Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem regelek ezért. 😊 Kérdezd meg tõlük, hogy:
Honnan vette, hogy VBS1 2001-es? OFP CWC-t adták ki 2001-ben, (egyébként '97-ben kezdték el fejleszteni) a VBS1, ha jól emlékszem 2004-es a 2 pedig 2007-es. OFP2-t meg végképp ne keverjék ide, mert mindmár többször is mondtam az csak egy név. A videók alapják CoD/BF 😄 (Igen, megnéztem az újakat is, ahol 5m-rõl oldalazva, célzás nélkül eresztgeti a sorozatokat a kínaiakra.)

Egyébként, ha érdekli õket reklámozd nekik Arma 2-t, meg ArmAHu-t 😊

Scottt
Ha márúgysem csinálsz semmit Tempi akkor igazítsd ki az urakat errõl a VBS,Arma,Ofp,ACE kavalkádról jó emberek és a blog is kurvajó😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sziasztok!
Elakadtam a "Lepusztult terület" missziónál! Elfoglaltam a 4 falut, megvédtem Vysnojét, meg van mind a kettõ bizonyíték, de nem történik semmi, nem kapok új feladatot, és a térképen se látok semmi jelölt helyet! A feladatoknál egyedül, "Öld meg Prizrakot"-nál nem zöld a kocka! Lehet ki kell nyírni a papot ??? Igazából már kerestem is, de nem találom már sehol! 😊 (De lehet hogy most se tudnám megölni, bár ha ezen múlik hogy továbbjussak, akkor lehet! heheehehehhe) PLS aki túl van már ezen a küldetésen írjon, hogy mi a teendõ! Elõre is köce!
Scottt
Hol vannak azok a teaserek?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Maga a szöveg tudtommal igaz, hogy a video ehhez tartozik-e...
Egyébként, ha minden jól megy, ma postolok pár ACE 2 "teasert"...

Nem letkerdes. Valoban kicsit mas iranyba viszi a jatekmenetet.
Aki meg ilyenre vagyik, annak ott az SLX mod.
( amibol olloztak a videot )

Mosme`r ? Szepen fegyelmezetten vartak ahogy lege`pelik oket. <#nyes>

Falcon87

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Mondjuk, elég érdekes, ahogy az emberek szétszakadnak. Nekem elég lenne az, ha a keze esetleg néha lerepül 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

m1c1mack0
fake

Azt irjak, hogy 50-es kaliber:

http://youtube.com/watch?v=xXy2mJkiCL8&fmt=18

"Snipers in Afghanistan

They never saw it coming. Canadian Sniper wiping out Taliban Snipers in Afghanistan.

These video shots are not made through the shooter's telescopic sight...

They are made looking through the spotter's scope. The spotter lies right next to the sniper and helps the sniper to find and home in on the target. The sniper is using a 50 caliber rifle. A 50 cal. round is about 7-8 inches long and the casing is about an inch in diameter. The bullet itself is one-half inch in diameter and roughly one and one-half inches long.

Pay close attention to the beginning of the video. A Taliban sniper is lying on top of the peak in front of you... when you hear the shot fired....watch what happens. The sniper is also about a half mile away... or more.

A Canadian sniper in Afghanistan has been confirmed as hitting an enemy soldier at a range of 2,310 meters, the longest recorded and confirmed sniper shot in history. The previous record of 2,250 meters was set by US Marine sniper Carlos Hathcock in Vietnam in 1967. The Canadian sniper was at an altitude of 8,500 feet and the target, across a valley, was at 9,000 feet. Canadian sniper units often operated in support of US infantry units, which were grateful for their help. The record lasted only one day, until a second Canadian sniper hit an enemy soldier at 2,400 meters (8000 feet).

The Canadian snipers fire special ..50-caliber McMillan tactical rifles, which are bolt-action weapons with five-round magazines. The Canadian snipers were the only Canadian troops operating without helmets or flak jackets as they had too much other equipment to carry. Each three-man team has one sniper rifle, three standard rifles (Canadian C7s), one of them with a 203 mm grenade launcher."

#ofp.hu@irknet

Nem, mivel 1-2en sajnos személyesen is láttak ilyet, és többet nem kérnek belõle... (egyébként egy 30mm-es robbanólövedék szerintem nem tépi így darabokra az embert). Olyasmit tervezünk, hogy egy komolyabb robbanás után véres foltok maradjanak.

#19876: Szerintem azért, mert a saját helijük lõ rájuk.

Szep, de az AIk total idiotak tovabbra is...
Ezen könnyesre röhögtem magam.

Ace2ben is lesz ilyen dinamikus "emberrombolás" ? 😊

Scottt
Gmj távolság állító cucca,mint az ACEban csak itt nem kell semmilyen menüt behozni csak a fel/le nyilakkal növelni az értéket vagy a nem létezõ szél eltérítõ hatását oldalra

Énsem...

Minek van a +0 MOA/ +0 MOA szöveg a lõszer alatt? Tudom mi a "MOA" csak itt nem tudom értelmezni.

Ez valami elb@szott jó videó. Megyek haza ARMAzni. Addig meg valahogy elleszek a céges notin az OFP-vel :-)
A régi szép idõk emlékére 😊

Don & Szasza: This is how we cheatin'

ÉN vagyo ka felettes! 😄

Scottt
Hat A prioritásom van szóval küldheted privátba a feletteseid nem fognak letolni érte😊

Jó film. <#banplz>
jólvan megjegyeztük... kommandót küldünk érted és elrabolunk majd kivallatunk. te akartad <#shakehead>

top secret 😄

Scottt
Tempus:Kb milyen fontosabb újítások lesznek az ACE2-ben az egyhez képest?

Lassan már azon gondolkodom megveszem én biztonsági másolatnak... :-)
Köszi a választ! 😊 igazság szerint már úton van a játékkal a postás 😄 de azért köszi!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Szvsz 1024-ben alacsony beállításokkal menni fog, csak ne legyen sok AI a pályán mert megeszi a procid.
Ha Bp.-i vagy és meg akarod venni akkor írj pm.-et mert az egyik haver meg eladná... :-)
Sziasztok!Gondolkodok az Arma II beszerzésén és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek miyen minõségbe futna a játék?
Gépem😛entium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz, 2GB RAM és egy GeFroce 9500GT 1gigás videókártya.Ha adnátok egy kis útbaigazítást hogy a beállításoknál mit, hova mennyire kapcsoljak azt megköszönném!😊
elõre is kössz!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Scottt
Ja már nagyon régóta nem tudjuk mi lehet vele^^

Vorpal
Az árpád-sávos zászló meg a "Szebb jövõt" meg hagyományõrzés, vettem. Elnézést kérek, félreértettem.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

arma 2 official site csak nekem nem akar bejönni?

It\'s good to be bad.

csige791
Szerintem én nem szidtam õket. Én csak egy SP mission ötletet írtam.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Itt is egy SRTM site. Van 3 meteres raszterrel is. Igaz, csak az USA es kornyeke.
ftp://e0srp01u.ecs.nasa.gov/srtm/version2/
Ezzel keszult OFP ala a Pilis, Fulda, Tasmania, Lesvos es meg par sziget...

Ha valaki baromira raer, atkonvertalhatna oket 😊
DOGMAN
Ja csak ez még 5 éve nem vót free ...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Solt el is tûnt, se MSN, se SG... a rohadékok!

DrRadon
Ja, tempi és solt miatt már rendszeresen idejárnak😊

No most már az NBH is olvassa a fórumot. :-)
Lehetne Can't break those cuffs-os küldi is.
link

DOGMAN
Kárpátmedencét nem én csináltam. Mikor kinyomoztam, hogy 50m-nél sûrûbb heightmap adatért fizetni kell százezreket akkor dobtam a projektet.
Viszont ZSÍRLand az én mûvem.. 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Vorpal
Azt bírom, amikor a kockák szidják a buzikat😊

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hungarian Arrows, by the way 😊

Because fuck you. That\'s why.

<#beka3>

Misi!
Nekünk már az is elég lenne, ha a fejedben rendet tennél.<#awink>

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."