Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy érted, hogy a reduced collision-t szerették volna kivetetni az OFP-bõl?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ja, és a hivatalos javaslattal ellentétben, én a "stable" ACE változatokat ajánlom, ezek a fejlesztés közbeni béták tartogathatnak meglepetéseket. 😊

Elõre is köszi.

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Intronál szokott lenni ilyen...
Holnap érek haza, most laptopról vagyok amin nincs Arma, se az ACE kollegákkal való kommunikálást lehetõvé tevõ program, úgyhogy nem tudom megnézni, de amint hazaérek utána nézek ennek az egésznek. 😊

Errõl tudnál mondani valamit Misi?
Mi ez?
Miért van a save feliratra rárakva (nem helyette)?
Mit akar átlépni?
Miért nem enged menteni?
Ez már tényleg a legújabb ACE verzió.

Köszi Misi!

Köszönöm!!!(Szerintem lesz: 😊 )

D9

Megy vele, de pl a BAF fegyvereknek nincs új hangjuk (egyelõre 😊).

Biztos, hogy ez ACE függõ? Én ilyet kapok sima Arma 2 indításnál valamiért (persze ott Arma2.cfg.3D_Performance a kiírás). Fogalmam sincs mitõl van. 😞

Tudja valaki, hogy mitõl van ez az üzenet az utolsó ACE verzió óta indításnál?

Sziasztok!
Az A.C.E.2-mod kompatibilis a B.A.F.-addonnal ?

D9

Ilyen volt OFP-ben is a fegyver ütközése, akkor érdekes módon könyörögtek, hogy javítsák ki... 😊

ez tök jó ... remélem egyszer beépül a játékba is rendesen Weapon collision reducer

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Icebird
A:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\beta\arma2oa.exe
-mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=@modocska

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Scottt
Hiba elhárítva,fainul megy a béta,viszont ha a bétát indítom és rányomok az Expasionsra,ott nem tudok beállítani semmilyen módot,mert nem hoz ki egyet sem.Mi ilyenkor a teendõ,hogy a béta szaladjon az általam eddig használt modokkal?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Icebird
Akkor megvan a válasz, az 1.54 patch nem megy fel rendesen (gondolom warez) és a 72967 patch már az követeli!
Ne kinlódj vele, ott vár occsón a boltban a megoldás!<#awink>

Scottt
Nem, hogy halnának éhen 😄
Letöröltem az OA-t,felraktam,felpatcheltem,mikor raktam volna fel az 1.54-est,kiírja, hogy nincs fent az OA,vagy ha igen akkor hibás.Megint letöröltem,most töltök egy másik féle változatot.Akkor is túljárok az eszükön,hisz elvileg az 1.54-es már nem is menne rá,de azt a problémát már orvosoltam.. 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Megint németül írtál, Karatekid? 😄

Scottt
Ha esetleg neked fent van a beta,és mûködik priviben átküldhetnéd,egy próbált megér szerintem^^

Scottt
Már minden elképzelhetõ variációt kipróbáltam,letöröltem,egyesével pakolgattam fel a patcheket,sehogy sem jó.
Kapd be BIS,fõleg ha nem írnak hivatalos fórumon valami tutiságot😄

Icebird
Elképzelhetõ hogy frissítés során hiba történt, és hiányzik, sérült vagy nem aktuális verzió a language_missions.pbo, uninstall beta és rakd fel újra!

Scottt
Ha 1.472967 fölötti bétával indítom az armát "addon 'CA_Missions' requires addon 'CAlanguage_missions'" hibaüzenetet kapok,és egy csomó szöveg hiányzik a menükbõl stb.Valami ötlet?Írtam Bis fórumra is,még nem kaptam választ.

DancZer
Elfelejtettem, hogy itt be kell állítani a linket. 😄
Infinity engine -procedurális pálya
Atomontage -voxel pálya(kerék túrja a talajt)

Lenovo y510p

DancZer
Bármelyik nagy cég? 😄
Infinity engine:
http://www.youtube.com/watch?v=h7eREddMjt4 -procedurális pálya
Atomontage:
http://www.youtube.com/watch?v=1sfWYUgxGBE -voxel pálya(kerék túrja a talajt)

Lenovo y510p

Hogthar
Ahogy észrevettem a képek amiket kitettem elég sokat eltakartak/nak a fórumból. Tehát elhatároztam, hogy mostantól a képeket link formájában rakom ki. Persze amennyiben arra kértek, hogy továbbra is kép formájában tegyem ki úgy lesz, csak nem akarom rontani a fórumot.

Most pedig kaptok sivatagi USMC képeket:
kép1
kép2
kép3
Itt pedig megtekinthetjük zenei pályafutásának egyik mérföldkövét... 😄

Uhhhh... nem semmi!

Ráleltem kedvenc házigazdánk egy titkos gyermekkori felvételére...

www.smart-bus.hu

repvez
Nincs ehhez többet hozzáfüzni garázs projectben pár emberrel többet kihozott mint eddig bármelyik nagy cég .
teljes föld domborzat , fizika,jsbSim repmodel, többszáz km látotáv, realistikusabb látvány és nem az orunk elött nonek ki a tárgyak.

Remélem a következö Arma legalább ezeket tudni fogja.

http://outerra.blogspot.com/
Hogthar
A modellek arma 2 nek készülnek. Elsõ sorban 3d maxal és ami szerintem egyértelmû az arma modellezõje is szükséges hozzá.
a jelszó "magyar"

Es en legalabb minden nap ARMA-zom.<#violent>

A Béna.

mijki
Sziasztok!

Szeretnénk játszani az Arma.hu-s OA-s szerveren, de pw van rajta. Csak jelszóval lehet rá felmenni, vagy van amikor nem kell jelszó?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Olvasom rendszeresen ne izgulj😄

A Béna.

mijki
Oh, lehet ez a baj...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nocsak, ki van itt...

Arra is figyelj,hogy ne legzenek csapatban,mert akkor automatikusan formacioba allnak.

A Béna.

mijki
Bocsi, de a terrain view-et hol találom? Nem találtam meg.

mijki
Köszönöm, kipróbálom.

rtfmZoli
Az editorban a terrain view-et állítsd be, mert a sima térképnézet félrevezetõ lehet. Én ugyanígy jártam, mint te, a sima térképnézetben leraktam az A-10-est, és a játékban elrakta a reptérnél kerítésen túlra. A kifutópályára, és a gurulópályákra tudsz lerakni

Szia!

Ezt a modellezést hogy kell érteni? Mit használ(sz)tok? Studio max-ot vagy egyebet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mért van az hogy az editorba ráteszem az A-10-est a kifutópályára, beállítom hogy a kifutóval egy vonalban álljon, kijelölök neki teljesen egyenesen egy waypoint-ot is, majd amikor megakarom nézni, a 4 A-10-ból 1 nincs meg, egyik a hegyen van, a másik kettõ meg más merre.

Valaki tudna segíteni?

elõre is köszönöm

<#email>

Hogthar
<#banplz>
Hogthar
Hát igen az ACE másra hajt mint ez a modifikáció, csak példának hoztam fel a projekt tervhez. Továbbiakban sem kerül összehasonlításra, úgy gondolom hogy nincs szükség még egy modifikációra ami a realitást próbálja elhozni nekünk.
Amúgy nem értem mi bajod az ACE-es projekt tervvel.

Értem, én hangokban tudok segíteni, ha esetleg kell (pl. USP). ACE-szel amúgy felesleges is lenne hasonlítgatni, hisz mint a neve is mutatja (Advanced Combat Environment = Fejle(szte)tt Harci Környezet) elsõsorban a harctéri "környezet"-et teremti meg. Tehát egy modern, összetett harctérszimulátor létrehozása a cél, ami bizonyos hozzáértést igényel (játékos szempontból értem itt), így tudom, hogy némelyeknek kuszának meg rendezetlennek tûnhet, pedig hidd el, hogy valójában nem az. 😉

Hogthar
Elnézést a szó ismétlésért.
Hogthar
Amiket bemutattam az én munkáim vagyis részben. Ezt úgy értem, hogy bizonyos modelleket sample modellekbõl szedtem és vagy átalakítottam, vagy áttexturáztam vagy mind 2, pl a kesztyûket az alap arma 2 es kezébõl hoztam ki, kijavítottam a modell hibáit és felhúztam rá kesztyû texturákat, aztán ott pl az aimpoint amit arma 1 sample kiadásból szereztem, javítottam az arányait újratexturáztam és kicseréltem a talpazatát.

Viszont nem csak én dolgozok rajta egyedül, ott van még Krisi is aki most ért haza ezért neki nem mutattam be a munkáit ez idáig, de pl õ jól tud modellezni meg Geo aki szintén modellezõ csak neki kevés az ideje mert Sciptekkel is játszadozik.

Viszont ha már felmerült, a mód tagjai nem kötöttek, bárki akinek van kedve segíteni, segíthet. Ha valaki úgy dönt besegít tudnia kell: elsõsorban nem az a feladat, hogy nagy és áldott legyen a nevünk, hanem, hogy kompatibilis módot hozzunk létre A2 és A2OA között(megspékelve grafikával).
Másrészt Acevel ellentétben rendes projekt terv van, nem rakunk bele külsõ ötleteket(mielõtt még tpM belekötnél tudom hogy ott is van rendszere a dolognak, de az inkább ütemterv, fontossági sorrendet állít fel, itt meg az alap megtervezett projekten nincs változtatás, nem fogunk belerakni Flare systemet amikor a magyar gyalogságot kell megalkotni), pontosabban miután kijött egy teljes verzió utána az új project tervbe bekerülhet, de nem az a cél hogy mindenféle ötletet egybe vegyítsünk(ez nagyon fontos, egyrészt több lenne az ötlet mint a munkaerõ, másrészt az egész pack kusza lenne).
Ezeken amúgy ki dolgozik? Te csinálod egyedül?