni (full realistic módban, semmi automatika, külön helis addonokkal). x-plane-ben alig tudom a gépet egyenesen tartani, egy kis fuvallat és izzadok, mint a ló, hogy ne crash legyen a vége. fsx-ben egy zsebkendõnyi helyen leszállok bármely helivel. x-plane-ben örülök, ha a kiszemelt LZ 100 méteres radiusán belül teszem le a helit 😊
félreértés ne essék, nem az fs szériát fikázom, mert imádom. csak azért annak is bõõõõõõõven vannak hiányosságai (holott annak konkrétan a repülés a profilja), mint ahogyan természetesen az x-plane-nek is.
(Bocsi az OFF-ért... )
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még a BF-ben volt vicces amikor 5 vadász, 4tank és 3 helikopter volt én meg egyedül gyalog. :-D
fsx egy nagy hibája, hogy a gépet egy egésznek tekinti. nincs olyan, a gép egyes részei leszakadnának, tönkremennének (flaps leszakadás, stb).
de egy konkrét példa: arma-ban pl adott az a lehetõség, hogy a far rotor sérülése esetén igen komoly gondba kerül a pilóta, mert a gép masszívan pörgésnek indul. fsx-ben ilyen nincs. ez csak egy példa. az fsx pedig flight simulator ugye 😊
Nem értem ezzel mi a gond? 😄 Nyilván az én véleményem egy a sok közül, ami pusztán egy vélemény és semmi több!
Vagy megbántottam ezzel valakit? Remélem, azért nem... 😊