Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beta patch-ben ki van iktatva a lemezvédelem, így nem kéri a DVD-t.
sziasztok.eredeti lemezemet szeretnem kimelni de a crack-et amit letöltök(copyw.) kapasbol kitörli a virusirtom.van valami mas alternativa esetleg?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Hogy hasznalom, az tulzas.
De az eredeti DVD tolem parezer km-re. Es kulonben is, tiltja a vallasom, hogy betegyem a meghajtoba, mert a jatek progetni akarja...
De az eredeti DVD tolem parezer km-re. Es kulonben is, tiltja a vallasom, hogy betegyem a meghajtoba, mert a jatek progetni akarja...
Sikeresen kiküszöbõlve a probléma egy reinstall után.
Köszönöm a megoldást, bár tény egyszer rávettem volna ugyis magam, de ily módon kényszerítve lettem.
Amugy van még valaki rajtam kívûl aki az eredeti játékát crack-el használja? Meg van ennek valami kockázata?
Köszönöm a megoldást, bár tény egyszer rávettem volna ugyis magam, de ily módon kényszerítve lettem.
Amugy van még valaki rajtam kívûl aki az eredeti játékát crack-el használja? Meg van ennek valami kockázata?
Ilyen konvertálásokra nem gondoltam soha, majd elkészítik 2-be is a jó cuccokat. 😄
Köszi a választ, utánanézek, bár én nem szoktam az alap addons-ba tenni, szal a reinstall lehet a kivételes megoldás.
Köszi mégegyszer, majd meglátjuk. Max a BI-nak írok legközelebb.^^
Köszi a választ, utánanézek, bár én nem szoktam az alap addons-ba tenni, szal a reinstall lehet a kivételes megoldás.
Köszi mégegyszer, majd meglátjuk. Max a BI-nak írok legközelebb.^^
Szori 😊 Onnan gondoltam elsõre ,h rosszul illeszted, mert irtad ,h a gyári térképek mûködnek. Egyébként meg amit sikerül beilleszteni, ott is jönnek a hibaüzenetek, h ez nincs meg az nincs. Na ezeket általában leokézza az ember, mert mást nem tehet vele, ha nagyobb baj nem történik. De mikor kihajigál desktopra az már valóban bosszantó. Én már találkoztam olyan szigettel ,aminek a beillesztése meghaladta a képességeimet. Konkrétan az "Avgani Iraq & Afghan Village" még Arma1 alá.
Viszont Hogtharnak igaza van. Mindenképpen ujra kéne raknod, fõleg h irtad h valami crackelt szarokkal operáltál, mixelve az eredeti dvdvel.
Viszont Hogtharnak igaza van. Mindenképpen ujra kéne raknod, fõleg h irtad h valami crackelt szarokkal operáltál, mixelve az eredeti dvdvel.
Nem, ahhoz sajnos várnunk kell Operation Arrowhead-re.
Tényleg Ace 2 ben láttam hogy belehet kapcsolni a fegyver lámpát, az IRillumationt is be lehet majd?
nekem is volt már ilyen és a galibát egy addon okozta amit véletlen nem @izébizé mappán belül tettem hanem bele az addonsba. Miután megcsináltam utána késõbb megint csinálta, viszont mindent rendben találtam, de mégis csinálta, szerencsére reinstall megoldotta.
még valami ha te magad próbálsz meg konvertálni az arma 1 bõl szigeteket megbolondítja az arma 2 õt hiába nevezed át ne is próbálkozz vele a legtöbbet átkonvertálták már egyébként vagyis azok közül mindet amiket jobbnak találtam, ( nagy sziget fan vagyok)
még valami ha te magad próbálsz meg konvertálni az arma 1 bõl szigeteket megbolondítja az arma 2 õt hiába nevezed át ne is próbálkozz vele a legtöbbet átkonvertálták már egyébként vagyis azok közül mindet amiket jobbnak találtam, ( nagy sziget fan vagyok)
Szoval az Everon se megy. Akkor valami van...
Ez most másodlagos, mivel jelenleg témám, hogy nem tudom használni a bele tett pályákat, de jó tudni, köszi.
http://www.armaholic.com/page.php?id=7913
http://www.armaholic.com/forums.php?m=posts&q=8751
http://www.armaholic.com/forums.php?m=posts&q=8751
Bírni ziher bírja, mert már 1-szer végig tóltam a kampányt, most csinálom másodjára. Meg nem csak HQ pályákat néztem...van ilyen sivatag, amihez 10km-eres látótávot ajánlanak, meg ilyenek. Az se mûködött, csak az alapok.
Térképig eljutok, preview, aztán kidob az asztalra.
ArmA2-be van Everon? Az egybe tudtam h van...
Térképig eljutok, preview, aztán kidob az asztalra.
ArmA2-be van Everon? Az egybe tudtam h van...
Az addonok elve ugyanaz. Eleg hozza a geped?
Probaldd meg az everon-t, azzal meg nekem se szaggat annyira 😊
Probaldd meg az everon-t, azzal meg nekem se szaggat annyira 😊
Régi OFp-s, ArmA-s személyiség vok, szal igy ezeket vágom. Ezért nem értem, hogy miért nem akar mûködni. Readme-k se tartalmaznak semmit, meg az armedassault.info-n se írnak semmit mellé, hogy "request".
De nem egy bizonyos sziget nem mûxik, egyik se egyáltalán.
Most igy perpill beleolvastam Readme-kbe, de mind csak azt írja, hogy "ArmA2 1.0 or higher".
De nem egy bizonyos sziget nem mûxik, egyik se egyáltalán.
Most igy perpill beleolvastam Readme-kbe, de mind csak azt írja, hogy "ArmA2 1.0 or higher".
Sokféleképpen lehet rosszul csinálni ezt a dolgot.
A jó megoldások közül az egyik:
Létrehozol egy könyvtárat a szigetnek. célszerû így: @szigetneve.
Ezenbelül létrehozol egy "addons" nevû könyvtárat.
A "szigetneve.pbo" mindenképpen ebbe kerüljön. Belehányod a többi szart is izlés szerint. Ez az adott szigettõl függ. Kell benne lennie egy read me nek is, és ott le fogja irni ,h mit kell tartalmaznia pontosan.
És valami arma2launcherrel megeteted.
A jó megoldások közül az egyik:
Létrehozol egy könyvtárat a szigetnek. célszerû így: @szigetneve.
Ezenbelül létrehozol egy "addons" nevû könyvtárat.
A "szigetneve.pbo" mindenképpen ebbe kerüljön. Belehányod a többi szart is izlés szerint. Ez az adott szigettõl függ. Kell benne lennie egy read me nek is, és ott le fogja irni ,h mit kell tartalmaznia pontosan.
És valami arma2launcherrel megeteted.
Haver próbálta az SLI-t és a CF-et is. Az SLI-nél nem láttak jelentõs teljesítmény növekedést, a CF-nél igen. Két HD4890-es nyektette a játékokat. Armánál nem volt kiemelkedõ a plusz, pláne hogy csak úgy lehetett mérni, hogy ha 200%-ra rakta a 3D felületett 1920X XXX-ben...
Én úgy látom nincs értelme pörögni a dolgon, mert 10km-es max látótávolságnál is lehet leszed egy 3km-re lévõ BMP amitõl a fejed a falba vered mert te még nem látod...
MEg elvileg ez DX9...
Én úgy látom nincs értelme pörögni a dolgon, mert 10km-es max látótávolságnál is lehet leszed egy 3km-re lévõ BMP amitõl a fejed a falba vered mert te még nem látod...
MEg elvileg ez DX9...
Halihajó.
Nekem lenne egy olyan problematikám, hogy van eredeti ArmA2-öm, inglish ráadásul, de ha teszek bele plusz szigeteket, azoknak csak a térképéig jutok el, vagy addig se, mert kidob a Windows-ba. Olvasgattam h valamit kell zsugázni az ilyen-olyan parancsokkal, vadásztam h mit kell még a sziget mellé betenni h mûködjön, de semmit se találtam. Gondoltam -mivel itt nálam okosabb emberek vannak-, hogy ti tudjátok a megoldást.
Feltételezek egy olyat, hogy crack volt a játékon utolsó peccselés közben és talán valamit elgányólt, de bízok benne ,hogy nem.
Nekem lenne egy olyan problematikám, hogy van eredeti ArmA2-öm, inglish ráadásul, de ha teszek bele plusz szigeteket, azoknak csak a térképéig jutok el, vagy addig se, mert kidob a Windows-ba. Olvasgattam h valamit kell zsugázni az ilyen-olyan parancsokkal, vadásztam h mit kell még a sziget mellé betenni h mûködjön, de semmit se találtam. Gondoltam -mivel itt nálam okosabb emberek vannak-, hogy ti tudjátok a megoldást.
Feltételezek egy olyat, hogy crack volt a játékon utolsó peccselés közben és talán valamit elgányólt, de bízok benne ,hogy nem.
Van ra idod, megcsinalhatod.
#ofp.hu@irknet
Miért kéne ahhoz megnyitni az alap modellt? A saját fegyvereket nyilván meg tudjuk, a fegyverfogás A2-ben pedig egy álló "statikus" anim, amibõl aztán csak a kéz állását olvassa be.
Ace 2 höz egyébként ti mivel csináljátok a modelleket mert, én pl az arma 2 es modelleket nem tudom megcsinálni igaz elfogadja a régi modelleimet de az animációk nem müködnek?
A másik láttam hogy vannak hand gripes fegyverek ace 2 ben és ugyebár ez az 1. részben nem lehetséges mivel nincs olyan fegyver amit úgy fogna viszont arma 2 be már van pl az mk 48 as viszont ahoz, hogy jól belõjem kellenének sample modellek csak arma 2 höz nincsenek ezért gondoltam ,hogy Ace 2 nél a modellezõk megtudják nyitni az alap modelleket.
A másik láttam hogy vannak hand gripes fegyverek ace 2 ben és ugyebár ez az 1. részben nem lehetséges mivel nincs olyan fegyver amit úgy fogna viszont arma 2 be már van pl az mk 48 as viszont ahoz, hogy jól belõjem kellenének sample modellek csak arma 2 höz nincsenek ezért gondoltam ,hogy Ace 2 nél a modellezõk megtudják nyitni az alap modelleket.
Megnyitod az animokat és minden képkockában a megfelelõ helyre teszed a fegyvert. Ha kész szólj 😊
Lehetséges lenne az hogy uj animáciokat betenni a játékba ugy hogy azt az alapjáték is használja és nem csak speciálisan egy videohoz megrendezett szituácioba ?Ugy mint az OFP-s idõben a Sanctuary's Replacement Anims addonja volt.
Hamár ilyet tudnak csinálni akkor értelmesebb dologra is fordithatnák a belefektetett munkát .
Hamár ilyet tudnak csinálni akkor értelmesebb dologra is fordithatnák a belefektetett munkát .
Tempike a bloomot kikapcsolhattad volna...
Es az ace-ben sem volt me'g kepes senki sem megcsinalni, hogy tavcso es rpg hasznalatakor ne a haton feszitsen fugglegesen az elsodleges fegyver, hanem a hasanal legyen, mint a letrara maszaskor vagy a granat dobaskor?
Szoval ehelyett ilyenek: letran esgranatozaskor.
Es az ace-ben sem volt me'g kepes senki sem megcsinalni, hogy tavcso es rpg hasznalatakor ne a haton feszitsen fugglegesen az elsodleges fegyver, hanem a hasanal legyen, mint a letrara maszaskor vagy a granat dobaskor?
Szoval ehelyett ilyenek: letran esgranatozaskor.
#ofp.hu@irknet
Nekem csak akkor indítja, ha beolvasta a SecuroM a lemezt, ennek megkerülésére szedtem le noCD patch-t. Régebben sok olyan játékom volt ami csak CD-vel indult, ma mindegyik olvasófelülete olyan mint a korcsolyapálya, pedig nagyon vigyáztam rá. Szerintem ugyan olyan DVD van mindkettõnknek, bár nem értek hozzá ennyire. Ha jól tudom a termékkulcsot a Keys/bi.key néven tárolja, így elvileg nem lehetne semmi gond. A noCD verziója meg pont ugyanaz mint az eredeti exe-nek. Talán beválik, gondolom, jobban tudjátok.
én nem vettem még ki a dvd-t telepítós óta de gyanitom hogy nem kell ehhez sem semmilyen nocd/dvd hülyeség ahhoz hogy lemez nélkül elinduljon csakúgy mint az elsõ rész esetében sem.próbáld ki elindul e ha nincs semmi a gépen/ben csak maga a játék.emiatt tuti nem bannolnak nyugodt lehetsz de szerintem a nocd patch miatt se fognak
Ha noCD patch-t használsz, én a GAMECOPYWORLD-rõl pl. az ugye nem okoz galibát a gémedben, online? Gondoltam megérdeklõdöm, mert ha bannolnak az jól fog esni.
na megvettem az arma 2 öt 576 ba ötösért feltettem a 1.04 javítást mit érdemes még feltenni? vagym i javasolt? van valailyen szerver keresõ progi?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
De angolt csinalhatsz belole:
http://www.filefront.com/14596709/Arma2_v1.04_hu2en.7z/
Language mod for 'locked' language versions: http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=83208
http://www.filefront.com/14596709/Arma2_v1.04_hu2en.7z/
Language mod for 'locked' language versions: http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=83208
#ofp.hu@irknet
Szerintem ezért a nem magyar verziókra külön nincs magyarosítás..... De javítsatok ki ha rosszul tudom!
arma 2 Beta patch build 60141:link
elözõ bétához képest:
<60129>60129> Fixed: AI subordinates now move faster (use less cover) to catch up when leader is way ahead of them.
<60102>60102> Fixed: AI subordinates should now respect formation more when moving in combat.
<60101>60101> Fixed: Group leader was often running far ahead alone in combat.
<60092>60092> Fixed: AI leader did not wait for a player to cover him when moving in combat.
elözõ bétához képest:
<60129>60129> Fixed: AI subordinates now move faster (use less cover) to catch up when leader is way ahead of them.
<60102>60102> Fixed: AI subordinates should now respect formation more when moving in combat.
<60101>60101> Fixed: Group leader was often running far ahead alone in combat.
<60092>60092> Fixed: AI leader did not wait for a player to cover him when moving in combat.
Danke! Ennyi pont elég is, hogy meggyõzzõn!<#worship>#worship>
Hihetetlen, hogy hiába van tele a net mindenféle teszttel egy forintot sem ér.....<#confused>#confused>
Hihetetlen, hogy hiába van tele a net mindenféle teszttel egy forintot sem ér.....<#confused>#confused>
Azokon a teszteken a 3.single missionnal tesztelnek, ami legjobban fekteti meg a gépet. Az összes többin elég a kétmagos is. Multiban meg pláne.
A látótávod nem lessz több 2GB VGA-val, az a része inkább procifüggõ.
A látótávod nem lessz több 2GB VGA-val, az a része inkább procifüggõ.
És MIKO jön már az ACE2? <#gun>#gun>
Nem, mivel õk úgysem mennek olyan közel hozzájuk.
Elméletileg holnap/vasárnap hajnalban.
Elméletileg holnap/vasárnap hajnalban.
Tempi:A géppuskák,stb hanghatások az AI hallására is negatív hatással lesznek majd?
Meg mikor jön az ötödik videó?
Meg mikor jön az ötödik videó?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
vannak benne tanok meg helikopterek nekem enyi elég a hasonlatra.
A Richie Speed által készített videók már az operation Arrowhead elõzetesei? Vagy ez egy addon pack lesz?
Sziasztok!
Több kérdés merült fel bennem a játékot illletõen...
Olvasgattam teszteket és elég siralmas FPS-eket produkál a játék még a brutális hardverekkel is a háttérben.
Azt tudom, hogy ez az a játék, amelyik meghálálja a 4 magos procit...
Viszont azt is tudom, hogy sem a CF, sem az SLI rendszereket nem támogatja...
Kérdés:
Valaki játszott már ezzel a játékkal CF, vagy Sli rendszerrel?
Ha igen kipróbálta egy kártyával is? A CF, vagy SLI rendszer nem okozott olyan problémát, hogy esetleg gyengébben teljesített a két VGA az egynél?
Valamint van valakinek olyan tapasztalata, hogy számíthat ha VGA nem 1 GB Vrammal, hanem kettõvel rendelkezik? Esetleg nagyobb látótáv érhetõ el egy dupla rammal rendelkezõ vga-val?
Elõre is köszi!
Több kérdés merült fel bennem a játékot illletõen...
Olvasgattam teszteket és elég siralmas FPS-eket produkál a játék még a brutális hardverekkel is a háttérben.
Azt tudom, hogy ez az a játék, amelyik meghálálja a 4 magos procit...
Viszont azt is tudom, hogy sem a CF, sem az SLI rendszereket nem támogatja...
Kérdés:
Valaki játszott már ezzel a játékkal CF, vagy Sli rendszerrel?
Ha igen kipróbálta egy kártyával is? A CF, vagy SLI rendszer nem okozott olyan problémát, hogy esetleg gyengébben teljesített a két VGA az egynél?
Valamint van valakinek olyan tapasztalata, hogy számíthat ha VGA nem 1 GB Vrammal, hanem kettõvel rendelkezik? Esetleg nagyobb látótáv érhetõ el egy dupla rammal rendelkezõ vga-val?
Elõre is köszi!
Shack Tactical - Unexpected training ambush, November 11th 2009
http://youtube.com/watch?v=Ltc73GY2d0c&hd=1
Richie Speed megint aktivkodott:
Arma 2: Atmosphere http://youtube.com/watch?v=AE_dXCLH6G0&hd=1
http://youtube.com/watch?v=Ltc73GY2d0c&hd=1
Richie Speed megint aktivkodott:
Arma 2: Atmosphere http://youtube.com/watch?v=AE_dXCLH6G0&hd=1
#ofp.hu@irknet
Egyáltalán nem hasonlít BF-re.
még annyit, hogy NAGYON SOKAN játsszák, úgyhogy emiatt ne aggódj!
It\'s good to be bad.
Én a helyedben elsõnek letölteném az Arma 2 demo-t, ami ugyan túl sokat nem mutat a játékban lévõ lehetõségekrõl, de legalább meg tudod, hogy milyen is 😊 másodsorban ez egy szimulátor, de ne ijedj meg ha elsõre nem menne, majd belejössz!😊
It\'s good to be bad.
kicsit elentétes amit mondtam, :S de ezt 2 játékott vettem meg. ez lenne a 3. 2. ba csalodtam ebben nem akarok.