Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Koszonom Uram a gyors segitseget !
Ezert szeretunk mi teged <#worship>#worship>
Az a konkret problemam,h betettem egy description filet, ami a "SIDE RESPAWN" ert felelos. Tehat adott emberanyaggal szeretnenk dolgozni, akik jatszhatora vannak teve. Ha elpatkolsz ,automatikusan attesz a kovetkezo emberbe amig van jatszhato. Ha elfogynak annyi volt. Nincs is evvel baj, idaig mukodik is. hiszen ez volt az otlet.
De aki eppen jatekban (es eletben) van, az NE TUDJON mar "atulni" egy masik emberbe otletszeruen. ( pl, ha megsebesult )
Ez high command meg azoknak valo, akik egy bealcazott bokorsorba eptett bunkerbol ,egy szal tavcsovel szertik vegigdirigalni ,h ki merre mit csinaljon. Rajuk is szukseg van, ugyhogy szerintem nem baj ,h beletettek a lehetoseget. Neked meg nekem ,nem muszaj ott guggolni.
Egyszer egy warfare szerveren, a legelejen senkinek nem akarodzott bevallalni a foparancsnoki posztot. Aztan valahogy megis ralocsoltuk egy Frank nevu fickora. Perceken belul kiderult,h az ember nem kicsit alkalmas vezetonek. Vegig becsulettel iranyitotta az egeszet. Mindvegig kepben volt h mi folyik az egesz szigeten. Mindenkinek osztotta a feladatot es mindenki jelentette fele hol tart a feladataval.
Vegul gyoztunk is. Kizartnak tartom, h volt ideje egy lovest is leadni.
Valoszinuleg leult a tamaszponton, es a terkeprol dolgozott vegig.
Szamomra ez egy emlekezetes jatek volt.
Kell ilyen uzemmod is, h a "Frankek" is azt csinalhassak amihez a legjobban ertenek.
Ha` me` nem ? DE ! 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Because fuck you. That\'s why.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
It\'s good to be bad.
Arma 2 Tools
It\'s good to be bad.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Szorongatnám, ölelgetném, letámasztanám és nagyon boldog volnék vele.
Szörnyen nem állhatom, hogy az arma MP-k gyakran úgy néznek ki, mintha egy dél afrikai zsoldos hadsereg vívná.
Egyébként van valami publikus interfészetek erre az ACE2 re? El vagytok látva munkaerõvel? Hátha mi is.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azt sem bannam, ha jobban hasonlitana steel beastsre:
Leopard 2A4 - Steel Beasts Pro PE http://youtube.com/watch?v=YDC5W8iHF6M&fmt=18
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
😊
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Meg jo, hogy nem vettem meg 😊
akkor ArmA2-be is vmi ilyesmi lesz 😛
ha már itt tartunk: ArmA1-ben is toltatok zombicoopot? vagy az kimaradt?
De en e teren tapasztalati sikon megbizom az emberi hulyesegben.
Mert eddig az volt a gyakorlat, h ezt a faszsagot minden elozo reszhez legyartotta valaki non-official. ( ahogy a felbevagott repulo trabantot is, nevezzuk neven "airbant" )
Szoval nagyon ne keseredj el. Nem maradsz le a Nagy Zombis Izerol arma 2 ben sem <#nyes>#nyes>
Szkottus: jól 😉
Apropó ACE,Tempus, hogy áll az ACE2?😛
Nekem nincs bajom a fizikaval, amig a lada lepattan az abramsrol.
De milyen szepen csendben csinalgattak ezt az uj hadszinteret a Bohemiasok. En tenyleg csak azt sajnalom, h honapokig ulnek meg rajta mielott kiadnak. Pedig allitom ,h az osszes modell meg a komplett sziget kesz van, es mar csak a sztorit gyurjak hozza.
Ha most eladnak 8 darab single, meg 4 multikuldetessel kampany nelkul, en akkor is megvennem teljes aron, csakhogy rosszalkodhassak az uj egysegekkel az editorban. De megertem oket, h ez nem igy mukodik.
Egyebkent meg csernarusszal is "kihuzzuk" valahogy addig 😊