Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
mennyibe kerül most? OFP volt életem elsõ megvásárolt játéka 5 éve 😄 (GOTY verzió). Szeretném folytatni a sorozatot meg még más gémet is vennék de csak ha meglesz már végre a cash rá.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ha annyira tetszik a game vedd meg az eredetit.Hidd el az magyar és nem kell vele semmit csinálnod.
ACE 2 McMillan Tac.50 háttérkép 😊
http://img410.imageshack.us/img410/3438/wallpapermt.jpg

Ulvar
Egyetértek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hogthar
nézz be a armahum.uw.hu oldalra ott sokan hamachin játszanak a coop miatt
DrRadon
omg

Magadat is magyarosíthatnád. "elõreis kõszõnõm"

DOGMAN
Szerintem rossz helyen jársz, ez a topic a bótban vett armások lelõhelye.
Se hamacsi, se magyarítás nem kell mert csak elinditjuk, és felmegyünk egy szerverre (vagy indítunk egyet), azt játszunk jól. Ja és a stukkerek sem hordanak félre 3-4 métert 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ja tényleg magyarositásal kapcsolatban ime mûkõdõ képes legalábis nálam:http://www.extrashare.us/file/22580/Arma-II-hun-rar.html ezután legalábis azt írták hogy kell modositani a c:\Documents and Settings\Dokumentumok\ArmA 2\ArmA2.cfg englist átirni language="Hungarian"; ennyi nekem mûkszik csá all kenem magyarul
hello all hamachin senki nem tolja , valaki nem tudna szobát ????szivesen csatlakoznék elõreis kõszõnõm
A grafikát a végtelenségig tudod butítani. Nekem mikor az E6550 mellé betettem a HD4890-et egy 8800GT helyett, semmi nem történt, mert a proci letérdelt a játéktól. Sajna nincs agyon optimalizálva.
Én inkább a videó kártya miatt aggódok mert nem tudom mennyire bírja majd a 3870-em a terhelést, de köszi az infót

Szerintem nem lesz gond vele.
Mondjuk az én q9550-emmel (3,78GHz-en) néha még leesik Vista alat 1-re az FPS 30+ -ról...
Sziasztok! Kérdésem lenne hogy egy AMD X4 9650-es proci Ati Radeon 3870 és 2gb ram mellett menne-e a játék élvezhetõen? A Demo egész jól futott a gépemen de nem tudom mennyi változás történt a teljes játékban. Köszi a válaszokat!

Ha hianyzik a fizikai visszahatas, menj le kocsmaba verekedni
és még én érzem magam lökötnek a trackir-el :-)
DrRadon
Este gyere szerverre

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Arma2-vel müködik?
http://index.hu/video/2009/09/22/3rd_space_melleny/

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

wardogzombie
Behányt a tímszpík szerver gondoltam szólok.

esetleg tesztelési célzattal csak ez a fícsõrt kiadhatnátok külön.... :-)
Köszi, jpg-t hogy lehet telepíteni? ;-)
Nem tud valaki olyan modot vagy mit mivel tudok hason RPG-ni?
Ez ugye komoly?
Me' viccnek elég durva lenne...
<#violent>

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Balumann
Van valaki, aki Windows 7-en (vagy esetleg Vista-n), 4 magos processzorral játszik az ArmA elsõ részével? Tapasztalt valaki teljesítménybeli problémát (pl. átlagos jó fps, de lövéskor kb. 10 fps, vagy ilyenek)? És ha igen, van valamilyen megoldás a javítására? (pl. én a virtuális XP-re gondoltam, hogy esetleg segíthet, mi a véleményetek?)

ui.: a probléma nem nálam van, hanem egy "ismerõsömnél"

Rage47
ez jó 😊
elég röhelyes😄

repvez
HÁt ezt ragdoll nélkül is mennt volna. ennél egy kicsit jobbra számitottam
DrRadon
<#smile>

Roppant korszerû és pont passzol a valósághûséghez 😊

Icebird
Hát ez a hullamerevedés felemelt kézzel, lehet hogy jobb lett volna ha nem is látjuk!😄
ragdoll video

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DOGMAN
A halál az...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Letöltitek és megnézitek. 😛

Icebird
Nekem is az volt az elsõ gondolatom, de sajnos nem csináltak még hozzá.😞
tpM már mondta hogy csinál, ugye?:9

DOGMAN
videó esetleg???

Icebird

Sziasztok!
A gépemen hogyan menne ez a játék, érdemes lenne feltenni?
Legutóbb elég rosszul ment, azóta javult a helyzet patch-ek terén?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

És nekem mérnem szólt senki? 😄

DrRadon
Mi már elkezdtük😊 Legyaláztuk Zsebiéket.

Nagyon jó így a Domination, hogy két egymás elleni csapat írtja az AI-t és persze egymást. Majdnem IC feelingje volt a meccsnek 😊

Scottt
Jó ötletnek tartom^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Felvetõdött bennem az ötlet hogy, kéne valami szervezettséget vinni hétköznapi játékunkban. Legyen az Arma2 vagy egy ArmA ACE party. Tûzcsoportokban harcolnánk, leader vezetése mellett taktikusan, mint a nagyok. Ötletek, vélemény? Életképes a kezdeményes vagy monnyak' le? 😊

pIIrash
Sziasztok!

Elakadtam Manhattan elnevezésû single pályán. Már csak két küldetés van. A bizonyíték keresése: 1/2. És az elõõrsök kiiktatása. Az utóbbival az a gond, hogy már mindkét jelölt helyen kiirtottam az egész ökoszisztémát, de mégsem elég neki. Van a két vörössel megjelölt területen kívül máshol is ellenõrzõpont?

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Scottt
Miután rájöttem, hogy ellehet bohóckodni ezekkel a füstgránátokkal meg eszembe jutott, hogy holnap meccs gondoltam kirakok 1 koreot^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt

Tisztelegj!

<tpM> aha

tempike, ace 2-ben benne lesz mar vegre, ami ace 1-bol kimaradt? persze, hogy a tank fcs-re gondolok:

http://youtube.com/watch?v=gIh_pz1hbO4&fmt=18 CASP FCS+M1A1HC

#ofp.hu@irknet

Igen, a Kelly's Heroes az nagyon jó társaság!

Továbbgondolva a dolgot, azért mikor a csapatmunkát gyakoroltuk IC-re, úgy még az EVO-k sem voltak rosszak 😊 Mindenkinek meg volt a feladata. Ezt akár most is lehetne csinálni. De arra is gondoltam, hogy egy retro ArmA 1 partit tartani akármilyen játékmódban. Nemrégiben néztem nem porzanak az ArmA 1 serverek, sõt elég sokan vannak rajtuk.

Múltkor a KH serveren összeverõdött egy egész jó társaság marha jót Coopoztunk. Volt leader, fire teamek stb, adta a hangulatot rendesen. Szerintem ha lenne egy korrekt Coop pályánk (nem tudom milyenek a gyáriak) a domis/evos társaság is vevõ lenne egy kis piff puff-ra.

Nagyon jó. :-)
Én azt hittem ez ilyen warez példányosokat szívató dolog. Nekem is eredeti, de a haveré nam akivel tegnap játszottam, ezért a warez exe-vel indítottam az enyémet és ekkor csinálta. :-S