Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzáteszem, hogy a szerveren estefelé 20+ ember játszik, évközben 60+ is volt, mikor nemzetközi mérkõzések voltak.
A torrentfájl nekem rendesen mûködik a netem maximumával töltöm.
Lenovo y510p
szerintem
Miert nem boki ki az egyszeru halando szemet, hogy mit is kell feltenni, milyen beallitasokkal, hogy mondjuk a magyar arma szerver ne hajtsa el az illetot ketszaz hibauzenettel ? Miet nincs egy hasznalhato "downlaod" section ? Az az osszepakolt torrent file se mukodott.
Ezert uresek ezek a szerverek, ennyit nagyon kevesen szenvednek, hogy eletet leheljenek a jatekba.
szerintem
Ka-50
Én is letöltöttem az arma.hu-ról addon synccel az ACE-t,de nem indul,egy config.hpp fájlra hivatkozik.
Tudtok ebben segíteni?
Elõre is köszönöm.
Ka-50
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
videó
www.smart-bus.hu
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
Igaz ez másik filmbõl van, de ez az angol humor egyik legzseniálisabb párbeszéde szerintem! 😄D
www.smart-bus.hu
Meg kövezés elõtt az árusnál:
Kérek két laposat, meg egy hegyeset...
Ja, és lesz még egy zacskó kavics...
<#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Arról meg nem én tehetek, hogy nem képes beállítani a hangerejét. 😄
Are you the same guy that makes the sounds ACEX_SM??!?!?
Cause this does NOT sound anything like it..And im NOT talking about
the reverbation and colour of the sound, i mean the ACTUAL gunfire
sound.
The gunfire sounds in ACEX is puny, this, this is NICE...
Ez elég érces beszólás volt...😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
CBA: Community Base Addons, ACE : Core, ACEX: eXtras és a ACEX_SM is le kell töltened és goarmában is bepipálni, hogy a teljes ace 2 höz juss, ezek a módok egymás nélkül nem is mûködnek, egyedül a Acex_sm az az a hangokat tartalmazó addon pack nem kötelezõ, anélkül is elindul a játék hibák nélkül.