Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert leszedtem egy 92 megás fájlt...kicsomagoltam aztán beraktam a goarmaba...De nem akar elindulni. :S
Valaki help!!!
( arma.hu-n megtalálsz mindent... )
www.smart-bus.hu
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Amugy mennyi a verzio száma a legfrissebbnek?És hogy a különbözö konponenseket külön külön lehet csak leszedni(core,acex,stb..) vagy van olyan hely ahol egybe lehet letölteni?
finmod = hangulat
www.armed-assault.hu
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Pentium a király!
egyébként fraps? vagy konzol elöhozása után:
Set fps_counter = 1;
Set fpd_digits = 3;
run_ondisplay_fps_counter();
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
www.armed-assault.hu
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Szerintem TS-en az emberek ~70%-a eltudja magyarázni neked pontosan, mit hogy kell, nyugodtan kérdezz szívesen segítenek.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Csak olvasgatom a topikot,és néha elmélkedek, hogy devheavenen miért csak mindig tempi hangjait fikázza mindenki,abba mindig beleköt valaki..😄
Apropó: Mikor adjátok ki a dinamikus sok betûs hangmodotokat?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Egyébként de rég láttalak erre... mi újság Uram?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(na, ezt oltsátok el 😄)
www.smart-bus.hu
Bár a szólásszabadság és a gondolatok szabadpiacának elkötelezett híve vagyok, az alábbi flém annyira céltalan és alacsony színvonalú volt, hogy nem ütötte meg a topik szintjét 😊
(hiányoltam belõle solt 1600 karakteres, monitoron le görgetõs, szentkorona tant segítségül hívó, az ellenfelet porba alázó reagálását)
Ja igen, köszi Radon! 😉
www.smart-bus.hu
Ka-50
Valaki mondja már meg, van ehhez az arma 2-höz magyarosítás vagy nincs?
Elõre is kössz
TPM: jo lesz csak a sorozatlövésnél tul erös még mert nem lehet hallani sem hogy hányat lött.