LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az HBO és hasonló mozicsatornák az esélyesek mondjuk még, de kérdés mennyiért...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aligha tudnak visszaszoktatni a TV-zésre, nekem nem hiányzik a balázssó meg a baráttokközöt, mégha fullHD felbontásban is próbálják letolni a torkomon. Hogy a reklámokról már ne is beszéljek...
Mondjuk egy DiscoveryHD-t még el tudnék viselni, de azt aligha az Antenna Hungária fogja szolgáltatni. 😊
Öt év múlva digitális átalakító nélkül már nem tévézhetnek Magyarországon azok, akik most antennával fogják a csatornákat. A parlament ugyanis hétfõn döntött a digitális mûsorszolgáltatásra történõ átállásról. A digitális átalakító csak a rászorultaknak lesz ingyenes, a többieknek meg kell venniük.
Éles kép, kitûnõ minõség. Ilyen a földi sugárzású digitális televízióadás. Ilyen már ma is van Magyarországon. Igaz, csak kísérleti jelleggel.
Öt év múlva azonban átalakító nélkül már senki sem tévézhet azok közül, aki eddig antennával vette a jeleket. A háztartások harmada ilyen. Közülük valószínûleg csak a rászorultak kapnak ingyen a digitális tévézéshez szükséges átalakítót, a többieknek meg kell venniük. Cserébe azonban új élményeket kapnak.
„Ez a mûsorszolgáltatás megteremti az interaktivitás lehetõségét, lényegében szerkeszthetik a mûsort, beavatkozhatnak, letölthetnek” – mondta Sarkady Ildikó, a Miniszterelnöki Hivatal médiapolitikai fõtanácsadója.
A legszembetûnõbb változás mégis a kínálat lesz.
„Az eddigi három helyett legalább kilenc csatornát lehet fogni” – mondta Bánkúti Erzsébet, az Antenna Hungária Zrt. igazgatója.
A kilenc induló csatorna között lesznek közszolgálati, hír- és kereskedelmi csatornák is. Késõbb pedig a digitális csatornák száma megsokszorozódik.
Én az itteni és külföldi fórumos hozzászólásokat olvasva célirányosan a 40M8x szériát szemeltem ki ár/érték aránya miatt, miután élõben is meggyõzõ volt ezért meg is vásároltam:
Elõnyök:
- PS3 1080p filmek játékok állelesõsök
- Ehhez kapcsolódóan a HDMI már 1.3-as szabvány
- 15000-es dinamikus kontraszt a 37-es kistestvér 8000-vel szemben
- UPC kábeladással semmi gond miután a jelerõsséget VISSZAVETETTEM (elötte függõlegesen csíkozott egyes csatornáknál)
- PC is simán ráköthetõ és nagyon jó képe van vele
Hátrányok:
- Új modell ezért gondok lehetnek a korábbi firmwarekkel:
Xbox360 ma lesz kipróbálva rajta de nem mindenkénel tudja az 1080p-t
Movieplus bug (visszaáll magától)
Ugyan szívtam a fogam az ára miatt, de ez elött a modell elött álmodni se mertem, hogy full HD-s TV-t veszek. Amint rákötöttem a PS3-mat és játszottam - moziztam vele egybõl éreztem, hogy jól döntöttem!
►►^._.^◄◄
Samsung 40M87 - A Samu felsõ-közép kategóriás fullHD modellje
Samsung 40N87 - A Samu alsó kategóriás fullHD modellje, a panel egy kicsivel gyengébb, mint az M87 esetében, de minden más téren megegyezik a "nagy" testvérével.
Sony 40D3000 - A Sony vadonatúj felsõ kategóriás HD modellje.
Szerintetek melyik érné meg a legjobban? Találkoztatok már valamelyik típussal személyesen?
Samsung 40M87
Samsung 40N87
Sony 40D3000
Nézz rá a KDS-70R2000-re is szvsz, olcsóbb, nagyobb és nem vibrálja szét a fejed..... 😊
SXRD
www.digimomentsvideography.com
de amúgy fasza nagyon!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
A gond mindíg az ezzel, hogy a termék hivatalosan már az EU-n kívül van.... (áfa csalás)
Oldalnézetben elég fakó a fekete, de nem is csoda, hisz 42" panelrõl van szó. A minõségi panelek ebben a szegmensben a 26-32-40", sem a 27-37-42" nem az igazi.....
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Sok hátránya lehet egy ilyen vásárlásnak, hisz mi van a szavatossági jogokkal??? Pl az EW majd jók lexarja és nincs akivel el lehet intézni a dolgot....
Philips LCD tévékrõl mi az általános vélemény? Tegnap nagyon meggyõztek az EW-ben. Az analóg TV adás képe a Philipseken tetszett a legjobban. Van akcióban a media markt-nál Philips 42PFL5322 tipusú TV 250e ért. Megvenni vagy nem venni?
Andrew
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A "nézz szét a net-en" dologhoz csak annyit, hogy ha jobban figyeled mostanában a hiradót sorra tartóztatnak le embereket, cégeket zárnak, akik kapcsolatban (beszállító) állnak jópár webáruházzal, konkrétan áfa csalás stb, saját garancia, miegymás......... elég veszélyes víz ez mostanában...
Jut eszembe, érdemes nagyon szétnézni a neten árakat illetõen.
Van egy LG 42LE2R TV, ami a paraméterei alapján tetszik, az EW honlapján webáruházban 300k körül van az ára, az EW áruházában 370k (!), más webáruházban meg 240k... Szóval nagyon nem mindegy, nem gondoltam volna, hogy ekkora differencia lehet az árakban.
Van valakinek tapasztalata LG tipusú LCD tévékkel? (Mennyire jó az analóg adás képe?)
Andrew
Nem akarok tudalekos lenni de mi az hogy vibral?
Nekem 42PC1RR-es plazmam van es HDMI-vel van osszekotve a pc-vel.Soha semilyen vibralast nem tapasztaltam. Foleg nem olyat ami megfajditana a fejemet. Persze hangsulyozom ez PC. Xbox 360-ra nincs tapasztalatom.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Philips LCD tévéket fognak gyártani Székesfehérváron"
Lesz 32" modelljük is itt, szal. eelsz ócsóér kilopott/kamionról leesett Philips az országban dögivel. A többi gyártó felkötheti a gatyáját! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-CRT nem jó, mert vibrál (megfájdul a fejem)
-Plazma nem jó, mert vibrál
-TFT nem jó, mert szar rajta az analóg adás képe
Nincs más megoldás tehát, csak egy 42 inches LCD projektoros TV ezek szerint? (Azon ugyanis nem rossz a TV képe)
Andrew
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
a Yakumo 106J -rõl mit tudtok? Óccó' és full HD felbontás a doksi szerint. Van vele valakinek tapasztalata?
Andrew
Tudtok ajánlani olyan TFT-t, ami 42 inches, 250e alatt van és az analóg TV adás képe elfogadható rajta (és persze jó DVD-nézésre és XBOX360-ra)?
Körbenéztem picit és az alábbiakat találtam (tehcnikai paraméterek rendben, TV-képrõl f1ngom sincs):
-LG 42LE2R
-Acer AT4220
-ViewSonic N4060w
-Samsung LE-40S71B
-Samsung LE-40R51B
-Samsung LE-40R51BX
A fenti tipusok közül melyiket ajánljátok? (Fontos az analóg adás képe)
Andrew
Esetleg olyat csinálhatsz, hogy ha van erõsítõd, vagy olyan hangfalszetted, amin van Optikai bement és fejhalgató kimenet, akkor rákötöd TOSLINK kábelelel a TV-re, és rádugsz egy fejhalgatót.
Ps3 ,Tv ,dvd nézésre.
Ami egyik kritérium hogy legyen rajta fejhalgató bemenet , mert sajna néha 2 tv menne egy szobában és a másikon nincs.
Elöre is köszi a segitséget és a válaszokat
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Megnéztem ezt az U sorozatot: sajna a 40 inches változat nem fér bele 250e-be, átlépi a lélektani határt
Van valami olyan megoldás (és ezt most mindenkitõl kérdezem), ami normál analóg TV képnél is szép képet nyújt, nem vibrál és belefér 250e-be? (és min 40 colos)