Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Mit értesz 100% kihasználtság alatt? Azt, hogy CPU-t pörgesse 100%-on?

Lenovo y510p

Én még kitartok, helyetted is 😊

Ha a hétvégéig tudsz várni, akkor szerintem már várd meg a lite verziót, és az alapján döntsd el, hogy adsz-e érte pénzt jelen állapotában! 😊

Egyelõre ez egy öszvér, sok még benne az ArmA2... kíváncsi leszek mihez nyúlnak még hozzá. Jó lenne, ha lenne valami road map, vagy valami, hogy mégis mik a terveik... 😊

www.smart-bus.hu

Most délután teszteltem kicsit, valami nem kerek... irdatlanul fogja valami a cpu-t... ha leveszed 500 méterre a látótávot, akkor sincs meg a 100% kihasználtság ultrán?

www.smart-bus.hu

Tudod, hogy én elég kritikus szemmel tekintek rájuk, de egyelõre nincs igazad. A linkelt videón látszik, hogy nem elite beállításon van a játék... nem lepõdnék meg, ha ez lenne az oka annak, hogy egy fejlövésbe nem döglik bele... Nálam ilyen gond nincs, ha arcon lövöm, fekszik... azonnal...

A többi kritikánál pedig vedd figyelembe, hogy ez egy alfa állapot, és ehhez képest mérlegelj. Ha végig ilyen marad, akkor teljes mértékben igazad lesz, de addig szerintem nincs.

www.smart-bus.hu

Solt, megéri megvenni? mert akkor a hétvégére már én is beszerzem 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Arma 2 kampánya egy halom fos szerintem. Az OA-nek már jó, az kb egy tech demo, hogy mit tettek a játékba.
Az OA-es pályák jobban fognak futni, mert minimális a növényzet. Ugye ez lenne Afganisztán.
Ha SP kampányt akarsz játszani, akkor pl a Bárdosi (?) félét javallom armaholicról. (De az AI itt is hülye lesz.)
Kipróbáltam a 2. rész demóját.
Hát, szerintem egész jól ment. Jobban mint a tört verzió megjelenéskor.
Az elsõ pályát ami a demóban kipróbálható(helikopterrel érkezünk és be kell venni a repteret) simán ment akadásmentesen közepes beállításokkal, viszont a második pálya már nem volt olyan jó, és hiába vettem le mindent minimumra ugyan úgy futott mint normalon.
Elgondolkodom rajta szerintem, hogy megveszem e. Még van pár nap az akcióból.

PSN ID:misi2mezei

macleody
Feltoltam ultrára, elsõ pálya tûrhetõ, 25-30fps. Utolsó pálya /helis/ katasztrófa, 15-25fps. GPU kihasználtság 20%.

Aida log.
Aida stat.

repvez
ezzel tisztában vagyok, csak ez igy eddig nem elõre lépés. ezt ugyan így tudta az A2 is.
Bucser
Ha megnezed 0.51-nel jar a verzioszam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nesu
Ha valami orr nehéz ....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

DancZer
Na ezt nem tudtam. Köszi!

Ugyan azon a pályán, lecseréltem a palackot egy másik övre(elfelejtettem). Késõbb úszok a víz alatt, sötétedik a kép és egyre homályosabb minden. Leesett, hogy emberem palack nélkül úszik visszatartva a levegõt. 😄
Sietek a felszínre, kibukik a fejem és akkora levegõt vett az ember, hogy én is megkönnyebbültem. 😄
Talpnak köszönhetõen azért elég jól tudtam haladni így is, hogy néha fel kellet mennem. Azt viszont nem tudom, hogy megsérülhet-e a palack(mondjuk ha belelõnek).

Lenovo y510p

Milyen beállításokon? Tedd fel ultrára, kapcsold ki a vsync-t, és úgy próbáld...

Ha valamire nem lehet panasz, akkor az a cpu és gpu kihasználtság...

A fejlövést úgy nézzétek, hogy arcon lövitek szembõl. A kereket én ki tudtam lõni. A sokadik találattól eltûnik a gumi, csak a felni marad ott. Elég gáz, de gondolom ezek azért javítva lesznek..

www.smart-bus.hu

Scottt
Írja a briefingben vagy a hintekben azt hiszem, hogy csak 40méterig hatásos,de ha újratöltöd a szárazföldön akkor utána normál karabélyként funkcionál.Vagy Valami ilyesmi csak gameplay videobolokoskodok 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
Megnézem ma délután.

Ne felejtsétek el, hogy ez egy alfa. Fikázni majd a megjelenés után ráértek. Inkább jelentsétek le a hibákat.

Nekem olyan volt már párszor, hogy beragadt egy animáció és a végtelenségig szaladt az ember, vagy épp kúszott oldalazva és nem tudtam leállítani. 😄

Nekem az volt a legszembetûnõbb, hogy alig akart meghalni az ellen. A SCUBA-s küldetésben a víz alatti fegyverrel szárazföldön nem tudtam lelõni senkit, csak ha nagyon közelre mentem és adtam egy tárat az arcába. Testre lõve szinte hatástalan volt. Nem tudom, hogy a mellény miatt vagy mi miatt. Majd még ma ezt is megvizsgálom. Kíváncsi vagyok mennyit védenek a mellények, sisakok.

Én ki tudtam lõni az autó kerekék. Jobban mondva lerobbantani egy gránáttal, lõni csak az ellen lõtte és sziszegett.

Lenovo y510p

macleody
Arról nem beszélve, hogy szarul fut a gépemen. Most néztem Aida-val CPU és GPU használatot, ami kb. úgy fest, hogy CPU 30%, GPU 40%. Az utolsó pályán ahol a heli van kb. 20 fps volt, de volt hogy csak 10.
Hogthar
Nos élvezzétek ki az alfa elõnyeit jelentsétek le ezeket a hibákat és jobb esetben javítani fogják <#papakacsint>
alma2
Mondanam milyen profi a ragdoll epp a hasuk alatt robbant egy granat, de az az igazsag ezek igy idefagytak, pedig nyari meleg volt 😊
ragdoll

szerintem

alma2
A letrara maszas se kulonb 😊

szerintem

alma2
komolyan orakon at kerestem egy szervert amin lehet normalisan jatszani, normalis emberekkel. Igy most sikerult tobb mint 1 oras kort osszehozni az elso jatekot ami elvezheto volt. sima coop - headhunters - normalis squad leaderrel, mikrofonnal stb. a szerver neve eleg fantazia dus mentes: "COOP - Veteran - Headhunters - Using COMMS"

szerintem

repvez
Elszomoritott a DCS topicban a videod. 2 fejlõvés kell közelrõl, hogy meghaljon a katona és 3 ember pont ugyan ugy hallt meg, ennyit a ragdollról.Mikor annak pont az a lényege, hogy ahogy esik ugy puffan szinte nincs 2 egyforma halál pozició. Nem lehetett kilóni a kereket az autón , megintcsak phisix 😞
Az AT robbanástól a katona meg sem tántorodott 3 métere tõle ,de egy kézigránáttól TE megsérülsz, mikor te dobod el.Jármûbeszállás ugyan olyan mint volt, semmi animáció vagy ajtónyitás
Scottt
A2, hogy futott?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

alma2
A multit elnezve viszont ezt nem az ARMA nev adja el, es nem is azoknak akik az operation flashpointon nottek fel. Hanem ezek a surviver modok, kb csak azok a szerverek is vannak tele. wasteland pl. Szoval kb egy embernek koszonhetik ezt az eladast, aki anno elkezdte ezt a day z vagy hogy is hivjakot fejleszteni, ami ugy tudom belsos emberke volt.
Ez az alpha szoveg eroltetes meg nem kellene, hogy ez meg csak az, hiszen kb 1x eve fejlesztik foltozzak toldozzak, nincs itt semmi alapokrol ujrairva. Ami igen jot tenne neki.

szerintem

alma2
Ezt mar megallapitottam tegnap is, hogy ocska fos maradt a heli egyelore 😊

szerintem

Mégis milyen?

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Régi, de nem az a lényeg, hanem hogy szar grafikán is szarul fut...

Nem, ArmA2-ben nem volt ilyen.

@Fehercsoki: Milyen géped van?

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fehercsoki
Elég szarul fut a gépemen és ahhoz képest hogy hogy fut nagyon ocsmány=/

Hogthar
A rombolhatóság ugyanolyan mint A2 ben?
Másik ha leesel magasabbról, de úgy hogy túl éled, akkor van szép animációja az esésnek, vagy ugyan az mint a 2 ben, hogy esés közbe állóhelyzetbe maradsz akárcsak becsapódáskor amíg nyög egyet, majd utána lefekszik?
DancZer
A helikopter repülésimodelje szerintem az arma 2-es. Határozottan nem olyan ,mint a ToH-es. Még azt sem mondanám, hogy butított változata. Sajnos! Remélem még beleteszik.

A mozgás viszont mindent visz, szerintem eszméletlen jó lett, csak meg kell szokni mikor mit kell nyomni.

Lenovo y510p

Szerintem akinél a 2 elfutott ez is el fog.
(mintha jobban optimalizált lenne a dolog)
Persze csak szubjektív vélemény mindenféle tesztek és mérések nélkül

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fehercsoki
Aha...

V43 1105
Is.. meg a többi része is érdekelne.. Vakon nem merem megvenni, 6 nap meg még sok XXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fehercsoki
Miért? Kipróbálnád, hogy megy-e az i7en vagy mi?😄

denevérember
Vedd már meg... Ne várj semmire és senkire!!! 😄D Holnap szabadnapos leszek szóval mehet a buli! 😉

In space no one can hear you scream.

Fehercsoki
Priviben infózzak? Mindenkinek küldjem el priviben hogy van már crack vagy mi?😄 Így mindenki látja és akit érdekel az megkeresi...

macleody
Azt hittem már most el tudom küldeni és csak 14.-étõl tudják majd felhasználni.
Feltételezem 14.-tõl fogod látni.
A dobozos is steames lesz.
macleody
Srácok a mghívók hol vannak? Lehet vak vagyok de nem találok ilyesmit.
V43 1105
Priviben infózz.. én is pont ezért keresnék "mellék" megoldásokat.. ha bejön INSTANTBUY 😄

Fehercsoki
Mit?😄 Én most szedem amúgy ha fut akkor meg is veszem.

Kösz az infót,tényleg van.
Akkor nem is kell meghívó,meglesem így,hogy elmegy-e a gépemen!
Ha meg megveszem,akkor csak is dobozosan akarom.
tutituti
arma3 wasteland szervereket fel is lõtte a 404wasteland.erõsen tesztelés alatt áll.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

V43 1105
Ezt most nem értem ..

macleody
Ez a 2-ben is volt, hogy nem csak állni, görnyedni, guggolni meg feküdni tud a csávó? Közte is vannak még opciók.