Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
www.smart-bus.hu
Egy kis összefoglaló jöhetne arról hogy mi javul vagy romlott az elõzõhöz képest
Beszalltam a pilota helyere, ahol a hullaja meg volt.Gyakorlatilag raultem. Nagy durranas ( mindenre egy darab hang van a regi bena sipolas helyett) ahogy akartam felszallni. A hullajat kidobta a gepbol, de valahogy beleakadt az aljaba, az volt a durr, a heli megserult... komolyan jobb mint a benny hill show 😊
szerintem
Ugye akkor kapok énis egy meghívót, ha valaki küld nekem? Mert azzal természetesen az én meghívóm rendelkezhet 😊
arma3
szerintem
arma3
szerintem
pedig jot tekertem a helivel 😊
szerintem
In space no one can hear you scream.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
tpM: Az AI-t még nem próbáltuk. TERMÉSZETESEN a pvp a legfontosabb szempont 😊
www.smart-bus.hu
A fizikán remélhetõleg még csiszolnak, mert az autós karambolok után nagyon furcsán pattognak a jármûvek.
szerintem
a pilota keze mar mozog, a laba nem igazan.
nem is valami szep, mindjart csinalok egy videot ha valakit erdekel.
szerintem
armaholic link
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
és ahogy néztem nem szimulátor szint a mozgása.inkább olyan bf3 szerûnek tûnt.de nem próbáltam csak ez jött le.
Ráadásul arma 2 ben az irányítás komplikált volt gyakorlat kellett hozzá és nehezebben kivitelezhetõ volt egykét mozdulat mint az átlag fpsekhez képest, most viszont pont a mozgás jobb mint az átlag játékoknál hála égnek <#hamm>#hamm>
ui.:Tök jó, ha ajtót nyitsz még a kilincs is elfordul.
az az alpha lite csak marcius tizen valahanytol el, nem?
Majd megnezem.
"3 Alpha Lite Invites (not yet available) – Introduce your friends to Arma 3 by inviting them to the free invite-only Arma 3 Alpha Lite (available from March 14, 2013 until June 18, 2013)."
tpm:Az a grafkartya 5 eves, akkor is kozepkategorias volt, (nekem is ilyen volt anno) csodakat ne varj tole...
szerintem
Persze alpha tehát majd változik ez gondolom de elég megnyugtató.
A kitörõ üveg pluszpont 😊
Mutass egy képet a CCC beállításokról.
www.smart-bus.hu
Q9550 @ 3.4 GHz, 4GB RAM, meg egy 1GB-s 4850. Azért ne mondjátok, hogy ez olyan szar konfig, hogy Standard-on ne kéne rendesen futtatnia.

Ezért kérdeztem hogy benne van most vagy sem 😊
A másik.Azt írták, hogy ha fut az arma2 akkor ez is menni fog.
Ez mennyire igaz?
optimalizáltabb mint az elõd vagy itt is Paks 120%-on mozog ha elindítom?
Eztúgy értem hogy nem hátralendített karral eldobás,hanem comb mellett lefelé tartott karral csak odadobja(nekem ez minden játékban hiányzik pedig észszerû lenne)
2x"V" a katapult a légijármûvekbõl.sokan bebukják ezt😄
Szépnek szép,de tényleg alfa.
A fegyverek hangja elég furcsa nekem(fõleg a feli minigun).
na majd jövõ csütörtökön rálesek én is(köszi itt is Wardog)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Úgysem tudom letölteni, nincs pénz a kártyámon, most nem fogok csak ezért bemenni a bankba.
mindjárt lenntvan
!Forza Ferrari!
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu