Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Arma 2 nél folytatja pályafutását a project reality ami ugyebár a bf 2 höz csinált egy élethûségre törekvõ módot<#wow1>#wow1>
Nos ez számomra egyértelmû konkurenciát jelent az ace 2 számára, de vajon jobb is lesz?
Egyébként érdekes ,hogy az istenverte arma 2 fejlesztõ csapatának nak nincs konkurenciája, de a mod készítõ csapatainak akad<#ejnye1>#ejnye1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Letölthetõ innen:Letöltési oldal
Légy vidám.
Szerintem a gyári kampány legnagyobb baja hogy megin egy 4fõs szuperelitgijoe scapatot játszol. A Bárdosy féle a reguláris storyval milliószor jobb.
Sajnos egyeseknek marad a single. :-S
Because fuck you. That\'s why.
A grafnál majd trükköznöd kell, ahogy Sanyix is írta ott lentebb, van amit nem kell feltolnod high-ra, mert annyival nem lesz szebb, mint amennyire zavaróbb (terrain). A textúrát meg pláne ne rakd high-ra, mert annyiféle text van, hogy nem képes mindet a video memóriába tölteni ezért inkább a HDD-rõl töltögeti. Ez miatt forgáskor vagy repülés közben nagyon beszaggat.
DrRadon : Hát fõleg a multi miatt kéne procit ujítanom, ez a sok mod meg a warfare durvább beállításoknál, a kis két-magos már nagyon kevés 😊
Singleben van két küldi, ami egy 4 magost is megfektet helyenként, de aki a single sivárságát választja a multi paradicsoma helyett, az meg is érdemli 😄
Az egész az afrikai hangulatot próbálja majd tükrözni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
Én is 1280-ban nyomom high shadow, very high textúrákkal, postprocess nélkül (nem jön be a motion blur szal kikapcs), normal terrainnal (ez csak a fû kirajzolási távolságát befolyásolja), 2km látótávval, very high aniso szûréssel egy 4400+-os x2-n, radeon hd3850 512mb-vel, és 6 giga ddr2-vel, és bizony ezzel a teszttel látszott, hogy a videokártya simán bírja, de a proci kevés(sõt akár mindent maxra tehetnék a látótávon és az aa-n kívül, akkor sem lenne lassabb, mert a proci a kevés) .
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Egyébként 2 magosnál - bár tûrhetõen futott -, 3 GHz-en is a plafonra tapadt a processzor terhelési görbe.
A "neki tetszõ vga" sok mindentõl függ. Mekkora felbontással játszol, milyen beállítással?
Egy 2.2GHz-s core2-s még a 4850-t sem nagyon hajtja ki...
Pecsre hiába vársz... az max finomít a helyzeten...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha szûkebb a keret, és új konfiguráció készül, akkor AMD-t javaslok...
www.smart-bus.hu