LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az a gondom hogy a 82 cm-es tévét csak jó fényviszonyok között jó nézni. Este 9-10 körül lámpa mellett vagy sötétben kényelmetlen. Pedig már sokfelé állítgattam a fényerõt. Meg DVIX-nél másoknál is csíkos a kép?

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nexxuss
1080i = 1080 interlaced - azaz váltósoros képmegjelenítés. Mint az átlagos tévék.
1080p = 1080 progressive - minden sort kirajzol. Ergo ez a jobb.
32" TVk esetében 1080i a maximum a méret miatt, de szerintem a 720p szebb.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Egyébként az 1080p az a 1920x1080-as felbontást takarja. Akkor mit jelent az 1080i? Gondolom a 720p az pedig a 1366x768. Vagy én tévedek. De akkor ez az LG tudja az 1080i-s felbontást is? És egyébként megér + 150 rugót egy ilyen Full HD-s LCD TV egy simához képest? Meg azt sem értem, hogy a sima 1366x768-as HD TV-k között is van olyan, hogy 80-100 Ft-os árkülönbség pedig ugyan akkora a képátmérõ. Mivel tud többet az egyik a másiknál? És milyen jellemzõket érdemes még megfigyelni a felbontáson kívül az LCD TV-knél?
azt hiszem az xbox 360 -on is lesznek 1080p -ben futó játékok és ha késöbb megveszed a HD DVD lejátszót hozzá akkor meg különösen ajánlott egy full HD-s TV. Egyetlen hátránya hogy viszonylag közelrõl kell nézni. Ez még 100 cm -es átmérõnél is kb 2 m - et jelent

Szia!
Pont én is egy ilyen TV-t néztem ki magamnak. (LG - 42LF65R) Egyébként az R-betû az mit jelent a végén, mert a tiednél ez nincs. Az AV planetnél néztem 385-ért osztogatják. :-) Kb. egy hónapja vettem egy XBOX 360-ast és azt akarom rákötni, PC-t nem igen dugok rá. Ki fogom tudni használni a FullHD-t, vagy felesleges ilyet drágát vennem, elég egy 1366x768-as felbuntású LCD? Valószínû, hogy filmeket fogok még rajta nézni DVD-n keresztül.
JohnnySmith
Az álvány egy 30+kg panasonicot tartott anno 😊
Nem látszik, de középen van leesni nem tud.
TV-zni ágyból szoktam úgy meg kényelmes 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

james69holden
egy ekkora lcd-t olyan magasra? 😊))

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ha az onnan leesik akkor nagy szívás lesz

cloud.strife
Húúúvazze, mi ez???????????

Mit csinálsz Te azzal a szegény tv-vel???? 😊))))

www.digimomentsvideography.com

PyRex
hú, nincs ez pöppet "kényelmetlen" helyen?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Értem. A lényeg az, hogy egyáltalán nem tudom, hogy miképp kéne rávenni a gépem, hogy adjon jelet a TV-re. Szóval egyenlõre marad a nagy semmi... 😞

\" örökké nem eshet.... \"

JohnnySmith

LG 32LC51 (lett a vége)

Én 4 méterrõl. Ha közelebbrõl nézném nagyon feltûnnének a tömörítési hibák.(Digi Tv). SONY KDL-32U2000

sziasztok
1 kérdés
a SONY 40U2000 milyen egy samsumg S71 S 81-hez képest??
Egyik boltis a sonyra esküszik, a másik szerint a Samsung S81 már féynévekkel a sony u2000 széria elõtt jár..

Valaki segít nekem??

Köszi
Én nem vagyok jártas a témában, de van olyan készülék tudtommal, ami bizonyos bemeneteken csak 720p és 1080i felbontást támogat. (1280x720, 1920x1080)
Amikor kisebb vagy a kettõ közé esõ felbontást állít be valaki, akkor nem adnak képet. A legtöbb ilyen TV-nél ezt HDMI és DVI bemeneteknél produkálja, sima "analóg" bemenetnél viszont gond nélkül be lehet állítani 1360x768-ra, persze ilyenkor kétoldalt 3-3 pixeloszlopon nincs kép, de nem nagyon észrevehetõ (legalább is 26"-nál még nem) ...

JohnnySmith
Rendeltem egy LG32LC51R-t.
Tegnap adták vissza a teljes vételárát a JVC-m nek (3hónapos volt) 😊
Igazából a JVC-nek semmi baja nem volt, de nem lehetett PC-vel használni így felajánlották hogy visszatérítik a vételárat 😊 ("nem voltam tájékoztatva hogy HDMI-n kerszetûl a tv nem használható PC-vel")

Tulképp korrektek voltak, meg sem fordúlta a fejembe hogy visszatérítik a pénzt...

JohnnySmith
A lényeg benne az LCD panel.... azt cserélni elméletileg lehet (szvsz), de kérdés hogy megéri-e, feltéve ha cserélnék.
Garanciálisan meg nem hiszem hogy megcsinálják (feltéve ha még garis a tv), ugyanis fizikai behatás miatt sérült.

grande2006
Szóval akkor dobhatjuk ki az egészet? 😞

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

JohnnySmith
Az egész tv konkrétan egy LCD panel 😊
Gariba nem hiszem hogy megcsinálják (kicserélik)

grande2006
Sziasztok! Ma baleset történt a Samsung márkájú LCD TV-mel! Leesett a szekrényajtó és benyomta egy helyen a képernyõt! Külsõleg nem repedt be,de belül mintha repedés lenne! Villog a kép is! Légyszi segítsetek,hogy esetleg lehet e vele kezdeni valamit! Mennyibe kerül egy LCD-Panel csere?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

Nexxuss
Na ma elmentem Gyõrbe' mert jó fej vagyok, és vettem Cloud mestertõl egy KDL-32V2500-as Braviat. Hát nagyon nagy királyság ez a TV. Kifejezetten meglepett, hogy milyen szép képet produkál a trágya Comunique szolgáltatónál. A hangja is nagyon szép. Szal tutti. A héten lesz talán PS3 is aztán nincs megállás Blue-ray szinten :-)
Csak az a fura, hogy melegszik :-) Remélem Cloud neked is :-) Tényleg nem szabad "letakarni" a tetejét, vagy olyan helyre rakni ahol nem kap fenntrõl levegõt.
Summa summarum jó vétel volt.
No meg a kiszolgálás is frankó volt :-) 😄😄😄 Respect :-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

JohnnySmith
Ezek lehetnek?

UK oldalon ezek hasonlítnanak leginkább.

26LC55
32LC46

JohnnySmith
LG - 26LC51R
LG - 32LC41

A méretén kívûl mi a különbség a két tv között?

cloud.strife
Nincs.

cloud.strife
Konkrét megjelenést még nem látok a Sony rendszerben... 😞

Úgy is próbáltam de úgy sem mûkszik a dolog. Már próbáltam majd minden felbontásban, de nem igazán akar összejönni a dolog. 😞

akinek 82 cm-es tv-je van,milyen távolságból nézi?

Sziasztok!!!Jövõhéten én is csatlakozom az LCD tv tulajok körébe egy bébi jaguár tv-vel😉)Jó dolog ez a Philips vásár😊))).Majd megírom a tapasztalatomat a Philips PFL7332/10-es modellel kapcsolatban,ha érdekel valakit.Addig is minden jót nektek és jó használatot!
Üdv!

Guer
lehet hogy a tv-d nem tudja hdmi-n a natív felbontását (csak a 720p-t)
de próbáld meg szvsz 1024x768-ba ugy mindenképpen kéne lennie képnek és utána már lehet variálni...

Hello!
Mostanában szeretnék LCD tv-t venni. Ki is néztem a Samsung M8 szériáját, elég jó áron hozzá tudok most jutni. Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy mi a különbség az M86 az M87 és az M87BD között illetve, hogy tudják ezek a tv-k a 1080p\24Hz-t? Én eddig úgy tudtam, hogy nem de nézegettem külföldi webáruházakat és elég sok helyen fel van tüntetve általában így: 1080/24p (via Movie Plus)??? Köszi elõre is a válaszokat
Utánanéztem egy kcisit a dolognak és valószínû, hogy a probléma forrása a felbontás "hiányában" keresendõ. Értem ezealatt, hogy valószínû azért nincs jel a TV-n mivel nem kapja meg azt a felbontást ami szükséges volna neki. Gondolnék itt az 1368*768-ra ami meg tudná jeleníteni a képet a TV. De ezt a felbontást egyszerûen nem tudom kicsikarni a vidi kártyából. Próbaképp feltettem a 162.18-as drivert de sajna így sem megy. Egyszerûen nem vágom ilyenkor mi a teendõ....

Igen akkor sem jön át a jel a TV-re. Próbáltam úgy is (vki tanácsolta) hogy csak szimplán a TV-t kötöttem rá a VGA-ra (mondván zavarhatják egymást) de így sem jött át a jel a TV-re. Gondolom biztos én nem csinálok vmit jól, csak tudnám, hogy mit....

[NST]Cifu
Tehát beállítod a HDMI bemenetet, és akkor is no signal üzenet? Hmmm, hát ez érdekes. Ki kellene próbálni a kábelt esetleg más valakinél, de nagyon csodálkoznék, ha azzal lenne a probléma.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CLOUD!

Van olyan Sony LCD TV amiben van PIP?
CLOUD!

Mit tudsz arról, hogy mikor kezdik forgalmazni a W-3000-at?
Ne kérdezd mitõl de megjavult a bill. Amúgy USB-s a cucc de eddíg ilyet nem csinált max akkor ha lemerült az elem benne. Viszont vissza az eredeti problémához. A TV bemenettel nincs gond, mivel kipróbáltam VGA-n keresztül és úgy meg megy rendesen, kap jelet a TV. Viszont ugyan ez HDMi-n keresztül már nem mondható el. 😞

[NST]Cifu
Egyenlõre nem találtam olyan nõt, akinek tartósan sikerült elviseli az én viselt dolgaimat, és én is elviseltem az övéit, így legalábbis per pillanat a TV-met egyedül birtoklom. ^^

Bucser
ÉS az asszony nem akarja néha rendeltetésszerûen használni a tévét?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Uhhh... hát nálad valami nagyon nem stimmel. A bootmenû esetén én is a billentyûzetre gyanakodnék (USB-s, rádiós bill. esetén elõfordul).

Ami viszont a kijelzõt illeti, ott valami nem kóser. A jelek alapján a számítógép látja, felismeri a TV-t, nem igazán értem, hogy a TV viszont miért nem ad képet. A TV bemenet rendesen ki van választva?

[NST]Cifu
Milyen szempontból? 😊
Egy ideje LCD TV-t használok monitorként, ha erre gondolsz 😊

Ray Z
Nagyon köszi, találtam pár helyet ahol lehet kapni...

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

cloud.strife
26U2000, de az hivatalos helyrõl olyan 160r-ért van..... 😞 😊

Ray Z
Ajj pedig antikváriumban akartam vásárolni😄. Akkor tudnál ehelyett ajánlani egy olyan 150 e Ft alatti, 66cm-es képátlójú lcd tv-t, fõként ps3-hoz meg házimozizáshoz?

cloud.strife
Úgy 2 évvel fiatalabb LCD-ket kellene kinézned...... 😊

Ray Z
A billentyûzeted usb-s, vagy ps2-es csatlakozós? Mert ha usb-s, akkor próbáld ki egy ps2-es csatlakozós bill.-el, hátha úgy jó lesz...

Amúgy a kérdéseder a válasz nincs bedugva az S-videoba semmi kábel.

Hát srácok valamit igencsak el*tam mivel próbaképp beállítottam azt, hogy a single display a Sony TV legyen és annyi. Értem ezalatt, hogy mostmár se kép se hang smelyiken sem. Mind a TV mind pediga monitor hót sötét. Szép volt. 😊 Mondom nem gond majd safe módban átkonfigurálom illetve ha nem megy akkor leszedem a drivert és majd újból felrakom. Na itt jött az igazi fekete leves! Mikor bootol a win és feljön az a képernyõ ahol ki lehet választani, hogy mit is akarok (csökkentett mód, régi jól mûködõ konfig, stb..) nem enged semmit változtatni, azaz nem tudok a nyilakkal se le se fel menni. Oppss!! Viszont ami fura az egészben az az, hogy a bios-ban simán lehet matatni ott engedi. Hogy is van akkor ez??

Pls srácok mert már ezt is a csajom gépén vagyok kénytelen megírni!

Ti vagytok az utolsó reményem! 😊

Bucser
Tán csak nem átnyergeltél a TV szegmensbe?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Véletlenül nincs bedugva az S-Video kimenetbe valami (ha van ilyen a kártyádon)? Ha igen, akkor gyorsan húzd ki. 😊

Amúgy a ViewSonic VX924 + Sony TV lenne az ideális szerintem így látatlanban.