Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akadályozd meg a hazád fõvárosának fõutcáján tartandó meleg felvonulást.
Side mission:
A 2010-es Budapsti meleg olimpia szervezõinek felkutatása majd lámpavasra akasztása.
(törölhetõ hozzászólás)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Tegyél rendet a Kárpát-medencében
Side mission:
...A világon is
😄
Kutasd fel és öld meg a következõ személyeket és rokonságukat, baráti körüket, és üzlet illetve párttársaikat és ezek családtagjait is.
Kóka János
Gyurcsány Ferenc
Orbán Viktor
Side mission:
Foglald vissza az általuk külföldi személyek kezére játszott volt Magyar tulajdonú gyártelepeket.
Én valami ilyen missiont csinalnak, ha lenne rá idõm.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bekapcsolható tengerrel Szlovákia helyén. Pozsony visszafoglalása, Mária-Valéria híd (Maria-Valerie carnation) mission-pack. stb. 😄
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Igaz, kicsit elnagyolt volt. ( Na jo... nem kicsit )<#hehe>#hehe>
De az latszott is ,h szandekosan poenra van veve. Szoval messze nem ilyen
googleearth leptekut kell elkepzelni.
De mi meg orultunk ennek is, mer` mi meg ilyet se tudtunk.<#vigyor0>#vigyor0>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy tessék nézni a hírszallagot alul itt
It\'s good to be bad.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nincs ötletem...
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Nekem egy E6550 CPU-m van 8800GT-vel. Havernak egy Q6600 Ati 4890-el.
Ha az õ erõsebb VGA-t beleteszem az én gépembe, akkor semmi változás, ha az én VGA-at teszem az õ 4 magos CPU-ja mellé akkor fényévekkel jobb.
Nem tudom hogy a négy mag miatt vagy az órajel többlett miatt. Hozzá teszem a Q6600 3GHz-en megy.
Én idáig azt olvastam, hogy inkább proci függõ a game és ezt is tapasztaltam!
Nem akarsz csinálni egy coop mapot, ahol a sziget közepén egy maréknyi BIS fejlesztõ késekkel felfegyverezve, míg a játékosok atomágyukkal lõnék õket a sziget szélérõl? Megérdemelnék.
H.A.R.C. vs The Grunts Clan. ?
Tényleg senki nem érez kedvet kilépni a nemzetközi porondra, neve elé/mögé biggyesztve egy
Tényleg nem vágyik senki arra, hogy megint magyar nevek legyenek a ponttábla élén mint tavaly rendszeresen az ArmA1-ben?
Tényleg nem akar senki hús-vér emberek ellen játszani Berzerk mapokon (technikákkal, helikkel, vagy gyalogosan), esetleg CTF-en bizonyítani, hogy a magyarok is ott vannak a térképen?
Errõl Faterom sztorija ugrott be:
Kis somogyi falu: futballpálya/öltözõ/korlátok/"lelátó" felújítás társadalmi munkában (80-as évek eleje, közepe, már indultak a maszek vállalkozások).
Igenám de épeszû villanyszerelõt nem találtak aki ne bújt volna ki az ingyen vállalandó megbízás alól. Így hát Gabi bácsit addig szekálták, míg elvállalta a melót.
Kész is lett, jó is lett, majd udvariasságból megkérdezték a szakit hogy "Mennyivel tartozunk mester?" (itt gondolom azt várták, hogy 2 sör vagy ilyesmi...)
- 12 ezer forinttal!
Arcok leestek, makogás, hogyhát õk nem úgy gondolták, arról volt szó, hogy ingyé, meg blablabla.
Mire Gabi bá:
- Kérlek hát nemtudod, én nem az Olcsó János vagyok, hanem a Drága Gabibá!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Kint van viszont a CAA1 project. Ez számodra különösen nagy lehetõség. Mert végre ARMA2 alatt sem kell nélkülöznöd többet kedvenc SZARHANI szigetedet <#hehe>#hehe>
Én nagyon belelkesültem ettõl a visszaportolhatóságtól, de mikor elolvastam, h minden mehet, csak pont a gyalogos egységek nem , egybõl legörbült a szám széle.
Ho vegen en mar nem rendelkezem ilyen kapitalis mennyisegu keszpenzek felett hogy TIZezer (!) 😊
Aszt` ilyen etkezesi utalvanyt is elfogadsz ?
Na nem mintha lenne, de azt reggelre nyomtathatok neked. <#nevetes1>#nevetes1>
Esetleg ilyen "tartozom neked" cetlit is tudok irni.
Egyenerteku a penzzel, legalabbis Dumber szerint 😊