Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira nem ér, hogy nekem még a szakdolgozatomhoz a mai nap legalább 15 öldalt le kell írnom ti meg most is fent játszotok a szerveren😞
Gascan: töltsd le a legújabb sixupdatert, miután feltelepíted és elindítod a legfrissebb verziót tölti le.
Gascan: töltsd le a legújabb sixupdatert, miután feltelepíted és elindítod a legfrissebb verziót tölti le.
Meg tudna valaki mondani, hogy a vegleges ACE mod az Arma 2-hoz hogy pakolhato fel? A Beta eddig fenn volt nekem, csak amiot kijott a vegleges valahogy nem boldogulok vele
Mit kell csinalni?
Mit kell csinalni?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Egyébként meséljetek valamit, mi a helyzet gójocskáim? 😄
2 héten belül (de remélhetõleg már jövõ héten) visszatérek.
<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Vagy elvitte a moszad! 😄
www.smart-bus.hu
Videó azért nincs, mert a tini ( tpm ) eltûnt... az õ reszortja volt a youtube...
Javításról nem tudok, bár mostanában idõm sincs armára...
Javításról nem tudok, bár mostanában idõm sincs armára...
www.smart-bus.hu
mi ujság van a game terén , várhato mostanába valami uj gyári javitás?
Nagy a csend ACE2 terén is. csak jonnek ki a javitgatások, de nem látni sok youtubos videot amit azzal készitettek volna vagy leirásokat hogy mit javitanak vagy mi került bele plusszba.
Nagy a csend ACE2 terén is. csak jonnek ki a javitgatások, de nem látni sok youtubos videot amit azzal készitettek volna vagy leirásokat hogy mit javitanak vagy mi került bele plusszba.
ok akkor majd felnézek köszi😊
Hi skacok,felszeretném rakni az Ace2 -öt de nem találtam arma -hun a leirásokat meg a letöltéseket.. tudna valaki valami linket adni? elöre is kösz
Sziasztok. Próbálgatom a szerkesztõt birizgálni több-kevesebb sikerrel. Olvastam az ACE 2 Kézikönyvet. Namost, azt írja tPM, hogy a repülõgép pilonra fel lehet tenni nukleáris bombát. Repülõgép a hangárba, mellé a cserélhetõ fegyverrendszer modul és az EASA_MODULE setVariable["NUKES", 1]. Ezt hova kell írni? A modul ablakában az inicializáláshoz?
Értem Köszi a gyors választ és ne aggódj értettem amit írtál <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Tehát a lényeg az hogy csak oroszul tudok játszani nincs mód rá hogy legalább angolul tolhassam ? csak ha fent van a patch
<#rinya>#rinya>
Tehát a lényeg az hogy csak oroszul tudok játszani nincs mód rá hogy legalább angolul tolhassam ? csak ha fent van a patch
<#rinya>#rinya>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Akarom mondani iszol<#idiota>#idiota>
nem panaszkodik, iszok tovább
Nos Armed assault 1 nél a letöltött verzióhoz használt cd kulcs már anyira elterjedt hogy az 1.08 nál egyszerûen ha azt a nem eredeti cd kulcs van beírva a regedbe nem engedi felrakni a játékot.
Sziasztok
Bocsi ha off a magyarosítással kapcsolatban kerestem fel a topicot.
A problémám a következõ és remélem van rá valami kézzel fogható megoldás.
Letöltöttem a dogman magyarítását de ez az 1.08 as patchel fut de a letöltött 1.08 as patch telepítése elõtt ezzel a hibaüzenettel leáll:
"Wrong CD Key"
Remélem leírtam minden fontos részletet és tudtok valami megoldást
Köszi elõre is üdv all
Z$ole$z
Bocsi ha off a magyarosítással kapcsolatban kerestem fel a topicot.
A problémám a következõ és remélem van rá valami kézzel fogható megoldás.
Letöltöttem a dogman magyarítását de ez az 1.08 as patchel fut de a letöltött 1.08 as patch telepítése elõtt ezzel a hibaüzenettel leáll:
"Wrong CD Key"
Remélem leírtam minden fontos részletet és tudtok valami megoldást
Köszi elõre is üdv all
Z$ole$z
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
óóóh iggeeen... Na még egy papírzsepit.
És ha majd építeni is lehet barikádot vagy fedezéket homokzsákból, épület törmelékbõl...
És ha majd építeni is lehet barikádot vagy fedezéket homokzsákból, épület törmelékbõl...
Eeegen, az arma-ra gondoltam.
Hát szerintem azért nem kell olyan sokat, mostanság igencsak ez a divat effect az új játékokba, mármint hogy szétzúzhatsz mindent, szerintem a következõ generációs játékok újítása inkább a dinamikus ruha mozgás lesz.
Ha biséket vesszük figyelembe akkor viszont teljes mértékben igazad van, szerintem még az arma 4 ben sem lesz dinamikus rombolhatóság.
Ha biséket vesszük figyelembe akkor viszont teljes mértékben igazad van, szerintem még az arma 4 ben sem lesz dinamikus rombolhatóság.
Na mégeccer
http://www.gametrailers.com/user-movie/next-gen-destruction-simulator/218092
http://www.gametrailers.com/user-movie/next-gen-destruction-simulator/218092
Erre azt hiszem várhatunk 1 darabig...
Újabb hírek a Project Reality-rõl
Repkedõs Mesteeeeeeeeeeer... Isten hozott újra köreinkben! 😄 Vasárnap elvileg leszek TS-n, segítek, ha addig nem oldod meg... Addig figyelmedbe ajánlok valami FINOMAT... 😊) No meg ott a DCS-is... szóval gyere csak... 😊))
www.smart-bus.hu
Behányt az alaplapom és nem kaptam agp-set...😊 Ígyhát full új konfigot kellet vennem az meg nem kis zsé 😊 De még nem akaródzik összeállni... Fagy, mint a jegesmedvehúgy Szibériában.
Hol jártál elveszett gyerek?
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Az ATC aznap esti csatája 😊
Üdv Néktek újra! 😊 Megy a hent, megy a hent? 😊 Néminemû problémám akadt az új géppel és az armával. Solt, mikor szoktál ts-en lenni?
Mi is Pk.Úr???<#vigyor4>#vigyor4>
Én arra próbáltam célozni, hogy jó lett volna az új hangmotorból valami ízelítõt kapni... azt tudom, hogy a hangmotor, és a hangok két külön dolog... 😉
www.smart-bus.hu
Nemrég lett vége. Hát érdekes volt, nekem ez volt az elsõ. De marha jó volt😊
Az új hangmotor, és az új hangok teljesen mást jelent. Új hangmotor azt jelentheti, hogy nem lesz lekorlátozva a hangok száma 26-ra és mikor lõsz helivel akkor elmegy a heli hangja, mert robbannak a rakéták. Lehet, hogy ezt oldják meg úgy, hogy ne legyen ilyen. Persze jók lennének új hangok is! 😛
Lenovo y510p
Aki így 2010 tájékán AI-val akar élethûen háborúzni egy városokkal és egyéb objektumokkal teli 100-200 km2-es területen, az ne várjon csodát. MÉG nem elég rá egy átlag gép, meg nem elég hozzá a BIS programozó gárdája. (egyébként a warfare módban egyszerre több helyen is kezel konfliktust, de az a valóságközelitõl még messze van)
Viszont 100-120 elõ ember online egész jókat tud háborúzni az ArmA2-ben. Épp most megy az ATC, javaslom próbáld ki. Egy életre elfelejted az AI elleni szenvedést.
Viszont 100-120 elõ ember online egész jókat tud háborúzni az ArmA2-ben. Épp most megy az ATC, javaslom próbáld ki. Egy életre elfelejted az AI elleni szenvedést.
csak megint ezt utálom hogy egy jol osszevágott anyagot idedugnak az orunk alá egyedi változatos animáciokkal aztán mikor kézhez veszi az ember akkor meg a szokásos felál lefekszik térdel kombot váltogatja szorgos egymásutánba az a 20 katona aki éppen egyszerre van a képen.
Eddig még egy olyan kampányt vagy pályát nem láttam ahol legalább felfedezhetö lett volna az hogy amit igértek a több száz egység mozgása, vagy hogy a mi küldinktöl fugetlenül zajlana a csata a sziget többi részén is.
Eddig még egy olyan kampányt vagy pályát nem láttam ahol legalább felfedezhetö lett volna az hogy amit igértek a több száz egység mozgása, vagy hogy a mi küldinktöl fugetlenül zajlana a csata a sziget többi részén is.
Szó volt valami új hang motorról... hogy ebben teljesen átdolgozzák...
www.smart-bus.hu
Jaaa, a jövõben minden távirányított lesz, még a harctéri budi is. 😊
Hangmotor? Szóó't a zene, az nem elég?
Hangmotor? Szóó't a zene, az nem elég?
Jól láttam, hogy nem volt pilóta a kismadárba? 😄 Na és hol az új hangmotor? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
Gameplay
gameplay 2
Emlékszem mikor legelõször mentem játszani mint a tipikus jó bf játékos, gyors bepattantam egy Helibe, és hát leszálltam vele valahol a sivatagban, aztán mindenki ki volt akadva, hogy valaki otthagyott egy Helit a sivatagban, mert ugyebár míg nem robban fel nem éled újra és jármû újraéledési idõ is nagy, így külön pilóta csapatok alakultak akik egész játék idõ alatt a csapatokat szálítgatták A pontból B pontba.<#eljen>#eljen><#awink>#awink>
gameplay 2
Emlékszem mikor legelõször mentem játszani mint a tipikus jó bf játékos, gyors bepattantam egy Helibe, és hát leszálltam vele valahol a sivatagban, aztán mindenki ki volt akadva, hogy valaki otthagyott egy Helit a sivatagban, mert ugyebár míg nem robban fel nem éled újra és jármû újraéledési idõ is nagy, így külön pilóta csapatok alakultak akik egész játék idõ alatt a csapatokat szálítgatták A pontból B pontba.<#eljen>#eljen><#awink>#awink>
"a fegyverek 1 lövésbõl ölnek a sebeket be kellett kötözni"
A halottakat miért kellett bekötözni?http://www.sg.hu/kep/faces/vigyor4.gif
A halottakat miért kellett bekötözni?http://www.sg.hu/kep/faces/vigyor4.gif
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Igazából a Project reality kicsit sem hasonlít a bf 2 es módjaira, nem is zászló rablósak a pályáik, nagy területek vannak és küldetéseket kell teljesíteni, nehéz elmondani miket tartalmaz, de teljesen átírták az alap játékot, a légi irányítás sokat változott jobb volt benne szerintem mint az armába, és ez nagy szó a bf 2 es arcadeos irányításhoz képest, a fegyverek 1 lövésbõl ölnek a sebeket be kellett kötözni és egyéb ilyen abpróságok voltak.
Ami nagyon tetszett, hogy csapatok elején megbeszélték merre mennek mit csinálnak és volt rendes csapat játék nem mindenki csak rohangált a tér közepén és ugrált mint egy bak kecske, tehát igazából elég jól összeszedett mód volt, ha van itt rajtam kívül aki találkozott már vele, akkor szerintem nem vagyok egyedül aki úgy gondolja hogy lehet belõle konkurencia.
"inkább a PVP be erõsit rá" Ezt úgy értettem hogy a mód inkább játékos vs játékos elleni szintû missziókra erõsít rá, úgy hogy megõrizze a háború realitását, mármint hiába a realitás ha egyszerûen a PVP harcok meg se közelítik a valóságot a pálya és a küldetések felépítése miatt.
Ami nagyon tetszett, hogy csapatok elején megbeszélték merre mennek mit csinálnak és volt rendes csapat játék nem mindenki csak rohangált a tér közepén és ugrált mint egy bak kecske, tehát igazából elég jól összeszedett mód volt, ha van itt rajtam kívül aki találkozott már vele, akkor szerintem nem vagyok egyedül aki úgy gondolja hogy lehet belõle konkurencia.
"inkább a PVP be erõsit rá" Ezt úgy értettem hogy a mód inkább játékos vs játékos elleni szintû missziókra erõsít rá, úgy hogy megõrizze a háború realitását, mármint hiába a realitás ha egyszerûen a PVP harcok meg se közelítik a valóságot a pálya és a küldetések felépítése miatt.
Nem teljesen értem ezt a "inkább a PVP be erõsit rá". Én sem játszottam BF2-vel, a szobatársam viszont egész nap, viszont nem project realityvel. Ami tetszik BF2 ben, hogy van egy vezetõ ami köré lehet spawnolni, meg van commander aki látja az embereket. Az ilyen, és ehez hasonló megoldások pörgetik a játékmenetet, ami armán belül nem biztzos, hogy a legjobb dolog. Úgy tudom sokan azért coop oznak, mert azt hitték, hogy a VS az DM és ezért kimaradnak a jó kis háborúkból. Mindenesetre én is várom, érdekelnek az új ötletek.
Konkurencia viszont szerintem sincs, mivel az ACE sok a szabadidejükben csinálnak mindent, és attól, hogy más is készít ace hoz hasonló modot, nem fognak több idõt szentelni rá.
Konkurencia viszont szerintem sincs, mivel az ACE sok a szabadidejükben csinálnak mindent, és attól, hogy más is készít ace hoz hasonló modot, nem fognak több idõt szentelni rá.
Lenovo y510p
ACE-ben pont az a jó, hogy az egy platform, amiben van minden. Így a küldetésszerkesztõ dönti el, hogy mire akar fókuszálni.
Ne érts félre, nem bánom, hogy mások is csinálnak ilyeneket, soha sem játszottam BF-fel (így ezzel a moddal sem), csak furcsállom.
Ne érts félre, nem bánom, hogy mások is csinálnak ilyeneket, soha sem játszottam BF-fel (így ezzel a moddal sem), csak furcsállom.
Hát szerintem itt nem arról van szó hogy õk most megcsinálják megint azt amit az Ace 2 ben, hanem inkább máshogy és más dolgokat fognak használni esetleg elõtérbe helyezni, ami inkább a PVP be erõsit rá.
Én ennek azért is örülök mert elõjöhetnek olyan ötletek amire nem gondolt még senki, és abból kiindulva amilyen volt a PR bf 2 es modifikációja jónak igérkezik<#vigyor2>#vigyor2>
Én ennek azért is örülök mert elõjöhetnek olyan ötletek amire nem gondolt még senki, és abból kiindulva amilyen volt a PR bf 2 es modifikációja jónak igérkezik<#vigyor2>#vigyor2>
Nade az ACE 2 olyan dolgokat produkált és produkál amit eddig senki más, most mi értelme lenne újra csinálni?
Egyébként így utána olvasva ez inkább egy addonpackkal megtámogatott pvp játékmód lesz.
Egyébként így utána olvasva ez inkább egy addonpackkal megtámogatott pvp játékmód lesz.
Szerintem konkurenciáról nem csak pénz esetén lehet beszélni az idõ relatív egy játék módjánál, késhet akármennyit, mód ugyanúgy ArmA 2 mód lesz és ha jó lesz az emberek össze fogják hasonlítani valami hasonló ArmA 2 es móddal, ez esetben megeshet hogy Ace 2 vel, elvégre mint 2 a valósághûségre próbál törekedni.
A másik, hogy mivel ingyenes modok ezek, nem hiszem, hogy lehet konkurenciáról beszélni. Nem úgy mûködik ám, hogy kapjuk a pénzt, közben a hasunkra csapva írjuk a dolgokat 😄. Rengeteg dolog (még így bugosan is) hónapokat igényelt, úgy, hogy Arma scriptrendszeren edzõdött emberek írták.