Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
(Szo*ás, hogy egyszerre jelenik meg SimCity5 és ez elég nagy kiadás egyszerre a kettõ 😞((( )
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az elitek klubkártyája mi? <#circling>#circling>
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem hinném, hogy ennyire eltolódna, meg tény hogy bughalmaz, de nincs más. :-(
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Megértem, hogy ennyit nem tudnál várni, anno én sem tudtam volna, de már annyit csalódtam, hogy vakon én már semmiért nem adok pénzt! Ha korrektül megcsinálják, akkor nem fogom sajnálni rá még a teli árat sem, de ezzel azért várok még... 😊
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Az meg 100%, hogy ilyen cd key oldalakon lesz leárazás... A legnagyobb címeket is be lehet szerezni jó áron.
Az FM2013 megjelenés után fél évvel 50%-l olcsóbb amazonon... De a BF3 prémiumot is valami 20 dollárért vettem...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Szerintem jó vétel lesz az Alfa, mert nagyjából fél évvel késõbb jön majd a teljes játék és az után fél évvel nem hinném, hogy az alfa áráért árulnák majd. Aki esetleg az akciós vétel elõtt ki szeretné próbálni, még egy meghívóm van a lite-ra. A lite viszont csak Március 14. és Június 18. között lesz aktív, szóval várni kell még egy kicsit.
Lenovo y510p
Addig meg csinálom hozzá a módokat 😊
Antgecc: nem pont a legjobb idõben jöttél.
Egészen pontosan milyen játékmóddal játszol, warfare?
Susarc: Ha meg akarsz nézni egy jármûvet ne az armory-t nézd meg, hanem nyiss egy editort, kattints a térképen egy nyílt terepre 2 szer, ekkor kitudod választani mit teszel le, utána preview gomb és tádá <#puszi>#puszi>
Úgyis jön a nyár, a kevés idõm kitöltésére meg találok valami elfoglaltságot... no meg elõször is a Fradi - újpestet kéne megúszni szabadlábon! 😄D
www.smart-bus.hu
Viszont így majd te többet fogsz perkálni utána, mert szerintem tartani fogja az árát 😄
Vedd meg az alfát aztán majd elõveszed ha kikupálták,nincs idegeskedés és kevesebbet fizetsz,vagy ha esetleg az élet nem ad elég szopóálarcot egy napra,néha elindíthatod akár az A3-at is 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
A BIS-es brigád pedig 2x is megszívatott. Harmadszorra nem fog...
Majd egy, másfél év mulva... jóáron 😊
www.smart-bus.hu
Kivárom, hogy milyen lesz, aztán úgyis lesz steam akció, majd akkor megveszem jóárasítva... 😄
www.smart-bus.hu
nekem igy van beállitva és nem vagyok megelégedve a gyors fordulásokkal:S(
Thrust: Slider
Left/Right Turn: -
Bank Left/Right: X axis
Nose Down/Up: Y axis
Left/Right Pedal: Z axis (twist)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tõlem nem valószínû, hogy látnak egy fillért is elõre... fõleg nem ennyit! Elõbb kipróbálom, és ha megérdemlik, akkor megveszem, ha hozzák a formájukat, akkor lókuki a seggükbe...
www.smart-bus.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nézegetem a különbségeket,és igazából az alpha teljesen jó választásnak tûnik. Egyedül a Digitális térképeket nem tartalmazza ami elõször szemet szúrt... Nem tudom,hogy ez pontosan mit takar. De szerintem nem egetverõ dolog.
In space no one can hear you scream.
Beta-->ARMA3 € 34,99-->€ 44,99
Dital Deluxe € 49,99 Ez nem változik
A supporter pedig nem elérhetõ véglegesben értelem szerûen.
Én még mindig azt mondom hogy nem vészesen drága szvsz.
Optimista vagyok csak nehogy aztán koppanjak 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Fényképezd le azt a szart,küld el a fotót nekem, aztán majd mondom mit hova kössél.
A Béna.
In space no one can hear you scream.
Presztizs, dicsõség, hûség?
Ne nevettess, nekik megélhetésrõl van szó <#action>#action>
Egyébként igen úgy érzem, hogy rossz vétel lesz a 25 euros megoldás, ugyanebbõl az okból kifolyólag, ha biztos lennék benne, hogy ugyanúgy fejlesztik az arma 3 at ezek után, akkor azt mondom megérné de én nem így látom.