Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapból pl egy reddotos M4-el kétféle zoom van a játékban. Az egyik, hogy a reddoton keresztûl nézek, a másik meg hogy csak a szál"kereszt"-et nézem. A kérdés, hogy ez le lesz-e tíltva, mert ha nem akkor azzal könnyebb játszani, mint ezzel.
(ezt már én sem értem :-))
#ofp.hu@irknet
Valaki végigjátszotta már az Arma 2-t? Én totál elakadtam a "Lepusztult terület" missziónál! Egyedül Prizrakot nem öltem meg, de szerintem nem is lehet! Az összes többi feladatot teljesítettem! Nem kapok új feladatokat, és nem vágom mit lehetne még csinálni! PLS HELP 😞
Szedjetek ossze magatokat, mar csak fel evetek van, es veszem az arma2 gepet 😊
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Ka-50
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez gyenge hozzá, vagy én vagoyk láma?😄
Nincs 😞
Ha a csatolók nélkûl indítom akkor viszont elindul. Most a nosplash, a world empty, a beta (1.04) van utána csapva, meg két helyen vannak az addonok. Van ötletetek mi lehet a baj?