Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Ma van az Air Race utolsó napja, aki még nem ment mért idõt az még megteheti az Arma.hu #1 szerveren!

Lenovo y510p

DancZer
Amery: Hol beszélitek meg a tegnap említett gyakorlást? Itt vagy az arma2.hu-n?
akkor egy szakaszban voltunk😄

kifli
végülis voltam, felmentem és volt még majd egy óra, így rábeszéltek a maradásra 😛

Alpha chenelben voltam!
legközelebb, ha késel, gyere fel TS-re és csatlakozz menet közben nyugodtan. Csak fél10-kor kezdtük, bõven harcolhattál volna.

én nem<#buck>

kifli
na fasza, ezt a phwart is lekéstem -.-
Jól hangzik,gratula és köszi elõre is!
ACSE lett a neve, és visszhangokon kívül már a távolságot is figyelembe veszi. Lásd a lentebb linkelt vidit (#25553). ~30 hang kell fegyverenként, így gondolhatod, hogy nem holnapra készülök el vele 😄. Szerintem Augusztus környékén már kijöhet, majd meglátjuk.

Ja-ja Skillt kivettem jónak tûnik így.

Köszi Tempi!OADDS mikó?
Én nem hinném, hogy ACE változtat az ilyeneken... a RoF az az, hogy milyen távolságra mennyit lõjenek (egyes, sorozat stb), a Sensors az a hallás/látás, a Skill pedig nem tudom, ha nagyon ki akarsz venni egyet akkor azt vedd. 😊

Tempi mi miért felelõs,melyiket vehetmém ki hogy az AI ne rohanjon elõre és ezáltal egy "gyári" küldi "AI forgatókönyve" ne változzék meg?

-ace_c_ai_rof
-ace_c_ai_sensors
-ace_c_ai_skill

Sokszor az a baj hogy az AI elõre rohan akár egy km-et is és ezáltal boritja a nem erre írt küldi játékmenetét.Viszont nem venném ki mind a hármat ha nem feltétlen fontos.
Köszi Mester.
DancZer
Ez nem túl modern és új, de szívesen zúznék vele A3-ban:
😄 😄

Lenovo y510p

csatolni tudod és mûködni is fog szerintem..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

megvan az ArmA2 meg az Arrowhead, ha steamen megvenném (ha meg lehet) a BAF-t meg a PMC-t akkor tudnám csatolni a meglévõ ArmA2-höz és az Arrowheadhez? (ami nem steames)

DrRadon
Még annó réges-régen. Meg lehetett szerezni warez oldalakról. Mostanában lehet találkozni a VBS2-vel is. Azt még nem próbáltam, de akit érdekel keressen rá.

repvez
Ezt valaki , probálta?:
Elvileg a VBS1 is free lett
Ott nem én lövöldöztem, hanem egy AI. 😊
Kamera scripttel csináltam: leraksz egy triggert, beállítod Activation-nél, hogy Radio Alpha, mellette a Repeatedly-t beklikkeled aztán alul az On Activation mezõbe beírod a következõt:

player exec "camera.sqs" ; showcinemaborder false

Ezek után a parancskiadó felületen tudod elõhozni, alapból ö+ö+1-gyel. A "célkeresztet" L-lel kapcsolod ki, nézelõdni a numpadon lévõ nyilakkal tudsz, bár én az irányításnál átállítottam egérre (Buldozer controls-nál lehet állítani).

Üdv
Ezt a kameramozgást,hogy közben te lövöldözöl,hogy lehet elõhivni?
(valami billkombóval gondolom,nem kukoricával,meg kucuka ne...vel😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Honvédségi?
ACE-ben lévõ sivatagi ruhás oroszok.

Scottt
Most látom 74-es,hát 5.45ös kaliberhez meg fõleg sok..
Apropó milyen egység ez?Desert marpat+honvédségi cucc?! 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Tényleg olyan báttya!Mintha 50.sel lõnének,vagy nagyobbal,túl mély,kicsit vedd lentebb,de alakul 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szia,
Hát köszi, sajnos az irányt nem veszi figyelembe, csak a távolságot. 😊

Azt a mély basszust azért kevertem bele, mert gondoltam azt a nyomást/dörejt valahogy jobban vissza kéne adni, dehát ezek szerint túl jól sikerült. :>

Szia Misi

Amikor megnéztem a felvételt, felelevenedtek katona élményeim, leginkább az éles lövészet. Szerintem jó lett a hangja távolról is és közelrõl is, de a fegyver mögött közvetlen, vagyis a lövész pozíciójából szerintem is túlzás. Nem akartam eddig írni, mert már régen volt, az emlékek meg halványodnak-színezõdnek 😊
De, ha többen írják, akkor mégis jól emléxem. A fegyver mögött is qrva hangos, de nem ennyire mély a hangja. Inkább olyan, mint 3rd person nézetben a videón. A csatanás hangja, ahogy újratölt viszont tökéletes!

Amúgy a #25553-nél linkelt videóban szerintetek mi a gond az AK közeli hangjával? Azt mondják, hogy túlzás, meg olyan a hangja mint egy 50-es kaliberûnek, dehát mégis mennyire legyen akkor hangos?

<#worship>
A fejlettebb sérülésrendszereket könnyebben meg lehetne valósítani vele. Nagyjából ennyi. 😊

Valaki tudná magyarra fordítani mit akar tpM?
Scottt
Nyomja rá mindenki a lájkot, vagy mi a fene az! 😄

amúgy honnan veszed, hogy a take on cuccokat beteszik Arma 3-ba?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Van itt ez a ticket, amiben a set/gethitpointdamage parancsok áthelyezését kéri OA-ba. Kíváncsi vagyok patchben bekerül-e.

Icebird
Különösebben engem nem érdekel a Take on, csak az hogy milyen új lehetõségeket hoz és egyúttal az ArmAba!
Azt hallottam hogy így könnyebb megetetni a marketingessel ha külön projektbe kerülnek olyan elképzelések amire a játék tervezõje vágyik, és ami lehet hogy amúgy nem valósulna meg az ArmA alatt!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Minek ilyen a Take on-ba? Ha megsérül a kopter akkor a civilek leteszik és pont, nem? Hülyeség?
Scottt
A bemutatója csak 50mega,szóval az arma2höz kiadhatták volna ezeket 1 patchben is kb...

Icebird
Take On Helicopters:
Részletesebb sérülés modellt kapott, új fajta sérülés lekérdezés/beállítás (get/setHitPointDamage)
A motornak pl. már 3 találati pontja van, pár plusz sérülési pont: Batteries, Hydraulics, Transmission, Gear, Fuel, HStabilizerL1, HStabilizerR1, VStabilizer1, Tail, PitotTube, StaticPort
Külön animáció a HRotor, VRotor, Gear találatakor!
Plusz kiegészítõ: CargoHook, rope (kötél fizika).

Remélhetõleg ArmA3ban ezek bent maradnak, és eddig amit mutattak, akkor nagyon durva kis folytatást kapunk!

az animációkon is lenne még mit csinálni.. annyira statikusak hogy nagyon 😊

Mármint, hogy játék közben is legyen így...

Ezt a dinamikus üvöltözést kéne megcsinálni rendesen, nagyot dobna a hangulaton.

Icebird
Mekkora feelingje van már ennek!

Mivel raknak össze egy ilyet, van valami filmes kamerás script?

Ja, ok. Nekem 1920x1024-ben sír a gép a kegyelemért. El kéne adni valamelyik belsõ szervem egy i7-ért. :-)

Olyannal találkozott már valaki, hog a távolba nézve a látóhatáron tûz ég Arma 2-ben. A tegnapi S-en kidobott a szerver és visszajõvén ezt tapasztaltam. De ha rázoomolok, akkor eltûnik. Viccesen zavaró.
Icebird
Nem kell komoly felbontásra gondolni, 1366x768 150%-a!

Ja-ja... plusz árnyékban fehér csíkokat a textúrák szélére... ezért kapcsoltam ki én is! 😊

www.smart-bus.hu

Icebird
Használtam élsimítással is, csak mióta 1.59-ben elbarmolták alacsonyabb beállításon szunyogháló textúrát okoz, igy kénytelen voltam kikapcsolni!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Élsimítás ki, és 150 vagy 200%... így nincsenek recék sem, meg az élsimítás miatti fehér élek sem. 😊

www.smart-bus.hu

Az csak renderelés, független a natív felbontástól.

www.smart-bus.hu

Bekéredzkedtél a NASA-hoz, vagy min megy 150%-on?
DancZer
Igaz, de úgy tudom csak akkor ha a monitor bírja a nagyobb felbontást, vagyis azt amit a 150% ad.

Lenovo y510p