Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez igy van amig nem lehet egy normális kampányt singlébe végigvinni , addig felesleges ilyen kis nüansznyi hibákat felroni.Most mi különbséget hozna a játékban az a pár m/s-os különbség?A sérülés a fizika és az AI gondok sokkal nagyobbak ennél.
Mi a különbség NATO/bluefor oldalon a AT-4-be (nem az valami mapad vagy mi a neve) való HEAT és másik lövedék között? A Heat ugye pc.-ok ellen lenne, a másik meg gondolom puha célok ellen. De ha hp alapú a sérülés akkor ez mit számít?
Akkor szimulátorabb, mint a többi.
Nem érzem ilyen nagy gondnak az általad leírtakat. Mert ha megvalósulnának az általad említettek, az ai akkor is hülye maradna.
Nem érzem ilyen nagy gondnak az általad leírtakat. Mert ha megvalósulnának az általad említettek, az ai akkor is hülye maradna.
ACE bûvült egy fontos összetevõvel. Hamar meg lehet szokni, és szerintem sokkal jobb mint az alap megoldás. 😊
Ezek minimális dolgok, ha szimulátort akartok menjetek ki Afganisztánba ott megkapjátok😄.
Nekem az Arma egy játék ami az átlag játékhoz képest hardcore, tehát van benne kihívás, és a lényeg, hogy van szabadságérzeted(nem lineáris). Igazán szimulátort sose lesz PC-n mert nincsenek meg az eszközök rá, Nem fogod tudni pontosan kitámasztani a kezed és úgy kihajolni hogy épphogy csak a szemed lóg ki, nem fogod érezni az igazi fáradságot miközben rohansz, és azt sem ahogy rázkódik az autó a feneked alatt, vagy ahogy a homok belepi az arcod miközben becsapódik melletted a repesz, sose fogod olyan komolyan venni bajtársad halálát, tehát szerintem fölösleges ennyire belemerülni a szimulátort akarok témába. Én játszani szeretnék és szórakozni.
Nekem az Arma egy játék ami az átlag játékhoz képest hardcore, tehát van benne kihívás, és a lényeg, hogy van szabadságérzeted(nem lineáris). Igazán szimulátort sose lesz PC-n mert nincsenek meg az eszközök rá, Nem fogod tudni pontosan kitámasztani a kezed és úgy kihajolni hogy épphogy csak a szemed lóg ki, nem fogod érezni az igazi fáradságot miközben rohansz, és azt sem ahogy rázkódik az autó a feneked alatt, vagy ahogy a homok belepi az arcod miközben becsapódik melletted a repesz, sose fogod olyan komolyan venni bajtársad halálát, tehát szerintem fölösleges ennyire belemerülni a szimulátort akarok témába. Én játszani szeretnék és szórakozni.
Majd szimulátor lesz, ha az AT4 egylövetû lesz, a lövedék sebessége függeni fog a fegyver csõhosszától és mondjuk kapnak a harckocsik rendes sérülésmodellt, oké? 😊
Szvsz nem ez a cél. A realitást megközelítõ háború szimulátor. Tény, hogy nem képes egységek százait mozgatni itt magyarisztánban, de combosabb konfigokon csak elmegy az 1000-1500 egység. Igazából szerintem szakasz szint felett már mindegy, ha mint egy szem baka mész. Szzd pk-t játszani meg kevesen akarnak és tudnak. Egy rajt is macera vezetni ezzel az ai-val.
Nekem egész jól megy sp-ben, igaz csak 1280x1024-ben. Mondjuk tépni kel a procit és még akkor sem bírja kihajtani a vga-t.
Nekem egész jól megy sp-ben, igaz csak 1280x1024-ben. Mondjuk tépni kel a procit és még akkor sem bírja kihajtani a vga-t.
Hát ezaz.
Akkor ez egy 22es csapdája mert pont azzal akar kitunni a többi közül hogy több egységet mozgat egyszerre, de ha nem tudja ezt akkor mitöl más mint a többi?
Amugy a VGA nem minden mert nekem is 4850em van és mégis slideshow az egész x2 4000+ már kevés neki.
Akkor ez egy 22es csapdája mert pont azzal akar kitunni a többi közül hogy több egységet mozgat egyszerre, de ha nem tudja ezt akkor mitöl más mint a többi?
Amugy a VGA nem minden mert nekem is 4850em van és mégis slideshow az egész x2 4000+ már kevés neki.
4850 rulez :-)
Because fuck you. That\'s why.
Nem flém, de szerintem feltaláltad a langyos vízet.
A gond vele, hogy nincs rá szükség. Armán kívûl sehol nem tudnád használni. Armában meg két század nem tud egmásnak feszlni, mert a nasa b@szik ezért kölcsönadni a szerverfarmját. :-)
A gond vele, hogy nincs rá szükség. Armán kívûl sehol nem tudnád használni. Armában meg két század nem tud egmásnak feszlni, mert a nasa b@szik ezért kölcsönadni a szerverfarmját. :-)
8600Gt
Na egy táphiba miatt egy hétig gép nélkül voltam igy volt idöm elmélkedni 😛
ÉS azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne jobban, ésszerübben irányitani a játékban a játékosokat és az AI-t is könnyebb lehetne menedszelni ha kevesebb részre kéne figyelned harc közben ill kevesebb billentyüvel tehetnéd meg azt amit eddig .
Rajzoltam egy ábrát amin a parancsnoki lánc felépitése látszik nagy vonalakban.A legtöbb árkád játékban már egész jol bevált a 4 emberes parancskiadás, de az még nem jelenti azt hogy itt is le kéne arcadosodni miatta.Egyszerüen csak a menü felépitése lehetne hasonlo hozzá csak itt nem négy embert hanem mint az ábrábol majd látni fogjuk akár több ezer embert is lehetne 4 irányba elágaztatva.A rajz a valoságot alapul véve épül fel igy minden csoportnak van egy parancsnoka aki kiadja a parancsot az alatta lévö 3 beosztottjának akik döntenek arrol hogy miként tevékenykednek és mit addnak tovább az ö beosztottjaiknak.És ezzel a felállással kedvükre lehetne variálni a harcosok mennyiségét és összetételét anélkül hogy nagy változás lenne.
ez 3 elágazást jelent a 4.ik pedig a más alakulatokkal valo kapcsolatokra lenne fenntartva(légierö, páncélos stb..)
nézzünk egy példát:
Az ezredes kiadja a parancsot a 2. zászloaljnak, hogy el kell foglalni egy falut, a 2. zászloalj parancsnok a 2. szakasszal támad a másik kettövel fedezi oket , a 2. szakaszpk a 2 és 3. rajjal megtámadja a 2 elsö épületet az 1. raj fedezi öket közelebbröl ,az 1. raj pkja felfedez egy géppuska állást utasitja a bravo tüzcsoportot hogy kerüljön az oldalába mig az alfa tüzcsoportja eltereli a figyelmét.
Természetesen ehhez sokmindent át kéne alakitani a mostani rendszerhez képest , de sztem ezzel egy dinamikusabb és nagyobb csatákat lehetne végrehajtani akár még MMO szintre is.
Ha esetleg valakinek van észrevétele mással is akkor sztem johetnek , ha másra nem a kovetkezö verziohoz vagy a forum ferpörgetéséhez mindenkép jo lesz 😛
ÉS azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne jobban, ésszerübben irányitani a játékban a játékosokat és az AI-t is könnyebb lehetne menedszelni ha kevesebb részre kéne figyelned harc közben ill kevesebb billentyüvel tehetnéd meg azt amit eddig .
Rajzoltam egy ábrát amin a parancsnoki lánc felépitése látszik nagy vonalakban.A legtöbb árkád játékban már egész jol bevált a 4 emberes parancskiadás, de az még nem jelenti azt hogy itt is le kéne arcadosodni miatta.Egyszerüen csak a menü felépitése lehetne hasonlo hozzá csak itt nem négy embert hanem mint az ábrábol majd látni fogjuk akár több ezer embert is lehetne 4 irányba elágaztatva.A rajz a valoságot alapul véve épül fel igy minden csoportnak van egy parancsnoka aki kiadja a parancsot az alatta lévö 3 beosztottjának akik döntenek arrol hogy miként tevékenykednek és mit addnak tovább az ö beosztottjaiknak.És ezzel a felállással kedvükre lehetne variálni a harcosok mennyiségét és összetételét anélkül hogy nagy változás lenne.
ez 3 elágazást jelent a 4.ik pedig a más alakulatokkal valo kapcsolatokra lenne fenntartva(légierö, páncélos stb..)
nézzünk egy példát:
Az ezredes kiadja a parancsot a 2. zászloaljnak, hogy el kell foglalni egy falut, a 2. zászloalj parancsnok a 2. szakasszal támad a másik kettövel fedezi oket , a 2. szakaszpk a 2 és 3. rajjal megtámadja a 2 elsö épületet az 1. raj fedezi öket közelebbröl ,az 1. raj pkja felfedez egy géppuska állást utasitja a bravo tüzcsoportot hogy kerüljön az oldalába mig az alfa tüzcsoportja eltereli a figyelmét.
Természetesen ehhez sokmindent át kéne alakitani a mostani rendszerhez képest , de sztem ezzel egy dinamikusabb és nagyobb csatákat lehetne végrehajtani akár még MMO szintre is.
Ha esetleg valakinek van észrevétele mással is akkor sztem johetnek , ha másra nem a kovetkezö verziohoz vagy a forum ferpörgetéséhez mindenkép jo lesz 😛
Ma megjött a 4850-es karim.Hát nem számítottam ekkora változásra.<#mf1>#mf1>
Köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>
Köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>
Vagy akkor marad ez.És akkor az MSI?
Na eladta a gyerek.Úgyhogy válogathatok ismét.<#eljen>#eljen>
Hát bízok benne,hogy rendben lezajlik a dolog.
én 1 napja regeltem, mikor feladtam az elsõ hirdetésem 😊
(vagy ilyesmi)
Bár azért tényleg nem árt óvatosnak lenni!
(vagy ilyesmi)
Bár azért tényleg nem árt óvatosnak lenni!
Igen az lesz.Már csak azért is gondoltam rá,mert most nvidia van.De szerinted játék reinstall is kellhet?Mert az Arma2 például nem a rendszerpartíción van.
fasza 😊
ITT tudsz kérdezni, ha valamit nem tudsz 😊
Még annyit tennék hozzá, hogy kártya csere után win reinstall szükséges, mert sokszor van csere után olyan gondja az embereknek, hogy nem olyan gyors a kártya mint kéne!
ITT tudsz kérdezni, ha valamit nem tudsz 😊
Még annyit tennék hozzá, hogy kártya csere után win reinstall szükséges, mert sokszor van csere után olyan gondja az embereknek, hogy nem olyan gyors a kártya mint kéne!
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_4870_1gb_sapphire/hsz_1-50.html
Végülis mellett döntöttem,remélem jól.
Ebben van igazság, de igazából az új káprázat játékok max 1 hétig tartanak, míg amikkel rendszeresen játszok (lásd arma) még a direct X 9 támogatja, mire eléri a direct X 11 et kb 5 ször cserélek videokártyát, tehát nekem egyenlõre ez tökéletes.
Ebbõl tanulságként leszûrhetõ, hogy érdemes úgy vásárolni ami tökéletesen passzol arra a játékra amivel rendszeresen játszol.
Ebbõl tanulságként leszûrhetõ, hogy érdemes úgy vásárolni ami tökéletesen passzol arra a játékra amivel rendszeresen játszol.
a legfõbb gond gts250-el, hogy az még mindig egy átnevezett, emelt órajelû 8800gts, ahogy jönnek a dx11-es játékok lemarad a 4850-tõl, mert azon dx 10.1 van, amivel jobb a teljesítmény a dx 11-es játékok alatt
Azért csak nem lehet olyan rossz a gts 250,legalábbis a 4850-hez viszonyítva.
itt
itt
sorrend teljesítményben:
4850->5750->4870=5770
vgaspeed.hu oldalon játékonként is megnézheted az összehasonlítást, és hozzátehetsz még más kártyákat is (baloldalt a p3 configot választod, és ott tudod kiválasztani mindkét kártyát)
4850->5750->4870=5770
vgaspeed.hu oldalon játékonként is megnézheted az összehasonlítást, és hozzátehetsz még más kártyákat is (baloldalt a p3 configot választod, és ott tudod kiválasztani mindkét kártyát)
Látok rá esélyt, hogy igazad legyen. <#idiota>#idiota>
Rosszul tudod, mert ott van az...
</Key>
- <Key ID="str_controls_map">
<German>Karte:\nMausrad:\n Hin-/wegzoomen\nRechte Maustaste (ziehen): Karte bewegen\n</German>
<English>Map:\nMouse wheel:\n zoom in/out\nRMB (drag): move map\n</English>
<Italian>Mappa:\nRotellina mouse:\n zoom avanti/indietro\nPDM (trascina): sposta mappa\n</Italian>
<Spanish>Mapa:\nRueda del ratón:\n acercar/alejar\nBDR (arrastrar): mover mapa\n</Spanish>
<French>Carte :\nRoulette souris :\n zoom av./arr.\nBDS (faire glisser) : déplacer carte\n</French>
<Czech>Mapa:\nKoleèko:\n pøiblí¾it/oddálit\nRMB (táhni): pohyb mapy\n</Czech>
<Russian>Карта:\nКолесо прокрутки:\n удаление/приближение\nПКМ (зажать😉: двигать карту\n</Russian>
<Polish>Mapa:\nKó³ko myszy:\n zbli¿enie/oddalenie\nPPM (przeci±gniêcie): przesuñ mapê\n</Polish>
<Hungarian>Térkép: \n Egérgörgõ: \n közelítés és távolítás \n Jobb egérgomb (nyomva tartása és húzása): mozgás a térképen \n</Hungarian>
</Key>
- <Key ID="str_controls_map">
<German>Karte:\nMausrad:\n Hin-/wegzoomen\nRechte Maustaste (ziehen): Karte bewegen\n</German>
<English>Map:\nMouse wheel:\n zoom in/out\nRMB (drag): move map\n</English>
<Italian>Mappa:\nRotellina mouse:\n zoom avanti/indietro\nPDM (trascina): sposta mappa\n</Italian>
<Spanish>Mapa:\nRueda del ratón:\n acercar/alejar\nBDR (arrastrar): mover mapa\n</Spanish>
<French>Carte :\nRoulette souris :\n zoom av./arr.\nBDS (faire glisser) : déplacer carte\n</French>
<Czech>Mapa:\nKoleèko:\n pøiblí¾it/oddálit\nRMB (táhni): pohyb mapy\n</Czech>
<Russian>Карта:\nКолесо прокрутки:\n удаление/приближение\nПКМ (зажать😉: двигать карту\n</Russian>
<Polish>Mapa:\nKó³ko myszy:\n zbli¿enie/oddalenie\nPPM (przeci±gniêcie): przesuñ mapê\n</Polish>
<Hungarian>Térkép: \n Egérgörgõ: \n közelítés és távolítás \n Jobb egérgomb (nyomva tartása és húzása): mozgás a térképen \n</Hungarian>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nem tudom melyik pályára gondolsz. Ahol a tuszokat kellen összeszedni?
Mikor mi próbáltuk akkor még csak a sima Arma2 plusz küldetésébõl azt a pályát néztük amikor egy orosz BMP3-al ostromlod valamelyik várost. No ott is ment a 60fps egy Q9550-el és két 4890-el.
Nem ismerem az AMD-et, nemtudom mennyire combos a tied. És bár kellene az 5850-es VGA-t sem ismerem, de mivel DX11-es, ezért gondolom csak erõbõl dolgozhat. Feltételezem nem a DX9 vagy 10 (sose tudom melyik az Arma) tudását csiszolták tovább, hanem a DX11-et.
Mikor mi próbáltuk akkor még csak a sima Arma2 plusz küldetésébõl azt a pályát néztük amikor egy orosz BMP3-al ostromlod valamelyik várost. No ott is ment a 60fps egy Q9550-el és két 4890-el.
Nem ismerem az AMD-et, nemtudom mennyire combos a tied. És bár kellene az 5850-es VGA-t sem ismerem, de mivel DX11-es, ezért gondolom csak erõbõl dolgozhat. Feltételezem nem a DX9 vagy 10 (sose tudom melyik az Arma) tudását csiszolták tovább, hanem a DX11-et.
Zaragabad közepében az OA kampányban még az én gépemen se hasit ... nem zavartatja magát 15-17 FPSel 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Csak mert Armának kell a sok mag és az erõs - asszem - DX9-es VGA. Hiába veszel egy újabb DX10-DX11-dx99-et tudó kártyát, ha az DX9-ben szarul teljesít. Anno kipróbáltuk két 4890-el, mikor még épp csak kijütt a sima Arma2. Na az hasított. :-) Lehet kellene még egy 4890-es...
Tudtommal nincsenek.
Hali! Az OA-ben benne vannak a magyar dolgok (nevek, feliratok, stb). Hogy lehet ezt beállítani, elõvarázsolni???
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Max fogyasztásra jobb 😊 De nem rossz az sem, csak 20-25%-kal marad el a 4870-estõl. Inkább a 4850-es közelében teljesít...
Igazából Arma2 végett újítok.Ezen kívül szimulátorozok.(rfactor,Lfs)
Esetleg egy-egy újabb game,de azokat csak végigviszem,azt annyi.(fps)
Esetleg egy-egy újabb game,de azokat csak végigviszem,azt annyi.(fps)
Armára rendeszkedsz be, vagy úgy általában mindenre?
Értsd más jó Armának mint a többi játéknak. Ez is kuriózum. :-)
Értsd más jó Armának mint a többi játéknak. Ez is kuriózum. :-)
De lehet egy picit várok,és akkor veszek egy 5750 1Gb-t.Szerintetek?
Linket! :-)
Tulajdonképpen a procit is le fogom késõbb cserélni,csak az a baj,hogy az alaplapomat is le kell,mert nem megy bele az am3-as proci!Ezért egy kicsit késik.Ezért is gondoltam 4870-re.