Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
1. a Mód 2 mappát fog tartalmazni az egyik az új dolgokat fogja tartalmazni, a másik a replacment mód ami az alap dolgokat cseréli le, ha mindkét mód mappát indítod az összes alap fegyver változni fog és az alap egységek is, ami azt jelenti hogy pl. a kampányba is már a legelsõ küldetésnél a hangtompítós fegyvereden lesz lézer és a karaktereden táska.
2. Tehát sok fegyveren lesz lézer és/vagy lámpa és bizonyos egységek is rendelkezni fognak táskával.
3. Dm modification (design masterity) és kb. tavasz közepén várható az 1.0 verzió ami armaholicra is felfog kerülni.
Viszont lesznek béta változatok is, ez csak arma.hu oldalán lesz megadva és esetleg ide, ha igénylitek.
Milyen név alatt fog futni ez a mod és kb mennyi idö mulva ?
Som modell megmarad olyannak amilyen volt, de szeretnénk azért szépíteni is rajtuk valamilyen szinten, például a belsõnézetbõl szebben kidolgozott modellekkel.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tudom a kesztyû nem sok embert érint, de kaptok pár képet:

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szintetizátorom Yamaha 3000

www.smart-bus.hu
Szintetizátorom Yamaha 3000
Emulátor program... pl, daemon tools...
No meg ugyébár NO WAREZ...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
D9
D9
Lenne egy kérdésem: Az 1.6-os patch-re kell telepíteni az O.A.-et?
D9
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
tudom az a kis idõ nem jelent semmit, csak ez az egész így rögzül a tudatalattiban és ezért harc közben ajtóknál és egyéb helyeken a legtöbb ember túl macerásnak ítélheti a használatát.
Sõt én például alig engedném fel ha lehetne egybõl vállra venni leengedett fegyvernél, de ha le van engedve a fegyvered elõször felengedi normál helyzetbe és utána veszi vállra, ami szintén macerás.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de ezt már átrágtuk párszor... 😊