Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szimplan csak nem tudsz irni. A baj az, hogy meg buszke is vagy ra.
Szerinted elmult mar 18? Persze senki se kotelezi arra, hogy atlepjen masodik osztalyba a tankotelezettseg vege elott...
Megmondanad te szerencsetlen, hogyminek hasznalsz mindenhol felkialtojelet?
Igekötõs igékkel továbbra is gondjaid vannak, semmi probléma, ez Magyarország 2009-ben ahol egy 18 éves nem tud helyesen írni😊De akkor válaszolok, válaszolunk, hogy tudjál aludni😊 ArmA 2-höz tudtommal nem készül magyar hadsereg mod, az elsõ részhez volt valami próbálkozás de hamar elhalt. A homályosságra magad is fényt derítettél, ügyi vagy 😊 de pont ugyanannyiba kerülne használni a google translatort neked is, mint nekem. Én mindezek ellenére bírlak bírlak 😄 (nem megmondtam, hogy flame lesz<#idiota>#idiota>)
Én pedig téged sajnállak, amiért 18 éves létedre nem tudsz normálisan írni. 😊
látom mennyire segítõkészek vagytok ! szerintem nagyon világosan le írtam hogy kezdõ vagyok ! a gépem meg van hozzá ! csak egy két dolgot akartam meg kérdezni ! de hát ezek vagyok mi magyarok fikázzuk ki gyorsan meg stb stb ..........!! amúgy meg ha nem tanultál meg olvasni akkor nagyon tudlak sajnálni ! meg ha ennyire kicsi a fel fogásod ! akkor majd rá jövök magam hogy hogy kell be állítani !
Próbálj meg cseppenteni a szemedbe, szerintem kiszáradt, vagy ne igyál annyit. De lehet csak a monitorod piszkos, felesleges javítani elég letörölni.
és az utó feldolgozást hol találom mert nekem német ! és most kesztem a játékot és nem tudok semmit 😞
Kepesnek erzed magad arra, hogy elolvass 3-4 ezelotti hozzaszolast?
#ofp.hu@irknet
megvan az Arma 2 ! egyszer láttam hogy magyar hadsereg is volt benne ! azt a mod-ot ki adták már ? vagy le lehet v.honnan tölteni ?
kapcsold ki a játékban az utó feldolgozást!!
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
srácok az mitõl lehet hogy néha játék közben vagy nagyon homályos vagy kurva szemcsés lesz a kép.... a furcsa hogy mind a két esetnél a menüpontok és a HUD tökéletes, az nem változik ilyenné. a jelenség egy restart-al megoldódik...
<#worship>#worship> fél órája ezen röhögök
flémelek
Te mit csinálsz ilyen késõn? Mennyé aludni<#idiota>#idiota>
Kár, hogy nincsen Solt 😄
Milyen fasza kis flamet lehetne ebbõl kreálni 😄
Nem ingyenes, kb 7000 Ft.
Tudtam, hogy én megszívom. Nekem ugyan úgy meg W7 alatt mint Vista alatt ment. :-(
Nyilvan, mivel parancsrol van szo.
Vagy talán az init-be, ahogy most utánagugliztam 😊
Because fuck you. That\'s why.
Köszi! És ezt a description-ba kell írni, vagy máshová (mert ez nem derül ki a leírásból sajnos)?
Szerkeszted azokat a missionokat ez alapjan:
http://community.bistudio.com/wiki/setTerrainGrid
setTerrainGrid 50
De meg lehet csinalni valaszthatora is.
http://community.bistudio.com/wiki/setTerrainGrid
setTerrainGrid 50
De meg lehet csinalni valaszthatora is.
#ofp.hu@irknet
Hello! Ha vki tud egy kis technikai probléma megoldásában segíteni, pls help. LAN szerver indításánál hogyan lehet teljesen kikapcsolni a füvet? Egyáltalán lehetséges ez? Thx!
2 napot használt Arma 2 eladó. PM
nekem kilép amikor megtmadjuk a várost,lemegyek az épuletbol ahol kezdodik a kuldetés és amikor megindulok a cél felé hibauzenettel kilép,hogy nem válaszol😞
miért lehet ez?
miért lehet ez?
PSN ID:misi2mezei
kurva élet elkezdtem 1.04-re felpeccselni a gamet, de a patch nem ment fel mert hiányol valamit.... persze az egész gam elszállt...
Jó szöveg...
Ka-50
Esetleg erre valaki : #20234
Hali mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy a 4. küldetésben konkrétan lefagy a játék és hiába restart egyebek semmit nem segít kb mindig ugyanott.
Ötletek? 😊 1.04 Beta pecs van fenn mert meghalt a dvd meghajtóm 😄 és mini-image el nyomom
Olyan problémám lenne, hogy a 4. küldetésben konkrétan lefagy a játék és hiába restart egyebek semmit nem segít kb mindig ugyanott.
Ötletek? 😊 1.04 Beta pecs van fenn mert meghalt a dvd meghajtóm 😄 és mini-image el nyomom
Az igen! Az nagyon feltûnt, hogy rengeteg olyan újítás van, meg ezek szerint lesz, ami kisértetisesen hasonlít az ACE-ra... Na akkor nem véletlenül.... Csak lesz egy olyan addon, (ha más nem akkor ACE2)amiben visszakerülnek ezek a speci effektek!
A VBS, VBS2 civilek számára hozzáférhetõ? Vagy ezek csak kimondottan hadseregek számára készültek?
A VBS, VBS2 civilek számára hozzáférhetõ? Vagy ezek csak kimondottan hadseregek számára készültek?
lol. Miért nem maradhatott?
Engem az idegesít, hogy örökké "puffognak" a roncsok és örökké összecsinálom magam tõle. :-D Meg hogy nem lehet mögéjük bújni, fedezékként használni õket. Tudom tudom robbangat a maradék lõszer, meg kiég, de nem mindeggyik. :-S
Engem az idegesít, hogy örökké "puffognak" a roncsok és örökké összecsinálom magam tõle. :-D Meg hogy nem lehet mögéjük bújni, fedezékként használni õket. Tudom tudom robbangat a maradék lõszer, meg kiég, de nem mindeggyik. :-S
Asszem ott még volt feletted valaki, de õ ül a fûben és néz ki a fejébõl. Utána ezért le is lövik. <#eplus2>#eplus2>
még 1 utolso kérdés😄
az elso kuldetésen amirol eddig beszéltem ott még nem én irányitom a csapatot?
mert eddig nemigen jottem rá...
az elso kuldetésen amirol eddig beszéltem ott még nem én irányitom a csapatot?
mert eddig nemigen jottem rá...
A vicc, hogy BISék "felbérelték" a srácot aki ACE-ben a robbanás effekteket csinálta (ezért lett olyan jó A2-ben 😊), csinált bele véletlenszerû robbanás effekteket a kilõtt jármûveknél, meg csõtorkolat elõtt felverõdõ port, de BIS-ék kikapcsolták 😞
Új egységek: 82. Légidesszant, Cseh egységek, ENSZ, az ellenség valami tálib-szerû lázadók, T55, M113, Mh ötvenvalahány Chinook, FN CAR (nem nem SCAR, már át lett nevezve CAR-ra) gépkarabélyok stb, rendes hõkamera (FLIR) szimuláció VBS2-bõl, fegyvereken lámpák, lézercélzók, ACE szerû hátizsák rendszer (lopikálnak BISék 😄). Hirtelen ennyi asszem.
Értem Köszi! Egyenlõre semmi konkrétumot nem lehet róla tudni? Gondolok itt olyan esetleges plusszokról, mint ami a 2-bõl kimaradt... Épület rombolás, a jármûvek sérülése... Nekem ezek nem tetszenek (egyenlõre csak videók alapján). Én nem értek a programozáshoz, de az nagyon igénybe venné egy játék motorját, ha egy felrobbant jármû nem csak textúrát váltana? Pl egy helikoptert amikor telibe vág egy föld levegõ rakéta.... Akár ketté is törhetne a levegõbe... ÉS amikor földet.....
Arma-nál nagyon tetszett az ACE megoldásai! Nem feltétlenül kell egy kilõtt harckocsinak mindig ugyanúgy felrobbania....
Arma-nál nagyon tetszett az ACE megoldásai! Nem feltétlenül kell egy kilõtt harckocsinak mindig ugyanúgy felrobbania....
Nem, mert itt a motor is fel lesz javítva, és nem kell majd hozzá az alapjáték.
1.04 óta nekem teljesen jó a gyári.
nem nem eredeti mert nem mertem megvenni mivel nem tudtam,hogy fog e futni a gépen meg hogy mennyire sok benne a BUG😄mert halotam,hogy van benne nemis kevés...
de a RELOADED es verzio van meg!
de a RELOADED es verzio van meg!
Eredeti a game? Mert valakinek a tört meg azt játszotta hogy csak idõzítve tudott robbantani, távírányítva meg nem. :-D