Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OA= angol felirat
ARMA 2 + OA= ? <#wink>#wink>
D9
www.smart-bus.hu
Lenne egy kérdésem: Ha az ARMA2-re telepítem az Operation Arrowheadet, a játék magyar feliratos marad? (Egyenlõre külön mappában van.)
D9
@Janáj: Mert demszkyland közepén vannak, ahova épeszû ember napközben magától nem megy be! ( ilyen idegileg gyenge mint én, meg végképpen nem! 😄 )
Futárra meg nem várok... bár lehet kipróbálom ezt a hírlapüzletes átvételt...
www.smart-bus.hu
cdgalaxis mié' nem jó?
Tescoban, MM-ben találkozott már valaki OA-val?
www.smart-bus.hu
Ezt kerestem!Csak nem tudtam mi a neve! Korábban már láttam videókat, és nagyon tetszett!
Simán csak bemásolom a három fájlt az arma2 addon mappájába, vagy csináljak külön egy addon mappát (Pl: @WarFX) és adjam meg az elérését az exe parancsikonban?
Köszi, mégegyszer! <#worship>#worship>
Nem tudtok nekem egy olyan addon ajánlani az arma2-höz, amivel szebb lesz egy kigyulladt jármû? Konkrétan a robbanásra, meg a tûzre gondolok.
Arma1-hez volt.
Köszi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Ezekre a mondatokra gondolsz kicsicsíra?!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Soha nem felejtem el, hogy elsõ onlány armázásaim rendre úgy végzõdtek, hogy szinte azt sem láttam ki és honnan lõ le... és milyen hatalmas élmény volt aztán borsot törni a többiek orra alá... nincs is annál szebb mondat a ts-n, amikor csak ennyit hallasz: Óóóó... Solt, már megint te... 😄
Szóval a szimulátor világ legszebb része az, hogy sok munka kell a sikerélményhez... ebben az a szép, hogy nehéz! 😊
www.smart-bus.hu
Hát igen, de a vérpistiknek nem az tetszik, hogy részletesen van "cérnáról cérnára" megmodellezve, hanem a csili-vili fos fényeffektek(Amiket a DragonRising-ban is láttunk, és CoD-okban is elég jellemzõ)
Ez csak arról jutott eszembe, hogy kiváncsiságból felraktam új kártyám miatt az OFp😄R demóját, és semmi szép nincs benne, fû és karakterek gagyi, és képeket nézve, Red River-ben se lesz jobb.(Bár ez úgy se érint itt sok embert.)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy Armára visszatérve. Tegnap a Scenariok (?) közül játszottam az elsõvel, ami teljesen hangulatos volt, csak hiper rövid. Tiszta Afganisztán filing. (Nem mintha lettem volna már ott. :-D)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tökéletes program nyilván nincs... de nem mindegy, hogy mennyire nem tökéletes! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ott hibáznak a fejlesztõk szerintem, hogy a konzol szinthez igazodnak...
www.smart-bus.hu
Nem sajnálom én tõlük, de nagyon rossz megoldásnak tartom, hogy a PC-s játékokat is ebbe az irányba viszik...
www.smart-bus.hu
<#banplz>#banplz>
www.smart-bus.hu
Ezek olyan kis gyöngyszemek:
"A visszajelzések szerint a Dragon Rising játékosok 90 százaléka imádta a programot és csak 10 százalék talált benne kifogást" - állítja Sion Lengton, a sorozat kreatív igazgatója."
10%? Baszki... ez már a sírjak, vagy röhögjek kategória!!! 😄 Kiket kérdeztek ezek meg??
"Õk is többnyire azt kifogásolták, hogy a Dragon Rising nem volt elég nehéz. Mindenesetre Skira nyitott világa tesztnek jó volt, ám a Red Riverben számos változtatás lesz látható."
Tehát mivel nem volt elég nehéz, a biztonság kedvéért még könnyítenek rajta:
"Távoli célzásnál például lelassul a célkereszt, ha ellenfélhez ér (vagyis kicsit rajta marad és nem fordul velünk), míg középtávon a Call of Dutyból ismert módszert használják. Ez annyit jelent, hogy befoghatjuk az ellenfelet a célkeresztbe és addig rajta is maradunk, míg meg nem hal."
Édes nem? 😄 Asszondja, rajta marad a célkereszt amíg meg nem hal! 😄 😄
Még jó, hogy ez kikapcsolható... egyelõre... ha így haladunk, pár év és csak a tûz gombot kell nyomogatni... az nyer, aki adott idõ alatt többet klikkel... 😄
Tudnám mi a szarnak erõlködnek ezek... csináljanak inkább autós játékokat... azok sem eget verõek, de ahhoz legalább értenek valamennyire...
www.smart-bus.hu