Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja végig mentem mondhatni...
de probáltam odamentem rámentem,hogy lerakja a bombát oszt,hogy idozités elmentem és nem tortént semmi😞majd megprobálom távirányitással😊

PSN ID:misi2mezei

Alapból az egér középsõ gombjával választasz ki a "cselekvés" menübõl. Ott eldöntheted hogy idõzíted, vagy távirányítottan robbantod.
A "kiképzésen" végigmentél? Nem butaság. :-)
na már megoldottam sikerult elinditanom😊
de elakadtam az elso éles bevetésen😄arra rájottem,hogy felkell robantani a rádio adot kovetem is a jelzést ami van.elkisérem a orosz dokit a fabodéhoz oszt megadja ugye az uj irányt megyek felé látom a felrobantando adot oda megyek egér kozépso klikk oszt otvan,hogy bomba lehelyezése vagy valami ilyesmi megnyomom az entert és semmi nem torténik😞
hogy kell felrobantani?pls help!
elore is thx!

Pedig szépen leírják. A faluban fel kell robbantani a rádió adót/radart/vagy mit. Meg van 78 és fél mellék küldetés amit vagy megcsinálsz, vagy nem.
ja és az ARMA 2 rol beszélek😊

sziasztok!én felraktam a játékot fel patcheltem 1.4 ig és nem indul😞
ezt irja "Error Compiling Pixel Shader PSSSSMS pecularAlpha:1"
mi lehet ez?és van rá mod,hogy elinditsam?
ja és gondoltam fontos lehet,hogy a magyaritást is felraktam!

Hello!

A gondom a kovetkezo: elinditok magamnak egy LAN palyat mondjuk Domination 1.09-et es neha kilovik az mhq-mat(teleportalni dobozt ki be rakni lehet, megszerelni nem), vagy valamelyik szallito helit, a gond az hogy nem terem ujra a helyen, a wreck helivel nem engedi elvinni (foleg ha a wreck helit is kilovik) igy egy ido utan nem tudom folytatni mert nem marad ertelmes jarmuvem. Valami megoldas: esetleg megkezdett palyat szerkeszteni? vagy hogy lehetne ezt megoldani?
Ujrakezdes utan szinten elojon egy ido utan.
Esetleg otlet?
Koszi<#worship>
Körül néztem de nemigazán tudom melyik az ami jó lenne nem valami jó az angol tudásom esetleg link vagy valami hogy melyikben lehet az m200 ast vinni?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Hi,
Itt nézz körül: www.armaholic.com

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy lehet az arma 2 ben használni pluszfegyvert? úgy értem ami nem alap hanem netröl szedet +fegyó amugy az M200 as sniper az amit szeretnék használni multyban haveral játszunk hamachi-n keresztül.
Esetleg vki tudna ajánlani vmi jó modot? amiben jó sok jármû használható és a fegyót is tudom vinni.
elõre is köszönöm

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

lac coo
1.-4-ben már van, elnézést 😊))

Elsõ küldinél már elakadtam : bizonyitékokat kellene gyüjtenem, de senk inem megy sehová, én meg akárhol bolyongok semmi nem történik ... Miért ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jól emlékeztem, ott nincs kikapcsolás, csak alacsony beállítás, azon meg van blur ...

lac coo
Pedig azt nézegettem már 😊)))Kösz, meglesem újból ..

Persze!Beállítások - grafika - haladó - utófeldolgozás kikapcsolása.

Ka-50

lac coo
Hello !

Motion Blurt le lehet valahogy kapcsolni ?

THX !

pIIrash
Egy kérdés még. Ha külsõ nézetbõl látom a jármûvet, akkor nem hallom a hangját. Ha elfordítom a kamera szögét és oldalról látom a jármûvet, akkor már rendben van. Tudom, hogy ez valami 5.1 ok**ság, ami valamiért nem kikapcsolható. Gondoltam hátha van valakinek valami megoldása erre.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

DrRadon
b+, nem ide akartam, hanem az ójefpébe <#vigyor2>

DrRadon
brrrrr...

Köszi!

Ka-50

Jelenleg a legfrissebb hír ArmAHu-n.

Melyik az a kampány?Kerestem,de ott nem találtam...

Ka-50

pIIrash
Igen megvan. Köszönöm. Az egyik még véletlenül sem jelölt dombon voltak.

Talán olvasd el az eligazítást. :-)
A pirossal jelöltek amirõl tudtok, de több is van. Nézz körûl a magaslatokon.

Bizonyítékból én is egyet találtam, ha a többit megcsinálod akkor vége. (elvileg)

De inkább menj fel armaholicra és töltsd le bardosy kampányát. Kb az elsõ 2 pálya jobb mint a teljes gyári kampány. :-S
pIIrash
Sziasztok!

Továbbra is ugyanaz a kérdésem.
Manhattan küldetésnél van egy olyan küldetés, hogy a térképen két piros folttal megjelölt területen pusztítsam el a kisebb elõõrsöket. Már megöltem mindenkit mindkét dombon, de még mindig nem adja meg teljesítettnek. Van esetleg máshol is ilyen elõõrs a piros részeken kívül? A másik pedig a bizonyíték keresés. 1 megvolt. Talán amikor a figura házát felrobbantották, de merre lehet másik?

Elõre is köszönöm a segítséget!

csige791
Hát ez az dragon rising iszonyat ratyi. Azt sejtettem, hogy arma-tól messze lesz, de hogy ennyire.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

" Tihanynál keresd bajusz, brikett , alkalmast"...ezt a dumát csak ilyen öreg rókák, mint mi értjük<#hehe>...ötvös csöpi, sajna most ment el<#szomoru2>, lám filmjeibõl kiragadott aranyköpésekbõl generációk értik meg "félszavakból" egymást<#eljen>
Sziasztok!

Valaki leírná hogyan lehet az arma2-ben (hamacsin keresztül játszok haveromal)multiban úgy kreálni hogy 2 en legyünk a pályán az egész pályán lehessen meni és legyenek jármüvek helikopter stb...
vagy ehez kell vmi mod? avgy nemtudom letöltöttem egy csomó mapot de egyiken sincsen jármü

Wanted
Eladó Arma1-et nem tud valaki?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

van egy kollegám aki feltette és nem tetszik neki, istenem, senki sem tökéletes :-)

@fkubi: ha az ilyenekre érzékeny vagy az én hsz.-imra rá se nézz :-)
eszek, iszok, dinok, danok
Ikesige b+
nem baj, legalább holnap már játszok vele
gondolom használtat 3ért

Most akkor nem mondom, hogy ne fájjon, , hogy kb 3e-ért adtam volna egyet. :-)
mind1 lényegtelen már, köszönöm

berendeltem eredetiben, holnap jön meg
<#szeret>

gugli ebben is segit

#ofp.hu@irknet

1.04 beta patchet honnan tudom letölteni?
van már frissebb beta patch?

Ja, most mar nem lo a helokopter, hanem 100 meteren lebeg.
Az AI fegyverhasználati szokásai 😊

zsir, es mit kellett haxorni hozza?

#ofp.hu@irknet

Ez a suicide Mi-24 már megvan 😊

Nem baj tempike, oldjatok meg!!!!1111111

Meg ezt is 😊

Arma 2 Suicidal Mi24 [urlhttp://youtube.com/watch?v=gmH7BKpDHbE&hd=1[/url]

#ofp.hu@irknet

Mondjuk a lokalizált modokra nincs hatással, pl ACE2-t indítok ezzel minden angol kivéve az ACE dolgok, ezért kell a videón feliratoznom angolul...

Lehet angol nyelvure hakolni:

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=83208 Language mod for 'locked' language versions

az eppen aktualis: http://www.filefront.com/14596709/Arma2_v1.04_hu2en.7z/

#ofp.hu@irknet

Valaki Írta nem szörnyû az OFP2!...De az!Egész délutánom ráment erre a szarra!Ezek után az Arma 2 istenjáték!
Aki megvette az Arma2-tõt az árulja már el hogy angol nyelven is használható, vagy mindenképpen magyar? Mert ugye angolban nem kapni itthon....
Operation: Call of Battlefield

Pretorian
Áhh...ez GRAW3.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wardogzombie
Ofp2=Bf3

Nem?
Most toroltem.
Hál' istennek nem csalódtam az ArmA2ben.A patchekkel egyre kifinomultabb a játék,az OFP2 egyáltalán nem azt hozza amit vele kapcsolatban ígértek.Hiába a Bohemia az Bohemia...

Ka-50

játszottam OFP1-gyel is és mindkét ArmA-val is. ArmA1-gyel mondjuk nem túl sokat...