Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG-t azért nem fogtam mert mire eljutottam azokra a részekre, amiknél ilyesmi volt addigra a nyakam, karom, arcom le volt égve és semmi hangulatom nem volt fegyverfogdosáshoz 😄
Nekem sem ez volt a lényeg, hogy foglalkozzon a közönséggel, csak tudod illik foglalkozni velük, ha Õk is foglalkoznak veled.
JanáJ: persze, bunkóság amit csináltam, utólag bánom, de. Ha egyszer megtapsolnak téged integetnek neked, legalább biccents vagy valamit csináljál ne leszard a közönséget.
1 valamiben egyetérthetünk: a pilóták remek formában voltak ma!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ilyen szellemben nekem is tetszett a repülõnap...
Armához visszatérve sikerült kézbe fognom végre egy RPG-t, nekem elég nehéznek tûnt - pedig nem tartom magam gyönge gyereknek 😄 7,5kg.. kb öntött vasra emlékeztetett az egész, szóval hoszzú távon egy vállon egész biztos haza vágná a vállam 😊
az Ak47, Dragunov azok rendben voltak... fogtam még Thomsont, meg M1 Garandod, meg BAR-t 😄 mondjuk a BAR szintén tömör vasra emlékeztetett, szép kis súlya volt...
ültem T72-ben, még 1x nem biztos hogy akarok... annyi hely sincs benne, hogy megigazitsam a lompost ha félre áll 😄 nem is beszélve arról, hogy klima nix 😊 50 fokban az ivóvizen kivül csak a szent lélek hûti a legénységet.. látni szart se lehet, és kb. 5 perc mig kikászmálódok belõle.. egy egészséges találattal tuti úgy bevágnám a fejem valamibe, h már kimászni se tudnék 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Bocs de nem bírom ki: Ha díjjazod a kölcsönös tiszteletet, akkor ne mutogass be másnak.
Az összetartás nem meglepõ egy ilyen zárt közösségben, mint a pilóták.
A román 21-es lancer felújjított, valószínû jobb állapotban van mint a mi Flankereink...
A Spartan és hasonlók tudtommal "motor fékkel" tudnak így lassulni, nem "kerékkel". ;-)
OFF:
Voltam a repülõnapon, eszméletlen milyen élmény hallani ahogy Mi-24 felpörgeti a motort majd elkezd repkedni, igen durva manõverekkel. A pilóta szerencsére szembe is állt velünk a helivel és így belegondoltam, ha így felbukkanna egy domb mögül velem szemben tuti beszarnék...
A helirõl ennyit kb... a másik ami tetszett még azok a vadászgépek voltak! Amikor a hangsebesség határát súrolják és alig hallasz valamit a nagy zajtól, valami eszméletlen! Aki még nem ment el egy repülõnapra se, annak ajánlom mert - legalábbis elsõnek - felejthetetlen élmény. Sajnos a Grippen vs MiG29-rõl el kellett mennem, de hihetetlen micsoda feeling látni állatkodni ezeket a nagyon profi pilótákat.
Megemlíteném még az Olaszokat (igen nagybetûvel mert megérdemlik) akik egy C27-tel repkedtek, ORSÓ manõvert simán benyomták, stb... Leszálláskor megálltak a kifutón, kitûzték egyik oldalra a Magyar zászlót majd mellé az Olasz zászlót is, majd elindult a közönség felé. Taps és integetés fogadta õket (jóval nagyobb mint a többi gépet), miután leparkolták a monsztát, kiszálltak a pilóták és egy magyar zászlót ketten fogtak. Nagy tapsot kaptak ismét, majd amikor teljesen rendbe rakták a gépet és elindultak a hangárok fele lazítani, akkor is nagy tapsot kaptak ismét. Egyszerûen nem értettem, elõször azt hittem Magyar pilóták voltak, de amikor kiszálltak a gépbõl láttuk hogy Olaszok. Jól esett, hogy kölcsönös tisztelet van - ha nem is a két nép között - de a pilóták és a közönség között. Hatalmas respect nekik, mert ilyen szimpátiát talán egyik kötelék vagy gép se mutatott. Nem várom el, hogy mind ilyen legyen, de szívesen fogadnám ha mind ilyen lenne 😊
Szégyen szemre az egyik Magyar sportgépes pilóta oda se tolta a képét a közönséghez, pedig nagyot alkotott (lehet nem engedték, bár mindegyik gép rajta kívül elõbb-utóbb odagurult és integetett a közönségnek amit viszonoztunk is). Horvátokban csalódtam még nagyot, a kötelékbõl kb. 4en foglalkoztam a közönséggel, a többinek hiába integettünk le se szartak minket, éppen ezért befuckoltam az egyiknek, bár nem figyelt sajnos. A svájci csapat is eszméletlen showt csinált a népnek és Õk is megköszönték a figyelmet, integettek, stb.
A másik kiemelt ember a szememben a Magyar Grippen pilóta volt aki remekül kihasználta a gép adottságait. A román MiG21-es pilótát is nagy taps fogadta, bár szerintem azért mert csoda hogy bele mert ülni 😊
Többet nem nagyon tudok kiemelni igazából azért mert az egész nagyon jó volt.
Ja, a C17 alig pár méteren simán megállt, kurva erõs fékek vannak rajta. Ugyanúgy rövid távon simán felszállt.
Az AI-ról meg annyit, hogy pl. én is ofp-óta játszom ezzel a játékkal, de a mostani OA kiegészítõre jutottam el addig, hogy már ki sem próbáltam a single kampányt. Arma2 alap esetén még próbáltam vagy 30 percig (eddig bírtam ideggel a gyér játék élményt).
Szóval marad a multi, sajnos ehhez kell a net, de ez már csak egy ilyen világ.
Nektek mi a véleményetek errõl az elkövetkezendõ egy hónapban megjelenõ Brit DLC-rõl?
Én õszintén örültem neki, de mikor leesett, hogy fizetõs... :\
Visszaolvastam elõzõ üzenetekbe, hogy mi a vélemény az AI-ról, s tény nem profi, de néha fainul tud mûködni, s tény, hogy multiban sokkal élvezhetõbb egymás ellen, de én azért azt is szeretem ha Co-op van.
De amit akarok mondani az lényegében az, hogy minek csinálják és építik fel a kampányt ha egyszerüen lehetetlen a botokkal együtt mûködni.(fõleg hogy például a sima ArmA2-ben elég sok múlott rajtuk.)
Mielött még valaki azt mondaná, hogy mennyek vissza CoD-ozni, annak azt mondom, hogy 10 éven át OFp-ztem és játszottam a többivel is.
És tényleg az a baj, hogy ugyan azok a problémák állnak fenn az AI-val kapcs minden játék során, no meg engem az is zavar, hogy amit a közösség csinál, azt adják el és alig fejlesztenek valamit.(Mélyebben belegondolva ez erõs tévedés, de látható eredmény nem sok van/volt, max graf, ami mondjuk egy kis optimalizálással, már király.)
A negatív hosszásolásommal ellenben imádom, szóval félreértés ne essék, csak egyszerüen bosszantó, mivel szar netemmel ritkán van az, hogy ráveszem magam egy laggos neten játszásra, emiatt átlagban AI-val játszom.
Azt is aláírom, hogy tény, hogy sok dolgot fel lehetne sorolni problémaként, de azokat nem reklámozzák, viszont régen ezzel reklámozták elõszõr az ArmA-t ha jól emlékszem, hogy milyen faszántos az AI.
Reméljük a legjobbakat!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Because fuck you. That\'s why.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
De amúgy elvileg az Arma 2 gyökérkönyvtárában lévõ userconfig könyvtárból hiányoznak az acre fájlai. Ennek a megoldását valami chat-en egyszerû lenne elmagyarázni, de mégegyszerûbb lenne TS-en.
Mindenesetre ha még nem tetted, nézd meg, mert elég sok dolgot "loptak" ACE-bõl, mégha csak ötlet szinten is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
TESS aszem ezzel fel tudod tenni.
Include file userconfig\acre\acre_clientside_config.hpp not found
nem találom sehol sem hogy hol kéne lennie vagy honnan lehet leszedni, az addonsync nem ir semmit ami hiányozna a frissitésnél.
arma2+1.07 és minden mod ami az oldalon fenn van.
Amúgy mindig szídjátok a grafika/gépigény párost. Én meg tegnap röpködtem valami tó felett amikor asszony rácuppan a monitorra, hogy "DE széééééép" <#banplz>#banplz>
Ha nekem megvan és fent is van az ArmA2, és megveszem az OA-t, akkor azt muszály külön máshova telepítenem, vagy lehetséges a régi OFp-s megoldás?
És valamiben különbözik az OA és az ArmA2 külön megvétele és az ArmA2 CO megvétele egymástól? Valami plusz van benne vagy ilyesmi?
Nem tudom igazából, hogy minek a gyík-jaiban találnám meg ezekree a választ, és remélem nem sokadikként kérdeztem, ha mégis, utólag elnézéseteket kérem.
És válaszotokat elõre köszönöm.