Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Steamen vettem meg a játékot. Az a problémám, hogy menüben nincs magyar nyelv beállítási lehetõség de amikor belenézek a játék nyelvi fájljaiba ott látom a magyar feliratokat.
Így a játék tartalmazza a magyar feliratot csak valahogy ki van kapcsolva. Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne bekapcsolni, hogy megjelenjen a játék menüjében is mint választható nyelv?
Persze mielõtt megvettem steamen elõtte kipróbáltam a steames demot. Az tudott magyar. Amikor megvettem a teljest az már nem. Nem túl korrekt.
Teszt
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Két fapados megoldást találtam eddig.
Leveszed a terrain detailt "very low" ra. Akkor single playerben teljesen
eltünik a fû. Szarul néz ki de megéri. Ez , multiban sajnos nem mükszik 😞
Második megoldás már kicsit kifinomultabb. Ez 1 MBnyi addon.
GDT MOD GRASS
Ilyenkor van is fü csak nem ér derékig. Amolyan mult héten nyirták feeling.
Szép is meg hihetõ is, de fõleg használható. Ezzel csak az a gond, h csak a 2 gyári szigeten van hatása.
Ha valaki tud ezektõl jobbat, szivesen veszem.
It\'s good to be bad.
A fu rossz, ertem?!
"Módosította Suma ennyivel ezelõtt: kb. 14 óra
While I do not think I have already fixed the issue completely, build 59841 should bring a significant improvement.
Technical details: There was a bug in streaming stage 0 textures in Super shader materials, causing some file operations to be synchronous without a real reason.
Build server autotest measurement:
before: FPS: 35.6104; FPSmm 21.7391 FPSm: 3.80228 - Chernogorsk (1959 frames in 55.012 s)
fixed: FPS: 40.0122; FPSmm 22.7273 FPSm: 12.0482 - Chernogorsk (2216 frames in 55.3831 s)"
Valaki dobna nekem egy oldalt ahol ArmA 2 szervert lehet rendelni 😄 ?
Keresgéltem a neten de nem nagyon találok.
Vagy egyátalán lehet olyan szervert rendelni amire nem eredetisek is felmehetnek?
És még annyi lenne a kérdésem hogy mit ajánlotok jobban az arma2-höz HD 5870 vagy GTX 295 öt? dual megoldások is érdekelnének.
köszönöm elõre is.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
az jó, de nekem már megvan. Megjelenéskor vettem! Már csak jobb gépet kéne vennem 😞
#20363: Chernogorszkban az egyik gyárkéményre felmásztam lövészkedni, akkor vettem észre. Ha közel mész a kéményhez, belátsz rajta, ott van ez.
Örûlj neki hogy nem indul, legalább nem idegesít fel a hülyeségeivel. :-)
Egyébként Daemon Tools Lite 4.30.4.0027-et használok.
Válaszodat elõre is köszönöm!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Azóta rendszer csere volt, azóta nem hozza W7 alatt.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy Arma 2 indításakor a következõt írja ki:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."
Windows 7 Ultimate 64 bit
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Enyém eredeti, de az övé warez. Csak nekünk csinálja, esetleg másnál is?
Jó tanács, hogy ne szívj a gyári kampánnyal, hanem Arma2.hu-ról töltsd le a bardossy félét. Pöttyet élvezetesebb.
real fight
http://sopronyi.photoshelter.com
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem szólhatsz neki..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az elsõ pályát elkezdtem csinálni. Elsõ problémám, hogy én loholok a csapat után, az egy dolog, de lehet majd valamikor valamiféle parancsot is osztogatni, hogy kövess vagy valami ? :-)
Ha én látok valakit, akit a csapatom nem szólhatok nekik ? Ill adhatok utasítást hogy valaki szedje le ? Lehet a tréninget kellett volna végignyomni, de ahhoz nem volt türelmem 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3