Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
DancZer
Helyi idõ szerint kedd 01:00-kor.

Lenovo y510p

Hogthar
Áhh egy Abrams jó kezekbe hatalom és ha elbénázza túl nagy veszteség. Õ lesz a lángszórós, befut az ellenség közé mi meg mesterlövésszel célba vesszük a tartályát. <#finom><#nevetes1>
Mondjuk amilyen fakezû vagy neked berakunk M1-et a TCZ Saint Pierre,úgy talán tudsz alkotni valamit<#mf1>

A Béna.

Solt majd megveszi megjelenés után pár hónappal a delux verziót 20ajróért, oszt utána fél évvel talán majd játszani is tud vele, mert addigra talán emészthetõ állapotban lesz... 😄

Én nem fizetek azért, hogy alfa teszter legyek! 😄

www.smart-bus.hu

repvez
hány óra felé esedékes a videó megjelenése amit mára igértek?
Hogthar
Azt hittem csak a pesszimisták tanulnak meg Héberül.
Nem szeretném felborítani az egyensúlyt Fürtikém. <#vigyor5>

Kuss,ez az én dumám<#violent>
Te még mindig fiatal vagy Tempike<#banplz> Nemhogy feltolnád az arcod BASC ra csütörtökön, ott a keménymag a régiekbõl,KGB,Swarcz,SAMSAL,KILLER,Kvázi,stb.

A Béna.

Solt arra céloz, hogy ha beszélsz héberül, akkor tiéd a világ.

Scottt
Solt! 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Tehát ha megveszem az alphát 25júróé' akkor az olyan mintha vettem volna egy teljes játékot féláron és még alpha fázistól tesztelhetem is megjelenés elõtt. Ki az a hülye aki ezt kihagyja???

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Csak nyelv kérdése... 😄

www.smart-bus.hu

szoval mar megvan?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nekem eddig bejön.

Ellenben tuti leárazzák megejlenés után valamivel. Ez már csak 1-2 év. :-)
Az volt a mondás, hogy csak steamen lesz kiadva, de lesz olyan dobozos, amit lemezrõl telepítesz és steamen aktiválsz. Szóval én nem vagyok meggyõzõdve, hogy lesz magyar. :-(
en is igy gondolom amugy... 49 eurot fizessen az ahol 2-3 ezer euros az atlagfizu 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

alma2
Ahogy neztem az alpha 25 euro, kb 7000 forint. Ha jol emlekszem amikor megjelent a 2, akkor igen kedvezo aron lehetett itthon hozzajutni kb ennyiert, az eszaki majdnem szomszedok eszben tartottak, hogy itthon sincs kolbaszbol a kerites. Igy a magyaritott( jaj de rossz volt) kulon kishazankba szant valtozat igen jo otlet volt toluk. Ha most is lesz hasonlo, akkor a felesleges kapkodni es a 44.99 euroban gondolkodni. Vagyis ha megjelenik, jo esellyel itthon ismet jo ara lesz a dobozos verzionak. A magyaritasrol mar most lemondanek, ha lehet.
Jo lenne, ha valaki meg tudna erositeni/cafolni ezt az elmeletet 😊

szerintem

Dettó, bár a megvétellel én még várok! 😄 Legalább az elsõ tapasztalatokig... 😊

www.smart-bus.hu

alma2
Engem legjobban az erdekel, mennyit vettek/vesznek at a take on heli fizikajabol.
Remelem minimum mindent es meg tovabb is javitjak, bovitik. A belso mukodo muszerekrol fegyverzetrol nem is beszelve.
Ha ez megvan, akkor megveszem az alphat.

szerintem

macleody
Viszont a Lite-ban nem lesz multi.
Fehercsoki
Szóval aki megveszi az kap 3 darab meghívót amivel meghívhat 3 embert alfázni, az a 3 ember akit meghívott kap fejenként 1-1 meghívót, tehát további 3 embert meghívhatnak, és ez elvileg így folytatódhat tovább bármeddig...

?
És a litehoz is adnak meghívót a lite ra szal szerintem akinek kell az fog kapni meghívót 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fehercsoki
Na 3 meghívót adnak az alphahoz az egész sok.

oneal1
én megveszem mindenképp, a videókat nézegetve lenyûgözõ az egész, már várom a rajtot😊

Tudom hogy nem pont ide illik de kapcsolódik, ezért kérdezném, hogy az elõbb említett Dayz is jön hamarosan?

!Forza Ferrari!

DancZer
Részben a DayZ miatt is igen, de mostanában lesz majd új Frontlines ami várhatóan 60+ lesz.

Update 3: http://www.arma3.hu/80-arma3/117-elorendelheto-az-arma-3

Lenovo y510p

Ó mikor fiatal koromban voltak azok az OFP-s hentelések mmmmhmhmhhm...

Amikor kijött a 2. rész, legalább ennyien voltunk vs-re szinte minden este... hmmm... régi szép idõk! 😊

www.smart-bus.hu

Most nézem mennyien vannak ts-en (itt fent a statusban) anno mikor kijött a kettõ nem voltunk ennyien (csige vagyok ha valaki emlékszik). Ez a DayZ miatt van?

Fehercsoki
Rendben akkor majd jöhetne a meghívó😊 Én nem merem megvenni mert elég szép játéknak tûnik nagy nyitott tereppel nem tudom hogy futna a régi gépemen=/

antgecc
Ha valakinek marad egy felesleges meghívója, akkor én hálásan fogadom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

rám számíthatsz én megveszem

Fehercsoki
Csak láttam, hogy írtad pCars topicban én meg már amúgy is vártam az ARMA 3at és nem tudtam hogy most jön az alpha, de örülök neki, fõleg ha valaki majd küld nekem egy meghívót😄

na, csak rábeszéltelek? 😊

Fehercsoki
Ja meg ahogy látom lesz meghívásos alapon mûködõ alpha lite is.

Mindenkinek aki megveszi.

Fehercsoki
Igaz az hogy 5-én kijön az ARMA 3 alphaja? Mindenkinek elérhetõ lesz?

Scottt
Azt a2ben az userek scripttel megoldottak.

@repvez: a városlakos az igazvovolt,akiket megmentesz az 1. kuldiben azok késõbb adtak Valami hasznos infot.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hát az, amit egy videóban látsz szerintem kézzelfoghatóbb, mint egy fejlesztõ ígérete. 😄

repvez
Én ugy tudom, hogy ez nem a fejlesztõk igéretei,csak a forumozók irták össze azokat a dolgokat amiket a különbözö képeken videokon láttak hallotak.

De A2-nél határozottan emlékszem, olyan mondatra, hogy ha kampány elején belelõsz a falba akkor ha késõbb visszamész azok megmaradnak , és hogy ahogy beszélsz a városlakükkal ugy viszonyulnak hozzád a késõbiekben ha ujra találkoztok ,na ezekbõl semmi nem lett.

A kinézettel eddig sem volt bajom,de a fegyverkezelés az valami borzasztó , ha ezen nem változtatnak akkor hiába minden fejlesztés nálam.
Es ez nem is AI -> Hid nehezsegi fok. 😊
Azert az ures pisztolytok meg mindig befigyel.
Ehhez az önárnyékos mókához azért kell majd erõs paripa...

Scottt

Scottt
Alfascreenshotok,alakulgat ez : )

en csak annyit mondtam h ha valakinek minden resz megvan az valami husegkedvezmenyt kaphat, fole h ha elorendeled... nem azt h akinek minden megvan ingyen kapja a jatekot

ez persze csak ugy mukodik h ha az ilyen kedvezmeny tobb penzt hoz mint amennyit visz

És a 11-nél már õk fizetnek? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hogthar
Hát ha 10 szériát végig vásárolnál az armából, akkor ez egy jogos ingyen vétel lenne nem? <#buck>