Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolod, hogy nem fejezik be ha már kapnak érte pénzt? Presztizs, dicsõség, hûség az smafu? Ha szigorúan vesszük egy szoftver sosincs kész. Mivel mást jelent a fejlesztõnek, a marketingeseknek, a cég tulajdonosnak, a vásárlónak a kész.
Úgy érzed rossz vétel lesz a 25 euró egy alfa verzióért? 😊 Nagy valószínûséggel az Arma 2-t is ilyen stádiumban adták ki, csak azt kész játéknak nevezték mert DVD-re kellet írni. Most végre a bugmentes játékot hívhatják késznek.
Én attól nem tartok, hogy nem fejezik be, mert a mai napig adnak ki javítást az Arma 2-höz, pedig nem most vettem meg. 😊
Lenovo y510p
De mindenesetre kiváncsi leszek a videora, mert a képek alapján megint a mézesmadzag efectus beindult, hogy talán az egységek valamilyen taktikai formációt tudnak majd használni a támadás alatt mint épületen kivül és belül.És nem csak egy skriptelt jelenet lesz mint A2-ben kampány alatt ,de máshol soha nem látni.Reméljük a mozgások folyamatosak és változatosak lesznek.
Képzeljétek el ezt szakmunkáséknál, nem véletlen a menete egy építkezésnél, hogy addig nem fizetsz míg nincs kész az épület, mert ha elõre kifizeted õket, akkor várhatod, hogy felépül a házad a pénz megvan már a sörre több pénzt nem hoz ha gyorsabban fejezik be, szóval inkább foglalkoznak mással.
Az official fórumon van egy olyan topic, hogy confirmed features amit a kezdetektõl vezetnek.
Lenovo y510p
Egyébként ez az alfáért pénzt kérni és majd megkapod késöbb a játékot nem ujdonság, a Lockon sériát készitõ ED csoport is ezt csinálta az A-10C kiadásakor, hogy a bétát meg lehetett venni és hogy a Nevadai térképet inygen kapja meg az aki megvette, enek lassan 2 éve de a térkép még sehol .És a játék is tényleg béta volt még , akkor mi lesz ezzel ha még béta állapotban sincs
Hogthar: Moddolással óvatosan, mert fórumban írták(fejlesztõ), hogy nem garantálják, hogy minden úgy marad a véglegesben ahogy az alfában van. Tehát elképzelhetõ, hogy megjelenéskor hozzá kell majd igazítanod a mod-od.
Lenovo y510p
Fordítva kötötte be a "madzagokat" a szerelõ... xD
És nem, úgy nem jó, hogy a fejhallgatót megfordítom, mert baromira kényelmetlen. Kerestem olyan progikat, amik felcserélik a hangsávokat, de nem jártam sikerrel. Szóval most vagy visszaviszem ennek a zseninek, vagy veszek egy RCA átalakítót, bár nem tudom, hogy az megoldást jelentene-e.
Ti megveszitek az Alfa verziót?
tpM: Te így befejezed arma 2 -höz a hang módodat?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
az h alfa verziót árulnak hivatalosan .. voltaképp eddig se volt ez nagyon másképp, csak eddig nem nevezték nevén a dolgokat... de igy h most ezt árulni fogják 😊
kezdenek kifogyni a pénzbõl, igy érthetõ.. csak valahol furinak találom
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
És már lehet multizni meg moddolni meg pályákat csinálni meg... meg... 😄
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
alpha (kb a normál játék) 24,99
digital deluxe (soundrtack térkép egyéb letölthetõ izék+ OFP)39,99
supporter (mint fent minden DLC ingyen+ ARMA X credits lista bégén név)69,99
És persze mind euró
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lenovo y510p
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Steam only lesz.
be kell rendelni asszem.(én is a drágulástól tartok!)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez most steames lesz? Mert ha nem akkor szívás ha amúgy csak steamen lesz pl dlc :-)
Sajnos egyáltalán nem vagyok gépben a mostani hardver piaccal.
Ahogy nézem már az alfától kezdve lehet gyártani a modokat,mire kijön a rendes addigra remélem már lesz 1 ACE Beta is mellé! : )
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.arma3.hu/80-arma3/117-elorendelheto-az-arma-3
A teljes verziót nem adják ócón. Sztem 2013 egyik legdrágább játéka lesz. Akinek kell majd adok Lite meghívót. 😊
Lenovo y510p
Vagy ha mégis akkor se kerülsz szorult helyzetbe, mert belekerült az alapjátékba is csak butított textúrával.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Elõször járok itt. Már régóta szemezek a játékkal, de sose mertem belevágni (megvenni). Most azonban megtudtam, hogy van egy free verziója is, amit szívesen kipróbálnék. Azonban míg ez megtörténik (este), szeretném megkérdezni a nagyérdemût, hogy mit várhatok a free verziótól. Játszanak vele a népek? Találok majd csapattársat/ellenfelet? Nálam csak a multi jöhet szóba, single nem érdekel. Free player csak másik free playerrel tud játszani, vagy esetleg lehet közösködni a teljes verziójú játékosokkal?
Fórumon már elég sokat beszélgettek errõl, és ott volt egy elég jó javaslat az optikákra. Azt javasolták, hogy ne az optika belseje legyen a PIP, hanem a prespektív. Ha ezt elmosnék, akkor nem látszódnak a fent említett butítások és így megmarad az FPS a fontos részen és a perspektívában is lehetne látni ha valaki mozog ott.
Lenovo y510p
De ettõl függetlenül nálam is vannak anomáliák mostanában... RO2 szerintem a tapasz óta szar, botrány lagok vannak benne...
Ráadásul weboldalak is egyszer egy szemvillantás alatt betöltõdnek, aztán meg másodpercekig tölt, majd a nagy semmi következik.
www.smart-bus.hu
az utobbi par nap mintha nem ugy menne a UPC-s net mint eddig szokott, minden laggol ... ossze-vissza ugral a ping ... red orchestraban 88-126 kozott
neha jo neha nem, itt 1x 75 (65-85) .. rogton utana 95 (85-125)
http://www.pingtest.net/
Fix a zoom nem lehet még ráközelíteni.
Másrészt azért jó mert 2D esetben egyszerû ezt belõni ellenben a 3D nél ha kicsit elõrébb van a képernyõ(ahogy tpM is írta) a szálkereszt máris pontatlan lesz.
ACE-ben ez úgy lett megoldva a 2d-s szálkereszteknél, hogy a nagyításhoz igazodik a szálkereszt.
Arma 3-ban meg gondolom a PIP miatt tartod megoldhatónak. ToH-ban is benne van már ez a feature, de állítólag annyira erõforrásigényes, hogy nem éri meg...
A teljes reális változatot arma 2 ben nem nagyon lehet megoldani, kivéve ha belenyúlsz a motorba magába.
egyébként itt látható hogy néz ki:
Viszont kevés játékot ismerek ahol meg van oldva rendesen, eddig a red orcha 2 ben láttam, a insurgency source motoros játékában és a Black mesa nevû modifikációjában.
Bizonyára van még más játékokban is, de nem túl gyakori megoldás.
Az én esetemben nem nyit meg külön modelt, hanem a fegyvert veszi vállra és arra közelít rá.
A gond vele, hogy nem csak a lencsén belül közelít, hanem oldalt is.
Igazából úgy van megoldva, mint a legtöbb játéknál.
Viszont reálisabb mert amikor megnyit egy másik modelt olyan mintha a szemed a lencsére lenne tapadva, pl ha kifáradsz az egész képernyõ fel alá mozgolódik.
Az én esetemben nem a a képernyõ mozgolódik hanem csak a fegyver, ami ugyebár rendjén van, hisz ha fáradt vagy a kezed nem tudod megtartani egyenesbe, és nem a tested himbálózik mint egy lufi <#vigyor2>#vigyor2>
A gyaloglásról nem is beszélve, alap megoldásnál mintha a fejed rá lenne ragasztva a lencsére. Csak képzeld el ahogy egy gyalog úgy jár hogy a feje tökéletesen követné a fegyver lencséjét, ezen az illuzió képen én már annyit szakadtam <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Arma 3 ban viszont már vannak megoldások amik lehetõvé teszik hogy csak a lencsénél közelítsen, szóval ha nem is egybõl a bis, de módkészítõk tuti megcsinálják majd.
Szerintem valahogy úgy 2014 májusa környékén fog, még akkor is ha át térnek steamra.
Ui.: kezd elterjedni a 3D acog változat amit kiügyeskedtem, több fegyver készítõ is csinálja már a saját változatát remélem felkelti majd annyira a figyelmet, hogy a bis is megcsinálja a saját verzióját <#rolleyes>#rolleyes>
meg regen nem az volt mondva h Arma 3 2013 ev elejen jon ... most inkabb ugy fest h oruljunk ha ev vegere ki tudjak adni