Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Ka-50
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nesze neked újítás😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Néztem pár videot meg a játékkal is játszok és az a furcsa nekem a hangokkal kapcsolatban , hogy nincsenek normális mélyek bennük.
Nemtudom hogy ez minek tudhato be de más játékoknál jobban érzödnek a robbanások és fegyverek dörejei.
Utána indítsd el a játékot, és szerkesztõben nyisd meg a pályát.
Keresd meg azt az egységet ami zöld, és piros gyûrû van körülötte.
Kattintsd kettõt az egységre, és az inicializációs mezõbe(az a legnagyobb mezõ) írd be ezt: this allowDamage false;
Ezután nyomj egy OK gombot.
Mentsd el a pályát, és exportáld a szerkesztõbõl az egyjátékos küldetések közé.
Remélem sikerül összehozni. 😊 Ha nem menne, gyere fel TS-re, biztosan segít valaki.
Lenovo y510p
A küldetésszerkesztõbe?
Ka-50
this allowDamage false;
Lenovo y510p
Most aztán ebbõl nagyon sokat megtudtam, talán tetszik a csapatnak, talán nem.
Az "endmission" viszont túl egyszerû lenne.
Ka-50
Lenovo y510p
A % Done:-t gondolom te állítottad 100-ra 😄 Ezt akkor használjuk, ha valami nagyobb folyamat van pl. hangoknál szoktam jelölni, hogy hány % van kész.
Nem tudjátok,hol lehet letölteni?
Persze szigorúan single playerhez.
Ka-50
De egyébként ezt a modelt a Bohemia interaktív készítette, ace csak a textúráját módosította.
Hogy tudom csatolni fájlt?
Én imádom az állatokat, és nem is tudnám bántani õket, de egy így rám támadó macskát az égig rúgtam volna. A macskánk egyszer kapott a lábamba, mert nem kapta meg idejében a párizsi adagját! 😄 Repült a szoba másik végébe, ( nem belerúgtam, csak aláemeltem! 😄 ) a kaja pedig ugrott... azóta jó haverok vagyunk... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ráadásul simán elintézhette volna egy rúgással...ehelyett menekült. Aki meg nem tud kezelni egy állatot az ne tartson.
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy is nyitnunk kell az idegen kultúrák iránt, úgyhogy figyelem, ma Török est az Arma.hun! Holnap meg russian teens linkek lesznek itt-ott elszórtan.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3