LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapfogalmak az LCD TV-kkel kapcsolatban
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
1080p = 1080 progressive - minden sort kirajzol. Ergo ez a jobb.
32" TVk esetében 1080i a maximum a méret miatt, de szerintem a 720p szebb.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Pont én is egy ilyen TV-t néztem ki magamnak. (LG - 42LF65R) Egyébként az R-betû az mit jelent a végén, mert a tiednél ez nincs. Az AV planetnél néztem 385-ért osztogatják. :-) Kb. egy hónapja vettem egy XBOX 360-ast és azt akarom rákötni, PC-t nem igen dugok rá. Ki fogom tudni használni a FullHD-t, vagy felesleges ilyet drágát vennem, elég egy 1366x768-as felbuntású LCD? Valószínû, hogy filmeket fogok még rajta nézni DVD-n keresztül.
Nem látszik, de középen van leesni nem tud.
TV-zni ágyból szoktam úgy meg kényelmes 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mit csinálsz Te azzal a szegény tv-vel???? 😊))))
www.digimomentsvideography.com
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\" örökké nem eshet.... \"
LG 32LC51 (lett a vége)

1 kérdés
a SONY 40U2000 milyen egy samsumg S71 S 81-hez képest??
Egyik boltis a sonyra esküszik, a másik szerint a Samsung S81 már féynévekkel a sony u2000 széria elõtt jár..
Valaki segít nekem??
Köszi
Amikor kisebb vagy a kettõ közé esõ felbontást állít be valaki, akkor nem adnak képet. A legtöbb ilyen TV-nél ezt HDMI és DVI bemeneteknél produkálja, sima "analóg" bemenetnél viszont gond nélkül be lehet állítani 1360x768-ra, persze ilyenkor kétoldalt 3-3 pixeloszlopon nincs kép, de nem nagyon észrevehetõ (legalább is 26"-nál még nem) ...
Tegnap adták vissza a teljes vételárát a JVC-m nek (3hónapos volt) 😊
Igazából a JVC-nek semmi baja nem volt, de nem lehetett PC-vel használni így felajánlották hogy visszatérítik a vételárat 😊 ("nem voltam tájékoztatva hogy HDMI-n kerszetûl a tv nem használható PC-vel")
Tulképp korrektek voltak, meg sem fordúlta a fejembe hogy visszatérítik a pénzt...
Garanciálisan meg nem hiszem hogy megcsinálják (feltéve ha még garis a tv), ugyanis fizikai behatás miatt sérült.
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Gariba nem hiszem hogy megcsinálják (kicserélik)
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Csak az a fura, hogy melegszik :-) Remélem Cloud neked is :-) Tényleg nem szabad "letakarni" a tetejét, vagy olyan helyre rakni ahol nem kap fenntrõl levegõt.
Summa summarum jó vétel volt.
No meg a kiszolgálás is frankó volt :-) 😄😄😄 Respect :-)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
LG - 32LC41
A méretén kívûl mi a különbség a két tv között?
Üdv!
de próbáld meg szvsz 1024x768-ba ugy mindenképpen kéne lennie képnek és utána már lehet variálni...
Mostanában szeretnék LCD tv-t venni. Ki is néztem a Samsung M8 szériáját, elég jó áron hozzá tudok most jutni. Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy mi a különbség az M86 az M87 és az M87BD között illetve, hogy tudják ezek a tv-k a 1080p\24Hz-t? Én eddig úgy tudtam, hogy nem de nézegettem külföldi webáruházakat és elég sok helyen fel van tüntetve általában így: 1080/24p (via Movie Plus)??? Köszi elõre is a válaszokat
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van olyan Sony LCD TV amiben van PIP?
Mit tudsz arról, hogy mikor kezdik forgalmazni a W-3000-at?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ami viszont a kijelzõt illeti, ott valami nem kóser. A jelek alapján a számítógép látja, felismeri a TV-t, nem igazán értem, hogy a TV viszont miért nem ad képet. A TV bemenet rendesen ki van választva?
Egy ideje LCD TV-t használok monitorként, ha erre gondolsz 😊
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Pls srácok mert már ezt is a csajom gépén vagyok kénytelen megírni!
Ti vagytok az utolsó reményem! 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF