Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy térdelve pontosabban lõsz, hasalva még..., ha vissza tartod a levegõt akkor még..., ha meg elötte lenyomtál egy sziget kört akkor meg az elötted állót sem találod el. :-)
Apropó: ma már kérdezték mikor jöm már?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Fõleg az tetszik, mikor 6 milliomodszorra kérdezik, hogy milyen hangmodot használok hozzá...
Kölcsönkaptam barátomtól az Arma 2-õt mivel úgy döntöttem kap még egy esélyt. Az elsõ próbánál az volt a bajom hogy egy gépfegyver irányzékával rálõttem egy kb 50 méterre álló táblára // tutorial// és egyszerûen képtelen volt eltalálni. Mit rontok el ? vagy mire figyeljek célzásnál ?
Ill milyen patcheket tegyek fel ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gondolom a hangra vonatkozó kommenteknél mintha zsírral kenegetnének. <#vigyor4>#vigyor4>
De szedjetek ossze magatokat, fel ev, es veszem az uj gepet...
arkad...
Bár a patch után a Launch Arma Beta Patch 1.16.lnk file-al tudom indítani az arma1-et, ahhoz, hogy 1.16-ra patchelve fusson.
Ez így jó?
A sima arma.exe-vel indítva nem 1.16-ot ír ki.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
lap alján választhatsz mirror-t
*Posse*T.W.D*
A béta patchet honnan lehet leszedni?
1.16 beta verzióju játékkal 1.14-es szerverekre fel tudok menni?
Kicsit még nyomoztam,és megtaláltam a hiba pontosnak mondható receptjét, ami a következõ:
végy 10dkg ati videókártyát, egy quad procit, 4GB+ ram-ot, egy 64bites vistát/windows 7-et, és egy 1.14-re fel patch-elt Armát.
Ezeket kevergesd össsze úgy, hogy müködjenek, majd indítsd el az armát, és 99%-ra belefutsz a hibába.
*Posse*T.W.D*
Ka-50
Ka-50
64 bites W7 alatt nem voltak ilyen problémáim, viszont a textúrákkal már annál jobban szívok. Túl késõn, vagy egyáltalán nem tölti be a nagyobb felbontású textúrákat a gamma.
Így gyakran csak fehér kockákat látok a házak helyett.
Ez a win7 miatt, vagy a 8gb ram miatt van?
De régebben, xp alatt, 4gb rammal is ez volt, ha jól emlékszem.
Tudtok segíteni?
Azt meg, hogy a mutyizás mit jelent....hát kinek mit.
"Mutyi
(alkalmasint a franc. moitié származéka) a. m. fele valaminek. Rendesen a kártyások használják s a fél nyereségre v. közös nyereségre játszást értik rajta.
Forrás: Pallas Nagylexikon"
Nos, nekem nem ezt jelenti a mutyi, de van egy olyan érzésem, hogy neked sem, és valószínûleg az építõiparban meghonosodott jelentésére gondoltál.
És akkor következzen a problémám, magyar nyelven(bár az önjelölt Grétsy-k biztos ebben is találnának hibát😛).
Szóval, az ArmA elsõ része, 64bites windows7/vista operációs rendszeren, 3GB-nál nagyobb memóriával rendelkezõ pc-n futtatva, kb 5 perc alatt indul el, és 1 fps-nél nem képes többet kicsikarni magából.
A probléma nem egyedi, több külföldi fórumon is olvastam olyan felhasználók hozzászólásait, akik ezzel a problémával küszködnek.
A következõ félmegoldások léteznek a probléma kiküszöbölésére:
-Parancsikon célmezõjében, az elérési út után beírom: -windowed. Ekkor ablakban fut, számomra ez nem megoldás.
-Parancsikon célmezõjében, az elérési út után beírom: -maxmem 512. Nálam nem mûködik(más értékekkel sem)
-Különbözõ batch file-ok készítése, amik aktiválása újraindítást igényel, annak érdekében, hogy az oprendszer kevesebb memóriát lásson. Gondolom említenem sem kell, hogy ez aztán végképp nem megoldás.
-Béta patch felrakása. Online kompatibilitási problémák miatt szintén nem játszik.
Tehát ezeken a sufnituningos buherálásokon kívül szeretnék találni valami normális megoldást a probléma megszüntetésére. Persze a legjobb lenne, ha a bohemia-s srácok kiadtak volna egy patch-et, de tudtommal ez még nem történt meg.
Aki tud valami használható megoldást a fent említetteken kívül, az kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
*Posse*T.W.D*
Meg egyáltalán tudod, mit jelent a mutyi?
omg
Arma1-hez van már valami megoldás a win7x64/vistax64, 4magos proci, 3+gb ram okozta, csak ablakban futtatható bug javítására?
Nem a mutyi megoldások érdekelnének(-windowed, -maxmem 512, ram korlátozos batch file, beta patch, stb.).
*Posse*T.W.D*
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
mindig kiírja, egy idõ után, hogy use radio, de akkor még sosem vagyok kész a satchel lerakásával valamelyik shilka alá...
végigtoltam a OFP-t és összes kiegjét, az armát, de ennyit még nem vacakoltam egy küldetéssel. vagy valamit nagyon rosszul csinálok vagy nem tom mi van. eredeti, teljesen felpeccselt minden. valaki?<#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
a kampányban amikor beszállok a helibe akkor a pilóta kérdezi hogy merre vigyen. Ott hogy tudom megadni hogy hova vigyen?
Az Útófeldolgozás meg már az 1.01 es patchtól elérhetõ, és már az 1.4 nél tartunk
Mi van veletek? Ki vagytok éhezve egy kis flémre? Keressétek fel a legközelebbi AMD-vel vagy nVidiával foglalkozó topicot, aztán hajrá. Vagy itt van a szomszédban az ójefpé kettõ #kacsint]
Kedves Ryan1991 gondolom nem eredeti játékkal rendelkezel. Mivel német nyelvû, ajánlom a google elsõ találatát: Németrõl Magyarra fordítót vagy szerezz be egy angol verziót vagy vedd meg és akkor nem lesz gond!😊
It\'s good to be bad.