Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1c1mack0
arma 2 + operation arrowhead szükséges

csige791
Sziasztok, ahhoz hogy tudjak veletek szerveren játszani meg kell vennem az új kiegészítõ lemezt vagy elég az alap ARMA II is ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

amúgy te sniperkedtél már MOHban? csak mert ott tényleg kivételesen jó az arcade kategóriában 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sir, yes Sir! <#wave>

( Látod, nem hiába cseszegettél minket, tanultunk! 😄 )

www.smart-bus.hu

DrRadon
Teljesen fair, hogy összehasonlítom az animokat, a harctéri hangulatot és az ütközés vizsgálatot. Tûzharcról szól mindkettõ és az Armában is szeretném átélni ezt az élményt az épületek és romok között úgy, hogy nem akadok el minden szarban.

Ismerem az érzést, amikor minden 2. enemy sniperkedik, de hidd el, azon a pályán alig volt belõlük, és olyan gyönyörûen mentünk fedezékbõl fedezékbe, szinte egy zsinórban elfoglaltuk a zónákat és nem kellett minden lelõtt enemy után tárat cserélni, mint pl a BC2-ben : ) Igen a MoH is egy sniper paradicsom, de akkor és ott inkább egy qrvajó harctéri élmény volt.

koschwarz
egyértelmû, hogy az armára ráfér a vérfrissítés, ahogy írod, de továbbra sem értek egyet azzal, sõt, nem fair, hogy összehasonlítod egy néhány "négyzetméteren" játszódó, 24-en játszható árkád FPS-sel.

nem tudnak a sniperek érvényesülni a sziklás pályán? engedd meg, hogy idézzek egy találó friss beszólást a MoH topikból: "sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett"

mivel töbször volt ctd, több szerverre is mentem, mikor kipróbáltam: a átlagban a játékosok 2/3-a volt sniper. ha elindultál elõre, seperc alatt kiszedett egy sniper. a MoH is csak egy sniperparadicsom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DrRadon
Nem vicceltem. Nem akarom lecserélni az armát, - ezzel is csak pár órát játszottunk, és nem akarunk napokat tölteni egy ilyen értelmetlen darálos gémmel - de mint írtam pár dolgot szívesen látnék onnan a BIS kreációba.

Tegnap már fasza helikopterdesszantos, zászlófoglalós armázás volt olyan 40 fõ játékos állománnyal ami igazi élmény, de mint tudjuk a hangok szarok, az animáció szar, az ütközésvizsgálat szar és bizony nem egyszer több lõszer kell egy-egy enemy kiiktatásához mint az árkád-fos MoH-ban. (ArmA1-ben nem így volt, ott a fejes az fejes volt és azonnali halál, és ez nem feltétlenül a hitbox miatt van, hanem a pl a lövedék sebzési erõssége miatt is, amit az árkádokban szívesen vesznek lejjebb, nehogy már a vérpista a gyári lemezen ugráljon dühében, mert egy lövéssel kinyírták a játékban). És MoH-ban - mi is meglepõdtönk) igen is pontosabban lõhettél ironsightal a távolabbi célokra mint célkereszttel.

És mint mondtam az élmény volt az ami az egyik hosszú sziklás pályán megfogott minket (ott a sniperek csak korlátozottan tudtak érvényesülni, szóval mehetett a közelharc). A frankó -a többi árkád FPS-hez képest reálisabb - animok, a visszhangzó lövések, az effektek. A neveket nem írom le, nehogy valami ArmA fanatik a nevüket vésse egy-egy valódi lõszerbe és egy levágott patkányfejjel együtt postázza az illetõ címére. De a lényeg: az ArmA, bár egyedi a világon, egy kis vérfrissítés igazán ráférne, pláne, hogy az OA-ben már minden épület bejárható, de ez ahelyett hogy a játék egy új dimenzióját jelentené, inkább további problémák forrása az animok és a gagyi ütközésvizsgálat miatt...

koschwarz
ez biztos valami vicc akar lenni. azonkívül, hogy egy gyermeteg foshalmaz, pont hogy ironsight nélkül is lehet és érdemes játszani az ilyen árkádiákat. míg te ironsightozol, addig az ellenfél oldalra lép és letarol egy sorozattal.

annyival tényleg jobb, hogy nem kell fél tár az ellenfélbe, de szerintem csak azért, mert sikerült a hitboxon javítani. a MoH megmaradt a CoD6 szintjén. borzalmas. kb. nettó 1,5 óra alatt (a ctd-ket nem számolva) sikerült azt a két pályát megunni, szûk csõ és zsebkendõnyi pályák. "bravúros" pályatervezés.

inkább ne is hasonlítsuk az armához, ég és föld.

Jó Reggelt Ezredes Úr! <#violent>

Köszi Solt, ne engedjük a pongyola beszédet. :-)

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

macleody
Marha jó. Átírtam a reg kulcsot regeditben, most a menüben választható a nyelv: angol, német, orosz, portugál, francia, cseh, lengyel, spanyol, olasz, magyar. Persze minden nyelven elérhetõek a párbeszédek csak magyarul nem. Ott továbbra is angol a szöveg.
Hogthar
Nos ilyen sok mindenük van és mégsem csinálják meg jól a játékot. Szerintem baszakodnak velünk, lusták jó játékot csinálni, kattintanak 2 õt, letesztelik az új dolgaikat, azokat beleteszik a játékba a maradék a kommunitytõl elkért addon és máris kész egy arma 2.
Nem semmi az Audió részlegben fellelhetõ fegyverhangok példa. Csak tudnám OA-ba miért nem kerültek be, ha már ígérték...

az más 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Bohémiának saját mocap stúdiója van, nem véletlenül nyikorog mindenki már 10 éve, hogy csináljanak jobb, változatosabb animációkat...

de nem teszik ... meg szerintem bohémiának a motion capture drága lehet..

nekem kifejezetten undoritó ahogy a character szalad arma 2-ben, ha nincs a kezében éppen semmi

meg a sciprtelt videók is eléggé szarok, pl ahogy arrowhead elsõ pályája kezdõdik.. forgathatom a fejem össze-vissza.. néha belelátok a nyakamba is 😊

Ez megint ilyen scriptelt akármi. Armába is simán megoldhatnák.

Hogthar
Láttam én is egy videót ahol úgy tünt hogy az ai jól reagál a fedezõ tûzre, visszahúzza magát. A videóban a játékos egy Scopos m249 - essel rohangált és fedezte a társait sziklás környezetben. A Szikla tetején egy beásott géppuska darálta a támadókat és amikor felé tüzelt visszahúzta magát a tulajdonosa és abbahagyta a tüzelést, ahogy pedig mással törõdött megint elkezdett tüzelni.
hát valami hasonló.. a lényeg az, hogy golyóval el kell találni a célt 😄

Hogthar
Akkor mi legyen Radon megvegyük és megmódoljuk?<#vigyor3><#nevetes1>
Golyó? Ez valami billiárd játék? <#fejvakaras> Mit kapnál ezért Marjától! <#csodalk>

www.smart-bus.hu

nekem is tetszik a MOH... játszottam a mostani betával pár órát.. de én épp ellenkezõleg vettem észre, több golyó kell mint a BC2ben...

Igaz, hogy a BC2ben csak Hardcore módon játszom, remélem MOHban is lesz ilyen

CSak ész kell hozzá, izé.. ACE. <#banplz>
DrRadon
Tegnap játszottunk a MoH multi bétájával és azt kell mondanom, hogy bár árkádként van elkönyvelve, sok tekintetben lekõrözi az ArmA-t. Sajnos a bejárható terület kicsi, de a harcélmény nagyon zsííír volt. Pozitív, hogy szükséges az ironsight használata ha pontosan akarsz lõni, és nem kell fél tár lõszer ahhoz, hogy valaki megmurdeljen mint pl a Bad Company 2-ben.

Ezt az élményt nagyon szeretném az Armában viszontlátni, és viszonthallani!

😄😄

www.smart-bus.hu

Ott is csak azért, mert kell a színesfém! 😄

Nem megyünk el együtt csajozni? Te jössz a babettával, én azzal a csili-vili busszal, és garantált a siker! Valami cigánytelepen! 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
Saját motor? Hmmm... nem is elérhetetlen!

www.smart-bus.hu

DrRadon
Én ott nem modrol írtam, hanem egy saját engine-rõl, he! 😉

Hogthar
Radon írta hogy esetleg csináljuk meg....#23064
Persze gondolom nem arma motorjára.
Mégis milyen modot?

Hogthar
Szerintem lesz arma 3 egy idõ után, hisz még mindig egy Brand, csak persze kérdés milyen lesz?..<#vigyor4>

Egyébként az se lenne rossz ha a csinálnánk egy módot, de ahhoz ám kellenek emberek és rendes négyszakaszos project terv meg minden.
Carrier Command: Gaea Mission

én egyszer azt hallottam, hogy valami scifi ûrben játszódó open terrain játékot készitenek.. még képeket is láttam belõle .. ennek kb. egy éve is lehetett már

és ha jól tudom némelyik megvásárolt stúdiótól nem is áll olyan messze az elképzelés

OFP után is ez lett volna a logikus lépés. 😄

koschwarz
szerintem a logikus lépés az lenne, ha teljesen új motort kezdenének írni, a most felvásárolt stúdiókkal. én is szeretem az arma sorozatot, de kiadni még egy részt ugyanezzel a lehetetlen motorral, az már öngyilkosság.

DrRadon
Jól jön a friss husi, kicsit bõvül a programozó gárda. De ha hinni lehet a korábbi BIS bejelentésnek, akkor stílust váltanak, és hanyagolják az Armát. Ha még is lenne ArmA3, akkor az vagy csak egy újabb "sziget" pár új morzsával, vagy esetleg a VBS2 lenne maga. Szóval essünk neki mi magunk, és írjuk meg a világ legjobb AI mentes, nagy terepen játszódó, realisztikus harci szimulátorát.

A terrain engine már készül nálam 😉

Hogthar
Létra mászás? Ezt gondolom ironikusan értetted a létra elõtt lebegõ ürgére és a teleportálásokra.

Viszont szerintem a Bohemia lépni fog különben mi értelme lenne ennek?
ArmA 3 biztos nem lesz, de ha mégis, remélem, benne hagyják a megszokott létramászó-animációt, az a legkidolgozottabb része a "játéknak".

Because fuck you. That\'s why.

Jó, az épületharcot nem...

DrRadon
Ó istenem, ezt már hányszor megbeszéltük! De még mindig ezzel játszunk... Kezdj gyúrni a Crytek engine alá moddolásra.

tpm: az épületharcot semmilyen moddal nem tudod javítani. Ahhoz az engine-t kell átírnod. Max az objekteket tudod olyanra cserélni, ahol nem villognak összevissza az egymásra rakott surface-ek. A föld alatt hullámzó tengert vajon hogy lehetne eltüntetni?

Az orom igen hamar elmult. Kb 5 perc alatt.
Majd 1.96-ra ez is kiforrja magat, es addigra lesz rendes gep is hozza 😊
Scottt
Ott a pont😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az egész egy jó közönségen meg egy komolyabb Modon múlik. Ennyi.
Amúgy fejlõdnek, emlékezz vissza Arma 1 1.00 micsoda egy szemét bugos szar volt, mégis hogy örültünk neki. 😊

Hogthar
Én megvettem az Arma 2 õt és az Arma 2 OA is, és így 2-3 éves tapasztalat után(játszottam az arma 1. részével is) végeredményben rádöbbentem ,hogy ez a motor a jelenlegi formájában rossz. Multira egy átlag Fpshez képest alkalmatlan, gondolok itt a nagy területekre ami jó igazából csak ahhoz, hogy rendesen kihasználjuk minimum 50 játékos kell, de 50 játékosnál már a szerver fps eléggé alacsony lesz. Az épület harcokat úgy-ahogy van, el lehet felejteni, az ajtófélfába beakadások, a mozgás animáció kifinomulatlansága és az egyéb fizikai hiányosságok miatt. Az egyjátékos része és a coop játékok talán még jók is lennének ha az Ai remekelne.

A másik a grafika ami szerintem jó, csak a módolási tapasztalataim során felfedeztem akkora ökörségeket, amik rontják is a grafikát és egyben a gépigényt is növelik, tehát voltaképp az arma jelenleg egy vacak. Igazából azt a 10000 amit ráköltöttem megérte ,mert jó idõket töltöttem vele, de megjegyezném nem a játéknak köszönhetõ, hanem a tagoknak az arma tsen.

Tehát szerintem az arma nem éri meg az árát, a társaság viszont mindenképp.
GaBika6
Arma2
Itt a legolcsóbb sztem és akinek ennyiért nem éri meg az ne játszon vele...
Posta 300Ft max és ez tapasztalat!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ezzel a nickkel szvsz nem jutsz fel magyar szerverre. <#vigyor1>
Na ezt jól megfogalmaztam 😄