Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
A beta patchek nem kérik a DVD-t😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Wanted
A gyári dvd megóvása érdekében érdemes/lehet törést tenni a játékra?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

DrRadon
Nem nagyon. Online coop és vs az ami jó.

w77d
senki nem nyomja a kampányt??

Sziasztok! Hiába irom be bal shift-tel ill. num. - jellel, hogy missions, ill. campaign, kiirja felül, de nem adja be.Mitõl lehet? Elõre is kösz!

köszi😊

w77d
srácok elakadtam a kampányban! Még az elején vagyok, megölték az osztag egyik tagját. Erre a csapatom bosszút esküdött. A feladat megtalálni az árulót. A térképen három piros x jelent meg, 2 helyen csak egy üres tábor volt a harmadiknál már volt ellen bõven, azokat kinyírtam egytöl eggyig. A környezõ falvakat is végig irtottam, gyakorlatilag már a térképet bejártam, de semmi...

Sziasztok,

Steamen vettem meg a játékot. Az a problémám, hogy menüben nincs magyar nyelv beállítási lehetõség de amikor belenézek a játék nyelvi fájljaiba ott látom a magyar feliratokat.
Így a játék tartalmazza a magyar feliratot csak valahogy ki van kapcsolva. Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne bekapcsolni, hogy megjelenjen a játék menüjében is mint választható nyelv?

Persze mielõtt megvettem steamen elõtte kipróbáltam a steames demot. Az tudott magyar. Amikor megvettem a teljest az már nem. Nem túl korrekt.

DrRadon
Hát inkább az 5870-est mint a kétmagos áram zabálót. Na és persze egy brutal négymagost, ha a 3. küldetést játszod (mert a többihez nem igazán kell)

Teszt

Falcon87
Én a GTX-et ajánlom, de az ArmA2 inkább prociigényes. Valami brutál négymagosat vegyél mellé.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Nekem már konkrétan tele van a mandulám a rohadt fûvel. Próbáltam magam meggyõzni róla h milyen szép meg életszerû, de a vége mindig csapkodás meg orditozás ( hangosan csúnya szavak kántálása, h nem látom kis genyákat és ugy szednek le mindig.) Hiába meresztgetem a szemem. Multiban ha vs akkor ok, de az AI ellen esélytelen vagy pl Namalskon. Ahol extra hosszu fû van.
Két fapados megoldást találtam eddig.
Leveszed a terrain detailt "very low" ra. Akkor single playerben teljesen
eltünik a fû. Szarul néz ki de megéri. Ez , multiban sajnos nem mükszik 😞
Második megoldás már kicsit kifinomultabb. Ez 1 MBnyi addon.
GDT MOD GRASS
Ilyenkor van is fü csak nem ér derékig. Amolyan mult héten nyirták feeling.
Szép is meg hihetõ is, de fõleg használható. Ezzel csak az a gond, h csak a 2 gyári szigeten van hatása.
Ha valaki tud ezektõl jobbat, szivesen veszem.

DrRadon
A 3D a 3D-s scene render felbontása (fák, házak, stb.), minden más (térkép, kiírások, stb.) a képernyõ felbontásán jelennek meg. A 3D-t a képernyõnél nagyobbra állítani nem érdemes, alig néhány picelnyi különbség lehet (fõleg távolabbi objectek esetén), ráadásul kevesebb FPS-t eredményez.

Ezt a mondatot vagy 3x elolvastam, azt hittem rosszul látok 😊

It\'s good to be bad.

<59715> A fû elméletileg már takar távolról is

A fu rossz, ertem?!
hi,tudtok valahol házilag gyártott missiokat? Csakmert a sajátomba mindig tudom mikor milyön😄

Valaki mondja el nekem miért lehet két felbontást állítani? Ha a "3d"-st nagyobbra vagy kisebbre veszem mint a megjelenítõ képe, akkor az mit eredményez? Elolvastam anno amit Cifu írt, csak felfogni nem tudom.
Milyen proci mellé?
Hát ebbõl csak a kötõszavakat értem. :-)
A köv. beta patchben nõhet az FPS a városokban:
"Módosította Suma ennyivel ezelõtt: kb. 14 óra

While I do not think I have already fixed the issue completely, build 59841 should bring a significant improvement.
Technical details: There was a bug in streaming stage 0 textures in Super shader materials, causing some file operations to be synchronous without a real reason.

Build server autotest measurement:

before: FPS: 35.6104; FPSmm 21.7391 FPSm: 3.80228 - Chernogorsk (1959 frames in 55.012 s)
fixed: FPS: 40.0122; FPSmm 22.7273 FPSm: 12.0482 - Chernogorsk (2216 frames in 55.3831 s)"

w77d
ARMA2-höz én leginkább egy kurva erõs 4 magos procit ajánlok....

Sziasztok!

Valaki dobna nekem egy oldalt ahol ArmA 2 szervert lehet rendelni 😄 ?
Keresgéltem a neten de nem nagyon találok.
Vagy egyátalán lehet olyan szervert rendelni amire nem eredetisek is felmehetnek?

És még annyi lenne a kérdésem hogy mit ajánlotok jobban az arma2-höz HD 5870 vagy GTX 295 öt? dual megoldások is érdekelnének.

köszönöm elõre is.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

bazze te aztán visszaolvasol! 😊

az jó, de nekem már megvan. Megjelenéskor vettem! Már csak jobb gépet kéne vennem 😞

TitaniumRR
Tegnap a Media Markt-ban láttam az ArmA II-t:

- 4.990,- Ft-ért -

Captain Sonar 2024 Remake

Falcon87
Jaja. Az Elektrozavodszkban a buszmeg' mögött.
#20363: Chernogorszkban az egyik gyárkéményre felmásztam lövészkedni, akkor vettem észre. Ha közel mész a kéményhez, belátsz rajta, ott van ez.

Ha jól emlékszem van valahol Trianon emlékmû is.

w77d
ez merre van? 😄

Akkor a megoldás a @20356 :-D, mert ha jól értem nem eredeti a játék.
Örûlj neki hogy nem indul, legalább nem idegesít fel a hülyeségeivel. :-)
Jha, gyári parancsikonnal ugyanez
Köszööm gyors válaszod, a játék könyvtára, a mountolt rész más meghajtón szerepel, valamint az asztalon sincs parancsikon, azonban a probléma továbbra is fenáll... Egy ajánlott szoftver, mely "kideríti" arra az eredményre jutott h alcholol 120 vagy daemon tools... Amennyiben autorunnal mountolás után nyitja meg magát automatikusan abban az esetben kizárólag az Instllat engedi.
Egyébként Daemon Tools Lite 4.30.4.0027-et használok.

Válaszodat elõre is köszönöm!
romeozor
CBn indult egy ARMA2 AAS ladder, lehet gyepálni egymást e-pontokért http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=9943

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Nekem ezt Vista alatt csinálta. Ha nem a "moddolt" parancsikonnal indítottam (ne legyen kezdõ logo, menü "háttér", meg két vinyóról fusson az adat könyvtár). Ha utána elindítottam gyári parancsikonnal akkor jó volt.
Azóta rendszer csere volt, azóta nem hozza W7 alatt.
Falcon87

Falcon87

Falcon87
Biztos láttátok már, egy kis easter egg:

perszehogy
Eredeti a játékod?

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy Arma 2 indításakor a következõt írja ki:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."

Windows 7 Ultimate 64 bit

Segítségeteket elõre is köszönöm!
DrRadon
Kár, hogy fél másodperces vágások vannak benne. Olyan mint egy stroboszkóp.

Ha már Bárdossy, van valakinek a kampányával coop tapasztalata? Ha ketten játszunk lanon akkor a másik srác a vízben kezd, nem a helikopteren.
Enyém eredeti, de az övé warez. Csak nekünk csinálja, esetleg másnál is?
No offense, de nem értem miért írtad, hogy "adsz még egy esélyt" a játéknak, ha még az alapvetõ kezelése sem megy. szvsz itt te voltál a szûk keresztmetszet.

Jó tanács, hogy ne szívj a gyári kampánnyal, hanem Arma2.hu-ról töltsd le a bardossy félét. Pöttyet élvezetesebb.
Ez már ACE mod a javából:
real fight

http://sopronyi.photoshelter.com

Gideon Wieth
Aha lehet, mert most eredeti és el tudok mindent találni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DrRadon
Hali. Ha van kedved, gyere esténként az ArmA.hu szerverre. Teanescu és Szeki csinált frankó CTF és C&H pályákat (nemzetközi összehasonlításban is egyediek és különlegesek), úgyhogy zajlik a PvP élet.

csige791
Azért nem találtad el ,mert crackelt játékkal toltad. Ez ilyen beépített warezoló szopató feature.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Scottt
Majd kb a 2-3dik küldetés után lehetõséged lesz rá😊
Nem szólhatsz neki..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gideon Wieth
nah akkor még lenne egy két kérdésem, remélem tudtok segíteni 😊

Az elsõ pályát elkezdtem csinálni. Elsõ problémám, hogy én loholok a csapat után, az egy dolog, de lehet majd valamikor valamiféle parancsot is osztogatni, hogy kövess vagy valami ? :-)

Ha én látok valakit, akit a csapatom nem szólhatok nekik ? Ill adhatok utasítást hogy valaki szedje le ? Lehet a tréninget kellett volna végignyomni, de ahhoz nem volt türelmem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
😊 oké, a lövés ment, a játék is magyar, helikoptert egy élmény volt vezetni. Olyan kérdésem lenne, hogy amikor a dobozokra nyomok hogy vegyen ki valami lehasal, pedig a két parancs két különbözõ gombon van. Ez miért ? Illetve hogy a cselekvésmenü az hogyan van ? Görgõvel nekem néha földob ilyet. Az lenne az ?