Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én arra számítottam, hogy októberben ez ott lesz a polcokon az OFP2 mellett, mégiscsak nagy csapást mérne a CM-re. Ebben az interjúban egyébként olvashatjuk, hogy normális fizika itt sem lesz, mert ahhoz új játékot kéne csinálniuk. (ideje lenne 😄)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
#ofp.hu@irknet
!Lesz benne mûködõ FLIR (rendes hõ alapú, mint VBS2-ben) valamint fegyvereken lévõ lézercélzók és lámpák!
Azért jól néz ki az ACE-es CAR A2-es motor alatt 😊

Én nagyon kíváncsi vagyok mit szól egy õrnagy ha buggal találkozik - jobb a gépterem elõtt elvenni tõlük a pisztolyt;D
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ha nem szoltal volna ,senkinek sem tunik fel 😊
Nagyon ostoban bamultam a monitort, amig ezt sikerult osszeraknom <#wilting>#wilting>
Egyebkent meg <#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
És nincs meg,pedig 1x már leraktam😮
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#ofp.hu@irknet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A torolgetos OFPs dolog nekem kimaradt az eletembol szerencsere.
( Vagy olyasmit torolt le, ami nem hianyzott utana. Tudod a boldog tudatlansag 😊
Az 1.16 mar csak beta, es en nem vettem eszre ,h tul sokat lokott volna
a dolgok meneten. De vegulis, artani se hasznalt 😊
A kozeljovoben en is ujra feltelepitem az elozo reszt, mert "gyengebb gepes" haloparty lesz nalam.
Jol valasztottal, Isten hozott a klubban ! <#wave>#wave>
2-ben meg még nincs szél szóval nem is kell vízszintesen hozzányúlni a pufkához^^
Falcon:felõlem barátkozhatunk😄
Nem látom merre, hova, mit lövök. Lehet irányzó kellene. :-)
Mondjuk addig jó, amíg nem sikerül Marék Srapneléknak olyan pöcsöt összehozni, mint az OFP-ben, mikor az egyik pöcs után az OFP sokaknál elkezdte törölgetni a C:\-t... <#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2>
(De mint tudjuk, náluk semmi sem lehetetlen, tehát még semmibõl nem maradtunk ki <#nyes>#nyes>)
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
( Es ujabb problemakat sem vetett me`g fel, ugyhogy ZSIIIR <#nevetes1>#nevetes1> )
#ofp.hu@irknet
Most õszintén, kit érdekel a tömeg?
Nem vagyok én birka, hogy utánuk ballagjak!<#vigyor5>#vigyor5>
Ha meg valaki a tömeg választása alapján dönti el hogy neki mi a jó, annak meg részvétem!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8