Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Ha tavaly kaptal 100% fizetesemelest, iden megint 100%-ot, akkor most az eredeti 400%-an allsz. De ha neked jo helyette a 300%-is, akkor te leszel minden fonokok alma 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Arra céloztam, hogy már nem játékra készítik a procikat, hanem dolgozni. Brand gépbõl és notiból nagyságrendekkel többet adnak el mint összeszereltbõl.
A többivel egyetértek.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A konzol meg mindig is csak "hülyegyerekképzõ doboz" marad. Tömegtermék azoknak, akik minél kevesebb befektetett energia és idõ mellett akarnak minél sikeresebbek lenni... azzal a biszbasszal a kezében megelõzi Alonsot, és boldog, mert õ F1 pilóta lett... Semmi nem számít, csak a könnyû és egyszerû sikerélmény, minél látványosabb keretek közt.
Ha rajtam múlna nem is engedném gyerekeknek használni, mert ebben az egyébként is idióta világban még jobban elszakítja õket a valóságtól. A konzol felnõtt játék kéne, hogy legyen! Azoknak akik könnyed szórakozásra vágynak mondjuk haveri társaságban... arra kiváló... elõkap, tv-re rádug, sör elõ, oszt indul a mandula...
Ha benézel azon játékok topikjába, amik fõleg konzol orientáltak, megláthatod mire gondolok. Elképesztõen ostoba "végtermékek", akik azon elakadnak, hogy esetleg, ha szembõl nem tud bemenni egy házba, akkor tán meg kéne kerülni, hátha van hátsó bejárat... ( maffia2 )
Ehhez képest meg bemész egy szimulátor topikba, és az elenyészõ számú fiatalkorú meglepetés szerûen értelmes... legalábbis az, aki komolyan gondolja...
Abban igazad van, hogy kevés az aki értõként vásárol, viszont ezek száma egyre nõ, mivel a pénztárca nagy úr... egyre többen keresik a kiváló ér/érték arányú termékeket, és nem csak a szokásos intel nv páros után kapnak...
www.smart-bus.hu
Szvsz a játékos konfigu pc-k nem egy jelentõs piac. Nyomulnak a konzolok. Aki meg mégis vesz az meg arra emlékszik, hogy intel volt már a 386-a is... Kevés aki értõként vásárol.
A válság senkinek nem jó, viszont egyre többen vesznek játékos konfigurációba AMD processzorokat, a kiváló ár/érték teljesítményük miatt.
Ha nem Q9550-m lenne, én is beneveznék egy AMD konfigra... Így várom a következõ generációt, ahol már szépen megnövelt harmadszintû gyorsítótár lesz, és így bizony meglehetõsen jónak ígérkezik... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
@Radon:
- nyazsgem 😄
- kéne böszéljünk... ( programozás ügyben )
Jövõhét végére lesz netem, majd ts-n zaklatlak...
www.smart-bus.hu
Azt kell figyelembe venned, hogy ha a 2 mag 100 % egységnyi teljesítményû, akkor a 4 mag 200% a 6 mag pedig 300 %, vagyis mindhárom proci között ugyanakkora egységnyi ugrás van (100%->100% és nem 100%->50%). Természetesen ez csak elmélet, a valóság nem - ahogy mondtad - messze nem ez.
Volt az egyik fejlesztõi blogon egy diagram, ahol 4mag/8 szálon mutatták a különbözõ rutinok mûködési idejét 1 képkocka renderelési ideje alatt. És ott bizony voltak nagyon hosszú szálak is (TerrainShadowCasting, stb)
Amúgy a teszt elég érdekes beállításokkal dolgozik. Az viszont remekül látszik, hogy az I7-esek ennyivel jobbak szegény AMD-nél. Persze ez majdnem eltûnik magasabb VGA beállításoknál...
Meg elvileg se. Ha a program tokeletesen parhuzamosithato lenne, azaz sose kene egymasra varniuk az egyes szalaknak, akkor is 2->4 = 100%, 4->6 = 50% gyorsulas 😊
Attol hogy mindnekepp van olyan allapot, amikor egymasra kell varniuk, meg rosszabb a helyzet.
Viszont az ffmpeg eleg jol skalazhato, szoval AMD X6 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én a notit csak munkára használom, így a 40GB-s Intel SSD bõven elég a W7-nek, officenak, munkának, stb... ha meg valakinek annyira kell a hely, akkor usb-s külsõ vinyó oszt kész... szerintem...
( próbaképpen visszaraktam a régi vinyót... irdatlan lassú az ssd-hez képest. )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kivágtam a laptopból az 5200rpm-s samsung vinyót, és kapott egy Intel SSD-t! Döbbenetes különbség van! Amire rákattintok az abban a pillanatban fut, nincs szarozás... lemértem az Outlook indulási sebességét a régi vinyón. 1 perc körül volt, mire teljesen használatra kész volt... SSD-n ez 1-2 másodperc! 😄
Lesz egy kis manim veszek az asztali gépembe is egyet... tuti megszûnnének ezek a megakadások meg hirtelen fps esések ArmA alatt...
www.smart-bus.hu
Egyenlõre még nem akarlak terhelni vele, ha már kész lesz az összes USMC Desert és Woodland, az US Woodland és a fegyverek akkor ha még benne vagy, állok csak neki.
Az optimalizáláshoz még annyit, hogy a látótáv városban irdatlanul zabálja a cpu-t... még akkor is, ha nem is kell "kirajzolnia"... olyan ez, mint a lockon-ban a mindenhol hullámzó waterworld...
A gyorsítótár szempontjából jobb az intel... viszont a teszteknél azt figyeltem meg, hogy a különbség a maximum, és nem a minimum fps esetében jön elõ... ergo hiába hoz jobb átlagot az intel, ha valahol 20 fps van, akkor az mindkét procinál 20 fps... mondjuk ez arma esetében lehet akár a vinyó random elérési sebessége miatt is... szóval fene tudja mi a szent igazság! 😊
www.smart-bus.hu
Amúgy valami okos itt azt mondta, a "butított" BAF texturák benne vannak az utolsó patchben és hogy majd valaki úgyis újratextúrázza. Ezek szerint bejött neki... :-)
UI.: ti melyik utat választanátok?: út
www.smart-bus.hu
Én azt észreveszem, hogy húzom-e a q9550-et, mert alap órajelen küzd a kis nyomi. :-)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.