Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Igen. Tényleg elég nagy érvágás én is sokat hezitáltam melyik legyen, de végül az Arma mellet döntöttem. Amúgy nem muszáj megvenned 5.-én. Lényeg, hogy béta elõtt vedd meg, mert utána már nem lesz alfa. Béta meg úgyis csak második negyedévben lesz szóval min 1 hónapot még biztosan várhatsz vele.

Lenovo y510p

Akkor ha 5.-én megveszem az alfát occsóé' akkor annyiért megkapom a véglegest is?

(Szo*ás, hogy egyszerre jelenik meg SimCity5 és ez elég nagy kiadás egyszerre a kettõ 😞((( )

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Az Arma 10 meg már ingyen lenne. 😄

Hogthar
de jó is lenne az ilyen, opf, arma, arma 2, arma 2 OA, mindegyik után 10 % kedvezmény. A hû játékosok jól járnának <#szeret>
Az elitek klubkártyája mi? <#circling>
TESCO klubkártya xD

hûség pontok ;-)
Gondolod, hogy az említett cég nem az? 😊 Mindenki pénzbõl él... csak nem mindegy az üzletpolitika... szerintem.

www.smart-bus.hu

az se lenne rossz h annak fugvenyeben kinek mennyi arma van meg annal olcsobban kapja az ujat 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Szép dolog, de szerintem a BIS-is egy profit orientált cég és lehet hogy a bevételük 80%-a a VBS-bõl van, szóval kb örüljünk, hogy vehetünk armát. :-)
Nem hinném, hogy ennyire eltolódna, meg tény hogy bughalmaz, de nincs más. :-(
A hangulat fokozása érdekében íme egy példa, hogy lehet ezt másképpen is. Adott az Assetto Corsa nevezetû autós szimulátor. (elég komoly darab) A napokban jelent meg az alfa változata... azok játszhatnak vele ingyen(!), akik megvették a cég elõzõ termékét, az nKPro-t. Azzal a termékkóddal aktiválható, és egyelõre más nem is próbálhatja ki. Ez egy gesztus azok felé, akik anno bizalmat szavaztak nekik...

www.smart-bus.hu

Jujj de beindult a fantáziátok. Lettetek volna a helyükben, mi?

Scottt
A szó amivel a szabadidejüket töltötték rímel a kanál-kekszre : )

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Farbatosz szeretettel várta õket! 😄

www.smart-bus.hu

menyire durva amikor két ilyen nem sittre való jófiú bekerül valami görög "jóhelyre".

DancZer
akkor meg is érdemlik ha ilyen hülyék,hogy engedély nélkül fótózgattak😛😄

Nem kamu, de ez már régi sztori! 😊

www.smart-bus.hu

elég kamu szaga van....ennyire nem lehetnek hülyék....fõleg mivel nem ma kezdték és egy 12 éves is tudja,hogy nem fotózgatunk katonai létesitményeket

ma olvastam, hogy 2 BiS tagot letartóztattak görögországban mert valami katonai bázist fotóztak, anyaggyûjtés céljából. 128 napot hûsöltek.

Szerintem mindenre amit a steam-n árulnak, de ilyet még nem tapasztaltam steam-n, hogy egy alfáért pénzt kérjenek... 😄 Lassan itt a megjelenés, de még semmi infó nincs róla a steam-n... kíváncsi vagyok, hogy lesz ez megoldva.

Megértem, hogy ennyit nem tudnál várni, anno én sem tudtam volna, de már annyit csalódtam, hogy vakon én már semmiért nem adok pénzt! Ha korrektül megcsinálják, akkor nem fogom sajnálni rá még a teli árat sem, de ezzel azért várok még... 😊

www.smart-bus.hu

DancZer
Ez azokra is érvényes amiket alfa verzióban féláron árulnak? Azért mérget nem vennék rá, de elõbb utóbb biztos olcsóbb lesz mint a megjelenéskor. Fél évvel a megjelenés után az jelen esetben a mai dátumhoz nézve nagyjából egy év. Tehát jövõre ilyenkor. Én addig biztos nem tudnék várni. 😄

Lenovo y510p

Steam-n a megjelenést követõ 2. akció keretében mindent leáraznak, ami azt jelenti, hogy megjelenés után fél évvel már lesz rá akció kereslettõl függetlenül.

Az meg 100%, hogy ilyen cd key oldalakon lesz leárazás... A legnagyobb címeket is be lehet szerezni jó áron.

Az FM2013 megjelenés után fél évvel 50%-l olcsóbb amazonon... De a BF3 prémiumot is valami 20 dollárért vettem...

www.smart-bus.hu

DancZer
Alfát addig vehetsz míg nem jön ki a béta(Q2 2013). Bétát pedig addig míg nem jön ki a teljes.

Lenovo y510p

DancZer
Elkelt.

Lenovo y510p

repvez
Arról mit lehet tudni, hogy az alfára elõfizetés meddig érvényes? és hogy ha kapok lite meghivót azt tudom több gépen is használni vagy csak egy gépre lehet használni?
DancZer
Nem tartom valószínûnek, hogy a megjelenés után leárazás lesz. Leghamarabb akkor, ha már nem lesz rá kereslet.

Szerintem jó vétel lesz az Alfa, mert nagyjából fél évvel késõbb jön majd a teljes játék és az után fél évvel nem hinném, hogy az alfa áráért árulnák majd. Aki esetleg az akciós vétel elõtt ki szeretné próbálni, még egy meghívóm van a lite-ra. A lite viszont csak Március 14. és Június 18. között lesz aktív, szóval várni kell még egy kicsit.

Lenovo y510p

<#eljen><#eljen>

Hogthar
Én is úgy vagyok vele, megvárom míg lesz egy játszható verzió és leárazásnál megveszem.
Addig meg csinálom hozzá a módokat 😊

Antgecc: nem pont a legjobb idõben jöttél.
Egészen pontosan milyen játékmóddal játszol, warfare?

Susarc: Ha meg akarsz nézni egy jármûvet ne az armory-t nézd meg, hanem nyiss egy editort, kattints a térképen egy nyílt terepre 2 szer, ekkor kitudod választani mit teszel le, utána preview gomb és tádá <#puszi>
Nem is várom el egy alfa állapotú programtól, hogy tökéletes legyen, viszont nem vagyok hajlandó azért fizetni, hogy alfa teszter lehessek! 😄 A steam-nek hála meg 1000%, hogy a megjelenés után max 4-5 hónappal lesz ilyen 50%-s akció... ha nem közvetlenül steam-n, akkor valamelyik ilyen onlány cdkey shopban! 😊)

Úgyis jön a nyár, a kevés idõm kitöltésére meg találok valami elfoglaltságot... no meg elõször is a Fradi - újpestet kéne megúszni szabadlábon! 😄D

www.smart-bus.hu

Scottt
Egy alfa sose fogja hozni az általad elvárt dolgokat,de most meg is mondják, hogy az alfáért fizettek parasztok, de akkor hõbörögni se kell,mert mi megmondtuk,inkább segítsetek és nyomjátok a bugtrackert ezerrel.
Viszont így majd te többet fogsz perkálni utána, mert szerintem tartani fogja az árát 😄
Vedd meg az alfát aztán majd elõveszed ha kikupálták,nincs idegeskedés és kevesebbet fizetsz,vagy ha esetleg az élet nem ad elég szopóálarcot egy napra,néha elindíthatod akár az A3-at is 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#wink>

www.smart-bus.hu

Osztom! Szinte ugyan ezt a sorozatot szoptam be én is.
A BIS-es brigád pedig 2x is megszívatott. Harmadszorra nem fog...
Majd egy, másfél év mulva... jóáron 😊

Tõlem biztos nem lesz nekik elõbb zsé, mintsem normálisan mûködik, ha nem is minden, de legalább a fõ dolgok! 😊 Ezt a lasztit õk már elgurították jó messzire... 😊

www.smart-bus.hu

Pont eleget megszívattak az utóbbi idõben... ( ArmA2, CloD, RO2, DCS ) Mind megvettem a legelején teli áron, aztán várhattam hónapokat, éveket mire lett belõlük valami, addigra meg a megjelenéskori ár töredékérét meg lehetett venni õket... ilyet többet nem játszunk! 😊

Kivárom, hogy milyen lesz, aztán úgyis lesz steam akció, majd akkor megveszem jóárasítva... 😄

www.smart-bus.hu

akinek rotate tengelyes joystick-je van súgja meg pls,hogy milyen setupot használ ?

nekem igy van beállitva és nem vagyok megelégedve a gyors fordulásokkal:S(

Thrust: Slider
Left/Right Turn: -
Bank Left/Right: X axis
Nose Down/Up: Y axis
Left/Right Pedal: Z axis (twist)

Nem kell sajnálni õket, de ezért olcsóbb az alfa, mert elöbb lesz belõle zsé. <#ravasz1>
ha tényleg nem veszed meg akkor hogy fogsz itt hõbölögni a jövõben? hiányozni fog 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok! Armoryban,hogyan lehet spawnoltatni a jármûveket? ha én egy specifikusat akarok kipróbáéni,hogyan tehetem meg? ,mert ahogy észrevettem minden belépéskor más és más összeállitást pakol a játék a reptérre....

Menten megszakad a szívem... csórikáim... gyorsan meg is veszem, nehogy kikapcsolják náluk a fûtést meg az áramot. <#ravasz1>

Tõlem nem valószínû, hogy látnak egy fillért is elõre... fõleg nem ennyit! Elõbb kipróbálom, és ha megérdemlik, akkor megveszem, ha hozzák a formájukat, akkor lókuki a seggükbe...

www.smart-bus.hu

Szvsz nincs igazad. Én inkább elõlegszerõségnek venném. A játékosok 10%-a elõre kicsengeti, ezzel elõbb pénzhez jutnak, ami nekik jó, mert nem kell meglévõ pénzbõl finanszíroznia a fejlesztést. Szvsz a fejlesztõknek sem jó hogy nincs pénz, aztán megjelenéskor beömlik rengeteg, aztán úgy ahogy van. Már könyvelési és egyéb okokból. Meg csóri melósoknak is kell fizut adni elõtte és utána is.
antgecc
Este ki szeretném próbálni a free verziót online, a gondom csak az, hogy nem tudom mit kell csinálni ebben a játékban. Röviden elmondanátok a lényeget, mi a teendõ, mire figyeljek, hogy ne rontsam el mások játékát agyatlan rusholással vagy hogy egyáltalán nem tudom mi is a cél?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

denevérember
http://www.arma3.com/buy?#alpha_basic

Nézegetem a különbségeket,és igazából az alpha teljesen jó választásnak tûnik. Egyedül a Digitális térképeket nem tartalmazza ami elõször szemet szúrt... Nem tudom,hogy ez pontosan mit takar. De szerintem nem egetverõ dolog.

In space no one can hear you scream.

Na csak most nézem felkerültek a végleges árak.
Beta-->ARMA3 € 34,99-->€ 44,99
Dital Deluxe € 49,99 Ez nem változik
A supporter pedig nem elérhetõ véglegesben értelem szerûen.
Én még mindig azt mondom hogy nem vészesen drága szvsz.
Optimista vagyok csak nehogy aztán koppanjak 😄

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Már megoldottam Apa, büszke lehetsz rám.

Tempi ne boritsál ki,egy férfiembernek egy füles megreparálása nem okozhat gondot.
Fényképezd le azt a szart,küld el a fotót nekem, aztán majd mondom mit hova kössél.

A Béna.

kivancsian varom a velemenyeket majd rola 😊

denevérember
Nos én mindenképp elõrendelem ezt az alpha verziót... Remélem lesz még innen néhány ember,és jövõ héten már együtt tesztelhetjük! 😊

In space no one can hear you scream.

En arra vagyok kivancsi hogy ez az ajanlat marc 4. utan is el ?

Hogthar
De úgy gondolom, hogy be fogják fejezni, de ha sokan megveszik az alfa akkor nem fogják elkapkodni, hamarabb fognak törõdni az olyan játékaikkal amik plusz bevételt hoznak.
Presztizs, dicsõség, hûség?
Ne nevettess, nekik megélhetésrõl van szó <#action>
Egyébként igen úgy érzem, hogy rossz vétel lesz a 25 euros megoldás, ugyanebbõl az okból kifolyólag, ha biztos lennék benne, hogy ugyanúgy fejlesztik az arma 3 at ezek után, akkor azt mondom megérné de én nem így látom.