Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ARMA 2= magyar felirat
OA= angol felirat
ARMA 2 + OA= ? <#wink>

D9

No nekem olyan seggbirizgám nincsen... 😄

www.smart-bus.hu

Nekem angol feliratos lett(maradt).
Tiszteletem Uraim!
Lenne egy kérdésem: Ha az ARMA2-re telepítem az Operation Arrowheadet, a játék magyar feliratos marad? (Egyenlõre külön mappában van.)

D9

Robogó powa. Ha nem lenne lépcsõ a boltba is bemennék vele. :-)
Sûrûbben vannak mint az OA az biztos! 😄

@Janáj: Mert demszkyland közepén vannak, ahova épeszû ember napközben magától nem megy be! ( ilyen idegileg gyenge mint én, meg végképpen nem! 😄 )

Futárra meg nem várok... bár lehet kipróbálom ezt a hírlapüzletes átvételt...

www.smart-bus.hu

Budai Tesóban hétvégén néztem és még csak a sima volt.
cdgalaxis mié' nem jó?
DrRadon
Órszósz Áládárra'??? Sokszó' mán! <#idiota>

Urak!

Tescoban, MM-ben találkozott már valaki OA-val?

www.smart-bus.hu

Korábban volt róla szó, de most nem találom. Van rá lehetõség, hogy a légi cuccok fegyvereit átkongoljam? Értsd a mibõl mennyit viszeket.
macleody
Na elcsesztem 😊 Szóval ezt használd: Arma II Launcher
macleody
Szerintem másold be a játék mappájába /@WarFX_Particles_Beta_1.41/ és használd az Arma launchert. Sokkal egyszerûbb így a modokat bekapcsolni.
ceaser
Köszönöm!

Ezt kerestem!Csak nem tudtam mi a neve! Korábban már láttam videókat, és nagyon tetszett!
Simán csak bemásolom a három fájlt az arma2 addon mappájába, vagy csináljak külön egy addon mappát (Pl: @WarFX) és adjam meg az elérését az exe parancsikonban?

Köszi, mégegyszer! <#worship>

macleody
ceaser
Sziasztok!

Nem tudtok nekem egy olyan addon ajánlani az arma2-höz, amivel szebb lesz egy kigyulladt jármû? Konkrétan a robbanásra, meg a tûzre gondolok.
Arma1-hez volt.
Köszi

Augusztus van...

Scottt
Temp mikor jön már az OA-s ACE frissítés?Augusztusra ígértétek!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#whatever> Nem, drága agyaggalambom! 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
" nincs is annál szebb mondat a ts-n, amikor csak ennyit hallasz: Óóóó... Solt, már megint te..." ... frendlizted le a csapatszállító helit? Hogy dzsalna át rajtad egy fékhibás Ikarusz!

Ezekre a mondatokra gondolsz kicsicsíra?!

igaz <#eljen>

Én is... viszont makacsabb vagyok mint ingerlékenyebb... szerintem ezek ösztönzik az embert nagyobb teljesítményre, és így lehet fejlõdni! 😉

www.smart-bus.hu

ja csak ingerlékeny típus vagyok és eléggé fel tud idegesíteni amikor órákon át szenvedek 0 sikerélménnyel 😄

Meg a fél órás kúszások egy lövésért, ami vagy sikerült, vagy nem! 😄

www.smart-bus.hu

Meg emlékszel mennyit gyakoroltuk azt a szeles izét? 😄

Nem túl jó? Hmmm... az a legjobb része... gyakorolni kell! 😉 Biztos vagyunk úgy egy páran, hogy a nehezen, sok gyakorlással elért siker édesebb... pár hónap kemény gyakorlás után jobb érzés lelõni egy ilyen veteránt, mint más játékokban halomra lövöldözni a sok gyíkot! 😄

Soha nem felejtem el, hogy elsõ onlány armázásaim rendre úgy végzõdtek, hogy szinte azt sem láttam ki és honnan lõ le... és milyen hatalmas élmény volt aztán borsot törni a többiek orra alá... nincs is annál szebb mondat a ts-n, amikor csak ennyit hallasz: Óóóó... Solt, már megint te... 😄

Szóval a szimulátor világ legszebb része az, hogy sok munka kell a sikerélményhez... ebben az a szép, hogy nehéz! 😊

www.smart-bus.hu

bricsi01
"Jól nézzen ki"
Hát igen, de a vérpistiknek nem az tetszik, hogy részletesen van "cérnáról cérnára" megmodellezve, hanem a csili-vili fos fényeffektek(Amiket a DragonRising-ban is láttunk, és CoD-okban is elég jellemzõ)
Ez csak arról jutott eszembe, hogy kiváncsiságból felraktam új kártyám miatt az OFp😄R demóját, és semmi szép nincs benne, fû és karakterek gagyi, és képeket nézve, Red River-ben se lesz jobb.(Bár ez úgy se érint itt sok embert.)

és mennyivel lehetne ezt még fokozni ha még az AI is fájnul mûködne 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem hibáznak, a konzolban már nagyobb a pénz. :-S

Amúgy Armára visszatérve. Tegnap a Scenariok (?) közül játszottam az elsõvel, ami teljesen hangulatos volt, csak hiper rövid. Tiszta Afganisztán filing. (Nem mintha lettem volna már ott. :-D)
Neten nem túl jó, én próbáltam. A sok nagy pró leszed pár percen belül, plussz a szar spitfirek állandóan leszednek 😊

hát igen, nekem csak a kalóz verzió volt meg... de a szingli az nagyon tetszett... de mivel anno még csak 16 éves lehettem - milyen gyorsan elszállt az idõ 😞 - ezért csak billentyûzeten meg net nélkül toltam

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

IL-2? 😉

Tökéletes program nyilván nincs... de nem mindegy, hogy mennyire nem tökéletes! 😊

www.smart-bus.hu

láttál te már ilyet? ami mindenkinek jó és tökéletes? 😊

Az, hogy valami megjelenik-e konzolra, az már egy jó szûrõ... ha igen, az jelenleg már igencsak kerülendõ... legalábbis nekem! 😊

www.smart-bus.hu

Kis ráfordítással olyan játékot írni, ami egyszerre kielégít szimulátorost, és bohóckodót egyszerre... plusz jelentõs különbséget tenni pc és konzol verzió között...

Ott hibáznak a fejlesztõk szerintem, hogy a konzol szinthez igazodnak...

www.smart-bus.hu

Ezeket a könnyítéseket szvsz lehet helyiértéken is használni, pl: a Rainbow 6 sorozat elsõ 2 része. Soha nem használtam, de sokan igen, ezért sokkal többen vették, több zsé volt belõle, többet pörögtek a játékon. Mondjuk aztán az is elment konzol felé. <#zavart2>
Én kisAcekopaszka vagyok, de ez a kép nagyon ACE-es. :-)
mit lehet tenni ha az emberek ezt veszik?

Igen, ez az egyetlen elõnye Armával szemben, hogy konzolra is kidobják, ott meg nincs konkurenciája ugye... <#idiota>

Szánalmas... és ez mind a szemét hülyegyerek képzõ doboz miatt van... ott ez az igény! Jól nézzen ki, és könnyû legyen... no meg lehessen irányítani azon a nyomkodó biszbaszon...

Nem sajnálom én tõlük, de nagyon rossz megoldásnak tartom, hogy a PC-s játékokat is ebbe az irányba viszik...

www.smart-bus.hu

má alig várom h ezzel a sppéci célonmaradós m4a1 autoamta gépfegyverpuskámmal ircsam a zellent!!!!11 <#violent> <#gun>

<#banplz>

Ahol látom az igyekezetet ( legalább valamennyire ) a fejlesztõknél, azok szimulátorait ( próbálkozásait ) mind megveszem... de ez számomra vicc kategória! 😄

www.smart-bus.hu

Ez most aztat jelenti hogy te nem veszed meg 😄

Aztakurvatatabánya! 😄 Most nekem van még korán, vagy tényleg az olyan játékokra van igény, ami alapból abból indul ki, hogy aki játszik vele, az totál analfabéta?

Ezek olyan kis gyöngyszemek:

"A visszajelzések szerint a Dragon Rising játékosok 90 százaléka imádta a programot és csak 10 százalék talált benne kifogást" - állítja Sion Lengton, a sorozat kreatív igazgatója."

10%? Baszki... ez már a sírjak, vagy röhögjek kategória!!! 😄 Kiket kérdeztek ezek meg??

"Õk is többnyire azt kifogásolták, hogy a Dragon Rising nem volt elég nehéz. Mindenesetre Skira nyitott világa tesztnek jó volt, ám a Red Riverben számos változtatás lesz látható."

Tehát mivel nem volt elég nehéz, a biztonság kedvéért még könnyítenek rajta:

"Távoli célzásnál például lelassul a célkereszt, ha ellenfélhez ér (vagyis kicsit rajta marad és nem fordul velünk), míg középtávon a Call of Dutyból ismert módszert használják. Ez annyit jelent, hogy befoghatjuk az ellenfelet a célkeresztbe és addig rajta is maradunk, míg meg nem hal."

Édes nem? 😄 Asszondja, rajta marad a célkereszt amíg meg nem hal! 😄 😄

Még jó, hogy ez kikapcsolható... egyelõre... ha így haladunk, pár év és csak a tûz gombot kell nyomogatni... az nyer, aki adott idõ alatt többet klikkel... 😄

Tudnám mi a szarnak erõlködnek ezek... csináljanak inkább autós játékokat... azok sem eget verõek, de ahhoz legalább értenek valamennyire...

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
induljon a flém red river

Hát ezeknek a fegyvereknek... RPK, RPG, PK, AK stb

minek kellett volna hangja?

végülis 10/9 pilóta képes inteni akár egyet is, de Õ nem. lehet stresszes volt, azért nem. egy integetés miatt nem akadok ki, csak na.. 😊

repvez
ha egy kicsit belegondolsz talán egy kicsit több dolga is van néha olyankor egy pilotának mint hogy neked integessen.Pl:A torony mondja neki az utasitásokat vagy rádiozik valakivel és közbe ellenörzi a müszereket hogy minden rendben van e és nem utolso sorban irányitani a gépet a gurulón hogy ne menjen neki semminek, ha ezt mind átgondolod már nem is bunkoság ha nem int vissza.
lószart! majd legközelebb te is eldugod az orrod Kecskemétre 😄