Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg "magányosan" warefareozok (ACE-el) külföldi szerveren ha nincs más lehetõségem.. a nagy warefareos szerver meg folyamatosan frissítve van, ez az én nagy gondom
jaja, ma ki is próbáltam, csak az ace,acex,cba-t kell addonsyncel "átfrissítenem" aztán így benegedett
az viszont azért kellemetlen, ha át akarok menni egy normál szerverre akkor a sixupdaterrel meg visszafrissíteni kell és letölt többszáz megát
ha lenne energiám megoldhatnám külön könyvtárakkal, de azért ez akkor is icipicit körülményes
nekem még six-updaterrel van/volt megoldva, de mûködött szépen
erre most az addonsyncet is próbálgatom, de a kettõ részben üti egymást, nem egyezik az ace meg cba verziója
most melyiket ajánlott használni, illetve miért van egyáltalán két rendszer ugyanarra a feladatra?
<71543>71543> File cache size increased a lot on systems with 4 GB RAM or more.
<71484>71484> Fixed: C130 was crashing on takeoff.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
It\'s good to be bad.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Egyszerûen csak így:
Ezeket töltsd le ,telepítsd és ha megvan akkor csatlakozz fel a ts3 serverre.
A Béna.
1.ahogy alma2 is irta egyszerübb lenne a telepités
2, ha már feltettél mindent akkor egyböl lehetssen vele játszani.
Mert nem sok embernek van ideje/kedve/tudása ahhoz, hogy összerakjon egy küldetést azért hogy minden müködjön amit a mod tud.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
DE azért furcsa nekem mert ACE1-be az AI is teljesen máshogy viselkedett a moddal és nélküle.
Tudom, hogy ezt már párszor letárgyaltuk hogy nem SP-re van kidolgozva, de az ACE1-es mod az jelentos változásokat okozott az SP kampányba is és pozitiv irányba.ACE2-nél meg észre sem venni semmit sem belöle a betöltöképernyot kivéve.
Sende vagyok,ma játszottunk.Köszi a segítséget és holnapra beszerzek egy mikrofont!
Ka-50
Megvan meg a link valahol ?
Koszi.
szerintem
Aki meg csak ki akar kapcsolódni és lövöldözgetni akar kicsit menjen a másik szerverre, ott nem kell semmilyen mód, leginkább Dmek mennek rajta, estefelé pedig komolyabb VSekre szokott sor kerülni.
Jatszottam en mar arma1-t is magyarokkal teamspeakkel.
--
Tegnap meg felmentem jatek kozben a dao.nu armas szerverre is. Gondolom mindenki ismeri. Aztan a teamspeakjere is, de csak oroszok hablatyoltak rajta sajna. Persze jatek alatt sokan nem ertettek miert mindig a voros oldal nyer, ha lattak volna hanyan osszegyultek az orosz oldalon, konnyebben megertettek volna a sulyos veresegek okait 😊
szerintem
Lenovo y510p
Azt sose mondtam, hogy nincs itt, vagy ott sok segitokesz ember, csak valahogy koordinalni, rendszerezni kellene a dolgokat.
szerintem
szerintem
En nem orulnek.
Szep es jo, hogy onerobol csinaljatok, de azert valami pici osszeszedettseg, logikus felepites jele mutatkozhatna az oldalon.
Tegnap 8 ember volt fent. De miutan felbosszantott, hogy kidobal a sok feltelepitett mod ellenere, maradtam az egykattintos megoldason, es felementem egy kulfoldi szerverre, ami viszont szo nelkul elindult ace modban.
De visszaterve aki azt sem tudja pl mi az a teamspeak, plane nem mi az a "TS", de ellenallhatatlan vagyat erez, hogy csapatba kiprobalja, hany kattintasbol tudna osszeszedni az oldalon mi szukseges ennek az elmenynek a megszerzesehez ? Eleg hamar elverezne.
Az oldalon ugy dobalzotok a szavakkal, battleeye, addonsync, hogy egy kivuallo nem ertheti meg mirol is van szo, de mar lehet a MOD szonal elakad. Es nem azert mert hulye es noob...
Csak egy eszrevetel akart lenni, nem szukseges megfogadni belole semmit sem.
szerintem
It\'s good to be bad.