Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam és mûködött!
Köszönöm szépen!
Torzonborz
mijazawow ? <#crazya>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezek QG-s tánc animok, van belõlük 3 féle 😊

[NST]Cifu
Nem hiszem, a Kata anim még véletlenül sem rendelkezik ilyen kézlengetésekkel. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem kell wowot csinalni armabol.

#ofp.hu@irknet

Scottt
Vannak benne ilyen "karatés" animok aztán azokat szkriptelték össze szerintem😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Torzonborz
hö ? ezt meg hogy ? multin mekkora poén lenne már így denszelni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezt csak úgy <#taps> : dance

SötétBarom
640x480 maximális AA mellett üt igazán 😄DD Olyan, mintha tejüveg lenne a monitoron 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[NST]Cifu
Tudtommal nem, a Matrox féle dual és triplehead van támogatva, amikor 2 vagy három monitorra növeled a látótered / Hud-od.

csige791
ARMA 2 -re gondoltam nem a sima arma-ra.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Azt meglehet csinalni arma-ban, hogy nehany dolgot kirakok második monitorra ? Pl GPS, iranytü, esetleg terkep stb... ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Scottt
Simával jobban jársz😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

csige791
kozben solt rabeszelt, hogy eleg nekem ez is.

csige791
Akkor megelegszem a sima x52-vel is. Van logitech g15-öm is aztán alig támogatja valami, armához se, találtam semmit hozzá.

[NST]Cifu
X52Pro @ Saitek. A gázkar melletti MFD kijelzõn megjeleníthetõek a játék bizonyos információi.

csige791
Nyugi, ma kaptam fizetést, még nem döntöttem el hogy hd4890-et vegyek, vagy várjak a dx11-es kartyakra és addig vegyek egy 4850-et 1giga rammal.
amint eldöntöttem megrendelem ebay-rõl, meg mellé egy Saitek X52-õt.
tényleg, mi a külömbség az X52 és az X52 pro között azon kivul , hogy másféleszer annyi a pro ?

Az a baj, hogy nem ahhoz kell bika gép, hogy ellás 1,5km-re, hanem hogy a dombtetõrõl megmond, hogy fekszik-e valalaki 1,5km-re a bokor alatt, vagy csak "hullámzik" a kép. :-)
[NST]Cifu
Pompás ötlet, végül is kb. 10 éve nem játszottam 640x480-as felbontásban, éljen a retro feeling. :Ð

DOGMAN
Ja, végülis... 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

csige791
A swapolás problémáról:
nekem soha nemtöltöget vinyóról, pedig elég gagyi gépem van. A megoldás:
640x480
minden minimumon, vagy kikapcsolva , látótáv 1500m.
Remélem tudtam segíteni. 😊

Valaki próbált már átpakolni armához kreált addonokat arma 2 be ?
Mik a tapasztalatok ?
elindul egyáltalaán ?
Mit nem csinál ? stb.
gyalogos egységek érdekelnének elsõsorban.
Elõre is köszi !

még egy: meg tudom valahol nézni a kézi fegyverek változóit? Sebzés, pontosság, átütés, stb...
Tudom komoly problémáim vannak, de miért nem lehetet az an/paq-ot leprogramozni a játékban? Fent van a fegyveren, megrajzolták. Erre az AI a fején a NV-el, belenéz a reddotba. Nem két szemmel, eggyel. Miért nem tudtak még rajzolni egy zöld lézert mellé :-(
válts át valamelyik csapattársra, majd onnan vissza. helyre fog jönni.

youtube-on van videó, ahol elkapják. nagy mák kell hozzá.

Bizonyára nem lehet elkapni, még véletlenül sem.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Üdv!

Lenne egy kérdésem. Mégpedig, ez a második küldetésem, hogy az AI elég erõteljesen beragadt. Kiadom a parancsot az emberimnek és nem reagálnak semmit csak állnak. Van-e erre a problémára valamiféle megoldás?

Patchelt 1.02.584134, de ugyan ezt volt a 1.02-nél is.

Elõre is köszönöm!

Törölt felhasználó
Space, ott kommukiácio, ott támogatás, ott a szállítmány ami elvileg aktív ÉS ahova kattinc oda fog menni ha meg csak ö utána 8ast nyomsz és 2 szer 1 helyre klick akkor gyorsabb és folyamatosan tudod váltani hogy hova menyjen a gép. Ergo meg tudsz nézni több helyet is mielõtt feleslegesen kiszállnál. Én így probáltam a piros golf nyomára bukkani de semmi<#shakehead>
Erre nem is gondoltam. Kipróbálom.

Köszi. 😊

csige791
nekem space-el muxik multiban. Space és mozgas ide az eger gorgovel kivalasztva.

Sziasztok!

Hívtam vörös aratás küldetésben, mikor szólnak hogy piros golffal menekül loptyev, hívtam támogatás gyanánt a helikoptert. Megérkezett, én beszálltam a parancsnoki pozícióba, a többiek meg a hátsó ülésre.

A gondom az, hogy ne mtudom rábírni a pilótát, hogy elinduljon valamerre. Asszem shift+bal egérrel kell kattintani (végigpróbáltam minden kombinációt) a térképen és elvileg oda kellene repülnie (OFP-ben így volt), de nekem nem mozdul semmit...

Mit csinálok rosszul?

Hogthar
Igen van kampány coop, mi csak úgy játszunk😄
DOGMAN
Majd azt én szabályzom, milyen coopot nyomunk 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Törölt felhasználó
Ez tök jó de hova küldjem õket? Körözünk géppel minden fele,de semmi. Valami piros golfot kéne látnunk grom környékén, de semmi...
SötétBarom
Öööö, végig lehet nyomni coopban. <#miaz>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a.carkey
Nézd meg a térképen és add ki a parancsot, hogy menjenek oda. Aztán te csak kövesd õket. Átvezetõ jelenet és megvan.

A medve nem játék.

DOGMAN
Érdekelni épp érdekelne, de a multi/coop miatt vettem a gamét, szóval a kampányt én sosem fogom elindítani!!

Én kérek elnézést 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

elirtam mert core 2 duo !1 hete vettem!
Multizz te is.

#ofp.hu@irknet

Törölt felhasználó
Na mostmár 2en se vágjuk hol van Lupov. Csak nem tudjátok, mert állandóan multiztok vagy szimplán nem érdekel? THX
csige791
Éjszaka dolgozom, ha nem probléma, heti 6 napot néha 7-et. Egyelõre nem Magyarországon, mert nem szeretem ha átbasznak.

swapelés:

ahogy nálam van (nem arma miatt, leginkább fsx és x-plane):

1 winyón windows és alap programok.
1 másik winyon a swap (nem partíció, külön vinyó! lényeges)
1 másik vinyón a játékok.

sok fájlal ügyködõ progik esetén meg kifejezetten javasolt a defrag (amúgy is 😊) illetve ezen felül a contig használata (ms oldalról leszedhetõ).
igaz, hogy az arma nem dolgozik sok fájlal (bár gondolom a pbo tartalom nem mint pbo kerül feldolgozásra, hanem annak a kibontott formája)

swapelni szokott, de attól, hogy swappel, nem lesz darabos a játékmenet.

contig-ot így futtassátok, dos ablakban:
Contig.exe -s *.*

intel dualcore-tól sokat ne várj. a dualcore NEM core2duo

Bocs ha láma kérdés de ti mit játszotok a magyar szervern? 15 vs 15? Vagy coop AI ellen? Vagy mit?
Én fix IP-vel toltam. Mind1 megvárom a véglegest hátha jobb lesz, vagy legfeljebb lecserélem a wifi karit valami másra pl. linksys.

Icebird
Most hogy mondod nekem is volt gondom de a szar smc router miatt, nem volt mind1 hogy dinamikus vagy fix IP-vel használtam a wlant!
Linksysel viszont már teljesen jó, stabil mind2 módban!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Köszi...
Az a baj hogy nem tudom kipróbálni reinstall nélkül...
egye fene alszom rá még egyet, de elsõ körben inkább mellette vagyok...

Nekem egy régi D-Linkem van. Semmi csicsa, de dolgozik 3 éve gond nélkül 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Nekem gondok voltak a wlannal win7 alatt. Gyakran ledobta a kapcsolatot, ill. ha nagyobb fájlt másoltam, azt hibásan tette stb., így visszatértem a vistára egyenlõre. Ezt leszámítva nem volt gondom a win7-el.
wifi kártya: Asus WL-138G V2