Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facebookrol jott a hir 😊

"We have a Store down!
Battalion Recon F5 successfully overloaded our servers. We're currently dealing with it on Store.bistudio.com. We'll keep you informed - but please hang tight while we're trying everything we can to get them up!"

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DrRadon
Steamrõl tölthetõ! Szegggyétek!

Mintha túlterhelt lenne picit...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nekem bejött. Megkapta a maga morfinját. :-)
Tuti nem lefagyott, de hogy nem tervezett a leállás az tuti. Remélem érezték, hogy kevés az erõforrás és megelõzvén a bajt tettek még alá valamit, hogy elbírja a rohamot.
oneal1
most akkor steamrõl lehet szedni vagy az adott oldalról?

azért kérdem, mert 2-t kéne vennem, magamnak meg egy spanomnak.
NEmtudom megoldható egyáltalán?

!Forza Ferrari!

DancZer
Szerintem csak beállítják a kezdésre a dolgokat. Szerver fagyásnál nem az írják ki, hogy "karbantartás alatt", hanem mondjuk nem válaszol a szerver.

Lenovo y510p

Ha abból indulok ki hogy pár napja keresztbe állt az arma3.com, pedig csak egy hír került ki az oldalra, lehet neked van igazad, de had legyek optimista 😄

macleody
Pedig most akartam indulni a bankba.
Abban egyetértünk hogy hûlnek, lefagytak.
gondolom leállították a szervereket hogy hûljenek kicsit a nagy roham elõtt 😄

wardogzombie
Mindkettõ elkelt akik megkapják azoknak válasz pm ment

Fehercsoki
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

We are sorry for the inconvenience but STORE.Bistudio.com is closed for maintenance. We will be back soon. For support please email [email protected]
DancZer
Még mielõtt az Alfa lite-al próbálók beleélnék magukat, hogy ma játszani fognak vele, felhívnám a figyelmet, hogy az Alfa lite március 14.-tõl elérhetõ.

Lenovo y510p

tutituti
bezony,az arma3 alpha lite-ban csak singleplayer van.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

macleody
😊
Jól tudom, hogy a meghívós verzióban nem lesz multi, meg pálya szerkesztés?
wardogzombie
Elméletileg 2 meghívóm lesz még akit érdekel pm és amint megvan küldöm is.

antgecc
Kuncsorogj meghívóért, és ha tetszik, vedd meg 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

macleody
Na most gondolkodom, hogy megvegyem-e-é-e vagy kuncsorogjak meghívóért. <#nemtudom>
Hát azzal a ToH fizikával várjál még... nyugtával dicsérd a napot! Egyáltalán nem lennék meglepve, ha nem kerülne bele... 😄

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Igen csak nehogy el legyek felejtve és csak pár óra késéssel tudjak játszani=/ Én is megveszem ha jól fut a gépemen.(fõleg a take on helicopters fizika miatt)

Nyehehe. Akkor nem értem. Solton kívül kb mindenki megveszi. Lesz alfád.
a ragdollrol tehetne valaki fel egy vidit

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Fehercsoki
Ezt még én mondtam neked, de nem is értem hogy jön ez most ide.

Nem tetszenek a mozgások. A kúszás a kettõben jobb volt. A gugolás szerintem egy vicc. Egy falon átmászást jobban bírnék, hogy egy csibe háló ne állítson meg, ha már én vagyok a szuperspecforce.

Ami vicces, hogy a tégla falban ahol leomlott, a téglák nem vízszintesen vannak.

Azt, hogy a jövõben játszódik és most elérhetõ hitech kütyûk sincsenek benne, az megint más kérdés.

Még 3ó19p10mp
Olvass vissza. Aki Lite-ot kap ajándékba, az tovább tudja ajándékozni még egy fõnek és így tovább.
Na bazzeg... még a végén kénytelen leszek megvenni... picsába... 😄

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Nekem instant jöhet majd egy meghívó ha valaki megveszi és szívesen elajándékozna egy meghívót😊

alma2
Erre a vetkozos videora kellett varni? Ezt mar elsutotte egyszer kim basinger anno, akkor sem, most sem utott😊

szerintem

alma2
Nezem hol vannak a lelkes beszamolok, szabadsagot kiveve, energiat nem kimelve, hogy tajekoztassak a nagyerdemut, erre csak delutan 2-kor lehet megvenni.
Na jo akkor addig laszok tovabb 😊

szerintem

DancZer
Hol láttad, hogy átesik?

Lenovo y510p

DancZer
Ha nem tûnt volna fel az egy olyan menü volt ahol összeállítod a karaktered. Nem úgy mûködik, hogy odaállsz a láda mellé és váltogatod a bõrszíned.

Nekem eddig tetszik. A holon én is meglepõdtem, eszméletlen jó.
Remélem meglepnek egy a jármûbõl lövés fícsörrel is, mert eddig csak vezetni láttunk autót angyós ülésen még nem ültek. 😄

Lenovo y510p

tutituti
remélem kikapcsolható egy kattintással.

De a kommentek között csemegézve ezen felkacagtam:
"Can't wait to uninstall BF3!"

Bár én nem vagyok akkora Arma "õrült" mint itt sokan,de be kell valljam hiánypótló lesz.
Csak döcögjön el nálam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Neked is a CoD ugrott be egybõl? 😞

mi ez az új casual célkereszt?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Mozgás és fegyverkezelés

Igen. 2035-ben már így oldják meg az etnikai irányú konfliktusokat.

Hogthar
Mi a....
Hát ez kész! <#wow3>
Kattintásra tudok bõrszínt is váltani, vagy mi?
Szerintem ACE X-ben lesz a napjainkbeli cucc, de nem tudom még.

Amúgy itt van Dslyexci ígért videója:

Hogthar
Egyébként ace modern lesz, vagy ugyan úgy futurisztikus?
<#felkialtas><#csodalk> Bizony. Kár, hogy Solt kedves kimarad belõle. <#nyes><#bee1><#violent><#email><#vigyor>

Hogthar
<#ijedt><#gonosz1><#vigyor2>
Itt ma buli lesz.
Igen.

Hogthar
A korábbi videókon még nem mûködött a parallax lézeres irányzékoknál, most végül is belerakták(végre)?
Lehet pont volt egy lyuk a padlón... vagy egy nagyobb hézag a parketta között 😊

Meg az is, hogy ment itt a pisiksz hype, de a gránátok még mindig átesnek az épületek padlóján. 😄

Ami engem nagyon meglepett, az az, hogy funkcionálisak a holografikus irányzékok. Red dot, Cobra meg stb... végre nem az üvegre van festve az a pötty, hanem van ilyen térbeli hatása, és oda mutat a célgömb amerre a csõ néz.

repvez
Hát azok a lángok és füstök eléggé WTF..
Meg nem akarom elöre leirni a játékot,de a képek alapján ugyan az minden mint az elözök, a falakon és a keritésen direkt van egy kitörés , hogy be lehessen jutni és az egész HUD rész is nagyon hasonlit az elözöekhez
Jó de a TCZ az egy régi gyalogos CTF map még anno OFP bõl,csak megcsináltuk arma2 alá<#banplz>

A Béna.