Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beírtam a véleményem errõl ArmAHu ACE topikba...

tiburon26
jol nez ki.de arra a falkirobbantasra kivancsi leszek...

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

DrRadon
Hejj, végre lesz valami értelmes témájú hsz. is a BC2 fórumon 😄

aha. köszi 😊

robban az, csak max idõvel😊 meg kell tennie bizonyos távot, hogy élesítse magát

Van itt aki emlékszik arra a beszélgetésre ami a gránátvetõrõl szólt? Mármint hogy miért nem robban ha a lábad elé lövöd, vagy bizonyos távon belül nem robban... fontos lenne, köszi elõre is aki esetleg tudja mikor folyt az a beszélgetés 😊

Hogthar
uha mit találtam :project reality
Arma 2 nél folytatja pályafutását a project reality ami ugyebár a bf 2 höz csinált egy élethûségre törekvõ módot<#wow1>
Nos ez számomra egyértelmû konkurenciát jelent az ace 2 számára, de vajon jobb is lesz?
Egyébként érdekes ,hogy az istenverte arma 2 fejlesztõ csapatának nak nincs konkurenciája, de a mod készítõ csapatainak akad<#ejnye1>
Hogthar
Egyenlõre még nincs, nem rég adták ki.
GaBika6
Küldik vannak már ezzel???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hogthar
Na egy újabb videó és már letölthetõ ez a sziget amirõl írtam is korábban:videó
Letölthetõ innen:Letöltési oldal
repvez
a 316os ACE2 már a 1.0-ás stabil verzio amit az arma2.infon irtak?
ITT:http://www.armaholic.com/page.php?id=7599
Légy vidám.
repvez
azt a Bárdosy kampányt hol lehet letölteni ?
Én is itt untam meg. Engem még a bugzása csinált ki. Akkor még nagyon döcögõs volt.

Szerintem a gyári kampány legnagyobb baja hogy megin egy 4fõs szuperelitgijoe scapatot játszol. A Bárdosy féle a reguláris storyval milliószor jobb.

Sajnos egyeseknek marad a single. :-S
Nekem az utolsó küldi, az "egész ország elfoglalása" feladat verte ki a biztosítékot :-) Az ArmA II egy eszköz a jó küldetések kreálására singleben, illetve multiban, a gyári kampány(ok)ra nem érdemes idõt vesztegetni :-)

Because fuck you. That\'s why.

m1c1mack0
Én az 1. misszió közben meguntam és azóta sem éreztem késztetést a folytatásra. Aki egyszer megízleli a jó multit, az nem vágyik többé idegesítõ AI-ra meg B kategóriás izzadságszagú storyra.

Hogthar
Ja hát nem azért kérdeztem, mert kiváncsi vagyok egy bizonyos részre, csak kiváncsi voltam az irónia kedvéért, hogy az igazi fanok közül hány ember vitte végig.<#gonosz1><#banplz>
99%-ban, mire vagy kiváncsi?
Hogthar
Egyébként az alap kampányt valaki végig vitte már?
Ez van bezony, pedig akár örülni is lehetne hogy végre van ami kihasználja a +magokat 😄 Na de ha minden igaz holnaptól 3GHzes 3magossal nevezek, meglátjuk mire lesz elég 😊

Mindenki szív kibaszott erõs négymagosok nélkül, csak ezt elfelejtették közölni a félig kész szoftver fejlesztõi. Ilyenkor nincs valami fogyasztóvédelem? Júzerdifenszbõl úgy megkeresném a cseh alkotmánybírákat is akár ( nah, csak viccelek) :-)

Hát lehet de hogy ha már fellépek a szerverre nálam is ki akarja majd rajzolni azt a párszáz harcoló katonát meg jármûvet, szóval lehet hogy a szerver szív jobban, de azért nem csak az 😊

Hogthar
nem tudom lesz e hozzá, de remélem meg csinálják hozzá addonként<#buck><#fogmosas>
DrRadon
A warfare a servert szivatja, a te gépednek szinte csak a render marad. De azért kell az a 3 magos, pláne ha netalántán 4 magosként is mûködik majd az ACC-nek hála...

A grafnál majd trükköznöd kell, ahogy Sanyix is írta ott lentebb, van amit nem kell feltolnod high-ra, mert annyival nem lesz szebb, mint amennyire zavaróbb (terrain). A textúrát meg pláne ne rakd high-ra, mert annyiféle text van, hogy nem képes mindet a video memóriába tölteni ezért inkább a HDD-rõl töltögeti. Ez miatt forgáskor vagy repülés közben nagyon beszaggat.

sima HD4850 512megás van, 1440x900, valami medium-high jó lenne 😊

DrRadon : Hát fõleg a multi miatt kéne procit ujítanom, ez a sok mod meg a warfare durvább beállításoknál, a kis két-magos már nagyon kevés 😊

DrRadon
Elég lesz hozzá bõven, de VGA-ban kell minimum egy 9600GT/4770 szint.
Singleben van két küldi, ami egy 4 magost is megfektet helyenként, de aki a single sivárságát választja a multi paradicsoma helyett, az meg is érdemli 😄

m1c1mack0
Milyen vga van mellé? Milyen felbontásban játszanád? Milyen beállításokkal (low,medium,high) ?

Egy 3GHz körüli 3 magos AthlonII-hez hogy viszonyul a játék, van valakinek ilyen párosítás?

m1c1mack0
Esetleg lesz hozzá gyerekkatona addon? 😊

m1c1mack0
Akkor lesznek a szigeten macsétával a kezükben huhogó 8 gyerekes család apák?

Hogthar
itt van az egész hír róla:oldal
Az egész az afrikai hangulatot próbálja majd tükrözni.
Hogthar
Hát elméletileg ahol néztem voltak képek is és be is linkeltem képként de valamiért nem fogadta el.
DrRadon
Na b+. Jungle NIGHT a címe, mégis mit vártál? 😄

Mitol igerkezik jonak? Egy-ket bokron kivul semmi sincs a videon...
Hogthar
Na egy újabb jónak ígérkezõ sziget: videó

Scottt
Megvan^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Így van, nálam is egyértelmûen a proci a kevés. Soxor futtattam a benchmarkot, hasonló vállalkozási szellemmel fûtve, és bizony, ezért bátorkodtam a fórum elé lépni, éreztem, hogy nem a vga az ördög itten :-) Köszönöm a segítséged! Ezentúl osztom az észt, hogy itt biza a négymagos proci dukál :-)

Scottt
Tempi az userconfigot,meg stbt, hogyan tudom frissíteni?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
Hát igen. Az arma elõbb akassza ki a CPU-t, mint a GPU-t a rengeteg objektum miatt.

Lenovo y510p

Sanyix
egyszerûen meg lehet nézni mi a kevés. Elindítod a benchmarkot az általában használt részletességen, megnézed mennyi. Leveszed a grafot minimumra (látótávot kivéve), és úgy is megnézed. Ha nem növekedik az fps számottevõen, akkor kevés a proci. Ha viszont igen akkor a videokártya.
Én is 1280-ban nyomom high shadow, very high textúrákkal, postprocess nélkül (nem jön be a motion blur szal kikapcs), normal terrainnal (ez csak a fû kirajzolási távolságát befolyásolja), 2km látótávval, very high aniso szûréssel egy 4400+-os x2-n, radeon hd3850 512mb-vel, és 6 giga ddr2-vel, és bizony ezzel a teszttel látszott, hogy a videokártya simán bírja, de a proci kevés(sõt akár mindent maxra tehetnék a látótávon és az aa-n kívül, akkor sem lenne lassabb, mert a proci a kevés) .

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja,hétfön meg 1Megát sikerült neki,kicsit furcsa...
Az létezik hogy az Addon Sync 750Mb akar frissítení,az ACE2-ön?!Vagy nálam van a hiba...
1280-hoz valóban elég egy 4850-s... fõleg valami baba 4 magos AMD-vel... hajrá... 😉

www.smart-bus.hu

1280-ban, textúra, shadow, postprocess high, a többi normal. Én is gondoltam rá, hogy nagyon kevés ez a proci, ezért is hoztam fel a témát, de úgy látom, DrRadon kolléga állásfoglalása eléggé egyértelmû, szóval kösz a segítséget!

DrRadon
Tessék 3 vagy 4 magosra váltani (16-22k AMD vonalon). Egy kétmagos után maga a sebességlimit nélküli sztráda. Armában is és egyre több másik játékban.
Egyébként 2 magosnál - bár tûrhetõen futott -, 3 GHz-en is a plafonra tapadt a processzor terhelési görbe.

Nem emlékszem pontosan, de olyan 35% körüli a visszaesés...

A "neki tetszõ vga" sok mindentõl függ. Mekkora felbontással játszol, milyen beállítással?

Egy 2.2GHz-s core2-s még a 4850-t sem nagyon hajtja ki...

Pecsre hiába vársz... az max finomít a helyzeten...

www.smart-bus.hu

A jóval kevesebb az kb. mit jelent? Ahogy így elnézem, egy neki tetszõ videokártyával (4850) a szerkesztõben minden a high-on is remekül elfut (40-50 fps) még viszonylag sok ai-val is a pályán, nade a kampány bizonyos jeleneteiben... az én õsrégi core 2 duo 2,2 Ghz-esemmel 15-re is leesik néha. Lehet, hogy ez optimalizáltság kérdése is. Akkor ócsóbban kijövök, ha peccsre várok talán :-) Warfare-t úgysem szándékszom jáccani.

Csak a beépített benchmarkon próbáltam....

www.smart-bus.hu

Single, vagy multi?
Én [email protected] használok... csináltam próbát, hogy két magot letiltok, és bizony jóval kevesebb lett az fps... szóval véleményem szerint érdemes 4 magost választani...

Ha szûkebb a keret, és új konfiguráció készül, akkor AMD-t javaslok...

www.smart-bus.hu