LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A C8 kizárólag HDR-ben tud egy 5-10%-kal többet, mert jobb a proci benne, a többi csak dizájn.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Amúgy nem, azt a felárat közel sem éri meg.
A legszebb az egészben a csattanó a LED TV-vel 😄
Gyanítom chrome alatt is működnie kell.
De mivel van BFI, amivel az eredeti forrást kiegészíti fekete képkockák bevillogtatásával 120Hz-re, úgy már elfogadható. Szóval médialejátszáshoz érdemes haszálni, persze ezt is csak ésszel.
Forza.
LG tv-ben a ma és tegnap készített jpeg képek nem jelennek, meg arégebbiek igen ...Én semmi extra eltérést nem találok ...Mit nézzek meg, mi lehet a baja a újabb képekkel ???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A beégés miatt én nem aggódok. Ha a GT60-nal sikerült 6 éven át elkerülni, akkor ez még kevésbé érzékeny rá amúgy is. Ugyanazokat a technikákat, mint a sötét desktop, taskbar autohide, háttérkép váltogatás, browserben felső rész autohidera, 1 perces képernyővédő, dark skinek pár weboldalra, alkalmazom itt is. A BF5 UI-ja elég baráti ilyen szempontból, minecraftozni meg továbbra sem engedem a gyereket ezen, csak a laptopon 😊
gt60al mi lesz/lett?
Forza.
ABSL tényleg nagyon hamar beüt, ennek pont én örülök, legalább nem ég be (monitornak nem nagyon használom), de ha zavar service menüből kilőhető.
Ez a fényerő rángatás új fw bug lehet, eddig nem volt gond, de írták phn is. Szerencsére az LG gyorsan reagál az ilyenekre, biztos javítják.
Telekomék 0%-os ajánlata túl csábító volt 😊
Egyelőre küzdök vele. Nem azért mert rossz, csak mert szokatlan.
GT60 után a fekete szint még jobb, a kontraszt, és a színek is. Természetesen a 4K és a HDR is durva.
A mozgásmegjelenítés az olyan hogy... meh... szóval sokak szerint megszokható, remélem tényleg az lesz. Viszont az állóképe is nyugodtabb, LCD-sebb, mint a plazmáé.
Ja, 20%-os OLED lighton is kibassza a szemem még...
Viszont van bug is: Néha elkezdi fel-le tekerni a fényerőt... főleg win desktopon feltűnő, egyéb mozgó tartalomnál nem. Pár lépcsőt felmegy, majd vissza. Mások is irtak már erről...
Amúgy az SABL is durván feltűnő. Pl már amíg írtam ezt a hsz-t itt, levette a fényerőt látványosan, mert statikus volt a tartalom. Egy kis görgetésre viszont visszateszi.
Amibe még kicsit jobban bele kell mennem, az a különféle képmódok. RGB, YCC, 444, 422, 8-10-12bit... mihez mi kell... baromira nem egyértelmű. De azért alakul. Remélem elérek egy olyan beállítást, ami SDR és HDR-hez is jó, illetve FHD@120 és 4K@60 esetén is működik. Jó lenne nem kapcsolgatni folyton a módokat.
Na mindegy nem én árulom csak gondoltam hátha valakinek megér ennyit.
Én nem kívánom cserélni egyik OLED-emet se. <#wink>#wink>
LG OLED55B7V 55" (139 cm) SMART OLED TV HDR 4K [ÚJ, BONTATLAN,
Eladó a címben említett, Magyarországon a Telekomnál vásárolt hibátlan, vadonatúj és teljesen bontatlan állapotú televízió a hozzá tartozó számlával és garanciapapírral.
Garancia: 2020.12.03-ig magyar gyártói garancia.

Azóta óránként elkiáltom magamban önkéntelenül hogy Kamikraazi Warboys!
Már ezen verziók közt is drasztikus a minőségbeli ugrás, de készséggel elhiszem neked, hogy a HDR még erre is rádob egy lapáttal 😊
Egyébként maga a film, ott figyel nálam a top 5-ben...<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
alapvetően nem volt rossz, de az a fordulat (értsd: szó szerint! 😄 na az nekem feldolgozhatatlan.)
Forza.
Nekem csak maga a film egy kalap sz..<#fogmosas>#fogmosas>
Viccből a film után rálestünk egy sima 1080 bluray-re (új Avengers), hát volt szörnyülködés rendesen. Aki teheti ne hagyja ki (Madmax HDR-t), a színezése elsőre fura volt (Blurayhez képest sokkal visszafogottabb a sivatag színe, viszont a tűz/robbanások már-már égetően szaturáltak), de nem tudnék visszamenni, ez a definitiv verzió.
Másoknak meg magyarázkodnom kell...<#vigyor3>#vigyor3>
" Egy nyelvet beszélünk, ugyanakkor mégsem értjük sokszor mit is akarnak közölni velünk mások. "
(Zef mester SG)
ON: haver az új 65-ös B8-asán azóta csak HDR demókat néz, aszonnya nem tudja "letenni". Megyünk hozzá gamingre karácsony előtt, majd beszámolok milyen 2,5 méterről csapatni 65-ön a PSPrót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apucit arra értettem, hogy talán ennyi idősen már magad is apa vagy (mint a legtöbben itt), de gondolom tévedtem. Akkor "anyuci" sincs? 😊 (megj: anyuci alatt itt értsd a párodat kivel egyszer majd vélhetően családot alapítotok, s akkor majd apuci leszel...)
A minőséggel nincs semmi gond. Valaha magam is a plazma mellett tettem le a voksomat. Egykoron az volt a csúcs. Ma meg az oled. Írtam is korábban lentebb valahol, ha kifingik "lédidzsí" plazmacsek, a helyére itt is oled kerül majd. Hát tehetek én arról, hogy lassan már a 8. évét tapossa nálam és még mindig semmi baja? 😄
Ami a pénzkereseti lehetőségeket illeti, nekem is ment volt kollégám az Audiba (győribe) folyamatmérnöknek több éve már. Azóta ott a család, vett kecót és verdát is. Jól él. Amennyire én tudom, ritkán túlórázik mert így is jól keres. Hívtak engem is már oda, de én meg itt érzem jól magam. Meg van mindenem, minek menjek? Túlórázni nagyon ritkán szoktam, csak ha olyan projekt esik be, ami határidős. Akkor a cégem jobban jár a túlórával mint a kötbér kifizetéssel. Most Dániába van egy speciális megrendelésünk ami határidős, páran már túlóráznak is. Lehet, hogy majd engem is megkérnek. Bár jelenleg nincs elmaradás, a mi részlegünk tartja a tempót 😊
Egyébként pont ma közölték velünk, hogy az új túlóra-törvénymódosítás a 3 éves keretidővel a mi cégünket nem érinti. Tehát nálunk továbbra is megéri majd a túlóra jövőre is 😊
Nem mintha azon múlna, egy új oled megvásárlása. Csak addig, míg a régi plazmacsek műxik, nem látom értelmét a cserének.
Nintendo meg neked nem tetszett, oké. De attól még nem gagyi...
DS meg fasza kis gép volt a maga idejében, olyasmiket csinált amit előtte semmi (azóta se mondjuk).
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.12.03. 09:46:23
Csak ennyire volt gagyi. De persze ma már új szelek fújnak. Apuci megveszi az oledet, eksy meg tovább tolja a szokásos f@szságait az SG-n, ahogy máskor is. Kezdesz kicsit hozzá hasonlítani te is. De a te dolgod...
Természetesen ilyesmire gondoltam, de hagyjuk. Mindenhez ti sem érthettek...<#hehe>#hehe>
Majd megoldom magam. Ahogy szoktam máskor is. Kösz a semmit.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: eksy, 2018.12.02. 07:02:30
"...és...szerintem...bizony."
Más. Spoiler alatt régebbi konzolosoktól kérdeznék...
Hallottam egy Gold Card nevezetű "alkatrészről" hozzá. Kérdésem: az pontosan mire is jó és minek kell hozzá SD kártya is?
Valamint hogy a Gameboyhoz kiadott játékok is futnak e rajta és, hogy hol érhetek el "free" játékokat hozzá?
Köszönet érte ha bárki tud ezekben segíteni.<#worship>#worship>
Szal az ott nem egy pasiszoba (ennek a nők hívhatják csak 😄 ), hanem férfibarlang! (az angol 'mancave' után, szabadon)
Forza.
Pasiszoba úgy mint a lakás olyan helyisége, ahová asszony be nem teszi a lábát. Ugyanis csupa pasis dolog van odabent úgymint pl. biliárdasztal, projektor 5x100 watt+200 watt házimozival, bárpult rajta chips, sör és természetesen alkalmasint pár haver társaságnak.<#nyes>#nyes>
De megértek én minden egyéb perverziót is. Szóval ha neked a pasiszoba elnevezésről egyből a kék osztriga bár ugrik be, akkor az már csak jelent valamit...nem?<#eljen>#eljen>
Ne fogd magad vissza: vállald fel bátran aki vagy! Hajrá!<#taps>#taps>
Az olyan mint a kék osztriga volt a rendőrakadémiában?
...majd ha beüzemeltem dobok pár fotót róla, nem hinném, hogy sokan láttatok volna ilyen plazmacseket élőben 😊
Legutóbb még nyáron láttam, de szilveszter előtt még beköszönök hozzájuk menetbe a hegyekbe...