Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
sajna mar nincs fent a regi, de egy 6870-en, 1680x1050 aa off, high minden, ultra textura, a levegobol is megvan 40-60 fps. Latotav 3000 meter. Szerintem nincs nagyobb gepigenye mint az elodjenek, vagy csak nalam nem jon elo.

szerintem

Megcsináltad amit írtam?

www.smart-bus.hu

repvez
Eddig nem nagyon gyarapodnak a videok yT-on az alfáról. és még nem nagyon láttam sehol sem hogy akció közben hogyan muzikálnak az egységek 5 nél több katonát egyszerre nem láttam még . mi van a hatalmas egységekkel és az AI CQB részével házon belül és kivül hogyan tartják az alakzatot és a fedezetet egymásnak . Parancsokra hogy reagálnak , egyáltalán milyen lett a parancs kiadás módja.Még mindig csak egyféleképp tud átlépni a keritésen magasságtól fuggetlenül?Ragdoll és fizika részecskerendszer stb..

Egy kis összefoglaló jöhetne arról hogy mi javul vagy romlott az elõzõhöz képest
alma2
meg am. Leraktam egy blue es egy opfor helit egymas melle. A "pirossal" elmentem majd visszajovet jelezte, hogy van egy ellenseges heli leszalltam melle, ult benne a ket ember. odamentem, beinditotta a rotort. Kilottem a pilotat, kb 10 masodperc mulva kiszallt a masodpilota, hogy elovegye a fegyvert, lelottem azt is.
Beszalltam a pilota helyere, ahol a hullaja meg volt.Gyakorlatilag raultem. Nagy durranas ( mindenre egy darab hang van a regi bena sipolas helyett) ahogy akartam felszallni. A hullajat kidobta a gepbol, de valahogy beleakadt az aljaba, az volt a durr, a heli megserult... komolyan jobb mint a benny hill show 😊

szerintem

az AI megbokrosodott újra😮)
kifli
majd egy meghívóra beneveznék, ha valaki megveszi az alphát 😊

Ugye akkor kapok énis egy meghívót, ha valaki küld nekem? Mert azzal természetesen az én meghívóm rendelkezhet 😊
alma2
na megegyszer
arma3

szerintem

alma2
egy kepet azert megmentettem 😊
arma3

szerintem

Nem tudom, hogy egy ügyes lövésszel van dolgunk, vagy pedig a régi "AI átlát a bokron" szindrómával.

dézsávû😮)))
alma2
nahh eletem harmadik videojat akarom feltolteni a youtube-ra, aztan feltoltes es konvertalas utan elhajtott.. "Sikertelen (nem sikerült a videofájl konvertálása)"
pedig jot tekertem a helivel 😊

szerintem

denevérember
Mindenképp megérte megvenni még így az alfa stádiumban is! Ha még csiszolnak rajta az elkövetkezendõ hónapok alatt,egy rohadt jó harci szimulátort fogunk kapni! 😊 Aki még nem tette,most lépjen be a steam accountjába és vásárolja meg a játékot!!!

In space no one can hear you scream.

Scottt
Az A2-es teljesítményhez képest kb ugyanolyan körülmények közt(grafikai beállítások,terhelés) mennyivel fut szarabbul?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
igen én hiányoltam.
DrRadon
Solt: naná, hogy megérte! 😊

tpM: Az AI-t még nem próbáltuk. TERMÉSZETESEN a pvp a legfontosabb szempont 😊

Mindjárt mutatok is róla videót, hogy mennyire jó. xD

Az AI is mintha kicsit jobb lenne.

Hû bajtársam, megérte? 😊

www.smart-bus.hu

DrRadon
Kellemes anyag. Szép, jól fut, jók a hangok/visszhangok. És igen... végre törnek az üvegek😊 Viszont nagyon szór a célzott lövés ha nem fekvõ helyzetbõl lõsz (legalább is Arma2-höz képest)

A fizikán remélhetõleg még csiszolnak, mert az autós karambolok után nagyon furcsán pattognak a jármûvek.

alma2
Ami van benne pluszba, hogy mar van valami fizikaja a testének, ugy ertem, ha lekoccolod az aljat, netan nekimesz oldalrol a hangarnak, akkor nem az a bena hang es szetesik a gep, hanem helyezet fuggo,megserul, bar meg eleg kaotikus.

szerintem

alma2
van tobb is. ahh dehogy meg az apache air assult is elvezetesebb 😞
a pilota keze mar mozog, a laba nem igazan.
nem is valami szep, mindjart csinalok egy videot ha valakit erdekel.

szerintem

tutituti
na kijött az elsõ mission pack 😊
armaholic link

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Van kismadár meg valami Kamov. Nem próbáltam ToH-ot, de elméletileg olyan.

tutituti
kétfélét láttam a videón.egyik unarmed a másikon van minigun illetve rakétát lõtt ki de nem ugrik be mit is.

és ahogy néztem nem szimulátor szint a mozgása.inkább olyan bf3 szerûnek tûnt.de nem próbáltam csak ez jött le.

Fehercsoki
Van az alfában helikopter? Take on helicopterses fizika van alatta?

Nem csodákat várok, csak azt, hogy közepes beállításokon ne essen az FPS 20 alá. 😊

Hogthar
Elnézve a videót pont azt magyarázza a fickó, hogy a egér késlekedés megszûnt.
Ráadásul arma 2 ben az irányítás komplikált volt gyakorlat kellett hozzá és nehezebben kivitelezhetõ volt egykét mozdulat mint az átlag fpsekhez képest, most viszont pont a mozgás jobb mint az átlag játékoknál hála égnek <#hamm>
ui.:Tök jó, ha ajtót nyitsz még a kilincs is elfordul.
alma2
na megvettem...
az az alpha lite csak marcius tizen valahanytol el, nem?
Majd megnezem.
"3 Alpha Lite Invites (not yet available) – Introduce your friends to Arma 3 by inviting them to the free invite-only Arma 3 Alpha Lite (available from March 14, 2013 until June 18, 2013)."

tpm:Az a grafkartya 5 eves, akkor is kozepkategorias volt, (nekem is ilyen volt anno) csodakat ne varj tole...

szerintem

tutituti
Köszi az infót.Így be is lõttem amit tudni akartam.
Persze alpha tehát majd változik ez gondolom de elég megnyugtató.

A kitörõ üveg pluszpont 😊

Hogthar
Lite hoz küldene nekem is valaki egy meghívót, megszeretném nézni mielõtt megvenném.
Az a vga nagyon harmat már...

Mutass egy képet a CCC beállításokról.

www.smart-bus.hu

Ja bocs, neked meg azt szerettem volna írni, hogy hát ezt nehéz megállapítani. Nekem településeken 40, mezõkön olyan 30-35 FPS-em van, míg A2-ben pont, hogy a városokban van kevesebb FPS, és ott sem ennyi. Sajnos itt is elõfordul az, hogy csak úgy elmosódott hányássá változnak a textúrák. Nem tudom, hogy ezt mivel lehetne kiküszöbölni.

Q9550 @ 3.4 GHz, 4GB RAM, meg egy 1GB-s 4850. Azért ne mondjátok, hogy ez olyan szar konfig, hogy Standard-on ne kéne rendesen futtatnia.

Fehercsoki
Mennyire fut jól?

Ki is akart mindig kitörõ üveget? Repvez? 😄

tutituti
Én azt tudom hogy ez lehetséges(és van),na de az a community és a modderek közös eredménye,nem pedig a fejlesztõké.
Ezért kérdeztem hogy benne van most vagy sem 😊

A másik.Azt írták, hogy ha fut az arma2 akkor ez is menni fog.
Ez mennyire igaz?
optimalizáltabb mint az elõd vagy itt is Paks 120%-on mozog ha elindítom?

a szó amit keresel az az ACE :-)
tutituti
nincs olyan opció hogy nem dobom,hanem "begurítom"
Eztúgy értem hogy nem hátralendített karral eldobás,hanem comb mellett lefelé tartott karral csak odadobja(nekem ez minden játékban hiányzik pedig észszerû lenne)

tutituti
nézem a streamet.
2x"V" a katapult a légijármûvekbõl.sokan bebukják ezt😄

Szépnek szép,de tényleg alfa.
A fegyverek hangja elég furcsa nekem(fõleg a feli minigun).
na majd jövõ csütörtökön rálesek én is(köszi itt is Wardog)

Kipróbáltam egy ilyen fém bunkernél. Ami visszalépés még gránátok terén OA-hoz képest, az az, hogy nem lehet szabályozni a dobás erejét.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

jujj micsoda nyüzsi van itt 😄

Én is csak a linkkel találtam meg, de utána megvette simán, csak a pénzt nem húzták még le a számlámról. Fene sem érti.
macleody
Lehet nálatok nincs bejelölve a béta bizbasz a beállításoknál.
Úgysem tudom letölteni, nincs pénz a kártyámon, most nem fogok csak ezért bemenni a bankba.
oneal1
érdekes amúgy magamtól én se találtam meg csak itt a linken...na mind1
mindjárt lenntvan

!Forza Ferrari!

De már van, csak nem mindenkinél frissült egyszerre... 😊 Kíváncsi vagyok mennyi idõ múlva jelenik meg a cdkey oldalakon! 😄

www.smart-bus.hu

hogy talaltad meg? a steamen semmi nyoma

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

macleody
oneal1
velem sem😄

!Forza Ferrari!

Akkor nem egyforma "gõzünk" van... 😄

www.smart-bus.hu