Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.kegetys.net/dl.php/tools06062009.zip
Ez csak nekem nem megy?
hát azóta azért eltelt kis idõ, tényleg hétvégenként szeretnénk a többiekkel megint arma 1 ezni te neked nincs kedved jönni?, hívnám a barátnõmet is rávettem hogy beszáljon, pont most képzem ki szegényt😛
1.14 patchet igényel
Szevasztok!
A játék sikeres betöltése elõtt az alábbi üzenetet kapom:
"Addon ace_anims_fastswitch requires version 1.14 of application"
Ha lényegi dologról van szó, honnan tölthetõek a szükséges alkalmazások?
A játék sikeres betöltése elõtt az alábbi üzenetet kapom:
"Addon ace_anims_fastswitch requires version 1.14 of application"
Ha lényegi dologról van szó, honnan tölthetõek a szükséges alkalmazások?
Captain Sonar 2024 Remake
Van arma 1 hez egy armapboplugin nevû program total commanderhez és az müködik arma 2 höz is, úgy nyitja meg mintha tömörített fájlt nyitnam eg csak a kimásolás olyan mintha mappából másolnál ki, csak annyi külömbséggel hogy benne számít a kis és nagy betû, pl lehet 2 azonos nevû fálj benne pl Ca.paa és ca.paa, tehát ha bemásolsz figyelj rá mert különben ha 2 van bent a kisbetûsset fogja kiválasztani
Köszi! Lényegében mindenre kaptam választ!<#worship>#worship>
Én arra leszek kíváncsi már nagyon (visszatérve ARMA 1-hez - csak ez van meg még....), hogy milyen minöségû képet fogok kapni az ati VGA-val... eddig NV volt, de nem volt a topon a képminõség.. Néhány objektum, pl villany oszlopok, mintha éretre keltek volna... kúsztak benne a vonalak... Nem tudom szakszerûen kifejezni magam, sorry!
Én arra leszek kíváncsi már nagyon (visszatérve ARMA 1-hez - csak ez van meg még....), hogy milyen minöségû képet fogok kapni az ati VGA-val... eddig NV volt, de nem volt a topon a képminõség.. Néhány objektum, pl villany oszlopok, mintha éretre keltek volna... kúsztak benne a vonalak... Nem tudom szakszerûen kifejezni magam, sorry!
Most mit kérdezel? :-) Hogy elfogy e a proci a játék alatt? Mert akkor nem, de ettõl még beakad. Vagy bugzik, vagy a VGA fogy el.
Van hozzá egy totalcmd beépülõ
itt
itt
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Az agyon rángatott az lehet hogy túlzás volt......
Sajnos még nincs kezemben sem a játék, sem a teljes konfig....
A proci meg van (920 D0) az alaplapra kell még várnom....
Evga fórumon olvastam, hogy ez a proci 1600MHz-es ramokkal 4GHz-en vígan megy... Csak azt felejtettem el megnézni, hogy léggel bírná-e
Azt tudom, hogy vizzel már a 4,5GHzen elég meredek hõm. értékek voltak...
JanáJ : Neked gondolom ilyen fasza beállításokkal nem nagyon van CPU limited.
Már nagyon várom, hogy a gép is, meg a játék is a kezemben legyen!
Sajnos még nincs kezemben sem a játék, sem a teljes konfig....
A proci meg van (920 D0) az alaplapra kell még várnom....
Evga fórumon olvastam, hogy ez a proci 1600MHz-es ramokkal 4GHz-en vígan megy... Csak azt felejtettem el megnézni, hogy léggel bírná-e
Azt tudom, hogy vizzel már a 4,5GHzen elég meredek hõm. értékek voltak...
JanáJ : Neked gondolom ilyen fasza beállításokkal nem nagyon van CPU limited.
Már nagyon várom, hogy a gép is, meg a játék is a kezemben legyen!
omg >.<
Csak beta patchekben tiltják le azt a szart... 😊
arma2-nek már kéne mennie dvd nélkül, nem?
Hali.
srácok a pbo fájlt mivel tudom megnyitni? vagy esetleg átkel neveznem és csak ugy tudom megnyitni vagy van hozzá valami progi.
srácok a pbo fájlt mivel tudom megnyitni? vagy esetleg átkel neveznem és csak ugy tudom megnyitni vagy van hozzá valami progi.
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Pontosan. Q9550 => 3,76-on, itt fogyott el a hûtõ. :-S
Értem! És köszönöm szépen! Akkor egy agyon rángatott 4magos proci, talán némi elõnyt jelenthet
Annyira azért ne keseredj el.
Olvasd el a #20095-es Hsz-t. Ha számolni kell akkor számolni kell. Nem VGA limitrõl van szó hanem CPU-ról, és a legbrutálabb (cpu szemszög) küldetésrõl.
Olvasd el a #20095-es Hsz-t. Ha számolni kell akkor számolni kell. Nem VGA limitrõl van szó hanem CPU-ról, és a legbrutálabb (cpu szemszög) küldetésrõl.
Igen, Arma 3 kiadással párhuzamosan tervezzük a public alphat 😄
Csak ugye mire kijön arma3 meg a win9 addigra be is fogjátok fejezni? 😄😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ja ArmAHu ACE 2 topikban lehet nyomonkövetni 😊
készülõben van
<#worship>#worship>Én csak gyerek színész vagyok! Sajnos nincs idõm, meg inkább tehettségem az ACE realisztikusságához! Mindensetre nagyon jó! Kipróbáltam, de mindig az lett avége, hogy a földön fekve tehetetlenül egyre kevesebbet láttam a körülöttem zajló eseményekbõl...<#bdead>#bdead> Arma2-höz is létezik, gondolom....vagy készülõben van...
"nehéz fiúk modja" 😄
az nekem nincs meg, de meg akarom venni 😄
Én is szeretm kreálgatni! Az ARMA1 is nagyon állat volt a modokkal....
Mondjuk a nehéz fiúk modja az ACE, az már túl nehéz volt nekem.... Meg az nem is a single player-re volt/van kitalálva
Örülök, hogy ezen a véleményen vag, mert inkább negatív visszajelzések vannak a játékról... én is tervezgetem a beszerzését...Addig ott van az ARMA....<#taps>#taps>
Mondjuk a nehéz fiúk modja az ACE, az már túl nehéz volt nekem.... Meg az nem is a single player-re volt/van kitalálva
Örülök, hogy ezen a véleményen vag, mert inkább negatív visszajelzések vannak a játékról... én is tervezgetem a beszerzését...Addig ott van az ARMA....<#taps>#taps>
Nekem megvan eredetiben.Egyébként szerintem megérte a pénzét, csak valahogy hiányoznak nekem a modok
Nem akarok gonosz lenni, és a véleményem is csak másokén alapszik, mivel még nem játszottam a játékkal, de még az alap játék sincs teljesen kész! <#rinya>#rinya>
Hát ez elszomorító: teszt
Hát ez elszomorító: teszt
ArmA1-hez is ilyen lassan jöttek ki modok meg küldik?
Nekem sajna Vista 64, 32 bittel is csinálta! Viszont ssd-vel megszünt a probléma. A win7-tel már nem is próbáltam a HDD-s megoldást, de ezek szerint annál már teljesen mindegy....Végre egy jónak mondható op. rendszer!
a textúrákat illetõen, meg vga terén tapasztaltam azt, hogy már az ARMA-nak nem volt elég egy 512-es VGA... Kellett a lelkemnek az 1Gb-os...
Különben néha elfelejtette betölteni rendesen a textúrákat....
a textúrákat illetõen, meg vga terén tapasztaltam azt, hogy már az ARMA-nak nem volt elég egy 512-es VGA... Kellett a lelkemnek az 1Gb-os...
Különben néha elfelejtette betölteni rendesen a textúrákat....
Az XP egy 8 éves 32 bites rendszer... :-)
core2 quad Q9400 2.66 ghz, 4GB 1333 RAM, ATI 4850 1GB, látótáv 2500, minden max kivéve: árnyék low, anti-alias-none, utóeffekt none, minimum 25 fps, átlag 60, _ÉS_ win7 alatt folyamatos vinyó tekerés mellett sem akad meg egy árva röccenésre sem. ugyanez a beállítás xp SP3 alatt folymaatosan szaggat ahogy rakosgatja ki a texturákat...
Szóval ha win 7-ed van az ssd meg a két vinyóra szedésis felesleges. Ott a bilgéccék valamit elkúrtak mert faszán megy.
Szóval ha win 7-ed van az ssd meg a két vinyóra szedésis felesleges. Ott a bilgéccék valamit elkúrtak mert faszán megy.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Köszönöm!
Jelenleg egy 4890-em van (xfx BE.) Nem tudom van-e értelme máégegyet betenni mellé, vagy CF-ben is ugyanez lenne a helyzet?
Az ssd-vel még az arma 1 ben volt egy nagyon jó tapasztalatom. Eltûnt az a hiba, amit HDD-vel produkált: A játék meûje, pályaszerkesztõje szinte használhatatlan volt, mert késett a kijelölés. Ezt úgy értem, hogy hiába jelöltem ki és kattintottam rá, hogy indítsa a játékot több másodperc késés volt. Ha meg elozdult ez alatt az idõ alatt az egér, nem történt semmi....
Jelenleg egy 4890-em van (xfx BE.) Nem tudom van-e értelme máégegyet betenni mellé, vagy CF-ben is ugyanez lenne a helyzet?
Az ssd-vel még az arma 1 ben volt egy nagyon jó tapasztalatom. Eltûnt az a hiba, amit HDD-vel produkált: A játék meûje, pályaszerkesztõje szinte használhatatlan volt, mert késett a kijelölés. Ezt úgy értem, hogy hiába jelöltem ki és kattintottam rá, hogy indítsa a játékot több másodperc késés volt. Ha meg elozdult ez alatt az idõ alatt az egér, nem történt semmi....
Nekem egy 4890-es atival szinte maxon megy. A szinte alatt értem, hogy az élsímitásokat, meg az "útófeldolgozást" kikapcsoltam, mert ha bent hagyom akkor néha leesik az fps minden látható ok nélkûl.
Szerintem bármilyen vasat teszel alá, néha le fog esni az fps, mert nekem gyenge beállításokkal is ezt csinálja. Ha bemész egy városba, akkor izzad a vas.
SSD szerintem felesleges, ha szétszeded az adatfájlokat két vinyóra akkor nincs gáz.
Szerintem bármilyen vasat teszel alá, néha le fog esni az fps, mert nekem gyenge beállításokkal is ezt csinálja. Ha bemész egy városba, akkor izzad a vas.
SSD szerintem felesleges, ha szétszeded az adatfájlokat két vinyóra akkor nincs gáz.
Szerencsére ssd van 2db raidben! Ezt nem is gondoltam volna, hogy számít....
És mi a tapasztalat? Melyik VGA-kal szebb a grafika, illetve játszhatóbb? Az NV, vagy az Ati. Több GPU-s kártyákat kihasználja a játék? Tudnál, tudnátok nekem konkrét vga típusokat említeni, amivel meg lehet közelíteni a full beállítást? Köszönöm szépen!
És mi a tapasztalat? Melyik VGA-kal szebb a grafika, illetve játszhatóbb? Az NV, vagy az Ati. Több GPU-s kártyákat kihasználja a játék? Tudnál, tudnátok nekem konkrét vga típusokat említeni, amivel meg lehet közelíteni a full beállítást? Köszönöm szépen!
Szomorúan tapasztalom, hogy full beállításon nem lehet játszani...
Nem ezt ígérték anno, amikor készülõben volt a játék....
Jelenleg akkor nincs VGA amivel normális FPS-t lehet produkálni full grafikai beállítás mellett? Nagyon nagy kááár.
Nem ezt ígérték anno, amikor készülõben volt a játék....
Jelenleg akkor nincs VGA amivel normális FPS-t lehet produkálni full grafikai beállítás mellett? Nagyon nagy kááár.
nem pálya, hanem küldetés. Pálya a mohában van... 😄
Hát, akadnak benne programozási hibák szépszámmal, de azért annyit a bohémiások védelmében, hogy abban a városi küldetésben igen sok objektum között mozognak az AI-k, és ArmA-ban nincs berácsozva a járható placc az AI-knak mint a Crysisban vagy a CoD-ban. Itt autonom AI-k vannak, amihez bizony sokat kell számolnia a CPU-nak. Egyébként ez a leg CPU limitesebb pálya, a többinél nem lesznek ekkora min FPS-ek.
A 4890-es sacc stimmel, nvidiát nem tudom, az 5-ös sorozatot meg még csak most reklámozzák. Jól látod, nincs túloptimalizálva a játék.
Sziasztok! Ezer éve nem jártam itt<#help>#help> Egy kicsit furcsán néztem ezt a tesztet... ez mennyire reális és mennyire tudható be a játék, illetve a hardver gyengeségének.
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítséget!
degagyi!
7-8e boltban.