Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogthar
Terepszínû eotech:

Az AS-t felejtsd el. Nem véletlenül vannak számozott railek. Ha tudod honnan vetted le és ott már egyszer be volt állítva, akkor nincs gond. Az más kérdés, hogy nem életszerû, hogy több legyen nálad.
DancZer
Szerintem ahhoz,hogy az arma populáris legye nem kell sok. Ne legyen bugos, ne legyenek buta animációk és súlyos grafikai hibák. Nagy esély van rá,gift végre összehozzák admire régóta várunk.

Lenovo y510p

Hogthar
Õszintén nekem ez a Crysis fegyverspecifikáció nyúlás is kicsit túlzás. Tehát oké még egy hangtompítót, fegyver lámpát, vagy egy elülsõ markolatot útközbe cserélgetsz, de egy optikát, egy IR lézert vagy gránátvetõt csak úgy nem fogsz cserélgetni, ezeket mind be kell állítani, hogy pontos legyen a fegyvernek.
Nem is tudom hogy gondolták a fejlesztõk, hogy útközbe cserélsz egy optikát és pontos lesz, miközben airsoft fegyverre nekem több óra tökölés míg beállítom 10! méteres lõtávra az aimpointomat.
Az újabb CoD-okban még hangot sem lehetett moddolni. :'(

Csak nem mindegy, hogy milyen alapotok van... kíváncsi vagyok, hogy egy CoD-ra milyen ACE születne! 😄

www.smart-bus.hu

Amíg nem törik fel a mi kis ACE fészkünk jelszavát, addig engem nem érdekel. <3 😄

Elég, ha csak "populárisabbá" teszik, nekünk már akkor is szívás szerintem...

www.smart-bus.hu

Azért egy CoD meg BF jóval magasabb költségvetésbõl készül, meg szerintem BISzéknek amúgy sem feküdne...

Na igen... attól tartok erre igencsak megvan az esély... :S

Egyébként, ha már ennyire összemelegedtek a steam-s csapattal, akkor elintézhetnék, hogy a dobozos verziókat is lehessen regisztrálni a steam-re...

www.smart-bus.hu

Hogthar
Vagy több realizmusban jártas észkombájn töltött kakas, kiknek kukorékolásai el lepik a nyugodt online teret. Akik miatt majd cél keresztel kell játszani, normál fokozaton, butított játékmenettel.

Na jó eddig még oké is mert õket a legélvezetesebb levadászni, csak a bis egy idõ után az õ kéréseiket fogja nézni mert többen vannak több pénzt hozva a konyhára, szóval én csak attól tartok hogy végül a sorozat elindul a bf 3 szintû játékmenet felé. <#gonosz3>
jó:

DayZ=>több pénz=>jobb Arma3 (remélem)
Én a Modkezelésre vagyok kíváncsi. Ha azt nem cseszik szét, akkor elviselem.

Hogthar
Nem is tudom, ez most nekünk jó, vagy rossz?
az is jó hogy foglalkoznak vele... amúgy még mindig nem sikerült megértenem, de amióta megjelent a DayZ a Steam toplista elsõ 10-ben ott az Arma2... - kb. mar lassan 8 honapja v tobb

..ilyen hosszu idore egyik jatek se tudod a top10-ben maradni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Amúgy a hivatalos fórumon 70+ oldalt termett ez az egész Steam mizéria. "Szar az egész nem értem minek kellett ez" vs "jajj, de hülye vagy, a BIS tudja mit csinál".

DancZer
Teljesen jogos, viszont bármilyen kicsi lyukon át tudsz lõni. Akár a kétágú visszapillantó tükör lábai között is.

Lenovo y510p

Hogthar
Eotech terepszínû változatának gyári verziója.

kiviszem ma terepre kopjon kicsit <#awink>
Scottt
A romboló puska se viszi át..
@Gascan:Elõtte meg a Katonák Voltunk zenéje szól amikor szállnak ki a kocsikból a temetésre

@Tomy:Az SB nekem nem jött át annyira,egyszer nézhetõs, kicsit túl sok rambózás volt benne,meg kis hazánk is feltûnt benne,ami engem valahogy mindig irritál..
Ha sorozatot akarsz akkor Generation Kill meg Homeland,mindkettõ zseniális a maga nemében.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nézzél Strike Back S02-S03-at és bármihez kedvet kapsz... <#vigyor>

Hogthar
Jah az tényleg jó volt, annyira hogy kedvet kaptam egy kis city life ra és elösször úgy, hogy rendõr legyek.
Megaztán a záró zene is ütött nálam Josh Homme - nobody to love <#taps>
az end of watch nekem is nagyon tetszett

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
Ritka eset de nagyon idegesítõ tud lenni, fõleg mesterlövészkezdésnél multiba, beméred 800 méter(nem romboló puska) elárulod a pozíciód és lepattan a fegyverérõl <#falbav>
Scottt
Armában meg a fegyveren nem lehet,és még el se romlik,ha eltalálják.<#nezze>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Akkor kihagyom... köszi. 😊

www.smart-bus.hu

😄 Ha más miatt nem lehet majd hõzöngeni ArmA3 kapcsán, akkor beállok én is a sorba! 😄D

www.smart-bus.hu

DancZer
Próbáltam már, de valahogy elment a kedvem mikor a vaskorláton nem lehetett átlõni, pedig mögötte állt az ember.

Lenovo y510p

Scottt
Õk sem a régiek már,az mostanában kijött új játékok egyike sem volt elsõnek skidrow törésû

Nekünk akkor sem kell Steam! 😄

Jut eszembe... EZT próbálta valaki? 2 ajrót megér? 😊)

www.smart-bus.hu

Hogthar
Na az igen <#guluszem1><#worship>
A Skidrow csapat foglalkozott vele, de beletört a bicskájuk! 😄

www.smart-bus.hu

DancZer
Jah. A dicsõség hajtja õket, nem a jószándék. 😊

Lenovo y510p

Nem tudok pontos számokat, de szerintem millió feletti eladás van világszerte minden évben! 😊)

www.smart-bus.hu

Hogthar
Kérdés milyen kalózok foglalkoznak vele, szerintem nem véletlen hogy egy codot feltörnek online ready verizóba megjelenés után 2 héttel akármilyen védelemmel is van ellátva, míg pl egy BS ka-50 5 év után kap egy sima törést.
Tehát vagy tényleg tudnak az Eidos/Saganál, vagy pedig a profibb programozókat hidegen hagyta a játék és helyette mást törtek fel.
DancZer
Arma 2-be most jött valami új user profil validátor. Szerver beállításban be lehet állítani, hogy csak a validált felhasználókat engedje be. Gondolom ez benne lesz az A3-ban is. Meg ott van még a FADE is. Lehet ezeknek így együttesen már lesz visszatartó ereje, ha másért nem a kényelemért.

Lenovo y510p

Scottt
Annó a Flakon flaming cliffs-et se tudták évekig feltörni steam nélkül.Csak nem fontos az 😄

Hmmm... ez nekem új... akkor az Eidos/Sega páros tud valamit amit más nem! 😊 Hetekig próbálkoztak a kalózok, és nem tudták normálisan feltörni, majd közölték, hogy feladják... 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
A legfrissebbekkel,törten!

@Gascan:Nehogy megnézd! 😄 Borzasztó amerikai propaganda film,az alapsztori az, hogy az USA-t lerohanja É.korea,szerintem ez mindent elmond...
Inkább tudom ajánlani az End of Watch-ot,nekem nagyon bejött!

azt mondjatok h akkor az jo? mert akkor en is beiktatom az esti programba 😊

Na lesz egy kis idõm belelesek... 😊

www.smart-bus.hu

És ezek a legfrissebb tapaszokkal mûködnek törten? No meg ezek közül mi friss játék? Az FM2013 tavaly októberben jelent meg, és nem bírták feltörni... emiatt vitte az eidos a steam-re... 😊

Tény, hogy gyenge nettel szívás az elsõ telepítés, de utána már nincs gond vele... ha újra akarod tenni a winfost, akkor elõtte biztonsági mentés a steam alatt, és akkor nem kell újra letölteni az egészet! 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
Ha a BF-3as topikot élvezted,akkor nézd meg a 2012-es kiadású Red Dawn-t..
35.percnél járok benne,hát zseniális! <#idiota>

azt is irtak itt h igy, steammel, a tapaszok kisebb meretuek lesznek

Hogthar
warez steam játékok:
Sniper elite v2, Borderlands 2, Dirt 2-3, Splinter Cell: Conviction, Kane and Lynch 2, DeadIsland
Van még pár csak nem jutnak eszembe, ráadásul ezekhez úgy készült warez steam hogy online játszhatóak, nem csak hamachin.(egy barátom mesélte <#banplz>)
Ui.: bocs muszáj volt kicsit okoskodnom <#finom>

-Solt///: Én nem örülök a steamnak, elhiszem, hogy kényelmes, de például akiknek nincs jó internetjük és offline játszanak, azok hiába veszik meg a lemezt, mert ugyanúgy nekiáll letölteni a játékot. Na már most van 1-2 barátom akinek jó gépe van és próbálom velük ismertetni ezt a világot, de Mobil nettel az arma 3 at nem nagyon fogják kipróbálni. <#nevetes1>
Azért a Skyrim-hez eddig mindig rövid idõn belül kijött az új patch is. DLC meg általában 1 nappal a kiadás után.

2011 év végén jelent meg amúgy.

A régiek, javarészt javítások nélkül, ami ugye sok esetben elég zavaró tud lenni... gondolj bele, ha ArmA2-t mondjuk úgy 4-5 tapasszal régebbi állapotában kéne használnod... 😊

www.smart-bus.hu

a tapaszokrol nem szoltam ... de a jatekok mukodnek

Azt nem ismerem... mikori kiadás?

Azt tudom, hogy a Football Manager széria idei darabját nem tudták feltörni, pedig az elég népszerû játék...

Én attól tartok, hogy a hõbörgési ösztön kiéléséra lesz bõven okunk ezen kívül is! 😄 A macerás telepítések miatt én kifejezetten örülök a steam-nek... 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
Skyrim : )

De amúgy én se örülök,modokkal mintha nem nagyon lenne jóviszonyban a Steam,de nem tudom pontosan,lehet én is csak belsõ hõbörögési ösztönömet akarom kiélni 😄