Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"We have a Store down!
Battalion Recon F5 successfully overloaded our servers. We're currently dealing with it on Store.bistudio.com. We'll keep you informed - but please hang tight while we're trying everything we can to get them up!"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
azért kérdem, mert 2-t kéne vennem, magamnak meg egy spanomnak.
NEmtudom megoldható egyáltalán?
!Forza Ferrari!
Lenovo y510p
Lenovo y510p
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ami vicces, hogy a tégla falban ahol leomlott, a téglák nem vízszintesen vannak.
Azt, hogy a jövõben játszódik és most elérhetõ hitech kütyûk sincsenek benne, az megint más kérdés.
Még 3ó19p10mp
www.smart-bus.hu
szerintem
Na jo akkor addig laszok tovabb 😊
szerintem
Nekem eddig tetszik. A holon én is meglepõdtem, eszméletlen jó.
Remélem meglepnek egy a jármûbõl lövés fícsörrel is, mert eddig csak vezetni láttunk autót angyós ülésen még nem ültek. 😄
Lenovo y510p
De a kommentek között csemegézve ezen felkacagtam:
"Can't wait to uninstall BF3!"
Bár én nem vagyok akkora Arma "õrült" mint itt sokan,de be kell valljam hiánypótló lesz.
Csak döcögjön el nálam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Amúgy itt van Dslyexci ígért videója:
Meg nem akarom elöre leirni a játékot,de a képek alapján ugyan az minden mint az elözök, a falakon és a keritésen direkt van egy kitörés , hogy be lehessen jutni és az egész HUD rész is nagyon hasonlit az elözöekhez
A Béna.