Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Holnap érek haza, most laptopról vagyok amin nincs Arma, se az ACE kollegákkal való kommunikálást lehetõvé tevõ program, úgyhogy nem tudom megnézni, de amint hazaérek utána nézek ennek az egésznek. 😊
Errõl tudnál mondani valamit Misi?
Mi ez?
Miért van a save feliratra rárakva (nem helyette)?
Mit akar átlépni?
Miért nem enged menteni?
Ez már tényleg a legújabb ACE verzió.
D9
Tudja valaki, hogy mitõl van ez az üzenet az utolsó ACE verzió óta indításnál?
Az A.C.E.2-mod kompatibilis a B.A.F.-addonnal ?
D9
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
-mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=@modocska
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ne kinlódj vele, ott vár occsón a boltban a megoldás!<#awink>#awink>
Letöröltem az OA-t,felraktam,felpatcheltem,mikor raktam volna fel az 1.54-est,kiírja, hogy nincs fent az OA,vagy ha igen akkor hibás.Megint letöröltem,most töltök egy másik féle változatot.Akkor is túljárok az eszükön,hisz elvileg az 1.54-es már nem is menne rá,de azt a problémát már orvosoltam.. 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kapd be BIS,fõleg ha nem írnak hivatalos fórumon valami tutiságot😄
Infinity engine -procedurális pálya
Atomontage -voxel pálya(kerék túrja a talajt)
Lenovo y510p
Infinity engine:
http://www.youtube.com/watch?v=h7eREddMjt4 -procedurális pálya
Atomontage:
http://www.youtube.com/watch?v=1sfWYUgxGBE -voxel pálya(kerék túrja a talajt)
Lenovo y510p
Most pedig kaptok sivatagi USMC képeket:
kép1
kép2
kép3

www.smart-bus.hu
teljes föld domborzat , fizika,jsbSim repmodel, többszáz km látotáv, realistikusabb látvány és nem az orunk elött nonek ki a tárgyak.
Remélem a következö Arma legalább ezeket tudni fogja.
http://outerra.blogspot.com/
A Béna.
Szeretnénk játszani az Arma.hu-s OA-s szerveren, de pw van rajta. Csak jelszóval lehet rá felmenni, vagy van amikor nem kell jelszó?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Béna.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Béna.
Ezt a modellezést hogy kell érteni? Mit használ(sz)tok? Studio max-ot vagy egyebet?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lenne egy kérdésem. Mért van az hogy az editorba ráteszem az A-10-est a kifutópályára, beállítom hogy a kifutóval egy vonalban álljon, kijelölök neki teljesen egyenesen egy waypoint-ot is, majd amikor megakarom nézni, a 4 A-10-ból 1 nincs meg, egyik a hegyen van, a másik kettõ meg más merre.
Valaki tudna segíteni?
elõre is köszönöm
Viszont nem csak én dolgozok rajta egyedül, ott van még Krisi is aki most ért haza ezért neki nem mutattam be a munkáit ez idáig, de pl õ jól tud modellezni meg Geo aki szintén modellezõ csak neki kevés az ideje mert Sciptekkel is játszadozik.
Viszont ha már felmerült, a mód tagjai nem kötöttek, bárki akinek van kedve segíteni, segíthet. Ha valaki úgy dönt besegít tudnia kell: elsõsorban nem az a feladat, hogy nagy és áldott legyen a nevünk, hanem, hogy kompatibilis módot hozzunk létre A2 és A2OA között(megspékelve grafikával).
Másrészt Acevel ellentétben rendes projekt terv van, nem rakunk bele külsõ ötleteket(mielõtt még tpM belekötnél tudom hogy ott is van rendszere a dolognak, de az inkább ütemterv, fontossági sorrendet állít fel, itt meg az alap megtervezett projekten nincs változtatás, nem fogunk belerakni Flare systemet amikor a magyar gyalogságot kell megalkotni), pontosabban miután kijött egy teljes verzió utána az új project tervbe bekerülhet, de nem az a cél hogy mindenféle ötletet egybe vegyítsünk(ez nagyon fontos, egyrészt több lenne az ötlet mint a munkaerõ, másrészt az egész pack kusza lenne).