Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Mivel az arma2.hu nem sponzorált oldal, hanme önerõbõl és önköltségbõl tartjuk fent, ezért nem jut mindenre idõ. Ha arma2.hu szerveren akarsz játszani az az alap, hogy játék közben TS-t kell használni, tehát ha feljösz TS-re hamarébb kapsz kielégítõ útmutatást, mint bármilyen leírásból. Miután neked is sikerül feltelepítened amit kell, szívesen várjuk a leírást, amivel bárki megtudja oldani az általad említett problémát.

Hozzáteszem, hogy a szerveren estefelé 20+ ember játszik, évközben 60+ is volt, mikor nemzetközi mérkõzések voltak.

A torrentfájl nekem rendesen mûködik a netem maximumával töltöm.

Lenovo y510p

alma2
pontositok, marmint el se indult a torrent tegnap. Most van egy seeder, 20 Kb/s -el. eljen.

szerintem

alma2
Miert van az, hogy az arma2.hu minden joizlest,logikat felrugva egy teljesen kaosz oldal ami total hasznalhatatlan ?
Miert nem boki ki az egyszeru halando szemet, hogy mit is kell feltenni, milyen beallitasokkal, hogy mondjuk a magyar arma szerver ne hajtsa el az illetot ketszaz hibauzenettel ? Miet nincs egy hasznalhato "downlaod" section ? Az az osszepakolt torrent file se mukodott.
Ezert uresek ezek a szerverek, ennyit nagyon kevesen szenvednek, hogy eletet leheljenek a jatekba.

szerintem

Köszönöm a helpet Tempi!Sikerült megoldanom.

Ka-50

Biztos, hogy config.hpp? Ha egy .hpp-t keres akkor , Arma2/@ACE/userconfig.tar/userconfig/ace-bõl tedd át a .hpp-ket az Arma 2/userconfig/ace-be. Fejbõl mondom, remélem segít... ehh de korán van még...

Hello!
Én is letöltöttem az arma.hu-ról addon synccel az ACE-t,de nem indul,egy config.hpp fájlra hivatkozik.
Tudtok ebben segíteni?
Elõre is köszönöm.

Ka-50

Hogthar
ha a mód kezelõ programodban is kiválasztottad akkor elindította ,annyi hogy az alap egységeket nem cseréli fel tehát ha egy misszió nem támogatja az ado egységeket nem fogod tudni használni, de editorba lerakhatod magadnak.
Most már asszem be vallhatom, hogy én vagyok az Arma hangszerkesztõje, bocs, hogy ilyen szarak lettek eddig. Itt már mint láthatjátok van ilyen szõrmikrofonom is, ez jobb lesz 😄

DrRadon
Munkanélküli leszel... Vagy Te voltál az a szakállas Pavarotti fazon? D

DAFFANGER
Nem tudom próbálta-e már valaki az ADO francia modot.Én szeretném kipróbálni de hiába teszem be az Arma fökonyvtárába nem jelenik mg a játékban:SPedig ugy csináltam ahogy le van irva @ADO/addons és oda a fájlokat.Help plz aki próbálta.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

DAFFANGER
Köszönöm!Akkor majd mod kezelõt használok.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Hogthar
hát ajánlatos mód kezelõt használni hozzá és akkor a játék könyvtárába @módneve azon belül addons mappába a pbo kiterjesztésû fájlokat utána a módkezelõdben kiválasztod a @módneve módot és azzal indíthatod is a játékot. Másik kérdésedre a válasz, a legtöbb müködik 1.5 ös verzióval, persze elõfordulnak olyanok amik nem ezt sajnos nem nagyon tudod kideríteni.
DAFFANGER
Az AddOnsokat hova kell rakni ha letöltöttem valamit?Pl:Helikopter,tank,pálya,repülö?Ezeket hova kell tenni?Éa melyik megy 1.5 verzioval?

Hogthar
Ahogy nézem g36 osokból is beletettek pár újat, a sivatagi ötlet egész jó, sajnos a nyílt irányzék nem annyira szimpi a g36k és g36 nál, de a többi odaver, fõleg hogy elején ki lettek rendesen dolgozva a lyukak nem egy textúrával lett átlátszóvá téve.
Hallani akarom ezeket! <#finom>

Btw, ACE-be mégis bekerülhetnek a SCAR-ok, az MK16-osok bent vannak a mai frissítésben.

Hogthar
Nekem a Brian élete és az élet értelme jobban tetszett mint gyalog galopp, de igazából mindegyik Monty python tehát jók<#worship><#mf1>
videó
Jah, hát az klasszikus 😊 kb minden második percét lehetne idézni 😄

Baszki... <#wilting><#vigyor>

www.smart-bus.hu

Neked ilyen kéne 😄

Dyaron játékost ismeri valaki? Mert az ace szerverre addonok nélkül próbál feljönni. Ha valaki ismeri szóljon neki, hogy jöjjön fel ts-re és arma.hu...

It\'s good to be bad.

Boszorkányper

Igaz ez másik filmbõl van, de ez az angol humor egyik legzseniálisabb párbeszéde szerintem! 😄D

www.smart-bus.hu

Szasztok!

Meg kövezés elõtt az árusnál:
Kérek két laposat, meg egy hegyeset...
Ja, és lesz még egy zacskó kavics...
<#vigyor>

www.smart-bus.hu

DrRadon
Ja, amikor ott veszekedtek a Júdea Népe Front és a Júdeai Nemzeti Front aktivistái. Hát az hatalmas volt😄

Jól van, látom nem csak én nézek kultusz filmeket! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Írd ki nagyobb betûvel, hogy EFFECTS 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Amúgy tök fincsi, hogy mikor elsütöd az AKM-met, a körülütted lévõ hegyekrõl érkezik a visszhang, és nem a lövéshangba van "beépítve"... <#violent>

Nem értem mirõl pofázik, hiszen ACEX SM 1.0-ból van az az AK74 hang...
Arról meg nem én tehetek, hogy nem képes beállítani a hangerejét. 😄

Scottt
Na menjél szépen vissza dolgozzál azon a sokbetûs hang modon, Hey, whats this all about..
Are you the same guy that makes the sounds ACEX_SM??!?!?

Cause this does NOT sound anything like it..And im NOT talking about
the reverbation and colour of the sound, i mean the ACTUAL gunfire
sound.
The gunfire sounds in ACEX is puny, this, this is NICE...

Ez elég érces beszólás volt...😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ilyennel kell befagyasztani a flémet. 😄

Ezek a gójok márcsak ilyenek, nem szabad foglalkozni velük... 😄 😉

Az a "judea népe front"!!!, mindíg összekeverik xDDD

Valami front lehet az oka... szerintem a "judeai népi front"... 😄 😄

www.smart-bus.hu

Solt barátodat ma reggel baleset érte. Megcsúszott, és kiesett az erkélyen :S

thx tõled is. 😄

Scottt
Te Solt ez má' megint kötekszik😄

Amúgy itt egy leírás AddonSync ArmAHu-s kezelésérõl.

Danke schön. 😛

DAFFANGER
Ezt akartam csak tudni köszönöm szépen a válaszodat😊

Meg ACEX nélkül is...

Hogthar
Hát ha jól értelmeztem és egy routeren vagytok, akkor simán lanba látni fogjátok egymást.
Ennyi bunkót egy helyen, tiszta õsember barlang hatást kelt... 😄

DAFFANGER
Srácok!Szeretnék a tesómmal játszani ARMA2-öt LAN-on.Milyen beállitás kell hozzá?PL:Együtt ülnék vmi jármüben vagy helikopterben 2-en a gép ellen.Ugye oályát meg mindent be tok állitani de azt nem tom összekötve a 2 gép hogyan kell.Meg van osztva a Net.Enyém a fö gép tesónak Router-en megy a Net.Lehet így LAN-ba nyomni?Ugy értem csinálok egy LAN kapcsolatot ARMA2-vel és mehet is vagy hogyan kell?Aki próbálta már így lécci írjon.Elöre is Köszönöm.

Hogthar
Ace 2 link
CBA: Community Base Addons, ACE : Core, ACEX: eXtras és a ACEX_SM is le kell töltened és goarmában is bepipálni, hogy a teljes ace 2 höz juss, ezek a módok egymás nélkül nem is mûködnek, egyedül a Acex_sm az az a hangokat tartalmazó addon pack nem kötelezõ, anélkül is elindul a játék hibák nélkül.
Scottt
Se bírsz lett volna^^

Scottt
Én sem akarok bunkózni,de ha utánna olvasni/keresni de bírsz,hamar el fog menni a kedved tõle..El se kezd letölteni =)

Én azt mondom, üzemeld be az addon sync-et. Sokat egyszerûsít az egyszeri Armás életén.
Ja ez a 92 megás fájé tartalmazza önmagában az ACE2-t.