LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamit nagyon elnéztetek, vagy neagyisten nem is hivatalos Sony boltban nézegettetek, bolthálózatokhoz képest (MM, Saturn, EW, Euronics, stb) a Sony boltokban vannak a legjobb árak. Egy-egy kivétel lehet a nagyonalja, nagyonakciós modellekbõl, de azokra is 1hét eltéréssel megadja a Sony az árat.
Semmi valóságalapja nincs ezeknek a hozzászólásoknak, inkább urbánlegenda.....
www.digimomentsvideography.com
Itt a hiba, Sony "márkaboltok" árait néha 1.5-el ek lehet simán osztani, vagy akár 2-vel is ... Ez itthoni sajátosság, mondjuk tõlünk nyugatra eleve annyival olcsóbbak még ott is. Pl. egyik márkaboltban annyiért adják most is a Sony PSP-t, mint megjelenéskor, közben 2/3-ért kapsz már jobb csomagot máshol. Egy ismerõs annó Németországból hozatott be egy Wega nagyképernyõs 16:9-es (CRT) TV-t, akkor megúszta 340.000-bõl miközben itthoni márkakereskedõ 720-730.000-ért adta.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy hete pont egy Sony márkaboltban néztem a szemeimmel,és ott nem igen voltak 300 alatt.
Kösz a tippet,lehet rendelek egy 80-ast....ha nyerek a lottón,mer a PS3 elvitte a pénzem : /
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy 80 cm-es Sony 3 kiló,legalább.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Sony vagy Samsung,esetleg Pana....de Eldzsít má inkább nem erõltetném<#guluszem1>#guluszem1>
Rá-e basztam.
Én egy 68-80 cm-es LCD-vel is megelégednék,az kijönne 300 rugóból kb,de ezt a monstrumot nem tom hova tenni,meg ki venné meg?:senki
Már rájöttem hogy egy baromállatvok,inkább vettem volna meg valamelyik LCD-t 400-ért,azon már tudnám nyomni a PS3-at.
Pio vs Pana fronton viszont hiába vagyok Pana hívõ, meghajlok a Pio-k elõtt, jobbak mint a Pana.
Viszont a topfavoritnak tartott Pioneer plazmákbol/ a képe alapján jogosan/ tavaly láttam négyet egymás után cserélni beégés miatt Szlovákiában egy nagykernél.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
En nyolc honapja vettem 400-ert a 42PC1RR-t, es megsem szivom a fogamat most, hogy mar 230-ért is meg lehet venni.Nekem nagyon bevalt. Az teny hogy a Pananak erosebb a feketeje de azonkivul szamomra semmivel sem jobb. A plus szolgaltatasok pedig nagyon kihasznalhatok, es vegtelenul egyszeru a funkciok kezelese. De hangsúlyozom ez a plazmára vonatkozik.
LCD-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom. De én úgy hallottam mas forumokrol hogy a tv képe jobb a plazmákon.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Régóta figyelem (követem) az árát az LG 42LC2RR tip. tv-nek. Mostanra szépen lecsökkent, szinte már "best buy" kategória.
Tulképpen ebbõl is van a para a részemrõl. Miért ilyen olcsó? Tudom, hallottam, hogy voltak simlizések az árakkal, de ez még a saját kategóriáján belül, sõt az LG-k közül is a legolcsóbb. Pedig két tuner, HD felvevõ, ez azért ming plusz pénz.
Régi a panelja, vagy összességében ennyire "szar" a tv? Mert akkor inkább veszek egy mezei LCD, inkább ne tudjon semmit, csak legyen szép képe. Igazából még azt sem tudom, hogy LCD legyen vagy plazma. 😞
Csak azt, hogy min. 107 centi kéne.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagy dillemaban vagyok LCD TV vasarlas elott..
Ket jelentkezo lenne:
Panasonic 32LX700:
Ami jo:
-Gyonyoru kep
-100Hz
-Felvesz memorikartyara
Ami nem jo:
-viszonylag kis meret
Samsung Le40m61
Ami jo:
-101 cm
-M es panel
Ami nem jo
-tavalyi modell
-nincs felvetel
Korulbelul egyarban vannak most es nehez a valasztas, sajnos egymas mellett nem lattam oket 😞 Sajnalom, hogy a Pana nem gyart 32-esnel nagyobb LCD-t. Ti melyiket valasztanatok? Vagy tudtok-e valamlyikrol kizaro tenyezot?
Koszi!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
A régebbi Samsung modellekbõl kiindulva kb 5-600 lehet a normál kontrasztaránya...
h.264 film megosztás és nézés..... 😊
Bluray filmet meg már lassan egész sokat lehet kölcsönözni!!! 😊
De ez egyéni szocproblem. ^^
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Szerintem ha ilyen elvárásaid vannak, inkább építs egy HTPC-t. 😉
nos, megvettem a Philips-et. Szigorúan szubjektív szempont alapján - Ennek tetszett a kettõ közül jobban a képe normál analóg adás esetén. HD képnél nem láttam jelentõs differenciát. Úgyhogy most boldogan konzolozom HD-ben <#crazya>#crazya> és ezerrel várom az olyan olcsó DivX playerek érkezését, melyek képesek lesznek HD felbontású videoanyagok és matrjoska fájlok lejátszására HDMI kimenettel. Egyelõre még nincsenek ilyenek... (vagy én legalábbis nem tudok róluk)
Andrew
Ps: ha valaki tud ilyen lejátszót, dobjon egy privi üzenetet. Köszi.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
A Sony D3000-rõl meg most olvastam egy tesztet...hát ott igazán jónak találják most ezt a Sonyt. Mondhatni szinte nincs is hibája. Az hogy nem FullHD hát az szerintem annyira nem gond. Xbox360 vagy PS3 játékoknál 720p és 1080p között van látható különbség?
Utánhúzás elõfordulhat a Samsung M8-nál foci vagy valamilyen gyors filmjeleneteknél?
Elõre is köszi minden hozzászólást!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF