Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a gõzfürdõben hamar feltaláltad magad, cica.

kis szerveren kell jatszani .. max 32 de inkabb 24 jatekossal, persze akkor is gyorsabb utemu a jatek de nem ossze-vissza rohangalas meg robbanas mindenhol minden masodpercben 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Fehercsoki
Köszi!

DancZer
D.u. megnézem, nekem meg van a ToH-is szóval össze tudom hasonlítani.

Lenovo y510p

Én is így jártam... 😄 A kampány része nagyon tetszett, látványos, hangulatos, jól bele tudja élni magát az ember... aztán felnéztem egy szerverre, és csak álltam és bámultam mint kezdõ buzi a gõzfürdõben!! 😄D Kellett vagy 1,5 perc mire feleszméltem és azonnal ki is léptem! 😊

www.smart-bus.hu

kifli
köszönném az egyiket ha még megvan 😊
Apropo ugyan elvileg csak 14 tõl lehet meghìvni ( vagy valaki máshogy tudja?), de van 2 meghìvóm köszönömért eladó

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fehercsoki
Valaki meg tudja erõsíteni hogy ToH fizika van a helikopterek alatt?

DancZer
Nekem is tetszik eddig, szerintem ha kikupálják nagyon jó lesz!

Hogthar: A ripet, hogy szerzed majd meg? Letöltöd? 😛

Lenovo y510p

macleody
Meg nem mondom melyik résznél hagytam abba a sorozatot de ez most tetszik. Unom már ezt a crysis féle megyekosztlövök cuccokat. BF3-at is megvettem, végigvittem a single-t, bementem vagy kétszer multizni de ez az összevissza rohangálás nem az én mûfajom. Egy ArmA 3+DCS World kombó lenne jó crysis graffal 😊
Nem mondom hogy valami kiemelkedõ lenne (de én pld pozitívan csalódtam eddig) jó lesz ez... 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hogthar
Hát lara kalandjaiból kevés jó rész van, a legelsõk voltak jók és a Legend a folytatásával a történet szál miatt, de egy armát sose fog ûberelni az is biztos.
Szóval engem még annyira se érdekelt, hogy kipróbáljam.
Az aliens colonial marines vártam még, tán ha idézi a bolygó neve halál hangulatát, de csalódás volt <#shakehead>
tutituti
a násztánc lehet már sok lenne 😊

Én az érdekes kerítés átlépést tartom zavarónak.olyan középiskolás magasugrás 40 cm-en érzésem van tõle

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nem rossz, bár semmi kiemelkedõt nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban. Eltalálod -> összerogyik (így kell ragozni ezt a szót, ugye?), fegyver kiesik a kezébõl, ennyi.

macleody
Na, holnap bemegyek a bankba, tolok be egy kis suskát és megveszem ezt a ... ööö... izét. Lara felidegesített.
V43 1105
Urak!

Érdekelnének az elsõ benyomások az ARMA 3-al kapcsolatosan, amit tudtam olvastam, de ha valaki még tapasztal valamit, kérem! Ne tartsa magában, bátran írja le :-))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ragdoll hogy tetszik?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem felezõdik meg az FPS, ha belezoomolsz a növényzetbe. Ezt a funkciót immár a hullámzó tenger viszi tovább.

Amúgy szerintem is jó cucc lesz ez. Meg is vagyok lepõdve.

Kb egy órát nyomkodtam. Az eddigi tapasztalataim pozitívak. Bár nekem kb annyi elõrelépés mint arma2 után az OA. Az ai buta mint a föld még mindig. A víz buli, hullámzik a tenger. A heli irányítása nekem ugyan olyannak tûnt mint a 2-ben, nem találtam analóg gázkart!, ellenben van kollektív (?) kar opció, szóval lesz ebbõl még TOH motor. A heli végre nem csak felrobban, eldõl, rotor pápá, stb.

Nekem standarden 40+ fps, ultra highon 16 fps. i7, 8gb ram msi gtx 560, ssd
Minden betöltés alatt kiírja, hogy ez nem egy játék hanem techdemo. vagy valami ilyesmit.
kivancsi lennek mennyien tudjak h az alpha mit jelent.. volt olyan jatek is h alpha protocol ... szoval ez azert zavaro.. akik jatszanak azok nem jatekfejlesztok.. nekik ezt nem kell tudni 😊

Scottt
Szerintem nincs, mert orrba-szájba nyomják, hogy alfa és nem a véglegest türközi,ott a vízjel,meg, hogy 0.5-ös változat.Aki ezeket a jeleket nem tudjak feldolgozni,hát..<#lama>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

van egy olyan erzesem h sztem rab*sznak ezzel az alpha verzioval.. aki steamen most megveszi pont halvany f*ngja se lesz rola h ez nem egy kesz termek .. de meg kozel sincs hozza

szoval meglesz a sz*r tapasztalata most mindenkinek akik nem fognak epp jo reklamot csinalni neki ugyh kesobb dragabban ki fogja megvenni .. jo kerdes

remelem nincs igazam

pfff

Scottt
Kb 7óra óta 1-2percet mûködött összesen.. 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem tudom mikor nézted de nálam a mai napon elérhetetlen a BI fórum. 😄

tutituti
Pont láttam egy videót illetve bejegyzést hogy elkezdték már átportolni az A2 fegyvereket!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hogthar
Hát nekem különleges okokból kellene rip. Elég vacak a netem kb még 1 hónapig, megveszem valószínûleg már most, de nem tudom letölteni steamrõl így sajnos.

A lite verzió csak egyjátékos és nem módolható, nekem viszont a fegyver pakkom már el kell kezdeni konvertálni, ezért lenne jó, letöltöm a havernál áthozom aktiválom és máris indulhat majd a móka.
Scottt
Minek rippelnék, ha gyakorlatilag így is kipróbálhatja bárki aki akarja? Bis fórumon külön topic van azoknak akik kérni szeretnének 1 alfa lite-ot,szvsz mindenkinek fog jutni.

@Danczer:Heti? 3naponta dobálják kifele, ha már steames önfrissítõ a rendszer!

alma2
passz, mindegy, ha megsem, majd szetosztom a kulcsokat en is, ha aktualis lesz.

szerintem

DancZer
Tök jó, remélem gyõzik majd a javítást és mondjuk heti update-el meg is kapjuk. 😛

Lenovo y510p

Hogthar
valószínûleg így lesz, bár azon gondolkoztam hogy alfa verziónál is csinálnak e?
alma2
Szerintem holnap siman kint lesz egy steam rip, szoval barki kiprobalhatja.

szerintem

Scottt
Én is így gondolkoztam, hogy azért ezek nem olyanok mint pl az okostelefonok, hogy minden hónapban jön egy új kb.

Csekkoljátok a bugtrackert,zseniálisan pörög felfele..<#hehe>

Azt már OA-ban elsütötték, de amúgy tényleg jobb lett volna. Az M16 mióta is szolgálja õket? 40-50 éve? Szóval tegyük fel, hogy a 2010-es évek közepe vagy vége fele teljesen leváltották a SCAR-ral, ami 2035-ben még simán maradhat.

Scottt
Szerintem maradhatott volna az FN Scar család,meg belenézni a legújabb közelgõ rendszerbeállításokba nem random új dolgokat kitalálni..

Hogthar
Késõbb meg 10 mm es lesz beépített gránátvetõvel.
Az aliens címû dokumentum filmben feltüntették. 😄
Hogthar
Elég butácska ötlet volt a részükrõl, nem hiszem, hogy a közeljövõben át térnek majd 6.5 mm re.
Ha rohamfegyverek kaliberét leváltják nagyobbra az már 7.62 lesz szerintem, azt is úgy tudnám elképzelni, hogy lecsökkentik a visszarúgást minimálisra.
Scottt
Teljesen fiktív tudtommal,6.5mm-es hüvely nélküli lõszert tüzelõ fegyverrõl nem nagyon hallottam még.Az elvetélt HK G11-es alapján jött az ötletük elvileg.

Scottt
Na valahogy elment magától..

+A különbözõ víz alatti jármûvek sajnos egyik neve se jut eszembe,de A Szikla címû filmben többféle is szerepel.

A BLUE oldalon lévõ 6.5mm-es MX fegyvercsalád amúgy létezik (akár csak papíron?), vagy csak kitaláció?

Scottt
Valaki írta, hogy hiányolja a már meglévõ high-tech cuccokat, hát nekem személyesen pl: a 4csöves éjjellátó hiányzik(DEVGRUS-sok ilyenekkel nyomják már legalább 2 éve),a Stealth Hawk (OK nem tudunk mindent róla,de azért használhatták volna a fantáziájukat,mert ez legalább tényleg létezik.)

macleody
Na mostmár rakjon fel valaki egy videót mert végigfutok a hideg hátatokon 😊
alma2
ehh, kuldetest inditva, sok jarmu stb, maris inkabb 30 az a 60 fps.
Eddig csak az editorban bohockodtam

szerintem

Hogthar
Alfát csak steamon lehet megvenni vagy valahol dobozos formában is?
Kíváncsi leszek... szerintem a mipmap detail level babrálása miatt mosódott el neked...

ArmA-hoz nem kell semmit babrálni a CCC-ben... minden legyen alapértelmezetten! Driver telepítés után is érdemes ránézni, mert elõfordul, hogy elállítódik...

www.smart-bus.hu

Még nem tudom.

Faszom, egy napon jott ki az uj Ferrari es az Arma3. Melyiket vegyem meg eloszor?
És jobb?

www.smart-bus.hu

Ja igen, meg, csak elfelejtettem írni.