Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
noha a fizikája (túlzás fizikának nevezni) közel sincs egy fsx-hez (ami a szimulátorok közt a gyengébb minõségû szimulációt képviseli), mégis hatalmas élmény a helikkel, repülõkkel hadba vonulni.
noha ezen esetben egyáltalán nem a szimuláció minõségét veszem figyelembe, hanem magát az élményt. hatalmas.
akit ez irritál, az inkább ne vezesse. de azért, mert neki nem tetszik, mástól miért kéne megvonni ezt az élményt? egyébiránt ha már annyira ragaszkodunk a valós repmodellhez, érdekelne, hogy az, aki agyfrászt kap ettõl a modelltõl, az mit kezdene fsx-ben vagy x-plane-ben egy c-130-al (ami szintén távol áll a valóstól, legalábbis gondolom én 😊). egyébként belefutottam pont az arma2 esetén abba, hogy valaki mondogatta, hogy csinál egy valósághû c130 takeoff-ot (nem igazán értettem, hogy hogy érti 😊), majd amikor mondtam neki, hogy akkor a fékszárnyon állíts, csak pislogott, hogy miért, az fékezéshez kell. jah, mondom, akkor hagyjuk).
akkor meg az lenne a baj (bár én örülnék, mint majom a farkának, de az arma profilja nem a repülés pontos modellezése, leginkább a gyalogos fronton van toppon, de ezen felül mással is foglalatoskodhatunk, ha épp úgy tartja kedvünk. az arma varázsa pedig _szerintem_ a bõ lehetõségekben rejlik. van ami egész jó, van ami gyenge. ettõl függetlenül az egész egység hatalmas és teljes mértékben egyedi.
Engem idegesít, mert szerintem nagyon arcade-stílusú, nem is értem miért tették bele..
Ezt te írtad a #18668-ban. 😊
Szerintem emiatt "támadnak", ha lehet élni ezzel a kifejezéssel. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Abban igazad van, hogy jócskán megdobná a játék HW igényét. Sajnos.
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha árnyaltabb lenne a jármûszimuláció...
DE MILYEN ÁRON ?
Mindenféle gépre ható erõket és egyéb lófarkakat akarnál plusszba kiszámoltatni a procival,( per jármû ) mikor már igy is a legkeményebb gép kell a program alá ?
Hidd el ,h a többségnek ez igy nagyon megfelel. És PONT ez a poén benne ,h MINDENBE be lehet ülni.
Egyébként a DW-ben volt Perry Fregatt. 😉
Azért ilyen mélységekbe ("tengeralattjáró szimulátor") nem kéne belemenni! 😄
Elég lenne a Fleet Command rts része, megszemélyesítve. Ott is volt minden:
Seal és egyéb különleges alakulatok partra rakása
tomahawk
tengeralattjárók
repülõgépes csapások, backfire bombázók, helikopterek
rakéták és ellenrakéták
városok, repterek, támaszpontok
stb.
A medve nem játék.
Szigorú parancsnoki hierarchia, TS kommunikáció, és mindenkinek meg van a dolga. Van aki csapatokat szállít helivel, van aki páncélost visz, de a többség egyszerû gyalogos baka, akiket felülrõl vezényelnek. Hétrõl-hétre átéled az izgalmat, a 3 órás meccs végén a diadalt vagy a teljes kudarcot.
S közben pezseg az egész, ugratjuk egymást vagy épp lebasszuk a másikat, pörög a chat bontogatjuk a söröket és közben jól érezzük magunkat. Hogy mennyire, arra nincs szó.
Igaz nem teljesen tökéletes a szimuláció, de még mindig a legnagyobb szabadságfokot adja egy ilyen eseménynek, lehetõvé téve, hogy a repülõ, a helik, az a pár páncélos és a sok-sok baka egymást támogatva foglalja el az egyik területet a másik után, odafigyelve a kis szoba napóleonok utasítására.
Bár az tény, h csoportosan minden jobb mint egyedül... 😊)
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Legnagyobb feelinget vennéd el mikor egy multis front pályán egymásnak feszülö tankok a sectorok között, felettük heliböl ugráló bakák próbálnak a tankokat alászacselezve sector közelébe férközni?
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha nem lenne benne, az lenne az igazi hiba.
Üdv:
Papa01
Az nem a 20 gombnyomás esete, hogy a helikopterek és repülõgépek fizikája egy kalap ******. Ha játszottál az IL-2-vel vagy a Lock-Onnal, esetleg a Flight Simulator sorozattal, akkor kb. sejtheted milyen egy többé-kevésbé normálisan megírt repülõgép-szim fizika. Namost az OFP/ArmA/ArmA2 nem rendelkezik ilyennel.
Persze, igazad van, de én is ezt mondom, mivel ez egy "gyalogos szimulátor", akkor abban legyen nagyon jó (és szerintem az is), és kész. Mivel a repülõ, helikopter, stb, szimuláció területen vannak megfelelõ programok, aki azzal szeretne megismerkedni megteheti.. 😊
Alapvetõen szerintem az ArmA-ban,ezen eszközök fizikája (repülõ, helikopter, stb) botrányos, inkább a gyalogos rész tökéletesítsék tovább..
De ez csak egy vélemény... 😊
Üdv:
Papa01
Nincs jobb játék, amely képes a teljes harcteret felölelni (én még a haditengerészeti részét hiányolom kicsit, Dangerous Waters szinten ^^). Ez van, ezt kell / lehet szeretni...
Ez a játék a kacsa esete, az is tud úszni, repulni, meg gyalogolni, de egyiket sem tokeletesen. Durva is lenne ha ez lenne a legjobb, repszim, a legjobb tank sim, plusz amiben amugyis a legjobb. Akkor nem maradna hely a tobbi jateknak a piacon. Bár én örülnék neki.
A másik dolog, hogy így is sokakat elriaszt a komplexitása - lásd pár hozzászólóval lentebb, nem tud vele játszani így inkább bele köt a grafikába - mi lenne ha egy felszállás 20 gombnyomás után sikerülne.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Bár én is szeretem az ArmA-t, és jóval komolyabb játéknak gondolom, mit a COD4-et, de szerintem, ez a Helis/Repülõs/Tankos vonal nagyon nem kéne ebbe a szimulációba..
Engem idegesít, mert szerintem nagyon arcade-stílusú, nem is értem miért tették bele..
Ha repülni akarok, ott a LocOn, Black Shark, Condor, stb.. (Bár egyikben sem vagyok valami nagy szám). Azok valóban szimulátorok. 😊
Üdv:
Papa01
a cod-al való hasonlítás meg nem tudom miért jó. majd ha megjelenik az új OFP akkor azzal kell összevetni .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kihaltnak egyébként nem nevezném, ha a kampányban (vagy megfelelõ küldiben) sétál az ember, a falukban van civil lakosság, sõt autóforgalom is.
#ofp.hu@irknet
Sajnálattal közlöm, hogy ez a játék igencsak... most megbántok sokakat, de szánalmas.
Alapvetõen jó a koncepció, csakhogy a vizualitás terén pl hi-res texítúrákkal telenyomnak mindent, de annyira kihalt és szögletes minden, ami 2009ben szégyen. Ezt még bõven elnézném, ha a játék irányítása nem lenne egy kalap fos. Egész idõ alatt olyan érzésem volt, hogy valami katona-kiképzõ mátrix BÉTAverziójában vagyok, és fenyeget a kékhalál. Azon se csodálkoztam volna, ha egy windowsos hibaablak pofáncsapott volna, mert annyira valóságtalan az egész. Szóval ahogy eltervezték a játékot nagyon jó lett volna, de ez seholsincs egy 2 éves COD4hez képest.
Ez van, ez az igazság.
SZERINTEM játszhatatlan. ->RPCsJS
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A CTF-nél, na ott lehet nyerni. Bár kissé idegesítõ volt tegnap, hogy egy elhullott enemy a halálának helyén született újra (közel a zászlónkhoz) és még neki állt feljebb, hogy ez nem cheat, hanem map feature. Nem baj, vargosz kitámasztotta a fegyverét és vagy 10 szer egymásután leszedte. Na ezek után már nem élvezte annyira azt a bugot.
Ötlet?
Egyébként meg remélem valódi 7.62-es üt szellõzõlyukat annak a fejébe, aki multiban csítelni merészel.
na jó, itt van újra 😊
http://www.youtube.com/watch?v=TcyEWT2O550
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha az elõzõTempi akkor ez meg én leszek?<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Viszont Icebirdnek nagyon köszönöm. 😊
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
#ofp.hu@irknet
Hülye kérés lenne, hogy majd valaki csináljon egy angol addont?
Mivel megvettem magyarul az ArmA2-õt.
Hát õszinte leszek, elég jól beszélek angolul, de magyarúl jobban, de amit néha ebben látok, az jobban zavarba ejt, mint az angol.
Amin nagyon röhögtem az a "Location" forditása -> "Hej".
Vagy lesz késöbb használható nyelv választó?
Mert eléggé kezd igy elmenni a kedve az embernek... Pedig imádtam minden gémüket.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu