21171
LCD - Plazma
-
theiron #6716 Kösz!
Szőrszálhasogató leszek, de ez miért van? -
#6715 Eztis érdemes átolvasni bár sokan elfogultnak írják
Összehasonlító elemzés
http://www.palfalva.hu/zp/plazma_2006.pdf -
#6714 Erre gondolsz?
"Ügyeljünk otthonunk fényviszonyaira isa választáskor! Ha sötétebb és nemannyira világos a nappaink akkor az LCD tv fakóképet mutat majd. A Plazma tv viszont erősebb megvilágitás esetén enyhén halványabb képet mutat. " -
penbutter #6713 Hát nekem annyi tapasztalatom van, hogy egy világos nappaliban nem lehet olyan jól látni egy plazma képét, mint egy lcd-ét... Nemrég találtam valami oldalt, amin minden fontosabb tudnivaló érthetően le volt írva, el is mentettem a linkjét, csak sajna elszállt a vindózom, és elveszett... -
theiron #6712 Sziasztok! Bocs, ha banális a kérdés, de én is épp vásárlás előtt állok, és fél füllel hallottam valamit, hogy a plazma vs LCD kérdésben az is dönt, hová fogod rakni a tévét. Részleteket viszont senki nem tud. Eladóban nem bízom :S, inkább vásárlás előtt lenne jó erről megtudni vmit bővebben. Valaki jártas a témában? Kösz! -
#6711 már leszedtem akkor ez a vásárlás napján készült -
#6710 gyáá, a matricát szeddlegyorsan :))) -
kemgyuri #6709 Kíváncsi lennék a véleményetekre a Philips 37PFL7603D tvvel kapcsolatban. Érvek, ellenérvek érdekelnek. Ja, és pontosan mi is az az Ambilight, látta már valaki, sokat dob a végeredményen.
Ja, és akinek Philipse van, mennyire elégedett vele, stb...? Hangzása?
Előre is köszönöm -
#6708 már megoldottam köszi -
#6707 Az természetes ha egy játékot a tv nem húz ki teljesen a széléig miközben pl az asztalt teljesen kihúzza?
pl
-
zsozsoo #6706 Köszönöm Insticifu!
Most csak egy kérdésem van, mennyire számít az az intepolációs elektronika? elvileg arra plazmánál nincs is szükség, vagy tévedek? google nem segített :) -
#6705 Nekem is Nvidia-m volt sokáig ezért ATI-s beállításokban idegenül mozgok még. -
#6704 Szvsz igen (nekem még nVidia kártyám van, nem tudom pontosan mit és hogyan kell ATi-nál belőni). -
#6703 okés és a beállítások jól vannak így? -
Piko888 #6702 Srácok ha kimegy egy szin a crt tv-n akkor kb mennyibe kerül megcsinálni? -
#6701 Ez a natív felbontása a TV-nek, tehát maradjon is ezen. -
#6700 A551-nél Ati kártyával milyen legyen a felbontás, hogy minél kevesebbet méretezgessen?
Most 1920*1080-an on van.
CCC-ben vannak ilyen beállítások és nem tudom miket érdemes még bekapcsolni illetve most jól van-e beállítva
Előre is köszi -
#6699 1360x768 @ 60Hz legyen a felbontás, ne 1366x768. -
#6698 Sziasztok! Nekem a problémám a következő: adott egy laptop Intel GM950-es vga-val és egy Samsung LE32R4 LCD Tv. Sikerült elérnem, hogy a VGA 1366x768-as képet küldjön ki, viszont a tv-n ez el van csúszva balra. VGA-nak nincs külön beállítási lehetősége, a TV-n pedig nem lehet annyira jobbra tolni a képet, hogy teljesen középen legyen.
Valakinek ötlete? -
#6697 bocsi, kis kiegészítés
119-ért akciózzák A451 és 129 ért a A451-et -
Levis76 #6696 Köszi a segítséget!!!
Igyekszem minőségi kábelt találni.. hátha :) Azért egy próbát csinálok a vétel előtt :) -
#6695 Nem, az audio bemeneten értelemszerűen csak befele megy a hang. Amúgy az LC41 tavalyi modell, belépő szint, nagyon olcsó, de nem is versenyképes már a mai készülékekkel... -
#6694 15 méteren VGA kábel elég meleg...
Én az LG 32LG3000 és a Samu LE-32A43x vagy LE-32A45x-et ajánlom, az Euronics-ban 130-ért akciózzák az A43x-et, és pár bolt utánament árban, tehát ez is egy opció. Mindkettő megy hibátlanul VGA-n is 1360x768-ban.
Viszont a VGA kábel... hát valami minőségit gyártass le vagy szerezz be. ^^ -
#6693 Miért irígykednék? Én is vehetnék akár milliós TV-ket is, telni bőven telik rá, csak éppen nem túl praktikus, nem is ésszerű és felesleges pénzkidobás. Tudod, ár/minőség arány nem mind1. -
Levis76 #6692 köszi balla!
Sajna a Sony-k eléggé drágák is.. bár ezek férnének bele:
KDL-32P3000, KDL-32P3020, KDL-32U3000, KDL-32D2810
Melyiket ajánlod ezek közzül?
Most sikerült találnom egy TV-t 140 alatt 37"-ost, LG 37LC41.
Ez nagyon gagyi hogy ilyen olcsó?
És most egy nagyon láma kérdés..az audió bemeneten kifelé is jön a hang?? -
#6691 szerintem sony.nekem csak sony dolgaim vannak,de még soha nem csalódtam benne.garancia?hála istennek még nem volt benne részem.azt a sok pénzt,amit sonyra költöttem,még nem volt okom panaszra.megéri az árát,és szerintem a legjobb -
Levis76 #6690 Hali
LCD TV vásárláshoz kérnék tanácsot, iránymutatást. Egy kis kávézóba kellene szreznem egy 32"-37" körüli LCD-t, kb. 140E HUF-ból...
Sokfelé nézegette, de nem tudom eldönteni, hogy melyik gyártó jobb ebben a kategóriában. Egyesek szerint tök mindegy, mások a Samsungra esküsznek, megint mások meg a Sony-ra..
Amit kinéztem LG - 32LG3000, Samsung LE-32R86.
Csak sima analóg jel lenne rajta, időnként laptopról vetítenénk dolgokat, de a laptopon csak VGA kimenet van. (Attól is félek kicsit, hogy a 15m-es VGA kábelen át fog-e menni a jel rendesen...)
előre is köszi! -
las vegas #6689 Akkor én hülye vagyok.Dhát ki mit megtehet szokták mondani,nembaj nézd az olcsó sza..odat és irigykedj -
#6688 270ből bútoroztuk be a szobám, tehát egy jobb tv árából full új a szoba.. értem itt az egyéb költségeket hozzávéve
de nézd, mindenki arra költi a pénzét amire akarja :) -
#6687 Szvsz. hülye aki 4-500eHUF-okat kidob egy tévére, ami pár hónap, de max. egy év után semmit sem fog szinte érni. Nálam olyan 160-180k a lélektani határ, de az sem mind1 mire. -
#6686 Atyaisten 405e ft egy TV-ért? -
#6685 32a451et vettem vagy egy hónapja akcióban 160ról 140re mostmár 130 ez van mennek le az árak
de egy 400as tvnél nem hinném hogy ilyen drámai lenne, agy pedig még drámaibb? :S -
ghost face #6684 De most megnéztem és már nem is náluk a legolcsóbb :(
Igaz, hogy ők 200e felett ingyen szállítanak. Viszont az sem elhanyagolható, hogy náluk legalább lehet tesztelni a tvt mielőtt kifizetném, így nem zsákbamacseszra dobok ki 100ezreket. :)
Emberek, az mitől van, hogy heti kb. 4-5e forinttal esnek a samu lcd tv árak. Ez döbbenet számomra. Jövőre már egy zsák krumpliért árulom a 46a656-osom vagy mi ??? 2 év múlva meg már hologramvetitőn nyomjuk a Gears of war 3-at ?!? Hova ez a rohanás ? A lehető legrosszabb befektetések a szórakoztató elektronikai holmik, az már biztos... X360-at is azért vettem, hogy ne keljen két havonta pc-t fejlesztenem, mert mindig lezúzta a pénztárcám.. :( -
ghost face #6683 405e ft -
#6682 én is az lg mellé teszem le a voksomat !
zsír tv-ket csinálnak ! -
#6681 Igen, de csak DVI-HDMi vagy HDMI-HDMI kábellel, függően mit támogat a videókártyád. VGA bemeneten a FullHD Sony TV-k sajnos max. 1360x768-as felbontást ismernek... :S -
kukac19 #6680 Szerintem csak az LCD TV jöhet szóba.
Azon belül én az LG FULL HDTV-re szavazok ! -
#6679 sziasztok!40 v3000 sony tv-re ,megéri rákötni a pc-t?nem játék ,csak net.
-
#6678 Szerintetek várhatóak még nagy akciók az Olimpia előtt? -
#6677 A plazma előnye a homogén képminőség, a Samu sajnos csak tavalyi, nem olyan jól eltalált 100Hz-es mozgás-interpolációs elektronikával bír (fontos: a PV80 / PX80 hiába 100Hz-es, nem rendelkezik mozgás-interpolációs elektronikával! A plazmánál a vibrálás csökkentése a cél a 100Hz-el).
A PV8-as csak tavalyi V-Real 2-est kapott, a PV80-as kapott 3-ast.