Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok bunkózni, de inkább nem dobnál meg egy linkkel ahol levan írva, hogy hogyan telepítsem az ACE 2-t 😄

Mert leszedtem egy 92 megás fájlt...kicsomagoltam aztán beraktam a goarmaba...De nem akar elindulni. :S

Valaki help!!!

Nem akarok bunkózni, de, ha magadtól nem találod meg, akkor az ace sem lesz neked való... :S

( arma.hu-n megtalálsz mindent... )

www.smart-bus.hu

valaki adna egy linket az ace2 modhoz?

tomo05
AMD-vel ne mérjek fps-t?<#vigyor><#vigyor>(phenom II<#eljen>)jó vicc volt!amúgy köszi és nekem beépített kell...van fraps-em de én a gyárit akarom használni!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

A múltkori 1.2-es RC lett most "Stable", mivel nem találtak benne semmi komolyabb bugot. Ha az megvan, akkor egyedül külön az SM-met frissítsd (márha azt használod), mivel le lettek cserélve a hangrobbanások.

repvez
Az 1.2-es ACE modot külön le kel szedni és telepiteni, vagy ha az addonsync-el frissitem az eddigit az is ugyan olyan jo?
Amugy mennyi a verzio száma a legfrissebbnek?És hogy a különbözö konponenseket külön külön lehet csak leszedni(core,acex,stb..) vagy van olyan hely ahol egybe lehet letölteni?
nekem legfeljebb az a verziója, amit egyik lanparty-n használtunk, elrejtett m1-es tankokkal nyugati oldalon 😊

finmod = hangulat

www.armed-assault.hu

Amúgy nekem inkább a TCZ hiányzik... <#idiota>

Van ACE. A Finmod az ittmár inkább csak addonpack (lesznek benne új egységek, azt kész), abból meg van elég a szerveren. 😊

Na jo, megkerestem neked:
FPS counter
😊

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Amd-vel ne akarj fps-t mérni
Pentium a király!

egyébként fraps? vagy konzol elöhozása után:
Set fps_counter = 1;
Set fpd_digits = 3;
run_ondisplay_fps_counter();

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

hú...megnéztem a videót és vhogy nem jön meg a kedvem, hogy újra leüljek a game elé...nem a hangok miatt. mikor lesz finmod...

www.armed-assault.hu

tomo05
Hali!van a game-be beépített fps merõ?és ha van hogy kell elõhozni?köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

A sokbetûs hangmodról itt egy újabb vid. A régit töröltem. 😊

Nem adok a véleményetekre.

DAFFANGER
Jólvan értem köszi akkor majd megpróbálom!Nekem mondjuk TS2 vann fenn.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

m1c1mack0
Menjél fel TS-re (TS3 szerver: IP: 81.0.119.99 Port: 9987), mert a szerveren ace mod fut, aminek telepítési útmutatóját lusta lesz bárki is ide beírni. Szóban sokkal könnyebb elmagyarázni, valamint a menet közben felmerülõ problémákra is azonnal lehet reagálni. A szerveren való játékhoz amúgy is 99%-ban erõsen ajánlott a TS.
Szerintem TS-en az emberek ~70%-a eltudja magyarázni neked pontosan, mit hogy kell, nyugodtan kérdezz szívesen segítenek.

DAFFANGER
Szeretnék Magyar szerveren játszani mik kellenek hozzá?Nekem 1.5 van fel patchelve kell vmi mod vagy valami?Segítsetek lécci.Köszi

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Scottt
Nekem tetszenek a hangjai,de az öregek tisztelete elõrébb való..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Júúúúúúúúúúúúúúúúúúj... na erre ugrani fog! 😄 😄 Persze nem a hello kitty-re, az alap... de a hangokra érzékeny a kis virtuális tömeggyilkos! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Már attól ki fog akadni, hogy nem a Hello kittys gumicsizmájában jöhet..😄
Csak olvasgatom a topikot,és néha elmélkedek, hogy devheavenen miért csak mindig tempi hangjait fikázza mindenki,abba mindig beleköt valaki..😄

Apropó: Mikor adjátok ki a dinamikus sok betûs hangmodotokat?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DAFFANGER
Köszönöm!

Hogthar
nem úgy kell mint arma 1. részénél, egybõl rakhatod az utolsót az az 1.5 öst: patch
DAFFANGER
Sráco a Patcheket honann lehet letölteni?Mert én a hivatalos oldalán nem találom:SMeg sorrendben hogyan kell?Elöre is köszi!

Ég veled, hiányozni fogsz 😄

😄😄😄 Na gyóvan... mára ennyi flém elég... szasztok...

www.smart-bus.hu

Ezt majd a WoW TS-en megbeszélitek...

Kiváló ötlet... egy kis erõltetett menet teljes menetfelszerelésben! 😄

Egyébként de rég láttalak erre... mi újság Uram?

www.smart-bus.hu

Scottt
Rá férne már egy kis zabola Solt kolléga,nem gondolod?

Na nyazsgem Tini Pubi Misi... 😄

www.smart-bus.hu

Éste? 😄

Miért is nem vagy a gátakon? 😄

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Szerintem a Solt-név hutu eredetû!

Lebuktál! 😄 😛

Na baszki... azt hittem héber! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Amúgy a Solt az ószláv szó. Ezt is tõlük loptuk. Rá van vésve egy csomó kõkori ószláv agyagtáblára.

(na, ezt oltsátok el 😄)

Annyira, hogy már ki sem oktatja lendvaiildikó utódját arról, hogy mind a Solt, mind a Szent Korona nagy betû... <#duma><#smile>

www.smart-bus.hu

Hát igen, Solt azóta meg öregedett...

m1c1mack0
A drogdíler az tufész meg tea, õk terítenek a híd alatt ; )

Bár a szólásszabadság és a gondolatok szabadpiacának elkötelezett híve vagyok, az alábbi flém annyira céltalan és alacsony színvonalú volt, hogy nem ütötte meg a topik szintjét 😊

(hiányoltam belõle solt 1600 karakteres, monitoron le görgetõs, szentkorona tant segítségül hívó, az ellenfelet porba alázó reagálását)

No, de most mi van? Az én hozzászólásaim miért lettek törölve? 😞( Én csak arra válaszoltam amit kérdezett! 😄 A nemiszervem a lendvaiildikó cenzor utódjába... 😄 😄

Ja igen, köszi Radon! 😉

www.smart-bus.hu

DrRadon
Le a diktatúrával, éljen a sajtószabadság és a flém! Ja, és halál az erdõben kóborló mézfan meselényre aki köztudottan drogdealer, és még admin joga is van 😄 <#violent>

Holnap.

Hogthar
TpM befejezték már az 1.2 -es Ace -t ugyebár, nem tudod mikor adják ki hivatalosan?
Kicsit kultúráltabban ha lehet.Egyébként beütöd a gúgliban hogy "arma 2 magyarítás",mindjárt lesz is párszáz találatod,csak ki kell válaszd a Neked tetszõt.

Ka-50

Hogthar
Ha megvetted volna a játékot magyarul jutottál volna hozzá
Szevasztok!
Valaki mondja már meg, van ehhez az arma 2-höz magyarosítás vagy nincs?
Elõre is kössz
DAFFANGER
Köszi így sikerült!Nagyon jó játék én még most ismerkedem vele már el is akadtam benne az elsõ köldetésnél.Az éjszakai missiónál mit kell csinálni miután kilõttem akik a tuszokat védik fel kell robbantani valamit csak nincs nálam robbanóanyag vagy mi.Vagy mivel kell letenni?Egy ilyen rádiüs kocsi vagy mi az.

Ja, csak azt akartam mutatni, hogy lehetséges. Különbözõ Iron Maiden számokat is berakhattam volna a visszhangok helyett... 😊

repvez
bearanyozodott az arma2 OA. ezekszerint nem fog késni.

TPM: jo lesz csak a sorozatlövésnél tul erös még mert nem lehet hallani sem hogy hányat lött.
DAFFANGER
Oké köszi megpróbálom!Egyébként ha így nem jó van olyan patch ami germanról-englishre teszi a nyelvet?Vagy így müködnie kell.