Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T72-be inkább nem szálltam be, mert féltem hogy nem bírok vagy kijönni, vagy bemenni 😊 a 186 centimmel nem vagyok éppen kisdarab 😄

RPG-t azért nem fogtam mert mire eljutottam azokra a részekre, amiknél ilyesmi volt addigra a nyakam, karom, arcom le volt égve és semmi hangulatom nem volt fegyverfogdosáshoz 😄

Vettetek fel nekem hangokat? 😄

Tiszteletadásról. Tegyük fel színész vagy, eljátszol egy darabot a színházban, tapsvihar van, te meg meg se hajolsz a közönségnek, le se szarod õket csak mint ki jól végezte dolgát lesétálsz a színpadról. kb. ez is ilyen

én AK-t fogtam csak, egész jó volt szivesen elrohangálnék vele 😄
Nekem sem ez volt a lényeg, hogy foglalkozzon a közönséggel, csak tudod illik foglalkozni velük, ha Õk is foglalkoznak veled.

JanáJ: persze, bunkóság amit csináltam, utólag bánom, de. Ha egyszer megtapsolnak téged integetnek neked, legalább biccents vagy valamit csináljál ne leszard a közönséget.

1 valamiben egyetérthetünk: a pilóták remek formában voltak ma!

érdekes még h az RPK-t se éreztem nehéznek, pedig az is kb. annyi kg mint az RPG

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Én is voltam, este 7re értem haza vácra... mondjuk engem nem nagyon érdekelt, hogy melyik pilóta foglalkozott a közönséggel, mert szerintem nem az a lényeg hogy engemm szórakoztasson, hanem hogy mutasson valamit ... az h ez szórakoztat-e engem az már az én ügyem

ilyen szellemben nekem is tetszett a repülõnap...

Armához visszatérve sikerült kézbe fognom végre egy RPG-t, nekem elég nehéznek tûnt - pedig nem tartom magam gyönge gyereknek 😄 7,5kg.. kb öntött vasra emlékeztetett az egész, szóval hoszzú távon egy vállon egész biztos haza vágná a vállam 😊

az Ak47, Dragunov azok rendben voltak... fogtam még Thomsont, meg M1 Garandod, meg BAR-t 😄 mondjuk a BAR szintén tömör vasra emlékeztetett, szép kis súlya volt...

ültem T72-ben, még 1x nem biztos hogy akarok... annyi hely sincs benne, hogy megigazitsam a lompost ha félre áll 😄 nem is beszélve arról, hogy klima nix 😊 50 fokban az ivóvizen kivül csak a szent lélek hûti a legénységet.. látni szart se lehet, és kb. 5 perc mig kikászmálódok belõle.. egy egészséges találattal tuti úgy bevágnám a fejem valamibe, h már kimászni se tudnék 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Off:
Bocs de nem bírom ki: Ha díjjazod a kölcsönös tiszteletet, akkor ne mutogass be másnak.
Az összetartás nem meglepõ egy ilyen zárt közösségben, mint a pilóták.
A román 21-es lancer felújjított, valószínû jobb állapotban van mint a mi Flankereink...
A Spartan és hasonlók tudtommal "motor fékkel" tudnak így lassulni, nem "kerékkel". ;-)
Nem nagyon illik ide, de mivel feltételezem, hogy van aki szereti még a repülõket meg heliket meg a katonai dolgokat az szívesen elolvassa a beszámolómat 😊 nem nagyon nevezném offtopiknak, se de ha úgy tetszik akkor:
OFF:

Voltam a repülõnapon, eszméletlen milyen élmény hallani ahogy Mi-24 felpörgeti a motort majd elkezd repkedni, igen durva manõverekkel. A pilóta szerencsére szembe is állt velünk a helivel és így belegondoltam, ha így felbukkanna egy domb mögül velem szemben tuti beszarnék...

A helirõl ennyit kb... a másik ami tetszett még azok a vadászgépek voltak! Amikor a hangsebesség határát súrolják és alig hallasz valamit a nagy zajtól, valami eszméletlen! Aki még nem ment el egy repülõnapra se, annak ajánlom mert - legalábbis elsõnek - felejthetetlen élmény. Sajnos a Grippen vs MiG29-rõl el kellett mennem, de hihetetlen micsoda feeling látni állatkodni ezeket a nagyon profi pilótákat.

Megemlíteném még az Olaszokat (igen nagybetûvel mert megérdemlik) akik egy C27-tel repkedtek, ORSÓ manõvert simán benyomták, stb... Leszálláskor megálltak a kifutón, kitûzték egyik oldalra a Magyar zászlót majd mellé az Olasz zászlót is, majd elindult a közönség felé. Taps és integetés fogadta õket (jóval nagyobb mint a többi gépet), miután leparkolták a monsztát, kiszálltak a pilóták és egy magyar zászlót ketten fogtak. Nagy tapsot kaptak ismét, majd amikor teljesen rendbe rakták a gépet és elindultak a hangárok fele lazítani, akkor is nagy tapsot kaptak ismét. Egyszerûen nem értettem, elõször azt hittem Magyar pilóták voltak, de amikor kiszálltak a gépbõl láttuk hogy Olaszok. Jól esett, hogy kölcsönös tisztelet van - ha nem is a két nép között - de a pilóták és a közönség között. Hatalmas respect nekik, mert ilyen szimpátiát talán egyik kötelék vagy gép se mutatott. Nem várom el, hogy mind ilyen legyen, de szívesen fogadnám ha mind ilyen lenne 😊

Szégyen szemre az egyik Magyar sportgépes pilóta oda se tolta a képét a közönséghez, pedig nagyot alkotott (lehet nem engedték, bár mindegyik gép rajta kívül elõbb-utóbb odagurult és integetett a közönségnek amit viszonoztunk is). Horvátokban csalódtam még nagyot, a kötelékbõl kb. 4en foglalkoztam a közönséggel, a többinek hiába integettünk le se szartak minket, éppen ezért befuckoltam az egyiknek, bár nem figyelt sajnos. A svájci csapat is eszméletlen showt csinált a népnek és Õk is megköszönték a figyelmet, integettek, stb.

A másik kiemelt ember a szememben a Magyar Grippen pilóta volt aki remekül kihasználta a gép adottságait. A román MiG21-es pilótát is nagy taps fogadta, bár szerintem azért mert csoda hogy bele mert ülni 😊

Többet nem nagyon tudok kiemelni igazából azért mert az egész nagyon jó volt.

Ja, a C17 alig pár méteren simán megállt, kurva erõs fékek vannak rajta. Ugyanúgy rövid távon simán felszállt.

m1c1mack0
Ha unod az AI-t, akkor armahu TS-en a helyed, bár mostanában ritkábban van PvP, de ennek oka csak az, hogy kevesen vagyunk.
Az AI-ról meg annyit, hogy pl. én is ofp-óta játszom ezzel a játékkal, de a mostani OA kiegészítõre jutottam el addig, hogy már ki sem próbáltam a single kampányt. Arma2 alap esetén még próbáltam vagy 30 percig (eddig bírtam ideggel a gyér játék élményt).
Szóval marad a multi, sajnos ehhez kell a net, de ez már csak egy ilyen világ.

bricsi01
Üdv, most picit furcsa leszek, de kiváncsi vagyok, hogy mi a vélemény.(ha már ez egy fórum)
Nektek mi a véleményetek errõl az elkövetkezendõ egy hónapban megjelenõ Brit DLC-rõl?
Én õszintén örültem neki, de mikor leesett, hogy fizetõs... :\
Visszaolvastam elõzõ üzenetekbe, hogy mi a vélemény az AI-ról, s tény nem profi, de néha fainul tud mûködni, s tény, hogy multiban sokkal élvezhetõbb egymás ellen, de én azért azt is szeretem ha Co-op van.
De amit akarok mondani az lényegében az, hogy minek csinálják és építik fel a kampányt ha egyszerüen lehetetlen a botokkal együtt mûködni.(fõleg hogy például a sima ArmA2-ben elég sok múlott rajtuk.)
Mielött még valaki azt mondaná, hogy mennyek vissza CoD-ozni, annak azt mondom, hogy 10 éven át OFp-ztem és játszottam a többivel is.
És tényleg az a baj, hogy ugyan azok a problémák állnak fenn az AI-val kapcs minden játék során, no meg engem az is zavar, hogy amit a közösség csinál, azt adják el és alig fejlesztenek valamit.(Mélyebben belegondolva ez erõs tévedés, de látható eredmény nem sok van/volt, max graf, ami mondjuk egy kis optimalizálással, már király.)
A negatív hosszásolásommal ellenben imádom, szóval félreértés ne essék, csak egyszerüen bosszantó, mivel szar netemmel ritkán van az, hogy ráveszem magam egy laggos neten játszásra, emiatt átlagban AI-val játszom.
Azt is aláírom, hogy tény, hogy sok dolgot fel lehetne sorolni problémaként, de azokat nem reklámozzák, viszont régen ezzel reklámozták elõszõr az ArmA-t ha jól emlékszem, hogy milyen faszántos az AI.
Reméljük a legjobbakat!

Pláne, hogy ki/be kapcsolhatod a két játékot az utolsó menüpontban.
én is egybe tettem... végül is ez csak kiegészitõje

Hogthar
Én egybe raktam és így a jobb mert az arrowheadban elõtudom hívni az arma 2 es egységeket és szigeteket is.
DAFFANGER
Ok köszönöm már sikerült így megy mindkettö.üdv

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Bölcsen tetted.

Because fuck you. That\'s why.

macleody
Én külön mappába telepítettem.
Ha az ArmA II-re rakod az OA-t, és netán utána elõveszed az alap Harvest Red kampányt, Cooper-nek a hangja az OA-s hang lesz, ami iszonyú béna és zavaró dolog. Ha OA után teszed fel az alapot, ilyen hiba nincs, de akkor (asszem) az új ficsõrök, mint pl. ULB modul, hiányozni fognak az alap ArmA II szerkesztõjébõl. Csak gondoltam, szólok. Van itt még mit fércelgetni.

Próbáld meg a szûz 1.0-ás Armára rátenni a OA-et, akkor az majd feltolja 1.6-ra. Onnan kell 1.7-elned. Majd az OA-et meg 1.52-íteni. Röpke két hét és fent lesz. Ha a gugli szerverfarmjára telepítesz akkor csak 10 nap. :-)
Kéne neki müködni, mert én is rátelepitettem. Aztán az Arrowhheadet felpeccseltem 1.52 re. Ha sima Armát inditok, akkor az is megy gond nélkül. Az Arrowhwheadet meg azzal a "Combined Operations" vagy milyen ikonnal inditom, amit õ maga dobott ki nekem az asztalra. Semmit sem trükköztem és müxik.

DAFFANGER
Sziasztok.Én azt szeretném kérdezni hogyy msot hogyan van ez az OA mert nekem sima Arma2-fenn van na most rátettem az Operation Arrowhead-et és nem indul az OA.A sima Arma 2-öm 1.7 ig patchelve mikor telepitem az OA-et alapból ö teszi fel az 1.6 patch-et.Ha valaki találkozott ilyen problémával legyen szives irjon.Vagy irjátok le légyszives ti hogyan raktátok fel külön könyvtárba vagy valami?Hozzáteszem mind2 játékom eredeti tehát nem tom mi a gond.üdv

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Hát akkor itt. De ha van mikrofonod akkor érdemes TS-re is felmenni, mert játék közben elég rossz írogatni.

De amúgy elvileg az Arma 2 gyökérkönyvtárában lévõ userconfig könyvtárból hiányoznak az acre fájlai. Ennek a megoldását valami chat-en egyszerû lenne elmagyarázni, de mégegyszerûbb lenne TS-en.

repvez
És TS nélkül merre keressem a hiba kijavitásának a modját?
bakvarnyu
Valóban ez volt köszi! Mostmár beenged, igaz hogy utána 10 mp elteltével kibasz az asztalra, dehát ez az Arma <#vigyor1>

Kösz.
Mindenesetre ha még nem tetted, nézd meg, mert elég sok dolgot "loptak" ACE-bõl, mégha csak ötlet szinten is.
Scottt
Icebird,le töröltem a daemon toolst amivel betudtam mountolni a képet,azóta semmivel sem.Amelyik daemont fel lehetett rakni,az nem ismeri fel,a legújabb PowerIso összeomlik,az alkohol se képes megemészteni.Tudsz valami segítséget nyújtani?Lehet a kép a szar,pedig eddig jó volt..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kifli
battleye miatt, nálam sem tette fel az 1.07-es patch.
TESS aszem ezzel fel tudod tenni.
bakvarnyu
Létezik, hogy az összes szerveren fut valami mod? Próbáltam belépni, alap ARMA2+1.07 patch és mindenhonnan kivág.

Az egyik ACE fejlesztõ modellezõként dolgozott a BIS-nek egy ideig. Az ACE 1-es SCAR-okat adta el OA-hez, továbbá õ modellezte a Lee Enfield-et, M249 változatokat, M79, M32 gránátvetõket, M3-at meg még pár dolgot. Hangot tuti, hogy nem vettek. 😊

Szerintem gyere fel TS-re és ott érdeklõdj. Könnyebb elmagyarázni a dolgokat.

repvez
most meg még ezt is kiirja:
Include file userconfig\acre\acre_clientside_config.hpp not found

nem találom sehol sem hogy hol kéne lennie vagy honnan lehet leszedni, az addonsync nem ir semmit ami hiányozna a frissitésnél.
repvez
az miért van ha a arma.hu serveréröl frissitem az addonsyncel a játékot és csatlakozásnál kiirja , hogy nem jo verzio.
arma2+1.07 és minden mod ami az oldalon fenn van.
Ez tiszta asor. CSak korábban említette valaki, hogy az ACE1-bõl cak pak vettek meg dolgokat a BIS-esek (asszem fegyvert, hangot, fényt).

Amúgy mindig szídjátok a grafika/gépigény párost. Én meg tegnap röpködtem valami tó felett amikor asszony rácuppan a monitorra, hogy "DE széééééép" <#banplz>
hát mivel a communtiy elég sok cuccot csinál, ezért nem egyszerû eredeti ötlettel elõállni a fiuknak

Az OH-ben megjelenõ plusszok egy az egyben az ACE2-bõl lettek elemelve, vagy csak az ötlet maga? (Telepített fegyverek mozgatása, hátizsákok, stb.)
Most ezt miért?
A szo, amit keresel: muszaj.
Telepítheted egymásra õket, sõt ha megteszed akkor CO lesz a parancsikon neve. :-) Idõt szánj a telepítésre. :-)
bricsi01
Üdv, tiszteletem!
Ha nekem megvan és fent is van az ArmA2, és megveszem az OA-t, akkor azt muszály külön máshova telepítenem, vagy lehetséges a régi OFp-s megoldás?
És valamiben különbözik az OA és az ArmA2 külön megvétele és az ArmA2 CO megvétele egymástól? Valami plusz van benne vagy ilyesmi?
Nem tudom igazából, hogy minek a gyík-jaiban találnám meg ezekree a választ, és remélem nem sokadikként kérdeztem, ha mégis, utólag elnézéseteket kérem.
És válaszotokat elõre köszönöm.

Csak tippeltem, mert mi másért nem lehet kiugrani. :-)
ace 2 gyári kampányban?

na ezt akkor kipróbálom amint hazaérek.. és a másodpilótával mizujs? 😊

Ha nem ace2-zöl akkor van "katapult". :-)
de ha lelõnek ott akkor lezuhanok, meghalok és restart mission kell 😊

Szerintem akkor, ha az ezt megelõzõ helis küldiben lelõnek. Mert a From Hell-ben elvileg pilótát szabadítasz. (asszem)
mikor van az az OA kampányban, hogy a "From hell" misszió is bekerül a kampányba? A high commandos tankos missziónál és azidáig minden opcionális küldit teljesitettem de a túszok még most sincsenek megmentve, mégis valamiért kihagyja nekem ezt a missziót és mindjárt zarabagadba vagy hova tesz

Igen.

ez a scenario missziok között van, ugye?

Nem annyira lassú, hiszen csak 6 vagy 7 falu van, fel kell robbantani egy épületet, stb. A baj az, hogy lehetetlen megcsinálni, akkora a ruszki túlerõ. Ráadásul asszem nincs engedélyezve a heavy factory építése, a vörösök persze T-90-el is rendelkeznek :-) Szóval gerillaharc ide-oda, kíváncsi lennék, létezik-e ember, aki ezt végigvitte.

Ez az utolsó küldi, nem? Ahhoz nekem nem volt türelmem. Ha én rohangálok akkor visszafoglalják a falvakat. Ha csak kommandírozok, úgy meg dög lassú. :-S
Én 19. századi vagyok, mert még az alap ArmA II kampányt, küldiket is elõveszem néha <#eljen> Ha már ide terelõdött a szó, egyetlen fájdalmam van az alapjátékkal kapcsolatban, és az a Freedom Fighters (Szabadságharcosok) küldetés, egyszerûen képtelen vagyok sikerrel megcsinálni. Az elsõ falu felszabadítása után annyian jönnek az oroszok, hogy igen hamar lebontanak. Túljutott már ezen valaki?