LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Forza.
Illetve hány PQI-tól számít 100Hz-snek egy tv?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.10.18. 12:08:42
Szerk: 50-es LGkben VA panel van, arra a Samsungos megállapítás vonatkozik (bár jellemzően picit alacsonyabb a kontraszt).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.10.17. 06:45:25
4K LG tévé kedvező áron – nem lehetetlen!
LG 50UM7600PLB
Ő (kifejezetten az 50"-os) elsősorban az olcsósága miatt versenyző:
Samsung UE50RU7102KXXH
Szerintem jó vétel volt 😊
Jelenleg 735-ért kapható még pár helyen.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Szeretném kérdezni,hogy a Samsung UE75RU7102 Tv HDR10-es vagy 8bit+Frc?
Túlbuzgóságában lefújta jó alaposan (3x) a tévét Pronto-val a gyerek. A kijelző felén, aztán már azon sem volt utána kép. Annyi üzentem (melóhelyen vagyok) haza, hogy ne kapcsolgassák be, hagyják száradni. Kilátások? Szerencsére nem egy mai csirke, Sony Bravia KDL 40EX520, viszont újat nem akarok venni, mert alig használjuk 😊
Én úgy tervezem, hogy a tv paneljának vízszintes közép vonala szemmagasságban legyen. Nem tudom van-e erre valami ajánlás, mint pl. a nézési távolság / tv átmérő kapcsán.
Egyébként ez a tv van kiszemelve: LG 49SM8200PLA
PC-re lenne rákötve, ilyen mindenes használatra (net / játék / filmezés). Ilyen árban (200k) esetleg szerintetek van ami jobban megérős?
De bíztató, ha a következő cserére már lehet olyan TV-t és VGA-t is venni majd, ami együtt tud működni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PC + X360 kontroller + PS4 headset... Megy tökéletesen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
és freesync lesz vagy az teljesen reménytelen és az egyetlen esély h a vrr/hdmi2.1 jön inkább pécére?
Forza.
WoT: uvilmos
Szerintetek mi tévő legyek, mert a tv 7 hónapos és amióta megvan senki nem nyúlt hozzá, Szerviz meg elhajt

WoT: uvilmos
Forza.
C9-ben már az van, hmm.. Jó lenne ha lemenne 600 köré, de szerintem idén nem esélyes.
DB
Mert ha az is lemehet 600 környékére idén, akkor inkább azt várom meg.
Ha jól láttam, valami AI-s vakítás, ezen kívül? Pl. USB 5.0 már érdekelne, a Sennheiser TW fülesem miatt.
Köszi a választ!
DB
LG OLED65C8-ban gondolkodom, szerintetek van rá reális esély, hogy 500k alá menjen még idén? Eddig 599 az alja, amit találtam.
Köszi,
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2019.08.12. 13:06:29
Rendes tévén a HDR isten, most pörög a Detroit oleden, a 10. órában is csak ámulok bámulok.
(amúgy a jvc még létezik vagy csak kínaiak megvették a brandet...? eztis :/ )
Forza.
Lenne egy kérdésem.
Létezik hogy egy 140e.ft-os JVC(pc szerint Vestel) tv Dolby Vision-t tudja?
4world
Egyszem árukeresős értékelés nem tudom mit várt ennyiért, teljesen árában van minőségileg.
Akár spoiler alatt is ha úgy jobb. Majd aztán ezen infó fényében szétnézek én is mi hol beszerezhető méltányos áron használható minőségben.
Max egy 20-ast szánok rá, ha annyiért nincs, marad a régi jó orosz iskolai vászon...<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
+ és - tapasztalataim nagyjából ugyanezek a ledesen is.
Közben féláron vettem egy Grundfost is. Félár miatt, csak fél kijelzőt kaptam...<#hehe>#hehe>
..de a viccet félretéve, a vásznat még én sem vettem meg. Nem mintha nem telne rá, csak az asszonyt most leptem meg egy új Gorcsival..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

..holnap reggel 9-re jön a szakszervizes bekötni, mert csak úgy él a 3 év gari, én meg hétfőn nézek valami használt/új verdát, s ha az is meg van, talán már jön a vászon is...<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."