Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Hungarian's Arrows 2th mission:
Akadályozd meg a hazád fõvárosának fõutcáján tartandó meleg felvonulást.

Side mission:
A 2010-es Budapsti meleg olimpia szervezõinek felkutatása majd lámpavasra akasztása.

(törölhetõ hozzászólás)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Scourge of God, Part II. First mission:
Tegyél rendet a Kárpát-medencében

Side mission:
...A világon is

😄

xDDD

csige791
Hungarian's Arrows First mission:
Kutasd fel és öld meg a következõ személyeket és rokonságukat, baráti körüket, és üzlet illetve párttársaikat és ezek családtagjait is.
Kóka János
Gyurcsány Ferenc
Orbán Viktor

Side mission:
Foglald vissza az általuk külföldi személyek kezére játszott volt Magyar tulajdonú gyártelepeket.

Én valami ilyen missiont csinalnak, ha lenne rá idõm.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Bucser
ez nem is rossz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem, a mûholdképekkel van a gond, mert google earth elég részletes tud lenni (habár jelentõsen hozzá kell nyúlni). Inkább az elevation data az ami hiányos (digitális formában mert ki lesz az a hülye aki a meshre ráállítja kézzel a középiskolás földrajz atlaszból kinyert értékeket😄).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DrRadon
Keress rá az "Aster satelite"-re. Valahol találsz letölthetõ magasságtérképet (30 vagy 70 méteres rácsfelbontásút) és multispektrumos felszíni képeket (a különbözõ szûrökkel elkülöníthetõ a növényzet és az infrastruktúra stb). Teának már felvetettem az Operation: Battle for Transilvania (coprájt meg ilyenek) ötletemet 😊

Délvidéken is megmutathatnánk a szerbeknek - hacsak virtuálisan is - milyen, mikor az ellenség vissza is lõ!

Vorpal
Nem akarok rosszmájú lenni, de éppen aktuális lenne egy Kárpát medence mod😉

Bekapcsolható tengerrel Szlovákia helyén. Pozsony visszafoglalása, Mária-Valéria híd (Maria-Valerie carnation) mission-pack. stb. 😄

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Majd 3 km-rõl még ki lehet nyírni Javelinnel egy T90-et. :-)
köszi
Anno meg az OFPhez Dogmanek csinaltak Magyarorszag terkepet.
Igaz, kicsit elnagyolt volt. ( Na jo... nem kicsit )<#hehe>
De az latszott is ,h szandekosan poenra van veve. Szoval messze nem ilyen
googleearth leptekut kell elkepzelni.
De mi meg orultunk ennek is, mer` mi meg ilyet se tudtunk.<#vigyor0>

Tényleg egyébként van már Visitor 3 meg minden ami kell, csinálhatnánk Kárpát Medencét. Kubi, honnan lehet ehhez megfelelõ mûholdképet szedni?

Kar, hogy ilyen furcsa lekepzest hasznalt. Jobb lett volna, ha nekiall egy Goode homoloszin lekepzesnek es valahogy lecsalja az oceanok folott...
Scottt
Valakinek sikerült már beüzemelni egy tüzérségi modult?o.O

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nagy fába vágta a fejszét...
csige791
Én meg pont azon gondolkodtam ,hogy jelentkezek tagnak. De ha kihaltatok akkor most mit csinaljak ? Max leszek ASR Csige, csak kicsit hülyén jön ki egy ilyen combat cuccban Advanced Sim Racing elõtaggal nyomulni.

Hát ez fasza lesz, majd játszhatunk rajta 3. vh-t 😊

Álcáz (A2-ben már minden részecske takar az AI elõl), de beta patchben már javították és sokkal tovább "ég" 😊

A füstgránátokét. Minek álcázófüst, ha 3 mp-ig ég. Egyáltalán álcáz az ai ellen?
Milyen füst élettartamát akarod megnövelni?

Most akartam megkérdezni, hogy hogy lehet növelni a füst "élettartamát", ami picit hülyén jön ki mivel még a linkelés is kifogott a nem lévõ moddolási képességemen... 😊

Amúgy tessék nézni a hírszallagot alul itt
Nyugi, ahhoz csak Blash ért 😄

fastrope

sry, ablakban linkelni béna vagyok :-S
Balumann
Ezt megerõsítem, nálam is sokkal jobban fut, nem kicsivel. Némelyik pályán 15-20 fps helyett 25-30, és valahogy eleve szebben néz ki lowon is, nem elõttem tölti be a fagyi fákat rendes fákká (gondolom a memória megosztás miatt).

Nekem egy középkategóriás gépem van, de win7 alatt gyorsabban betölt az arma 2 és jobban is fut, mint xp alatt.

It\'s good to be bad.

Alwares
Jó a Win7 csak Arma 2-höz már kell 3 GB RAM.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Win7el mik a tapasztalatok? Vas csere elött állok és nem tudom mit tegyek fel rá. :-S
Elösször hangra gyanakodtam, de megnéztem directsound és openal-ban is. Külömbözõ grafikus és hang driverekkel is kipróbáltam, de semmi változás.
Nincs ötletem...

It\'s good to be bad.

engem is kidobál :[

cheatprotection 😄 <#eplus2>

Másnak is vannak mostanában "kresselõs" problémái arma 2-ben? Kb azóta van nálam és ahogy láttam másoknál is amióta 1.03van. Warfare szervereken teljesen véletlenszerûen kivág asztalra. Valamikor már rögtön azután, hogy felmentem a szerverre, máskor meg csak fél/1 óra múlva. Nem állítom, hogy a problémát patch okozza, mivel nem rég raktam fel win7-et, de elõtte is játszottam win7 alatt és akkor nem volt ilyen problémám.

It\'s good to be bad.

Én inkább az utóbbit erõsíteném meg, hogy proci kell neki.
Nekem egy E6550 CPU-m van 8800GT-vel. Havernak egy Q6600 Ati 4890-el.

Ha az õ erõsebb VGA-t beleteszem az én gépembe, akkor semmi változás, ha az én VGA-at teszem az õ 4 magos CPU-ja mellé akkor fényévekkel jobb.
Nem tudom hogy a négy mag miatt vagy az órajel többlett miatt. Hozzá teszem a Q6600 3GHz-en megy.
m1c1mack0
Nem ment mindenki nyugdíjba, csak határozatlan idejû eltávon van(ak).

Érdekes amit írnak... Erõs gép kell hozzá alapból, de leginkább a VGA teljesítménye ami számít!
Én idáig azt olvastam, hogy inkább proci függõ a game és ezt is tapasztaltam!

GameStar A2 elemzés (IC-t meg minket is megemlítenek 😊)

akkor csinájjá!

Nincs is benne kés...

DrRadon
Összel mindenki OFP2-vel játszik majd.

Nem akarsz csinálni egy coop mapot, ahol a sziget közepén egy maréknyi BIS fejlesztõ késekkel felfegyverezve, míg a játékosok atomágyukkal lõnék õket a sziget szélérõl? Megérdemelnék.

DrRadon
Benne vagyok. Maradt két állandó -os tagunk, a többiek nyugdíjba mentek. De lehetnénk sima is.

DrRadon
Ha tudnád mennyi csetepaté és ajtócsapkodás volt tavaly az Armás meccsek miatt... És mindig az ArmA lett a gyöztes😊

Vorpal
Nem - nem erre vágyunk - barátnõ, ilyenek semmi?😊

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Majd õsszel ACE-szel... 😄

csige791
Ameddig nem tudtam felcsatlakozni a Magyar szeróra, egy angol klán szerverén toltam. Van egy magyar tagjuk is. Nem kéne szervezni valami vs-t ?
H.A.R.C. vs The Grunts Clan. ?

DrRadon
Szasztok.

Tényleg senki nem érez kedvet kilépni a nemzetközi porondra, neve elé/mögé biggyesztve egy tagot, és szétlõni néhány nagyszájó amcsi, sunyi orosz, udvarias német és egyéb nemzetiségü gémer seggét?

Tényleg nem vágyik senki arra, hogy megint magyar nevek legyenek a ponttábla élén mint tavaly rendszeresen az ArmA1-ben?

Tényleg nem akar senki hús-vér emberek ellen játszani Berzerk mapokon (technikákkal, helikkel, vagy gyalogosan), esetleg CTF-en bizonyítani, hogy a magyarok is ott vannak a térképen?

😄

DOGMAN
"Mennyi lesz?"
Errõl Faterom sztorija ugrott be:
Kis somogyi falu: futballpálya/öltözõ/korlátok/"lelátó" felújítás társadalmi munkában (80-as évek eleje, közepe, már indultak a maszek vállalkozások).
Igenám de épeszû villanyszerelõt nem találtak aki ne bújt volna ki az ingyen vállalandó megbízás alól. Így hát Gabi bácsit addig szekálták, míg elvállalta a melót.
Kész is lett, jó is lett, majd udvariasságból megkérdezték a szakit hogy "Mennyivel tartozunk mester?" (itt gondolom azt várták, hogy 2 sör vagy ilyesmi...)

- 12 ezer forinttal!

Arcok leestek, makogás, hogyhát õk nem úgy gondolták, arról volt szó, hogy ingyé, meg blablabla.
Mire Gabi bá:

- Kérlek hát nemtudod, én nem az Olcsó János vagyok, hanem a Drága Gabibá!

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Az olyan Szanaxos, az pont nem van most. <#wilting>

Kint van viszont a CAA1 project. Ez számodra különösen nagy lehetõség. Mert végre ARMA2 alatt sem kell nélkülöznöd többet kedvenc SZARHANI szigetedet <#hehe>
Én nagyon belelkesültem ettõl a visszaportolhatóságtól, de mikor elolvastam, h minden mehet, csak pont a gyalogos egységek nem , egybõl legörbült a szám széle.

Sadexhósat elfogadok 😛

Jezusom, akkor mennyi lehet a kedvezmeny nelkuli kisker arad ? <#wow1>
Ho vegen en mar nem rendelkezem ilyen kapitalis mennyisegu keszpenzek felett hogy TIZezer (!) 😊
Aszt` ilyen etkezesi utalvanyt is elfogadsz ?
Na nem mintha lenne, de azt reggelre nyomtathatok neked. <#nevetes1>
Esetleg ilyen "tartozom neked" cetlit is tudok irni.
Egyenerteku a penzzel, legalabbis Dumber szerint 😊