Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
Nem is tudom hogy gondolták a fejlesztõk, hogy útközbe cserélsz egy optikát és pontos lesz, miközben airsoft fegyverre nekem több óra tökölés míg beállítom 10! méteres lõtávra az aimpointomat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként, ha már ennyire összemelegedtek a steam-s csapattal, akkor elintézhetnék, hogy a dobozos verziókat is lehessen regisztrálni a steam-re...
www.smart-bus.hu
Na jó eddig még oké is mert õket a legélvezetesebb levadászni, csak a bis egy idõ után az õ kéréseiket fogja nézni mert többen vannak több pénzt hozva a konyhára, szóval én csak attól tartok hogy végül a sorozat elindul a bf 3 szintû játékmenet felé. <#gonosz3>#gonosz3>
DayZ=>több pénz=>jobb Arma3 (remélem)
..ilyen hosszu idore egyik jatek se tudod a top10-ben maradni
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
kiviszem ma terepre kopjon kicsit <#awink>#awink>
@Gascan:Elõtte meg a Katonák Voltunk zenéje szól amikor szállnak ki a kocsikból a temetésre
@Tomy:Az SB nekem nem jött át annyira,egyszer nézhetõs, kicsit túl sok rambózás volt benne,meg kis hazánk is feltûnt benne,ami engem valahogy mindig irritál..
Ha sorozatot akarsz akkor Generation Kill meg Homeland,mindkettõ zseniális a maga nemében.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Megaztán a záró zene is ütött nálam Josh Homme - nobody to love <#taps>#taps>
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Nekünk akkor sem kell Steam! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tehát vagy tényleg tudnak az Eidos/Saganál, vagy pedig a profibb programozókat hidegen hagyta a játék és helyette mást törtek fel.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
@Gascan:Nehogy megnézd! 😄 Borzasztó amerikai propaganda film,az alapsztori az, hogy az USA-t lerohanja É.korea,szerintem ez mindent elmond...
Inkább tudom ajánlani az End of Watch-ot,nekem nagyon bejött!
www.smart-bus.hu
Tény, hogy gyenge nettel szívás az elsõ telepítés, de utána már nincs gond vele... ha újra akarod tenni a winfost, akkor elõtte biztonsági mentés a steam alatt, és akkor nem kell újra letölteni az egészet! 😊
www.smart-bus.hu
35.percnél járok benne,hát zseniális! <#idiota>#idiota>
Sniper elite v2, Borderlands 2, Dirt 2-3, Splinter Cell: Conviction, Kane and Lynch 2, DeadIsland
Van még pár csak nem jutnak eszembe, ráadásul ezekhez úgy készült warez steam hogy online játszhatóak, nem csak hamachin.(egy barátom mesélte <#banplz>#banplz>)
Ui.: bocs muszáj volt kicsit okoskodnom <#finom>#finom>
-Solt///: Én nem örülök a steamnak, elhiszem, hogy kényelmes, de például akiknek nincs jó internetjük és offline játszanak, azok hiába veszik meg a lemezt, mert ugyanúgy nekiáll letölteni a játékot. Na már most van 1-2 barátom akinek jó gépe van és próbálom velük ismertetni ezt a világot, de Mobil nettel az arma 3 at nem nagyon fogják kipróbálni. <#nevetes1>#nevetes1>
2011 év végén jelent meg amúgy.
www.smart-bus.hu
Azt tudom, hogy a Football Manager széria idei darabját nem tudták feltörni, pedig az elég népszerû játék...
Én attól tartok, hogy a hõbörgési ösztön kiéléséra lesz bõven okunk ezen kívül is! 😄 A macerás telepítések miatt én kifejezetten örülök a steam-nek... 😊
www.smart-bus.hu
De amúgy én se örülök,modokkal mintha nem nagyon lenne jóviszonyban a Steam,de nem tudom pontosan,lehet én is csak belsõ hõbörögési ösztönömet akarom kiélni 😄