Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre ez egy öszvér, sok még benne az ArmA2... kíváncsi leszek mihez nyúlnak még hozzá. Jó lenne, ha lenne valami road map, vagy valami, hogy mégis mik a terveik... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A többi kritikánál pedig vedd figyelembe, hogy ez egy alfa állapot, és ehhez képest mérlegelj. Ha végig ilyen marad, akkor teljes mértékben igazad lesz, de addig szerintem nincs.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az OA-es pályák jobban fognak futni, mert minimális a növényzet. Ugye ez lenne Afganisztán.
Ha SP kampányt akarsz játszani, akkor pl a Bárdosi (?) félét javallom armaholicról. (De az AI itt is hülye lesz.)
Hát, szerintem egész jól ment. Jobban mint a tört verzió megjelenéskor.
Az elsõ pályát ami a demóban kipróbálható(helikopterrel érkezünk és be kell venni a repteret) simán ment akadásmentesen közepes beállításokkal, viszont a második pálya már nem volt olyan jó, és hiába vettem le mindent minimumra ugyan úgy futott mint normalon.
Elgondolkodom rajta szerintem, hogy megveszem e. Még van pár nap az akcióból.
PSN ID:misi2mezei
Aida log.
Aida stat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ugyan azon a pályán, lecseréltem a palackot egy másik övre(elfelejtettem). Késõbb úszok a víz alatt, sötétedik a kép és egyre homályosabb minden. Leesett, hogy emberem palack nélkül úszik visszatartva a levegõt. 😄
Sietek a felszínre, kibukik a fejem és akkora levegõt vett az ember, hogy én is megkönnyebbültem. 😄
Talpnak köszönhetõen azért elég jól tudtam haladni így is, hogy néha fel kellet mennem. Azt viszont nem tudom, hogy megsérülhet-e a palack(mondjuk ha belelõnek).
Lenovo y510p
Ha valamire nem lehet panasz, akkor az a cpu és gpu kihasználtság...
A fejlövést úgy nézzétek, hogy arcon lövitek szembõl. A kereket én ki tudtam lõni. A sokadik találattól eltûnik a gumi, csak a felni marad ott. Elég gáz, de gondolom ezek azért javítva lesznek..
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ne felejtsétek el, hogy ez egy alfa. Fikázni majd a megjelenés után ráértek. Inkább jelentsétek le a hibákat.
Nekem olyan volt már párszor, hogy beragadt egy animáció és a végtelenségig szaladt az ember, vagy épp kúszott oldalazva és nem tudtam leállítani. 😄
Nekem az volt a legszembetûnõbb, hogy alig akart meghalni az ellen. A SCUBA-s küldetésben a víz alatti fegyverrel szárazföldön nem tudtam lelõni senkit, csak ha nagyon közelre mentem és adtam egy tárat az arcába. Testre lõve szinte hatástalan volt. Nem tudom, hogy a mellény miatt vagy mi miatt. Majd még ma ezt is megvizsgálom. Kíváncsi vagyok mennyit védenek a mellények, sisakok.
Én ki tudtam lõni az autó kerekék. Jobban mondva lerobbantani egy gránáttal, lõni csak az ellen lõtte és sziszegett.
Lenovo y510p
ragdoll
szerintem
szerintem
Az AT robbanástól a katona meg sem tántorodott 3 métere tõle ,de egy kézigránáttól TE megsérülsz, mikor te dobod el.Jármûbeszállás ugyan olyan mint volt, semmi animáció vagy ajtónyitás
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez az alpha szoveg eroltetes meg nem kellene, hogy ez meg csak az, hiszen kb 1x eve fejlesztik foltozzak toldozzak, nincs itt semmi alapokrol ujrairva. Ami igen jot tenne neki.
szerintem
www.smart-bus.hu
@Fehercsoki: Milyen géped van?
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Másik ha leesel magasabbról, de úgy hogy túl éled, akkor van szép animációja az esésnek, vagy ugyan az mint a 2 ben, hogy esés közbe állóhelyzetbe maradsz akárcsak becsapódáskor amíg nyög egyet, majd utána lefekszik?
A mozgás viszont mindent visz, szerintem eszméletlen jó lett, csak meg kell szokni mikor mit kell nyomni.
Lenovo y510p
(mintha jobban optimalizált lenne a dolog)
Persze csak szubjektív vélemény mindenféle tesztek és mérések nélkül
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
In space no one can hear you scream.
Akkor nem is kell meghívó,meglesem így,hogy elmegy-e a gépemen!
Ha meg megveszem,akkor csak is dobozosan akarom.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict