Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
( Látod, nem hiába cseszegettél minket, tanultunk! 😄 )
www.smart-bus.hu
Ismerem az érzést, amikor minden 2. enemy sniperkedik, de hidd el, azon a pályán alig volt belõlük, és olyan gyönyörûen mentünk fedezékbõl fedezékbe, szinte egy zsinórban elfoglaltuk a zónákat és nem kellett minden lelõtt enemy után tárat cserélni, mint pl a BC2-ben : ) Igen a MoH is egy sniper paradicsom, de akkor és ott inkább egy qrvajó harctéri élmény volt.
nem tudnak a sniperek érvényesülni a sziklás pályán? engedd meg, hogy idézzek egy találó friss beszólást a MoH topikból: "sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett"
mivel töbször volt ctd, több szerverre is mentem, mikor kipróbáltam: a átlagban a játékosok 2/3-a volt sniper. ha elindultál elõre, seperc alatt kiszedett egy sniper. a MoH is csak egy sniperparadicsom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap már fasza helikopterdesszantos, zászlófoglalós armázás volt olyan 40 fõ játékos állománnyal ami igazi élmény, de mint tudjuk a hangok szarok, az animáció szar, az ütközésvizsgálat szar és bizony nem egyszer több lõszer kell egy-egy enemy kiiktatásához mint az árkád-fos MoH-ban. (ArmA1-ben nem így volt, ott a fejes az fejes volt és azonnali halál, és ez nem feltétlenül a hitbox miatt van, hanem a pl a lövedék sebzési erõssége miatt is, amit az árkádokban szívesen vesznek lejjebb, nehogy már a vérpista a gyári lemezen ugráljon dühében, mert egy lövéssel kinyírták a játékban). És MoH-ban - mi is meglepõdtönk) igen is pontosabban lõhettél ironsightal a távolabbi célokra mint célkereszttel.
És mint mondtam az élmény volt az ami az egyik hosszú sziklás pályán megfogott minket (ott a sniperek csak korlátozottan tudtak érvényesülni, szóval mehetett a közelharc). A frankó -a többi árkád FPS-hez képest reálisabb - animok, a visszhangzó lövések, az effektek. A neveket nem írom le, nehogy valami ArmA fanatik a nevüket vésse egy-egy valódi lõszerbe és egy levágott patkányfejjel együtt postázza az illetõ címére. De a lényeg: az ArmA, bár egyedi a világon, egy kis vérfrissítés igazán ráférne, pláne, hogy az OA-ben már minden épület bejárható, de ez ahelyett hogy a játék egy új dimenzióját jelentené, inkább további problémák forrása az animok és a gagyi ütközésvizsgálat miatt...
annyival tényleg jobb, hogy nem kell fél tár az ellenfélbe, de szerintem csak azért, mert sikerült a hitboxon javítani. a MoH megmaradt a CoD6 szintjén. borzalmas. kb. nettó 1,5 óra alatt (a ctd-ket nem számolva) sikerült azt a két pályát megunni, szûk csõ és zsebkendõnyi pályák. "bravúros" pályatervezés.
inkább ne is hasonlítsuk az armához, ég és föld.
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
nekem kifejezetten undoritó ahogy a character szalad arma 2-ben, ha nincs a kezében éppen semmi
meg a sciprtelt videók is eléggé szarok, pl ahogy arrowhead elsõ pályája kezdõdik.. forgathatom a fejem össze-vissza.. néha belelátok a nyakamba is 😊
www.smart-bus.hu
Igaz, hogy a BC2ben csak Hardcore módon játszom, remélem MOHban is lesz ilyen
Ezt az élményt nagyon szeretném az Armában viszontlátni, és viszonthallani!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként az se lenne rossz ha a csinálnánk egy módot, de ahhoz ám kellenek emberek és rendes négyszakaszos project terv meg minden.
és ha jól tudom némelyik megvásárolt stúdiótól nem is áll olyan messze az elképzelés
A terrain engine már készül nálam 😉
Viszont szerintem a Bohemia lépni fog különben mi értelme lenne ennek?
Because fuck you. That\'s why.
tpm: az épületharcot semmilyen moddal nem tudod javítani. Ahhoz az engine-t kell átírnod. Max az objekteket tudod olyanra cserélni, ahol nem villognak összevissza az egymásra rakott surface-ek. A föld alatt hullámzó tengert vajon hogy lehetne eltüntetni?
Majd 1.96-ra ez is kiforrja magat, es addigra lesz rendes gep is hozza 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy fejlõdnek, emlékezz vissza Arma 1 1.00 micsoda egy szemét bugos szar volt, mégis hogy örültünk neki. 😊
A másik a grafika ami szerintem jó, csak a módolási tapasztalataim során felfedeztem akkora ökörségeket, amik rontják is a grafikát és egyben a gépigényt is növelik, tehát voltaképp az arma jelenleg egy vacak. Igazából azt a 10000 amit ráköltöttem megérte ,mert jó idõket töltöttem vele, de megjegyezném nem a játéknak köszönhetõ, hanem a tagoknak az arma tsen.
Tehát szerintem az arma nem éri meg az árát, a társaság viszont mindenképp.
Itt a legolcsóbb sztem és akinek ennyiért nem éri meg az ne játszon vele...
Posta 300Ft max és ez tapasztalat!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"