• repvez
    Akkor légyszi valami begginner szájbarágos magyarázatot adj arra hogy miért van az hogy a sixupdaterrel frissitem minden lejön ami az ace-val kapcsolatos egyedüll a acex_sm helicopters.pbo.gz nem jön le failed jelzést kapok rá.
    És minden arma inditásnál air_d_baf.pbo fájlt hiányolja de leokézás után elindul a játék.
    ARMA launcherrel inditom minden mod és beta bekapcsolva , az ACE menüképe bejön a jobb also sarokban kiirja az aktuális 1.59.842-es verziot és az 1.10-*es ACE 0.7 valahányas CBA verziokat a jobb felsö sarokban az összes addont beleértve a PMC, BAF,OA kiegeket is .DE a kampány menüben csak a vörös aratás az EW és az OA kampányok vannak a PMC és BAF nem.
    AZ ACE menüröl nem is beszélve.ÉS mint a régebbi hszembe irtam, semmi ujdonságot nem fedeztem fel eddig a SP kampányok alatt az ACE-bol, pedig a régebbi részeknél ha mást nem is de a modellek cseréjét észre lehetett venni SP alatt is.
    A multit meg inkább hagyjuk, egyszerüen lehetetlen bejutni jelszomentes serverre, semmi pontos info nincs arrol a serverkeresöbe, hogy milyen addonok milyen sziget milyen verzio stb.. szügséges a sikeres csatlakozáshoz.
    Most lehet mondani, hogy elég az armahu-ra belöni a rendszert, de ez nem mindig kivitelezhetö , mert van amikor napközbe érek rá és olyankor elég kihalt a server.