Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valójában ezeknek az a lényege, hogy 2 szemmel, bármilyen szögbõl belenézhetsz, mert a pontocska mindig egy helyre mutat, itt meg csak oda van festve az üvegre 😊

na ezt meg én nem értem. :-)
Szálkereszt a tuti 😄

Én azt utálom ezekben a holografikus irányzékokban, hogy nem mûködnek 😞

Én az ami reddotot utálom a játékban, mert bizonyos fényviszonyok között nem látok vele. A ruszki cobra jó. És ezt már a második konfigon játsza el.
ACE 1-nél vetettük ezt fel, de abban maradtunk, hogy maradjon, mert ugye ez azért van, hogy az "alacsony" (szemedhez képest 😊) felbontást "egyensúlyozza".

Nem értem mit nem értetek. :-D
Alapból pl egy reddotos M4-el kétféle zoom van a játékban. Az egyik, hogy a reddoton keresztûl nézek, a másik meg hogy csak a szál"kereszt"-et nézem. A kérdés, hogy ez le lesz-e tíltva, mert ha nem akkor azzal könnyebb játszani, mint ezzel.
(ezt már én sem értem :-))
mifele celkereszt?

#ofp.hu@irknet

Nem értem, mi van CQB-nál, fegyver nélkül??? 😮

És a "csalások" tíltva lesznek? Értsd pl CQB-t ki tudom kerûlni a "sima" nagyítással, mikor csak célkereszt van, fegyver nélkûl. (Nekem kimaradt az ACE1 :-( )
Lehet pöttyet bugzik és kezdheted újra. Nekem 3x-ra engedte.
Sziasztok!
Valaki végigjátszotta már az Arma 2-t? Én totál elakadtam a "Lepusztult terület" missziónál! Egyedül Prizrakot nem öltem meg, de szerintem nem is lehet! Az összes többi feladatot teljesítettem! Nem kapok új feladatokat, és nem vágom mit lehetne még csinálni! PLS HELP 😞
Az pedig a BIS féle M4 RCO 😊

Azert a kort megprobalhatnatok tobb szegmensbol osszerakni.
Szedjetek ossze magatokat, mar csak fel evetek van, es veszem az arma2 gepet 😊
Jajj de cunáj!😄 Végre lesz szelünk meg minden ami kell!😄

It\'s good to be bad.

hajrá! hajrá!😊

It\'s good to be bad.

tataaam, mingyár j önnek az új teaserek 😊

Bocsánat nem fordul elõ többet 😊<#worship>

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Nem tudom, igazából unokatestvéremé a fegyver (itt a fórumon ClassicArmy néven volt)...

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

jah és a reflect/refract map eltúlzott a képeden 😛 az irradiance-n is állíts és lehetõleg állíts be pontosabb final gathert mert az jót tesz a fény/árnyék hatásnak

It\'s good to be bad.

nekem meg pont ma halt le a glock-om, megszorult a gearboxban egy alkatrészt mikor épp padlóztam az új lakást gondoltam megszórom pihenésképp a kertet, erre lehal... Pont egy ilyen fegyót akarok venni egyébként, de lehet csak mp5 lesz mert felénk többet cqb-zünk.

It\'s good to be bad.

Ah, nem birna el a gepem.
DrRadon
Csak kár, hogy nem moddolható. Neked sikerült az Audi S8, meg a tengerparti luxusvilla mód telepítése? Ha igen, áruld el hogyan kell😊

Az en valosagomnak jobb grafikaja van 😊
DrRadon
Ja semmi. Köze nincs az Armához. Inkább a valósághoz. Estleg raytrace-elt. De a Bohémia még vagy 10-15 évig képtelen lesz ilyen látványvilág létrehozásához.Gondolom 5 év múlva DX10-eznek, 10 év mulva, amikor mindenki raytracel õk akkor kezdenek neki a DX11-nek.

Mi gondotok van azzal a képpel?Szerintem nagyon jó.

Ka-50

De a legdurvabb az a moire a szunyoghalon. Meg dolgozni kene rajta picit 😊
Hogthar
30 - 40 körül lehet egy olyan, vagyis gondolom airsoft m4 + a red dot
wardogzombie
Szerintem jól néz ki.Már ha tényleg onnan van persze.

Scottt
Privibe nekem tolhatod én nem szivárogtatom ki õket.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kandurex
Mennyi egy ilyen fegyver?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megmondtam, hogy ne publikálj még képet!

szúnyogok is lesznek vajh mert háló az van az ablakon?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DrRadon
Ja, meg az a függöny is olyan esetlenül leng azzal a béna cloth szimulációval. Ennél azért többet vártam volna...

joebacsi
Hát elég gagyi. Szar, élettelen színek, ratyi textúra. Életszerûtlen az a csillogás az ablakon, meg a hdr is eltúlzott. Egy valóság-szimulátortól azért többet várna az ember...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Új ACE 2 kép 😊

Szerintem is. DE van valami graf. effekt butító mod. (nincsenek állatok, kevesebb por/fû stb), csak nem tudom honnan tudod letölteni, de majd valaki kisegít.
<#worship>
Szerintem az a kártya gyenge hozzá...

passatgt
2gb ram, ati hd2600xt, amd 5200+, very low grafon szaggat mint a 'zállat

ez gyenge hozzá, vagy én vagoyk láma?😄

repvez
és ez hol van ez?
Modként, mind minden béta patchet 😊

repvez
kijött egy uj beta patch.Ezt is ugyan ugy modként kell elinditani vagy rá kell telepiteni az egész játékra ?
Hi,
Nincs 😞

Végre tudtam vasat tenni a játék alá, erre elkezdett azzal szívatni, hogy nem találja meg a DVD-t, pontosabban elindítja a securomot, hogy megnézze a médiát, mert az nem eredeti.
Ha a csatolók nélkûl indítom akkor viszont elindul. Most a nosplash, a world empty, a beta (1.04) van utána csapva, meg két helyen vannak az addonok. Van ötletetek mi lehet a baj?
Hi. Tempi az ACE-ben van mod a FOW allitasara? Configba vagy barhol? Koszi
wardogzombie
A battleeye-ról beszélsz?Mert ha igen akkor igen.

Fejbõl sikerült rekreálnom a linket 😊 (Word 2007+ kell hozzá)