LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
- Sony TV + HDTV
- HDTV + Sony TV
- Sony Tv + ViewSonic VX924
- ViewSonic VX924 + Sony TV
- HDTV + ViewSonic VX924
- ViewSonic VX924 + HDTV
Driverként a 93.71-et használom.
\" örökké nem eshet.... \"
A 2.-es esetében elvileg látnia kellene a TV felbontási képességeit, ott pedig minimum az 1280x720-at, esetleg az 1366x768-at. A display settingsnél a Dualview kell neked, ekkor a két kijelzõ egymástül függetlenül van kezelve.
Nem vágom viszont miért nem látja a TV-t rendesen, elvileg ugyanis így a TV-nek kapnia kell a jelet. Tippre vagy a TV és a számítógép közötti kapcsolatnál van valami gubanc, vagy esetleg a drivert kellene frissiteni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a megjelenítés tulajdonságainál jelzi a két monitort 1, 2 számmal. Az 1-es a monitor melynél be van pipálva, hogy ez legyen a elsõdleges monitor, a 2-es pedig az alapértelmezett monitor melynél be van pipálva a kiterjesztés erre a monitorra. A felbontás 1024*768-ra van állítva (ez itt a max). Az Nvidia settingsben jelzi a Display 1 analog illetve a Display 2 TV. Ezen belül van olyan opció, hogy "nView dispaly settings" azon belül pedig olyanok, hogy: dualview, vertical span, horisontal span, clone, single display. Itt lehet nagyon sokféle variációban megadni a parosításokat TV ill Monitort illetõen.
Lehet, hogy itt állítottam el valamit (vagy épp semmit sem állítottam itt be) de valahogy nem igazán mûkszik a dolog a TV-n.
Miért?
Ha a monitor helyére kötötted, akkor valószinüleg olyan felbontáson volt a monitorod, amit a TV nem tud lekezelni. Kösd vissza a monitort, állísd be a felbontást 1024x768-ra, és úgy próbáld meg.
Ha a másik kimenetre kötötted rá, akkor képernyõ beállításainál nézd meg, hogy látja-e a TV-t a driver (elvileg két képernyõ lesz egymás mellett). Pipáld be alul az "asztal kiterjesztése erre a kijelzõre" kockát, és állísd be a felbontást.
de nekem a TV-n se kép se hang! Úgy állítottam be ahogy mondtad de nekem a
TV-n a "nincs jel" címû felirat jelenik csak meg. Valószínû, hogy én rontottam el vmit, csak nem tudom mit kéne csinálnom, hogy mûködjön. A videókártyánál igen sok beállítási lehetõség van amit nem nagyon vágok. Segítenél abban, hogy mit kéne beállítanom, hogy legyen jel a TV-n?
Thx!
Thx!
De ezt Felhõ majd elmondja :-) amúgy télleg jó vétel.ekkora méretben meg pláne.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Jövõhét hétfõn visszaviszem JVC-t aztán amikor visszakaptam a pénzt veszek valami jót, de addig úgy is értekezünk szvsz 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ajánlatom, figyelembe véve azt a tényt, hogy számítógépre is rá akarod kötni:
LG 32LC41/LC51 (~155e Ft):
+ PC-re és Konzolokra is nagyon korrekt, 24p támogatás (PS3-hoz is tökéletes)
- Nincs PiP (TV-t nézel, miközben számítógép vagy konzol van rákötve), a fekete nem olyan mellbevágó
Samsung LE-32R81B (~175e Ft):
+ Jó fekete, szép kép, TV-re talán egy fokkal jobb, mint az LG LC41/51, van PiP, számítógépre és konzolra majdnem tökéletes.
- De csak majdnem, mivel nincs 24p támogatás (ettõl még mondjuk sokan használják PS3-al)
Õszintén szólva mást nem merek tiszta szívvel ajánlani, mert a Toshiba és a Sharp is szép és jó, de számítógépre való rákötésre vegyes tapasztalatokat olvasni vele kapcsolatban. LG-k közül ott van az LC25R még esetleg.
Ahogy így olvasgattam a fórumot azt a következtetést vontam le hogy a sony lcd tv-k jók!
Namármost én lcd-t keresek házimozizáshoz és ps3-hoz.
Kinéztem ezt a tv-t. Szerintetek képminõségre milyen?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
www.digimomentsvideography.com
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Szeptemberben szeretnék vásárolni egy új TV-t. Minimum 10 évre.
A dilemmám: Panasonic TH-42PY700 vagy Sony 40" LCD full HD TV. (X3000-W3000-V3000).
Mi a különbség a Sony W-3000 és a V-3000 között? Mikor lesz kapható Magyarországon bármelyik Sony termék is?
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Sony, Pioneer, Sharp, Pana, utána a koreaiak. Kb nálam ez a sorrend.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én a plazmáról lebeszélnélek, inkább LCD TV.
BTW milyen TV adásról beszélünk? Az LCD és a Plazma TV-ket is sokan azért anyázzák, mert hát milyen rossz rajta a TV képe. Azért nem mellékes, hogy mégis milyen minõségû TV adás is jön a TV-hez, mert biza ezek a TV-k csodákat azért nem tudnak mûvelni.
Sztem még össze is pacsiztak a hátam mögött:még egy balek aki plazmát vett
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
te melyik tv-t ajánlod? lcd vagy plazma? melyikrõl jobb a tapasztalatod?
és melyik márka szerinted a legmegbízhatóbb? szerintem a Sony a jó..nem?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
De mit várjak egy 2 éves plazmától,a képminõség is fosch ha tv-t nézek,de a DVD penge rajta,ez az egyetlen pozitívum.
Ha visszamehetnék az idõbe bofánb@sznám az eladót aki rábeszélt erre a xarra,és vennék egy LCD-t,és most örömömben itt matyizhatnék végkimerülésig.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Hogyha én a Tv-t csak is kizárólag 50-50% film nézésre és játékra használom, akkor melyik lenne a jobb, LCD vagy Plazma??
Film nézés: csak is DVD, majd késõbb Blu Ray és HD DVD. Asztali lejátszót használnék, HDMI csatival. Este is, nappal is - full világosban és full sötétben is!
Játék: PS3 és XBox360 Konzol, szintén HDMI csatival.
A tv adás minõsége és nézési aránya egyáltalán nem érdekel, ez nem szempont!
A Tv legyen HD ready, min 1366x768p felbontású ( 720p ). Ha LCD Tv lesz számomra a jobb, akkor az már lehetõleg 100Hz-es legyen! Min. 40-42" Tv-t szeretnék, ha nem túl drága, akkor 50" is lehet. És az ára 400.000 Ft-nál nem lehet több, de jobb lenne egy 300.000 Ft-os kategória!
As'szem ennyi, de ha valami info kell még kérdezzetek! 😊
Köszönöm elõre is!!! 😄
A tobbi " Demeternek" cimezve.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nekem 42PC1RR-es,es semmi gondom nem volt a plazma es a PC osszekotesevel.Bementem egy szamtech.boltba rendeltem egy 5m-es HDMI/DVI kabelt es siman csatlakoztattam oket. Azota sincs semmi gondom.Tokeletesen muxik.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Itt biza nem a TV gyártó a hülye... 😛
Asszem beáztatom gázolajba hadd szokja,azt majd Aug.20.-án rágyujtom.
Ha az erõlködõn van még 1 optikai bemenet, akkor egyszerûen elég a még egy TOSLINK kábelt venned, ez nem egy nagy wasistdas, olyan 2-3e Ft-ért már lehet kapni 5m-eset is (az aranyozott csatlakozós csodakábeleknek optikai kábel esetén ne dõlj be!!!).
Bár nem túl nagy a választék. Úgy tudom elvileg akár 15 méter is lehetne a hossza, de úgy 3 méter fölött már kezd drága lenni.
Mégegyszer thx!
Ha csak a TV-rõl menne a hang, akkor kissé kellemetlenebb a dolog, mert ez esetben a DVI-D-Sub kábel (DVI-VGA, más néven) kell, és egy jack-jack kábel, amivel a hangot átviheted a TV-re. A jack dugót a front hangfal kimenetre dugd be (a hangfalak/fülhalgató helyére).
A számítógépet pedig úgy lõdd be, hogy a rákötöd mindkettõ kijelzõt, aktiválod a második, a képernyõ beállításainal "az asztal kiterjesztése erre a képernyõre" kockát kipipálod, a felbontást beállítod (DVI-VGA-n valószinüleg csak 1024x768 (de ezt a kézikönyvben leírják), ha DVI-HDMI-n kötötted össze, akkor pedig 1280x720-ast), és voilá. A lejátszásnál használj valami normális lejátszóprogramot, vagy legalább Windows Media Player Classicot, azt áthúzod a második képernyõre, és ott full screenre állítod.
Én magam is a Sonyban hiszek,mindig is Sony tv-m volt,kivétel a mostani LG plazma,amit ha lehetõségem lenne rá bébasznám a Mariana árok legaljára,nézzék a mélytengeri dögök.
Monjuk én kizárólag a konzol végett erõltetem a HD-t,azon jól fut a game,rámegyek egy 80-as Sony-ra e,a Samsung meg kinyalhassajazössesseggem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én csak inkább ahhoz használnám..
vagy lehet akkor lenne , ha hazavinném és bekapcsolnám, akkor vibrálna 😊)