Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vásárláshoz meg az kall ami minden neteshez. Dombornyomott kártya, paypal, meg pénz. :-)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A tesztspecifikacio hagy nemi kivannivalot maga utan. Gyanitom, hogy egy normal SP kuldetessel teszteltek. Kivancsi lennek ra, hogy nagy mennyisegu, bonyolult script es jo sok AI mozgatasa hogyan terhel tobb magot.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.smart-bus.hu
Üdv a klubban! 😉
Olvastam az aláírásod... ha szépen megkérlek csinálnál egy logót... egy olyat magadnak amitõl nem kapok epilepsziás rohamot! 😄
Köszi... 😉
www.smart-bus.hu
13 éve itt. Szép idő.
www.smart-bus.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
5
4
3
2
1
bing bing 😄
Amúgy nem tudom -mod=mappanév és mennie kéne.
tpM itt a haverod! 😄 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Újra kéne írni a motort, mert fizikai határok vannak... fizika + látvány a jelenlegi átlag gépeken csak akkor hozható össze, ha kiválóan van programozva, de még így is határeset...
A RoF mind fizikára, mind látványra, mind teljesítményre nagyon jó, viszont az AI ott is hol kurva jó, hol totál béna! Ilyen szimulátoroknál az AI már az MI szintjén kéne, hogy mozogjon ahhoz, hogy az olyan legyen, mint aminek szeretnénk...
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy akit ez a játék érdekel, az online, human ellen! Belátható idõn belül ezekben a játékokban kizárt, hogy kiváló AI legyen...
Arról nem beszélve, hogy volt olyan war, amin nem kevesen túl tettek az AI hülyeségén... "kedvenc" sipítozó kis helis hülyegyerekünk ( aki emlékszik a nevére segítsen ) rendre eljátszotta azt, hogy centire oda repült vissza, ugyanazon az útvonalon, ahol pár perccel korábban szitává lõtték... ha esetleg valami Isteni csodának köszönhetõen túléltük a transzportot, akkor meg ijedtében lerakott minket valami olyan helyen, ahol semmi fedezék nem volt, viszont kiváló érzékkel megtalálta azt a 2-3 kóborló ellent, akik fülig érõ szájjal várták, hogy földet érjünk...
Ugye jármûbõl kilövöldözés nincs... szépen ott ültünk a kis heliben és végig néztük ahogy ez a szerencsétlen, tajgetosz pozitív, indoeurópai evolúciós zsákutca szarrá lövet minket úgy, hogy még csak nem is bökhettünk rá a tûzgombra!
Persze az ellen megvárta amíg földet érünk, hogy szépen sorban mindenkit ki tudjanak hámozni a bádogból... közben ez a kretén meg üvölti... mit üvölti, vinnyogja, hogy "go go go"! Párszor megfogadtam, hogy csak azért megtanulok angolul, hogy ennek az idiótának írhassak egy 4-5 oldalas "szerelmes" levelet!
Na most ehhez képest a lassan tankba mászó ai maga a felüdülés... lehet a bis az eu-s átlaghoz fejlesztette az ai-t... 😄
www.smart-bus.hu
Az AT/4-es kérdést mondja má' meg valaki.
A pakolásnál ami rohadt idegesítõ az az hogy pl ha egy hátizsákba beleteszel egy második válfegyvert, akkor 10 tárnyi helyet foglal. Ami szvsz vicc. Kb az oldalára kötöm. A súly, az ok.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Vagy csak kiszabadultál a fogvatartoid alol és már szabadon mersz beszélni a játék hibáirol ?
Mondjuk ezt a csöhosszos meg ballisztikus dolgot nem igazán értem hogyha ekkora gond akkor az ACE csapat iért nem tett ellenne már sztem enél nagyobb változtatásokat is csinált már a játékban.
Nekem a legnagyobb bajom az hogy ez csak egy platform és nem egy kész játék, mert tényleg bármit meg lehet benne tenni szabadon, de csak akkor tudsz bármi értelmeset csinálni ha teljesen beleásod magadat a mission szerkesztöbe, mert hiába jonnek ki ujabb egységek azok nem befojásolnak semmit a kampányon vagy a single missionon
Amugy az AI is csak parasztvakitás hogy önáloan szabadon megy ahova akar, mert megvannak ugyan ugy jelölve a tájon hogy merre mehet mintha scriptelve lenne csak nagyobb térbe mozoghat és random a scriptnél meg mindig ugyan ugy megy végbe, de ettöl még nem valos.
Én ha a BIS helyébe lennék és egy ilyen adu lenne a kezembe akkor mindenképpen rendbe tenném az AI-t akár annak árán is hogy bizonyos részeit scriptelném és tennék bele normális fizkát és sérülés modellt , majd ezután ontanám magambol a DLC kampányokat amiket coopként multiba is játszhatok.egy egy nagyobb frissités patch alkalmával kiadott DLC-t meg pénzért mint mondjuk most a Briteket , sztem lenne kereslet rá ha tudná az ember hogy 1-2 havonta kap uj kampányt.
www.smart-bus.hu
az AI meg, hogy magától intézi a dolgokat scriptek nélkül ... kinek számit ez, ha hülyék mint a segg és csak elrontják a játékélményt? nem nagyon tudom pozitivba venni, ha egy tankba ami 50 méterre van elõttük és az egész mapon még egy tapsifüles nyúl sincs 10 percig tart a beszállás...
én azt se bánnám, ha beszkriptelnék az egész kampányt úgy ahogy van, csak galibák nélkül lehssen élvezni a a játékot 😄
Már OF1tõl fan vagyok de igazából még mindig nem értem miben más ez mint a Bad Company 2? Ritkáppan respawnolok és ha igen, akkor tovább tart mig a sûrûjébe kerülök? 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A fizika meg ilyenek hát... kipróbáltam ezt a VBS2 Lite-ot (ami ingyenes úgyhogy ne mondják azt, hogy ez a seregnek készül meg blabla) és van benne rendes kötél lengedezés, ha nekimész egy faládának akkor kicsit arrébb mozdul, billen meg ilyenek... talán majd A3-ban megkapjuk.
én nem értek hozzá, csak laikus szinten.. ezért kérdezem
Ilyen kalovgyutikban meg béefekben még elnézi az ember, de Arma szériánál nem tudom hova tenni az ilyeneket.
reggel van... 😊