Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
#ofp.hu@irknet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amint eldöntöttem megrendelem ebay-rõl, meg mellé egy Saitek X52-õt.
tényleg, mi a külömbség az X52 és az X52 pro között azon kivul , hogy másféleszer annyi a pro ?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
nekem soha nemtöltöget vinyóról, pedig elég gagyi gépem van. A megoldás:
640x480
minden minimumon, vagy kikapcsolva , látótáv 1500m.
Remélem tudtam segíteni. 😊
Mik a tapasztalatok ?
elindul egyáltalaán ?
Mit nem csinál ? stb.
gyalogos egységek érdekelnének elsõsorban.
Elõre is köszi !
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Lenne egy kérdésem. Mégpedig, ez a második küldetésem, hogy az AI elég erõteljesen beragadt. Kiadom a parancsot az emberimnek és nem reagálnak semmit csak állnak. Van-e erre a problémára valamiféle megoldás?
Patchelt 1.02.584134, de ugyan ezt volt a 1.02-nél is.
Elõre is köszönöm!
Köszi. 😊
Hívtam vörös aratás küldetésben, mikor szólnak hogy piros golffal menekül loptyev, hívtam támogatás gyanánt a helikoptert. Megérkezett, én beszálltam a parancsnoki pozícióba, a többiek meg a hátsó ülésre.
A gondom az, hogy ne mtudom rábírni a pilótát, hogy elinduljon valamerre. Asszem shift+bal egérrel kell kattintani (végigpróbáltam minden kombinációt) a térképen és elvileg oda kellene repülnie (OFP-ben így volt), de nekem nem mozdul semmit...
Mit csinálok rosszul?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A medve nem játék.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
#ofp.hu@irknet
ahogy nálam van (nem arma miatt, leginkább fsx és x-plane):
1 winyón windows és alap programok.
1 másik winyon a swap (nem partíció, külön vinyó! lényeges)
1 másik vinyón a játékok.
sok fájlal ügyködõ progik esetén meg kifejezetten javasolt a defrag (amúgy is 😊) illetve ezen felül a contig használata (ms oldalról leszedhetõ).
igaz, hogy az arma nem dolgozik sok fájlal (bár gondolom a pbo tartalom nem mint pbo kerül feldolgozásra, hanem annak a kibontott formája)
swapelni szokott, de attól, hogy swappel, nem lesz darabos a játékmenet.
contig-ot így futtassátok, dos ablakban:
Contig.exe -s *.*
Linksysel viszont már teljesen jó, stabil mind2 módban!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Az a baj hogy nem tudom kipróbálni reinstall nélkül...
egye fene alszom rá még egyet, de elsõ körben inkább mellette vagyok...
Nekem egy régi D-Linkem van. Semmi csicsa, de dolgozik 3 éve gond nélkül 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
wifi kártya: Asus WL-138G V2