Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gépfegyvert kicsit konkretizáld. Ha pl egy géppuskából akarsz álva sorozatokat eregetni akkor ne csodálkozz. :-)

Amúgy térdelve pontosabban lõsz, hasalva még..., ha vissza tartod a levegõt akkor még..., ha meg elötte lenyomtál egy sziget kört akkor meg az elötted állót sem találod el. :-)
Na ilyenekkel én nem foglak idegesíteni mert nem is értem mirõl beszélsz. :-)

Apropó: ma már kérdezték mikor jöm már?
Gideon Wieth
Ill még egy kérdés, nekem valamiért angol a nyelve. Hogyan lehet magyar ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Fel a bakancsot, ballisztikai mellényt, sisakot, kulacsot stb stb stb-t, szál pisztolyt és uccu neki, 100m sprint. 😊 Egyébként tényleg nem volt tökéletes, de 2-ben már finomítva lett.

Fõleg az tetszik, mikor 6 milliomodszorra kérdezik, hogy milyen hangmodot használok hozzá...

Gideon Wieth
sziasztok!

Kölcsönkaptam barátomtól az Arma 2-õt mivel úgy döntöttem kap még egy esélyt. Az elsõ próbánál az volt a bajom hogy egy gépfegyver irányzékával rálõttem egy kb 50 méterre álló táblára // tutorial// és egyszerûen képtelen volt eltalálni. Mit rontok el ? vagy mire figyeljek célzásnál ?

Ill milyen patcheket tegyek fel ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hogthar
Jónak igérkezik ez az Ace 2, az Ace is jó volt csak az idegesített hogy 100 méter srint után a katona kiterült még akkor is amikor egy szál pisztolyom volt, remélem itt már sulynak megfeleõen lesz ez megoldva😄
<#eljen>
Gondolom a hangra vonatkozó kommenteknél mintha zsírral kenegetnének. <#vigyor4>
Már alig várom 😄

Szerencsed.
De szedjetek ossze magatokat, fel ev, es veszem az uj gepet...
Az nem távmérés, hanem az irányzék beállítása arra a távra (400m). Bõvebben.

A masodik perc kornyeken mi az a tavolsagmeres RPG-vel? Be is fordul a sarkon?
arkad...
Kaszi46
Igen jó, szerintem így tudod indítani 1.14-et is, ha valami gond lenne 1.16-al.

*Posse*T.W.D*

Wanted
Megoldotta a textúra problémát!!!
Bár a patch után a Launch Arma Beta Patch 1.16.lnk file-al tudom indítani az arma1-et, ahhoz, hogy 1.16-ra patchelve fusson.
Ez így jó?
A sima arma.exe-vel indítva nem 1.16-ot ír ki.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Megvan.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Wanted
Megpróbálom.
A béta patchet honnan lehet leszedni?

Kaszi46
Nem, ez még több macerával járna mint a batch file-os megoldás.

1.16 beta verzióju játékkal 1.14-es szerverekre fel tudok menni?

Kicsit még nyomoztam,és megtaláltam a hiba pontosnak mondható receptjét, ami a következõ:

végy 10dkg ati videókártyát, egy quad procit, 4GB+ ram-ot, egy 64bites vistát/windows 7-et, és egy 1.14-re fel patch-elt Armát.
Ezeket kevergesd össsze úgy, hogy müködjenek, majd indítsd el az armát, és 99%-ra belefutsz a hibába.

*Posse*T.W.D*

Bocs,most nézem hogy ARMA 1-rõl van szó...Egyébként ott az 1.15 ill. 1.16 beta patch nekem segített,bár én teljes képernyõn futtatom a játékot.(WIN7 64 bit)

Ka-50

Mihamarabb tedd fel a patcheket.Jelenleg 1.04

Ka-50

Wanted
Most szereztem be én is a játékot.
64 bites W7 alatt nem voltak ilyen problémáim, viszont a textúrákkal már annál jobban szívok. Túl késõn, vagy egyáltalán nem tölti be a nagyobb felbontású textúrákat a gamma.
Így gyakran csak fehér kockákat látok a házak helyett.
Ez a win7 miatt, vagy a 8gb ram miatt van?
De régebben, xp alatt, 4gb rammal is ez volt, ha jól emlékszem.
Tudtok segíteni?

Memoria kiszedese jatszik?
Kaszi46
A kritikád egy része jogos, tényleg elég zavarosan fogalmaztam.

Azt meg, hogy a mutyizás mit jelent....hát kinek mit.

"Mutyi

(alkalmasint a franc. moitié származéka) a. m. fele valaminek. Rendesen a kártyások használják s a fél nyereségre v. közös nyereségre játszást értik rajta.

Forrás: Pallas Nagylexikon"

Nos, nekem nem ezt jelenti a mutyi, de van egy olyan érzésem, hogy neked sem, és valószínûleg az építõiparban meghonosodott jelentésére gondoltál.

És akkor következzen a problémám, magyar nyelven(bár az önjelölt Grétsy-k biztos ebben is találnának hibát😛).

Szóval, az ArmA elsõ része, 64bites windows7/vista operációs rendszeren, 3GB-nál nagyobb memóriával rendelkezõ pc-n futtatva, kb 5 perc alatt indul el, és 1 fps-nél nem képes többet kicsikarni magából.
A probléma nem egyedi, több külföldi fórumon is olvastam olyan felhasználók hozzászólásait, akik ezzel a problémával küszködnek.

A következõ félmegoldások léteznek a probléma kiküszöbölésére:
-Parancsikon célmezõjében, az elérési út után beírom: -windowed. Ekkor ablakban fut, számomra ez nem megoldás.
-Parancsikon célmezõjében, az elérési út után beírom: -maxmem 512. Nálam nem mûködik(más értékekkel sem)
-Különbözõ batch file-ok készítése, amik aktiválása újraindítást igényel, annak érdekében, hogy az oprendszer kevesebb memóriát lásson. Gondolom említenem sem kell, hogy ez aztán végképp nem megoldás.
-Béta patch felrakása. Online kompatibilitási problémák miatt szintén nem játszik.

Tehát ezeken a sufnituningos buherálásokon kívül szeretnék találni valami normális megoldást a probléma megszüntetésére. Persze a legjobb lenne, ha a bohemia-s srácok kiadtak volna egy patch-et, de tudtommal ez még nem történt meg.

Aki tud valami használható megoldást a fent említetteken kívül, az kérem ossza meg velem.

Köszönöm!

*Posse*T.W.D*

DrRadon
Hát nemtom, talán cseréld le a 3+ ramot 4-re, a gb-t GB-re, és ne futtass bugokat ablakban.
Meg egyáltalán tudod, mit jelent a mutyi?

omg

Kaszi46
Sziasztok!
Arma1-hez van már valami megoldás a win7x64/vistax64, 4magos proci, 3+gb ram okozta, csak ablakban futtatható bug javítására?
Nem a mutyi megoldások érdekelnének(-windowed, -maxmem 512, ram korlátozos batch file, beta patch, stb.).

*Posse*T.W.D*

DrRadon
A tegnap esti/éjszakai összejövetel nagyon baba volt. 3 egy órás meccs és egy kis DM, 12-14 résztvevõvel.<#worship>

koschwarz
ha valakit érdekel, akkor tûnik el a rádió, ha újra kell tölteni egy savegame-et. ha teljesen újrakezdem a missziót, és nem kell tölteni, minden ok. faxom. <#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mire gepem lesz hozza, mar egy fagyi araban lesz
grebber
Basszus kiszurja a szemem nem vettem észre sorry voltmár <#falbav>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Steam-em most akciós 4000FT csupán!

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
megvettem az arma queens gambit kiegészítõjét. próbálom a rahmadi confict elsõ misszióját megcsinálni, ahol elvileg rádión kellene szólni, ha készen állunk a robbantásra. viszont a rádió eltûnik, egyik emberemnél sincs ott, miután leraktam a satchelt. jó párszor megpróbáltam már, és egyszerûen nem...<#falbav>

mindig kiírja, egy idõ után, hogy use radio, de akkor még sosem vagyok kész a satchel lerakásával valamelyik shilka alá...

végigtoltam a OFP-t és összes kiegjét, az armát, de ennyit még nem vacakoltam egy küldetéssel. vagy valamit nagyon rosszul csinálok vagy nem tom mi van. eredeti, teljesen felpeccselt minden. valaki?<#nemtudom><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Remélhetõleg nem. Bár 2-t sztem igen 😊

siman csak fotoshop
szvsz már 3 hónapja azért nem adják ki mert egyfojtában ezzel tolják <#idiota>
DrRadon
Nagyon jó, tempi! De ugye most már nem kell "még 2-3 hónap"-ot várni rá?

<#eljen>
De legalább fejlõdnek, a legújabb béta peccsel -20FPS 😊

Vorpal
A jó-isten se.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Nem játszottam még AI-val közösen nagyon, de elméletileg ha a pilótádat kijelölöd és kattintasz a térképen akkor oda visz ahova kattintottál, értelemszerûen ugye 😄

Kattints a térképen, és oda visz.

Because fuck you. That\'s why.

És azt meg tudja vki mondani, mikor lesz "kész", hányadik peccs után?

Because fuck you. That\'s why.

w77d
srácok tudom amatõr vagyok de nézzétek el ezt a kérdést:
a kampányban amikor beszállok a helibe akkor a pilóta kérdezi hogy merre vigyen. Ott hogy tudom megadni hogy hova vigyen?

Hogthar
Szerintem azt volt a hibád ,hogy feltételezted ingyenes játékról van szó és utána a hírtelen beszerzéssel elárultad, hogy nem a legeredetibb a játékod, bizonyíték képpen közölted, hogy német nyelvû, és ebben a tobikban nem tolerálják a warezt.

Az Útófeldolgozás meg már az 1.01 es patchtól elérhetõ, és már az 1.4 nél tartunk
Ryan1991
Elnézést szeretnék kérni mindenkitõl, kicsit el kapott a lendület és nem bírtam magammal ! bocsi!

DrRadon
Mindenki nevében én kérek elnézést.

Mi van veletek? Ki vagytok éhezve egy kis flémre? Keressétek fel a legközelebbi AMD-vel vagy nVidiával foglalkozó topicot, aztán hajrá. Vagy itt van a szomszédban az ójefpé kettõ #kacsint]

Jesus!😄
Kedves Ryan1991 gondolom nem eredeti játékkal rendelkezel. Mivel német nyelvû, ajánlom a google elsõ találatát: Németrõl Magyarra fordítót vagy szerezz be egy angol verziót vagy vedd meg és akkor nem lesz gond!😊

It\'s good to be bad.

m1c1mack0
Na ki beszél 😄

Most miért baj hogy felszólító módban írja pol. hogy : "látom mennyire segítõkészek vagytok" <#idiota>